Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

3 години тому, Sanich сказав:

Хто ж сперечається. Але приписувати до гарантів країни, які там ніколи не були - це шлях до породження фейків і демонстрації малограмотності.

"Грамотність ( значною мірою рівноправний термін - писемність) - традиційно визначається як вміння читати й писати або вміння використовувати мову, щоб читати, писати чи розмовляти.:ah:

А у розмові, неофіційній, міг би й помилитися щодо переліку гарантів. Таке буває. Давно вже відвик від споглядання протоколів за період пенсії.:dntknw:

• Подобається 1

1 годину тому, ромео сказав:

Діяти за законом. Вони по суті силоміць викрали людину. Кримінал. Шось їм за це буде? Посварять пальчиком. 

Може і посварять, за те що їх зняли на відео. А скільки є схожих діянь про які ніхто не знає? 

• Подобається 3

2 години тому, Женя Ц. сказав:

Яка гуманість два бики по 120 кг. заламують мужичка 50 + років бо той їм правду в очі каже.

Я вибачаюсь, але як Ви визначили вік чоловіка і те, що він сказав правду?

56 минут назад, Фомич сказал:

Я вибачаюсь,але нашо зараз починати цю тошнілку.

56 хвилин тому, Фомич сказав:

Тобто у вазі поліцейських ви не засумнівались, вас лише затриманий насторожив?

10 часов назад, Фомич сказал:

Ну якщо він фіксував на відео то навряд чи він їх дійсно ображав -- бо таке відео буде вже компроматом на нього самого.. скоріш за все людина вимагала зробити все по закону і фіксувала саме ЗАКОННІСТЬ .. ну а тим видно пофіг той закон а план треба або виконувати або самим йти воювати то як змогли так і згребли ..  а то що їх ще знімають тут їх прорахунок за що і отримають догану а не за то що виконували роботу не по закону ..   впевнений що відео чомусь на телефоні  відсутнє .. 

• Подобається 1

11 часов назад, ромео сказал:

Хтось казав, що ми відрізняємось від "братньої" держави?

https://t.me/suspilneodesa/20459

Всіх ходячих на полігон , місяць задниці в милі. Відпустити до дому віддихнути і знову полігон .Вся Україна повина стати суцільною тренерованою армією . 

• Подобається 1
  • Дякую 1

хлопці не треба казати того. В мирний час якщо при тобі нема документів тебе могли забрати для перевірки особи . Яке викрадення ? Зараз війна .

11 часов назад, ромео сказал:

Ось що каже одеська влада. Тобто все продовжиться. Привіт, лднр

як би так то він був би в же на передку ,сьогодні взяли завтра там .

Я хочу написати багато ну не можу .

• Подобається 4

11 годин тому, Женя Ц. сказав:

Щось побільшало випадків,що заламують,як худобу при вручені повістки.

Не знаю, мені як вручали, то трохи не кланялись

• Подобається 3

3 часа назад, blek-269 сказал:

хлопці не треба казати того. В мирний час якщо при тобі нема документів тебе могли забрати для перевірки особи . Яке викрадення ? Зараз війна .

як би так то він був би в же на передку ,сьогодні взяли завтра там .

Я хочу написати багато ну не можу .

Ну по перше  даже для встановлення особи потрібен був привід . і складання акту затримання ..  і по друге на це встановлення особи поліцейські мали 3 години встановив . не встановив через 3 години відпусти людину ..

Ну і по друге я все міг би зрозуміти в перші дні (навіть місяці .) війни .. но війна у нас вже майже рік .. то треба або по законам які маємо або змінювати закони но все рівно робити ПО ЗАКОНУ..

Ну і на яке викрадення ?  а саме пряме..  затримувати ПО ЗАКОНУ у нас можуть тільки поліцейські і до речі везти тільки у відділок поліції .. 

А тут викрадення людини з вулиці непонятними особами

Ну і я також міг би багато чого написати але ..  у нас за перших пів року змінили трьох голів  ТЦК .  ( не спростаж .. було за що і розтріляти :IMHO:.. але просто змінили .. зам'яли. тай усе.)

• Подобається 5
  • Дякую 1

Ті хто тут вимагають діяти по ,,закону'',зовсім недавно схвалювали відключення з цифрового мовлення опозиційних телеканалів,і інші протиправні дії влади,і знову таки звинувачують не центральну а якусь міфічну- ,,одеську владу'' і ТЦК.

• Подобається 2

4 часа назад, venchyk сказал:

,і знову таки звинувачують не центральну а якусь міфічну- ,,одеську владу'' і ТЦК.

:dntknw: ..    Щось не зрозумів до чого це ?   хтось звинуватив одеську владу що вона не розробила закон що ТЦК може хапати людей на вулиці ?  по моему поки що закони у нас приймае Верховна Рада то і питання по законотворенню були саме до неї..

• Подобається 1

Поблизу селища Благодатне Донецької області загинув 51-річний солдат, житель села Новонадеждине Близнюківської громади Василь Олексюк. У цивільному життя він займався бджолярством. У Василя лишилась дружина та діти

IMG_20230123_095220_984.jpg

• Сумно 8

13 годин тому, ДобровоЛ сказав:

А у розмові, неофіційній, міг би й помилитися щодо переліку гарантів.

Так Ви перевірили - хто гарант, а хто приєднався пізніше? Напишіть, щоб було видно, що знаєте.:hi:

• Переможемо 1

1 година тому, Сергей Тюркин сказав:

:dntknw: ..    Щось не зрозумів до чого це ?   хтось звинуватив одеську владу що вона не розробила закон що ТЦК може хапати людей на вулиці ?  по моему поки що закони у нас приймае Верховна Рада то і питання по законотворенню були саме до неї..

А що тут не зрозуміло?Люди не помічають протиправних дій ,доки це не стосується їх.А коли розуміють ,що подібне може статися з ними ,починають протестувати.Хоча зовсім недавно підтримували  незаконні дії центральної влади,принаймні в цій темі не так давно:wave:А що стосується того громадянина на відео, то так з ним повелися незаконно,але і він діяв не в межах законодавства,оскільки з початком загальної мобілізації,не з'явився в ТЦК для звірки данних.

• Подобається 1

14 годин тому, ромео сказав:

А в законі також написано, що працівники тцк мають насильно це робити?

Їх притягнуть за викрадення?

А як вони мусять робити, коли він або не бере повістку, або не з'являється за повісткою для обліку. Одним словом, ухилянт. Це не значить, що його поставили б на облік, просто потрібно явитись за повісткою.

По закону це як?

• Подобається 1
  • Дякую 1

3 години тому, blek-269 сказав:

би так то він був би в же на передку ,сьогодні взяли завтра там .

Чомусь думаю, що він вже отримав на відправку.

А як бонус по дорозі ще й побили.

10 хвилин тому, Троян сказав:

А як вони мусять робити

Ще раз. ЗА ЗАКОНОМ!!!

4 години тому, Сергей Тюркин сказав:

якщо він фіксував на відео то навряд чи він їх дійсно ображав -- бо таке відео буде вже компроматом на нього самого.. скоріш за все людина вимагала зробити все по закону і фіксувала саме ЗАКОННІСТЬ .. ну а тим видно пофіг той закон а план треба або виконувати або самим йти воювати то як змогли так і згребли ..

Треба зробити ремарку, що Женя мав на увазі інше відео.

Ось воно

https://t.me/telelug/14197

А тепер співставте із коментарем влади

Начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол роз'яснив, чому при рейдах працівників військомату, які вручають повістки, їх супроводжують працівники поліції. 

"Ніхто з поліцейських нікому не заломить руки і силою не запхає кудись в якийсь автобус, або безпідставно застосує там силу чи спецзасоби, - відзначив Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільщини. - Ми беремо участь в процесі, коли військові роздають повістки, до нас військомат звернувся за допомогою в забезпеченні громадського порядку. Тому що поліцейський, згідно закону про Національну поліцію, має право звернутися і попросити не порушувати громадський порядок, не матюкатися, не проявляти фізичну активінсть відносно інших людей, тим більше, відносно військових, тому, поліцейські завжди присутні при таких випадках, в більшості присутні при таких випадках, але це є гарантія і для людей, що ні військові не перевищать свої повноваження, поліцейські всі присутні з бодікамерами, які включаються у випадку якихось конфліктних ситуацій". 

• Подобається 2

14 годин тому, Sanich сказав:

Перебуваю. ВС 662 інженер-електрик низьковольтних мереж. Ваша черга.

Я рад за вас, що маю справу з відповідальним чоловіком. Тільки в якості військового ІТішника з вас було б більше користі.

Якщо чесно, я б хотів щоб ніхто з вас не потрапив на війну, але не ціною ухиляння від виконання військового обов'язку.

Стосовно запитання до мене, то я розумію вашу логіку - ототожнити мене з вами. Але коли можна було ототожнювати ви були мабуть п'ятирічним хлопчиком і вам на голови не летіли бомби, значить свій обов'язок я виконував.

За посади і військові частини раджу не ставити питання,  в період військового стану це можуть не правильно зрозуміти.

• Ха-Ха 1

17 хвилин тому, ромео сказав:

Ще раз. ЗА ЗАКОНОМ!!!

Конкретно, дії за законом до ухилянтів.

1 хвилину тому, Троян сказав:

Конкретно, дії за законом до ухилянтів.

Відповім так само.

Процитуйте закон, де сказано про фізичний силовий вплив працівників тцк

• Подобається 2

3 часа назад, Троян сказал:

А як вони мусять робити, коли він або не бере повістку, або не з'являється за повісткою для обліку. Одним словом, ухилянт. Це не значить, що його поставили б на облік, просто потрібно явитись за повісткою.

По закону це як?

Я можу чуток помилятись но на стільки я пам'ятаю ..  то военкомат (ТЦК) повинен підготувати якісь там документи на цих ухилянтів і передати їх в поліцію а тоді ( тільки після цього.) поліція повинна займатись тими ухилянтами..    якось приблизно так . точніше як там ця процедура прописана то не важко і уточнити ..  ну точно поки що ніякий закон їм  не надав право так відловлювати на вулиці людей ...  

• Подобається 1

43 хвилини тому, ромео сказав:

Ще раз. ЗА ЗАКОНОМ!!!

https://sud.ua/uk/news/ukraine/259932-podaril-devushke-propusk-otstranili-nachalnika-patrulnoy-politsii-lvovskoy-oblasti

Ось де закон.

46 хвилин тому, ромео сказав:

Процитуйте закон, де сказано про фізичний силовий вплив працівників тцк

Вам же сказали, що за перевищення службових повноважень працівників воєнкомату чекає дисциплінарне покарання, то б то, догана.

А чому ви не засуджуєте ухилянтів і не вимагаєте до них дій по закону:

ст. 336 КК України - ухилення від призову за мобілізацією - карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Це кримінальне правопорушення і не зрівняно з адміністративним правопорушенням працівників пунктів комплектації.

А якщо ще врахувати, що багато з цих працівників самі вже є учасниками бойових дій і не мають корисливого умислу то в них більш ніж достатньо морального права поступати саме так. Їм потрібно не зірвати мобілізацію, від якої залежить як довго ви будете мати можливість розглагольствувати про права. І роблять вони це як можуть.

• Подобається 1

5 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

Я можу чуток помилятись но на стільки я пам'ятаю ..  то военкомат (ТЦК) повинен підготувати якісь там документи на цих ухилянтів і передати їх в поліцію а тоді ( тільки після цього.) поліція повинна займатись тими ухилянтами..    якось приблизно так . точніше як там ця процедура прописана то не важко і уточнити ..  ну точно поки що ніякий закон їм  не надав право так відловлювати на вулиці людей ...  

Не потрібно плутати праведне з грішним.,поліція має право перевірити документи в любого громадянина . Показав документи і все. Позакону всі військовозобовязані повині реєструватись в військоматах , а при зміні місця проживання повині  повідомити. Якщо громадянин ховається від виконання обовязку  ,то його місце в тюрмі. Рано чи пізно всі будуть на передовій , війна то не всілля . Оборонятись , наступати і відступати потрібно вміти , щоб не загинути. 

• Подобається 4

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...