Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 година тому, venchyk сказав:

він діяв не в межах законодавства,оскільки з початком загальної мобілізації,не з'явився в ТЦК для звірки данних.

Звідки такі точні дані, про те що не з'явився?

Знаєте скільки мене зупиняли та питали про воєнкомат?

А я там перевірений ще 9 чи 10 березня 2014 року (точно можу сказати, що з речами я там був вже 11 березня). Можливо і він так само, а можливо як Ви сказали. Але порушення "воєнних" це факт, який думаю що прокуратура точно може довести. Я вже думав написати заяву по цьому відео в прокуратуру, але надіюсь що ДК Одеси вже це зробили.

• Подобається 2

4 часа назад, ромео сказал:

Треба зробити ремарку, що Женя мав на увазі інше відео.

Ось воно

https://t.me/telelug/14197

Дякую.. а то я це відео пропустив.. і писав про відео з одеси. хоча суть від цого особливо не змінилась..  

3 часа назад, Троян сказал:

Вам же сказали, що за перевищення службових повноважень працівників воєнкомату чекає дисциплінарне покарання, то б то, догана.

А чому ви не засуджуєте ухилянтів і не вимагаєте до них дій по закону:

ст. 336 КК України - ухилення від призову за мобілізацією - карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Це кримінальне правопорушення і не зрівняно з адміністративним правопорушенням працівників пунктів комплектації.

Читаем УВАЖНО ..  ухилення від ПРИЗОВУ за мобілізаціею ...   

тоб то коли ти пройшов медкомісію і.т.д  і тобі вручили повістку на таке то число явитися до военкомату а ти без вагомих причин не явився то тоді твої дії попадають під цей закон ...  а в нашому випадку ухилення від постановки на військовий залік ( ну якось так би я це трактував.)  то тут і покарання скоріш за все інше ..  :IMHO:

• Подобається 1

1 година тому, Троян сказав:

Я рад за вас, що маю справу з відповідальним чоловіком. Тільки в якості військового ІТішника з вас було б більше користі.

Якщо чесно, я б хотів щоб ніхто з вас не потрапив на війну, але не ціною ухиляння від виконання військового обов'язку.

Стосовно запитання до мене, то я розумію вашу логіку - ототожнити мене з вами. Але коли можна було ототожнювати ви були мабуть п'ятирічним хлопчиком і вам на голови не летіли бомби, значить свій обов'язок я виконував.

За посади і військові частини раджу не ставити питання,  в період військового стану це можуть не правильно зрозуміти.

Так багато тексту, щоб сказати лише, що в армії на військовій службі ви не перебуваєте і туди не збираєтеся. 

В такому випадку ви не маєте ніякого морального права вести розмови про ухилянтів, так як являєтеся таким самим ухилянтом. 

• Подобається 3
  • Дякую 1

8 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

Читаем УВАЖНО ..  ухилення від ПРИЗОВУ за мобілізаціею ...   

тоб то коли ти пройшов медкомісію і.т.д  і тобі вручили повістку на таке то число явитися до военкомату а ти без вагомих причин не явився то тоді твої дії попадають під цей закон ...  а в нашому випадку ухилення від постановки на військовий залік ( ну якось так би я це трактував.)  то тут і покарання скоріш за все інше ..  :IMHO:

А якщо ховається від вручення повістки :? Тактика вибрана вірна , одні перевіряють, а другі вручають . Сміливці гинуть від куль , боягузи від скруту кишок. Нехай іде захищати свою сімю,шоб орки не пускали жінку по кругу.

• Дякую 1

33 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

Дякую.. а то я це відео пропустив.. і писав про відео з одеси. хоча суть від цого особливо не змінилась..  

Де на відео  початок конфлікту?  

42 хвилини тому, Mihail-ves сказав:

Звідки такі точні дані, про те що не з'явився?

Там в пості вище наведено заяву ТЦК,що потерпілий ухиляється від моб-обов'язку.

• Подобається 2

image.png.3a7444ad7fa039df18f5fdb73d36ef2e.png

В Миколаєві дають.:umora:

• Подобається 2

12 хвилин тому, Sanich сказав:

В такому випадку ви не маєте ніякого морального права вести розмови про ухилянтів, так як являєтеся таким самим ухилянтом. 

Я ж казав, буде ототожнювати.:umora:

Ухилянтом від чого?

Навпаки, я виконую свій моральний і громадянський  обов'язок по мотивації вас до виконання військового обов'язку.

Обов'язок громадянина захищати країну і кожен повинен робити те, що він може зробити. 

Зараз тут частина зайняла позицію оправдання ухилянтів, замість того, щоб піддати їх осуду і вести мову про те, як допомогти державі справитись з проблемами мобілізації.

То хто з нас аморальний?

2 хвилини тому, Троян сказав:

Ухилянтом від чого?

від виконання свого обов'язку

3 хвилини тому, Троян сказав:

захищати країну

3 хвилини тому, Троян сказав:

кожен повинен робити те, що він може зробити.

Закон нічого не каже про "може". Закон каже - зобов'язаний. Трактувати на свій лад - дуже зручний підхід для ухилянтів. 

4 хвилини тому, Троян сказав:

То хто з нас аморальний?

Повторюся - якщо ви не маєте на меті воювати, то не розтікайтеся своїми думками про інших. Якщо хочете, щоб ваша срака була захищена - автомат в руки і вперед, а не чекайте що хтось зробить це за вас. 

• Подобається 3

2 хвилини тому, Sanich сказав:

Повторюся - якщо ви не маєте на меті воювати, то не розтікайтеся своїми думками про інших. Якщо хочете, щоб ваша срака була захищена - автомат в руки і вперед, а не чекайте що хтось зробить це за вас

Бачу, що моя позиція досягає мети.

Але за нотками роздратування не важко вловити розчарування - "не встиг звалити звідси". Недалекоглядність вас погубила, потрібно це було робити до закриття кордонів.

• Ха-Ха 1

11 минут назад, Троян сказал:

Але за нотками роздратування не важко вловити розчарування - "не встиг звалити звідси". Недалекоглядність вас погубила, потрібно це було робити до закриття кордонів.

То я Вас все читаю і ніяк не можу зрозуміти Ви чі в ТЦК працюєте чи просто часу багато маєте.....

Ну, це ви, мабуть, по собі рівняєте, маючи якусь відмазку, щоб не виконувати свій конституційний обов'язок.

Я навіть сумніву не мав, слідуючи як ви завзято захищали методи силового примусу до перехожого. Саме завтяті воєначальники та полководці - на дивані. Ви нічим не відрізняєтеся від аналогічних московитів, для яких, аналогічно, не важливі методи та засоби. 

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

47 хвилин тому, Александр К. сказав:

То я Вас все читаю і ніяк не можу зрозуміти Ви чі в ТЦК працюєте чи просто часу багато маєте.....

Щось так, волонтерку ніхто не відміняв.

5 хвилин тому, Sanich сказав:

Ну, це ви, мабуть, по собі рівняєте, маючи якусь відмазку, щоб не виконувати свій конституційний обов'язок.

Я навіть сумніву не мав, слідуючи як ви завзято захищали методи силового примусу до перехожого. Саме завтяті воєначальники та полководці - на дивані. Ви нічим не відрізняєтеся від аналогічних московитів, для яких, аналогічно, не важливі методи та засоби. 

Бачу у вас аргументи закінчились і пішли в хід затерті ярлики.

Пожалію вас,  не буду доводити до нервового зриву.

Даруйте, вибачайте 

6 хвилин тому, Троян сказав:

Щось так, волонтерку ніхто не відміняв.

Усі-пусі. За волонтеркою вирішив пересидіти війну. 

1 хвилину тому, Троян сказав:

Бачу у вас аргументи закінчились і пішли в хід затерті ярлики.

Ова, чия б корова мукала про ярлики. 

Пожалію вас,  не буду доводити до нервового зриву.

Та ні, не жалійте. Підождіть. Ви ж так і не відповіли, коли воювати підете і виконувати свій конституційний обов'язок, а не за волонтеркою будету ховатися. Здивуйте нас всіх, нарешті, сміливим вчинком. А "цінні вказівки" ми і без вас зможемо роздавати.

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1

1 годину тому, Троян сказав:

Зараз тут частина зайняла позицію оправдання ухилянтів, замість того, щоб піддати їх осуду і вести мову про те, як допомогти державі справитись з проблемами мобілізації.

Якщо наша держава позиціонує себе як правову державу і яка бореться за свободу і демократію...

то не такими методами...

• Подобається 4

20 хвилин тому, Sanich сказав:

Усі-пусі. За волонтеркою вирішив пересидіти війну. 

Ова, чия б корова мукала про ярлики. 

Та ні, не жалійте. Підождіть. Ви ж так і не відповіли, коли воювати підете і виконувати свій конституційний обов'язок, а не за волонтеркою будету ховатися. Здивуйте нас всіх, нарешті, сміливим вчинком. А "цінні вказівки" ми і без вас зможемо роздавати.

Дякую, це так шляхетно з вашої сторони. :hi:

4 хвилини тому, Троян сказав:

Дякую, це так шляхетно з вашої сторони. :hi:

Куди мені до шляхетності людей, які вважають, що можна думбасити і викрадати чоловіка посеред вулиці, тому що він не вклонився воєнкому.

• Подобається 1

1 година тому, Sanich сказав:

Куди мені до шляхетності людей, які вважають, що можна думбасити і викрадати чоловіка посеред вулиці, тому що він не вклонився воєнкому.

Жаль, що ви перевели дискусію на особисті образи, обговорення особистості, хоч з самого початку я персонально нікого з учасників ні в чому не звинувачував. Ви самі це сприйняли, що це адресовано вам.

1 хвилину тому, Троян сказав:

Жаль, що ви перевели дискусію на особисті образи, обговорення особистості, хоч з самого початку я персонально нікого з учасників ні в чому не звинувачував. Ви самі це сприйняли, що це адресовано вам.

А не потрібно було дурака включати, і розпливатися у відповіді на просте питання - де людина, яка вважає, що майбутнього солдата у військомат можна доставляти у кайданах, несе службу. 

• Подобається 1

15 минут назад, Троян сказал:

Ти ба чи я вгадав і Ви таки всеж співробітник ТЦК....;) 

7 часов назад, Пахомич сказал:

Нехай іде захищати свою сімю,шоб орки не пускали жінку по кругу.

А тепер розмірковуемо далі..  Як ця людина тепер може оставити жінку вдома а сам піти на фронт. якщо він бачить що тут ( в тилу.) почалось беззаконня .. то  орки чи дійдуть чи ні ? чи згвалтують чи ні ?  а такі хлопці які розкуштували що можна жити не по закону то  ще скоріше згвалтують ..    от і йде мова що війна війной а громадяни повинні розуміти що вони під захистом закону..  

• Подобається 3

40 хвилин тому, Александр К. сказав:

Ти ба чи я вгадав і Ви таки всеж співробітник ТЦК....;) 

Звісно що ні.

9 часов назад, Сергей Тюркин сказал:

Ну по перше  даже для встановлення особи потрібен був привід . і складання акту затримання ..  і по друге на це встановлення особи поліцейські мали 3 години встановив . не встановив через 3 години відпусти людину ..

Ну і по друге я все міг би зрозуміти в перші дні (навіть місяці .) війни .. но війна у нас вже майже рік .. то треба або по законам які маємо або змінювати закони но все рівно робити ПО ЗАКОНУ..

Ну і на яке викрадення ?  а саме пряме..  затримувати ПО ЗАКОНУ у нас можуть тільки поліцейські і до речі везти тільки у відділок поліції .. 

А тут викрадення людини з вулиці непонятними особами

Ну і я також міг би багато чого написати але ..  у нас за перших пів року змінили трьох голів  ТЦК .  ( не спростаж .. було за що і розтріляти :IMHO:.. але просто змінили .. зам'яли. тай усе.)

Я ж і кажу що Ви не знаєте . як би жили в при кордоні тоді б знали ( без бумажки ти какашка , а з бумажкой чоловік :hi:) це 1. 2 поки не з'ясують Вас ніхто не відпусте ,або адвокат , а бо ждіть . Не пам'ятаю  скільки  затримати ну ніяк 3 години більше , а потім передадуть в другі руки . Повірте більш не можу .не можу .

• Подобається 3
  • Переможемо 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...