ДобровоЛ Опубликовано 22 января, 2023 Share Опубликовано 22 января, 2023 3 години тому, Sanich сказав: Хто ж сперечається. Але приписувати до гарантів країни, які там ніколи не були - це шлях до породження фейків і демонстрації малограмотності. "Грамотність ( значною мірою рівноправний термін - писемність) - традиційно визначається як вміння читати й писати або вміння використовувати мову, щоб читати, писати чи розмовляти. А у розмові, неофіційній, міг би й помилитися щодо переліку гарантів. Таке буває. Давно вже відвик від споглядання протоколів за період пенсії. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 января, 2023 Share Опубликовано 22 января, 2023 1 годину тому, ромео сказав: Діяти за законом. Вони по суті силоміць викрали людину. Кримінал. Шось їм за це буде? Посварять пальчиком. Може і посварять, за те що їх зняли на відео. А скільки є схожих діянь про які ніхто не знає? 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 22 января, 2023 Share Опубликовано 22 января, 2023 2 години тому, Женя Ц. сказав: Яка гуманість два бики по 120 кг. заламують мужичка 50 + років бо той їм правду в очі каже. Я вибачаюсь, але як Ви визначили вік чоловіка і те, що він сказав правду? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 22 января, 2023 Share Опубликовано 22 января, 2023 56 минут назад, Фомич сказал: Я вибачаюсь, але як Ви визначили вік чоловіка і те, що він сказав правду? Я вибачаюсь,але нашо зараз починати цю тошнілку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 января, 2023 Share Опубликовано 22 января, 2023 56 хвилин тому, Фомич сказав: Я вибачаюсь, але як Ви визначили вік чоловіка і те, що він сказав правду? Тобто у вазі поліцейських ви не засумнівались, вас лише затриманий насторожив? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 10 часов назад, Фомич сказал: Я вибачаюсь, але як Ви визначили вік чоловіка і те, що він сказав правду? Ну якщо він фіксував на відео то навряд чи він їх дійсно ображав -- бо таке відео буде вже компроматом на нього самого.. скоріш за все людина вимагала зробити все по закону і фіксувала саме ЗАКОННІСТЬ .. ну а тим видно пофіг той закон а план треба або виконувати або самим йти воювати то як змогли так і згребли .. а то що їх ще знімають тут їх прорахунок за що і отримають догану а не за то що виконували роботу не по закону .. впевнений що відео чомусь на телефоні відсутнє .. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 11 часов назад, ромео сказал: Хтось казав, що ми відрізняємось від "братньої" держави? https://t.me/suspilneodesa/20459 Всіх ходячих на полігон , місяць задниці в милі. Відпустити до дому віддихнути і знову полігон .Вся Україна повина стати суцільною тренерованою армією . 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 хлопці не треба казати того. В мирний час якщо при тобі нема документів тебе могли забрати для перевірки особи . Яке викрадення ? Зараз війна . 11 часов назад, ромео сказал: Ось що каже одеська влада. Тобто все продовжиться. Привіт, лднр як би так то він був би в же на передку ,сьогодні взяли завтра там . Я хочу написати багато ну не можу . 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 11 годин тому, Женя Ц. сказав: Щось побільшало випадків,що заламують,як худобу при вручені повістки. Не знаю, мені як вручали, то трохи не кланялись 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 3 часа назад, blek-269 сказал: хлопці не треба казати того. В мирний час якщо при тобі нема документів тебе могли забрати для перевірки особи . Яке викрадення ? Зараз війна . як би так то він був би в же на передку ,сьогодні взяли завтра там . Я хочу написати багато ну не можу . Ну по перше даже для встановлення особи потрібен був привід . і складання акту затримання .. і по друге на це встановлення особи поліцейські мали 3 години встановив . не встановив через 3 години відпусти людину .. Ну і по друге я все міг би зрозуміти в перші дні (навіть місяці .) війни .. но війна у нас вже майже рік .. то треба або по законам які маємо або змінювати закони но все рівно робити ПО ЗАКОНУ.. Ну і на яке викрадення ? а саме пряме.. затримувати ПО ЗАКОНУ у нас можуть тільки поліцейські і до речі везти тільки у відділок поліції .. А тут викрадення людини з вулиці непонятними особами Ну і я також міг би багато чого написати але .. у нас за перших пів року змінили трьох голів ТЦК . ( не спростаж .. було за що і розтріляти .. але просто змінили .. зам'яли. тай усе.) 5 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 Ті хто тут вимагають діяти по ,,закону'',зовсім недавно схвалювали відключення з цифрового мовлення опозиційних телеканалів,і інші протиправні дії влади,і знову таки звинувачують не центральну а якусь міфічну- ,,одеську владу'' і ТЦК. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 4 часа назад, venchyk сказал: ,і знову таки звинувачують не центральну а якусь міфічну- ,,одеську владу'' і ТЦК. .. Щось не зрозумів до чого це ? хтось звинуватив одеську владу що вона не розробила закон що ТЦК може хапати людей на вулиці ? по моему поки що закони у нас приймае Верховна Рада то і питання по законотворенню були саме до неї.. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 Поблизу селища Благодатне Донецької області загинув 51-річний солдат, житель села Новонадеждине Близнюківської громади Василь Олексюк. У цивільному життя він займався бджолярством. У Василя лишилась дружина та діти 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 13 годин тому, ДобровоЛ сказав: А у розмові, неофіційній, міг би й помилитися щодо переліку гарантів. Так Ви перевірили - хто гарант, а хто приєднався пізніше? Напишіть, щоб було видно, що знаєте. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 1 година тому, Сергей Тюркин сказав: .. Щось не зрозумів до чого це ? хтось звинуватив одеську владу що вона не розробила закон що ТЦК може хапати людей на вулиці ? по моему поки що закони у нас приймае Верховна Рада то і питання по законотворенню були саме до неї.. А що тут не зрозуміло?Люди не помічають протиправних дій ,доки це не стосується їх.А коли розуміють ,що подібне може статися з ними ,починають протестувати.Хоча зовсім недавно підтримували незаконні дії центральної влади,принаймні в цій темі не так давноА що стосується того громадянина на відео, то так з ним повелися незаконно,але і він діяв не в межах законодавства,оскільки з початком загальної мобілізації,не з'явився в ТЦК для звірки данних. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 14 годин тому, ромео сказав: А в законі також написано, що працівники тцк мають насильно це робити? Їх притягнуть за викрадення? А як вони мусять робити, коли він або не бере повістку, або не з'являється за повісткою для обліку. Одним словом, ухилянт. Це не значить, що його поставили б на облік, просто потрібно явитись за повісткою. По закону це як? 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 3 години тому, blek-269 сказав: би так то він був би в же на передку ,сьогодні взяли завтра там . Чомусь думаю, що він вже отримав на відправку. А як бонус по дорозі ще й побили. 10 хвилин тому, Троян сказав: А як вони мусять робити Ще раз. ЗА ЗАКОНОМ!!! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 4 години тому, Сергей Тюркин сказав: якщо він фіксував на відео то навряд чи він їх дійсно ображав -- бо таке відео буде вже компроматом на нього самого.. скоріш за все людина вимагала зробити все по закону і фіксувала саме ЗАКОННІСТЬ .. ну а тим видно пофіг той закон а план треба або виконувати або самим йти воювати то як змогли так і згребли .. Треба зробити ремарку, що Женя мав на увазі інше відео. Ось воно https://t.me/telelug/14197 А тепер співставте із коментарем влади Начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол роз'яснив, чому при рейдах працівників військомату, які вручають повістки, їх супроводжують працівники поліції. "Ніхто з поліцейських нікому не заломить руки і силою не запхає кудись в якийсь автобус, або безпідставно застосує там силу чи спецзасоби, - відзначив Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільщини. - Ми беремо участь в процесі, коли військові роздають повістки, до нас військомат звернувся за допомогою в забезпеченні громадського порядку. Тому що поліцейський, згідно закону про Національну поліцію, має право звернутися і попросити не порушувати громадський порядок, не матюкатися, не проявляти фізичну активінсть відносно інших людей, тим більше, відносно військових, тому, поліцейські завжди присутні при таких випадках, в більшості присутні при таких випадках, але це є гарантія і для людей, що ні військові не перевищать свої повноваження, поліцейські всі присутні з бодікамерами, які включаються у випадку якихось конфліктних ситуацій". 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 14 годин тому, Sanich сказав: Перебуваю. ВС 662 інженер-електрик низьковольтних мереж. Ваша черга. Я рад за вас, що маю справу з відповідальним чоловіком. Тільки в якості військового ІТішника з вас було б більше користі. Якщо чесно, я б хотів щоб ніхто з вас не потрапив на війну, але не ціною ухиляння від виконання військового обов'язку. Стосовно запитання до мене, то я розумію вашу логіку - ототожнити мене з вами. Але коли можна було ототожнювати ви були мабуть п'ятирічним хлопчиком і вам на голови не летіли бомби, значить свій обов'язок я виконував. За посади і військові частини раджу не ставити питання, в період військового стану це можуть не правильно зрозуміти. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 17 хвилин тому, ромео сказав: Ще раз. ЗА ЗАКОНОМ!!! Конкретно, дії за законом до ухилянтів. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 1 хвилину тому, Троян сказав: Конкретно, дії за законом до ухилянтів. Відповім так само. Процитуйте закон, де сказано про фізичний силовий вплив працівників тцк 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 3 часа назад, Троян сказал: А як вони мусять робити, коли він або не бере повістку, або не з'являється за повісткою для обліку. Одним словом, ухилянт. Це не значить, що його поставили б на облік, просто потрібно явитись за повісткою. По закону це як? Я можу чуток помилятись но на стільки я пам'ятаю .. то военкомат (ТЦК) повинен підготувати якісь там документи на цих ухилянтів і передати їх в поліцію а тоді ( тільки після цього.) поліція повинна займатись тими ухилянтами.. якось приблизно так . точніше як там ця процедура прописана то не важко і уточнити .. ну точно поки що ніякий закон їм не надав право так відловлювати на вулиці людей ... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 43 хвилини тому, ромео сказав: Ще раз. ЗА ЗАКОНОМ!!! https://sud.ua/uk/news/ukraine/259932-podaril-devushke-propusk-otstranili-nachalnika-patrulnoy-politsii-lvovskoy-oblasti Ось де закон. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 46 хвилин тому, ромео сказав: Процитуйте закон, де сказано про фізичний силовий вплив працівників тцк Вам же сказали, що за перевищення службових повноважень працівників воєнкомату чекає дисциплінарне покарання, то б то, догана. А чому ви не засуджуєте ухилянтів і не вимагаєте до них дій по закону: ст. 336 КК України - ухилення від призову за мобілізацією - карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. Це кримінальне правопорушення і не зрівняно з адміністративним правопорушенням працівників пунктів комплектації. А якщо ще врахувати, що багато з цих працівників самі вже є учасниками бойових дій і не мають корисливого умислу то в них більш ніж достатньо морального права поступати саме так. Їм потрібно не зірвати мобілізацію, від якої залежить як довго ви будете мати можливість розглагольствувати про права. І роблять вони це як можуть. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 5 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Я можу чуток помилятись но на стільки я пам'ятаю .. то военкомат (ТЦК) повинен підготувати якісь там документи на цих ухилянтів і передати їх в поліцію а тоді ( тільки після цього.) поліція повинна займатись тими ухилянтами.. якось приблизно так . точніше як там ця процедура прописана то не важко і уточнити .. ну точно поки що ніякий закон їм не надав право так відловлювати на вулиці людей ... Не потрібно плутати праведне з грішним.,поліція має право перевірити документи в любого громадянина . Показав документи і все. Позакону всі військовозобовязані повині реєструватись в військоматах , а при зміні місця проживання повині повідомити. Якщо громадянин ховається від виконання обовязку ,то його місце в тюрмі. Рано чи пізно всі будуть на передовій , війна то не всілля . Оборонятись , наступати і відступати потрібно вміти , щоб не загинути. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения