Сергей Тюркин Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Зате ж вибудували он які класні дороги, а єдиний на 90 відбудований ракетний крейсер "Україна" в Миколаєві з чієїсь, точно москальської підказки, надумав був наш керманич ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ! А що лише один залп його ракет міг потопити півфлотилії отих десантних кораблів орків , що готувалася під Одесою, ніби ніхто й не чув! А з якою метою в цьому ж місті в заводській гавані притопили " Гетьмана Сагайдачного" ? Я думаю , що це все дія одних і тих же зрадників, з якими давно-давним пора вже було розібратися. Да хоть дороги не трогайте.. 30 лет разворовывали на дорогах .. здесь наконец то вложились в дороги о снова зрада ??? а если бы небыло этой войны то кричали бы что дорог нету а деньги зарыли в противотанковые рвы .. да и где взять столько денег что бы всю границу перекопать рвами . окопаться и забетонироваться. это далеко не та сумма что потраченна на дороги.. ну и далеее.. бюджет . на дороги мы отчисляем довольно приличную сумму с каждого литра топлива (точно не помню но более 5 гр с 1 литра..) и в законодательстве прописано что это на дороги а не на противотанковые рвы... или нужно было к каждому литру топлива добавить ещё +20 гр в цене на противотанковые рвы и в течении 8 лет эти деньги зарывать ? что то мне кажется что вам бы первому такая идея не понравилась... 12 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 37 минут назад, Серж 82 сказал: Отут я згідний. Якби ми 30 років викорінювати все що руським духом смердить то цього зараз би не було. Ненавиджу москалів і як буду жити то ї внукам накажу. На нас бы все равно напали просто повод был бы другой... Цель территория под контроль желательно пустая или с рабами... А то все такое поводы домыслы и фантазии... 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Anatolij Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 В мене до 2021 р. всі районні дороги були в "окопах", хто по них їздить, той не вживає вислів "велике крадівництво". Держава повинна розвиватися в війскому напрямку, але щоб населення було готове обороняти країну треба розвивати і всю країну вцілому. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 12 годин тому, ДобровоЛ сказав: А ще ж рашка, коли забирала наш ядерний запас виступала гарантом нашої безпеки разом з США, Англією, Францією та Німеччиною. Чому тут дивуватися. Вся політика рашки, як внутрішня так і зовнішня, це суцільна брехня та підлість. Яка нині переросла в глобальну злочинність. "Згідно з Меморандумом США, РФ і Велика Британія зобов'язалися: поважати незалежність, суверенітет та існуючі кордони України; утримуватися від загрози силою, її використання проти територіальної цілісності чи політичної незалежності України; ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України, крім цілей самооборони або будь-яким іншим чином згідно зі Статутом ООН; ..." (і т.д.). 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 2 часа назад, Anatolij сказал: В мене до 2021 р. всі районні дороги були в "окопах", хто по них їздить, той не вживає вислів "велике крадівництво". Держава повинна розвиватися в війскому напрямку, але щоб населення було готове обороняти країну треба розвивати і всю країну вцілому. У мене на сьогодні немає того, що було колись. На порядку денному Незалежність Держави України і тут вибір думаю більшості невеликий. Чесно очікував рано чи пізно, що це станеться, особисто готувався, але до останнього не вірив. І для мене скажімо Президентом України Зеленський в цей критичний момент діє і заслуговує ним бути, хоча я ніколи не був його прихильником раніше. Тому давайте під час війни не згадувати минуле, нам потрібне теперішнє і майбутнє. 13 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 22 години тому, Arius сказав: . Російську мову в Україні потрібно сприймати як український варіант російської, 3 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 3 часа назад, Немолодий сказал: Вся політика рашки, як внутрішня так і зовнішня, це суцільна брехня та підлість. Яка нині переросла в глобальну злочинність. Мне кажется, что больше и добавить нечего. Несколько предложений, а как всё красиво и ёмко сказано. К сожалению российский народ зомбированный на много лет вперёд, они не понимают последствий от всего происходящего. Они живут вчерашним днём. Они мечтают о прошлом, о совке, о колбасе из туалетной бумаги, о талонах на на водку, сахар, сигареты. Человек, который живёт вчерашним днём, не имеет будущего. Рабам этого не понять. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 15 хвилин тому, Фомич сказав: Мне кажется, что больше и добавить нечего. Несколько предложений, а как всё красиво и ёмко сказано. К сожалению российский народ зомбированный на много лет вперёд, они не понимают последствий от всего происходящего. Они живут вчерашним днём. Они мечтают о прошлом, о совке, о колбасе из туалетной бумаги, о талонах на на водку, сахар, сигареты. На жаль, прични їхньої поведінки дещо глибші, на мою думку. Вони люто нас ненавидять, так як ми продемонстрували, що можна можна міняти владу, влаштовувати майдани, мати свою думку і пропри відсутність нафти і газу в їхніх маштабах - жити, в середньому, не гірше, а, можливо, в деяких моментах, і краще. Вони не можуть цього нам простити. Цей імперська отрута їх гризе ізсередини і вони готові жити в гівні по вуха, аби лише всі навколо також жили в такому самому лайні. 10 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 32 минуты назад, Sanich сказал: На жаль, прични їхньої поведінки дещо глибші, на мою думку. Вони люто нас ненавидять, так як ми продемонстрували, що можна можна міняти владу, влаштовувати майдани, мати свою думку і пропри відсутність нафти і газу в їхніх маштабах - жити, в середньому, не гірше, а, можливо, в деяких моментах, і краще. Вони не можуть цього нам простити. Цей імперська отрута їх гризе ізсередини і вони готові жити в гівні по вуха, аби лише всі навколо також жили в такому самому лайні. Краще і не скажеш готовий підписатись під кожним словом, попадання як наша артелерія в Чорнобаївці. 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 Тільки що, gardener сказав: А чому б і ні? Державна мова виключно одна і єдина. Крім державної, обов'язкове вивчення англійської, а всіх інших - за бажанням. Литовці, естонці також знають російську і вже давно в НАТО. Знати мову ворога - велика перевага. Все залежить від державної політики. Якщо держава буде животіти в інертному стані, то атакувати її можна за будь-яким надуманим приводом: фошизм, мова, не ті кольори прапора... Зараз дуже добре, що російськомовним регіонам і людям відкрились очі на "рускій мір", який він насправді. Природно, що вони захочуть українізуватись, в цьому треба підтримувати, а не примушувати. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 9 хвилин тому, Arius сказав: А чому б і ні? то були російськомовні українці, а тепер - українська російська мова. Де та стіна? Ааа, є Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 1 минуту назад, gardener сказал: то були російськомовні українці, а тепер - українська російська мова. Де та стіна? Ааа, є Так. Повернути собі своє. Разом з Гоголем, Булгаковим і сотнями інших світових класиків, які писали українською російською. Хоча ще б краще було визнати російську - діалектом української. Ну, такий собі, куценький варіант, койне, як не крути... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 3 минуты назад, gardener сказал: то були російськомовні українці, а тепер - українська російська мова. Де та стіна? Ааа, є Думаю навіть якщоб в нас було 100% україномовні ху*йло придумав би 100 інших ультиматумів. Тут все більш глобально. 1 час назад, Sanich сказал: На жаль, прични їхньої поведінки дещо глибші, на мою думку. Вони люто нас ненавидять, так як ми продемонстрували, що можна можна міняти владу, влаштовувати майдани, мати свою думку і пропри відсутність нафти і газу в їхніх маштабах - жити, в середньому, не гірше, а, можливо, в деяких моментах, і краще. Вони не можуть цього нам простити. Цей імперська отрута їх гризе ізсередини і вони готові жити в гівні по вуха, аби лише всі навколо також жили в такому самому лайні. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 1 хвилину тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Хоча ще б краще було визнати російську Краще її зовсім не визнавати. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 1 хвилину тому, uam_63 сказав: Думаю навіть якщоб в нас було 100% україномовні ху*йло придумав би 100 інших ультиматумів. Тут все більш глобально. Все правильно. Не язик причина війни, але війна (будь воно прокляте) хороша нагода забути за неї зовсім. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 Тільки що, gardener сказав: Де та стіна? Ааа, є Стіну будувати в майбутньому на кордоні, як Штати будують від Мексики. Але найголовніша стіна - в головах. Оте відоме правило українців "давайте не дратувати старшого брата" треба забути назавжди. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 2 хвилини тому, Arius сказав: Стіну будувати в майбутньому на кордоні, Цитата Піймали українець та росіянин золоту рибку. Москаль за голову, а українець за хвіст. Ну і рибка каже: - Давай, москаль, я твоїх два бажання виконаю, а твоє бажання буде тільки одне, українець. Москаль каже: - Я хачу чтоби на матушкє Рассєи больше не біло хахлов! - Нема - каже рибка. - Я хачу чтобі вокруг матушки Рассєи стоял десятиметровий забор. - Стоїть забор - каже рибка. - а тепер хай українець загадує. - Рибко, - каже українець, - наших у Росії нема? - Нема. - То заливай то всьо нафіг бетоном! 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 У мене до цього питання, на диво, відношення збігається з Арестовичом. (У мене взагалі багато із ним співпало у відношенні до Київської Русі) Російська мова - це не власність та не надбання російської федерації, щоб її забувати, чи забороняти на ній розмовляти комусь в Україні. Якщо звернутися до російської мови, то звучить це так - "язик русскій", але не "россійскій", хоча країна "россія", "російская пєдєрація" та "російская імпєрія". Історично так сталося, внаслідок обману, окупації, що Україна була довгий час в складі імперії і має свій вклад в творення того самого "язика". Тому я спокійно відношуся до російської мови в побуті, більш того, вважаю, що в гуманітарних вузах це може бути мова для вивчення на вибір, як французька, китайська чи німецька. Як і батьки, за бажання, можуть школярів віддавати в якісь приватні гуртки вивчення російської мови, як позакласне навчання, якщо вони настільки вже хочуть, щоб їхнє чадо знало російську грамоту. В той же час, я вітаю українізацію, так як це стало символом самоідентифікації української нації. Дана війна стала вже переломним моментом, коли українська мова перестала бути мовою "сільського невихованого населення" (що нам десятиліттями намагалися довести українофоби) та стала мовою сміливого, свободолюбивого та героїчного народу, який зі зброєю в руках доводить своє право на існування. 4 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 6 часов назад, Sanich сказал: На жаль, прични їхньої поведінки дещо глибші, на мою думку. Вони люто нас ненавидять, так як ми продемонстрували, що можна можна міняти владу, влаштовувати майдани, мати свою думку і пропри відсутність нафти і газу в їхніх маштабах - жити, в середньому, не гірше, а, можливо, в деяких моментах, і краще. Вони не можуть цього нам простити. Цей імперська отрута їх гризе ізсередини і вони готові жити в гівні по вуха, аби лише всі навколо також жили в такому самому лайні. 1. «Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека – он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действиями, а со словами». (Aкaдeмик Иван Павлов, 1932 год). 2. «Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормлённый пропагандой нацизма, этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей – либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы – звери. Лютые, кровожадные, но… смертные.» (А. И. Солженицын) 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 26 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 26 марта, 2022 48 хвилин тому, Гурович сказав: «Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека – он имеет такую слабую мозговую систему, что 2_5325612511913842546.MP4 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 14 годин тому, Сергей Тюркин сказав: Да хоть дороги не трогайте.. 30 лет разворовывали на дорогах .. здесь наконец то вложились в дороги о снова зрада ??? а если бы небыло этой войны то кричали бы что дорог нету а деньги зарыли в противотанковые рвы .. да и где взять столько денег что бы всю границу перекопать рвами . окопаться и забетонироваться. это далеко не та сумма что потраченна на дороги.. ну и далеее.. бюджет . на дороги мы отчисляем довольно приличную сумму с каждого литра топлива (точно не помню но более 5 гр с 1 литра..) и в законодательстве прописано что это на дороги а не на противотанковые рвы... или нужно было к каждому литру топлива добавить ещё +20 гр в цене на противотанковые рвы и в течении 8 лет эти деньги зарывать ? что то мне кажется что вам бы первому такая идея не понравилась... Я про те що ЗСУ мали би бути понад усе ! Навіть з пенсій на оборону брали. І то правильно! А можна ж було і з сигарет та алкоголю. Ви ж бачите - нема у нас флоту! А що це за держава, що не може захистити свої морські рубежі ?! Он зараз нас просто заблокували, навіть виходу в світ немає! Та що ж я вам розказую , ви ж з області корабелів! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 26 марта, 2022 Share Опубликовано 26 марта, 2022 15 годин тому, Сергей Тюркин сказав: что то мне кажется что вам бы первому такая идея не понравилась.. Україна, українське суспільство дорого платить зараз за попередні роки неадекватної оцінки реальної загрози існуванню держави. За 30 років у нас були всі можливості бути і членом НАТО і ЄС, бути успішними як Польща і сильними у воєнному, економічному, політичному плані настільки, що ні в кого і думки не виникало б нападати на нас. Але для цього потрібно було б всім розбудовувати і зміцнювати державу, а не експлуатувати її, і бути готовими витрачати на потреби оборони не 2-4%, а не менше 30 - 40%, як це робив Ізраїль у скрутні часи. Стратегія і тактика нашого воєнного керівництва зараз диктується наявними ресурсами, яких очевидно не достатньо для того, щоб тримати в недоторканості кордони і територію. Було б чим - били б по аеродромах і в ростові, і Сімферополі, топили все на морі і збивали в небі. Зараз вся надія на міць і героїзм ЗСУ, єдність нації і міжнародну підтримку. Але ми вибрали свій шлях, який неминуче привів до сьогоднішніх випробовувань. Випробовувань, в яких народжуються справжні нації здатні захистити себе і побудувати міцну державу. Це наша доля. Слава Україні! 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 8 часов назад, Rustem сказал: Наш говнокомандуючий повинен відповісти за цю державну зраду. Давайте сначала победим.. а потом будем кричать про зраду.. для того что бы кого то в чём то обвинять нужно сначала разобраться что да как и выслушав при этом все стороны.. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 8 годин тому, ДобровоЛ сказав: А що це за держава, що не може захистити свої морські рубежі ?! Ось Знову Ви помиляєтесь у військовій стратегії. Наші добре завчили урок з кораблями в Криму. Тому нічого такого і не купляли. Тому що треба мати було б таку саму кількість, а то і більшу, чим у рашистів. Якщо трішки менше то це вже легка здобич. Тому наші правильно зробили що модернізували ракетні війська (Вільха, Нептун та інше). І тепер рашиський флот не може підійти до суші. І його легко пускають на дно. Ще раз кажу думайте критично, а не шаблонно. 8 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 6 годин тому, Rustem сказав: Чому зараз не має ракетних систем "Нептун", "Вільха" та інших? Чому ви вирішили що їх немає. В мене інша інформація, яку я бачу на свої очі. Все що треба є і літає воно туди, куди треба. І літає кожного дня. Повірте мені. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.