uam_63 Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 4 часа назад, Wladimir_K сказал: F-16 на сьогодні неможливо по факту купити на них велика черга та й інфраструктури немає і наврядчи буде. Як на мене потрібно дивитися на шведські винищувачі. Як як мінімум виготовлять в рази швидше. Не все так однозначно .Не обовязково нові, в штатах є бага то бу, які в досить хорошому стані. На іріси теж черга але домовилисть з Єгиптом і передали спочатку нам, завжди можна домовитись . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 5 годин тому, koste сказав: Возможно что ракеты устарели и их попросту сняли . А до этого этот карабль уничтожил Грузинский флот . А нетак давно наши отправили его на корм рыбам . Плохо что не раньше . И так бы весь их флот на корм рыбам . За Грузію знаю лише про потоплені два грузинських ракетних катери. Решти я не чув. Тоді якраз перебував у Криму. А скільки разів той корабель топили ? Він що ,як Ванька- встанька ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 Кажуть, шо Спєрмотрусов вже на концерті кобзона "Опа, опа"... 1 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 58 хвилин тому, ромео сказав: "Опа, опа"... Прямо в "промежность" 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 6 часов назад, ДобровоЛ сказал: За Грузію знаю лише про потоплені два грузинських ракетних катери. Решти я не чув. Тоді якраз перебував у Криму. А скільки разів той корабель топили ? Він що ,як Ванька- встанька ? Та нет ,ему одного раза хватило . Другие несмогли . Як то кажуть я тебе породив я тебе i вб'ю . Я смотрю рашисты расхваливали ,такой крейсер . Такой крейсер убийца авианосцев . Тьфу .... Радует что меньше людей от него постродает . Туда бы весь оставшийся рашиский флот . Спакойней будет . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 58 хвилин тому, koste сказав: Та нет ,ему одного раза хватило . Другие несмогли . Як то кажуть я тебе породив я тебе i вб'ю . Я смотрю рашисты расхваливали ,такой крейсер . Такой крейсер убийца авианосцев . Тьфу .... Радует что меньше людей от него постродает . Туда бы весь оставшийся рашиский флот . Спакойней будет . Та вже про "Адмірал Макаров" я тут разів з три чув повідомлення у різні строки і з різних джерел, що він затонув, то пошкоджений так, що має йти в док на ремонт... Тому й не хочу в чергове бути обманутим. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 12 минут назад, ДобровоЛ сказал: Та вже про "Адмірал Макаров" я тут разів з три чув повідомлення у різні строки і з різних джерел, що він затонув, то пошкоджений так, що має йти в док на ремонт... Тому й не хочу в чергове бути обманутим. Раньше была такая информация, но не известно насколько правдивая . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 10 ноября, 2022 Share Опубликовано 10 ноября, 2022 Що за радіомовчання на форумі? Тут в Снігурівці і навколишніх селах свято! ЗСУ в кількох кілометрах від Херсона. Колись один клієнт брав в мене пакети аж з Снігурівки, коли вони (пакети) гроші коштували і ця справа була вигідна. Вантажив їх в машину, і в причеп, і на машину, і жінці під ноги і на руки. Потім коли їхав, попав під зливу, але бджілки вижили. Цікаво, як він там? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 10 ноября, 2022 Share Опубликовано 10 ноября, 2022 21 минуту назад, Олександр Коваль сказал: Що за радіомовчання на форумі? Тут в Снігурівці і навколишніх селах свято! ЗСУ в кількох кілометрах від Херсона. Колись один клієнт брав в мене пакети аж з Снігурівки, коли вони (пакети) гроші коштували і ця справа була вигідна. Вантажив їх в машину, і в причеп, і на машину, і жінці під ноги і на руки. Потім коли їхав, попав під зливу, але бджілки вижили. Цікаво, як він там? Вичікуєм. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 10 ноября, 2022 50 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: Що за радіомовчання на форумі? Тут в Снігурівці і навколишніх селах свято! ЗСУ в кількох кілометрах від Херсона. Колись один клієнт брав в мене пакети аж з Снігурівки, коли вони (пакети) гроші коштували і ця справа була вигідна. Вантажив їх в машину, і в причеп, і на машину, і жінці під ноги і на руки. Потім коли їхав, попав під зливу, але бджілки вижили. Цікаво, як він там? Москалям ніколи немає віри. Радіти (трошки) будемо, коли останній москаль втече/здохне/буде в полоні. Попереду ще багато боротьби. 1 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 10 ноября, 2022 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 Чернобаевка наша 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 13 годин тому, Олександр Коваль сказав: Що за радіомовчання на форумі? Тема втратила гостроту, бо кацапи і білоруси не можуть поділитися радістю про чергові ,,успіхи вєлікой і нєпобєдімой'', а також, і надалі стверджувати, що ПаРаша не може програти війну в принципі 4 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 1 минуту назад, язичник сказал: Тема втратила гостроту, бо кацапи і білоруси не можуть поділитися радістю про чергові ,,успіхи вєлікой і нєпобєдімой'', а також, і надалі стверджувати, що ПаРаша не може програти війну в принципі Бажаете щоб вони засмердiли форум портянками. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 1 година тому, kroxaru сказав: Бажаете щоб вони засмердiли форум портянками. Десь я вже чув схоже...Коли у кацапів немає аргументів чи не вистачає клепки, щоб захищати свої переконання, починають матюкатися і сипати погрозами...амінь... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 Тепер можна чи будемо чекати етер Фейгіна? https://twitter.com/GlasnostGone/status/1591066749554028546?s=20&t=FHwfKX6kMvTQA6BukR09H 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 11 ноября, 2022 Херсон - це Україна! І цим все сказано. 5 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 13 хвилин тому, Sanich сказав: Херсон - це Україна! І цим все сказано. 100% 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 37 хвилин тому, андрон сказав: 100% А окуповані території то не Україна? І їм набагато важче, ніж нам...сам був в окупації 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 ноября, 2022 Share Опубликовано 11 ноября, 2022 2 часа назад, Олександр Коваль сказал: Тепер можна чи будемо чекати етер Фейгіна? https://twitter.com/GlasnostGone/status/1591066749554028546?s=20&t=FHwfKX6kMvTQA6BukR09H 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 12 ноября, 2022 Share Опубликовано 12 ноября, 2022 В 11.11.2022 в 12:02, язичник сказал: Тема втратила гостроту, бо кацапи і білоруси не можуть поділитися радістю про чергові ,,успіхи вєлікой і нєпобєдімой'', а також, і надалі стверджувати, що ПаРаша не може програти війну в принципі Їм поразку завуалюють під побєду, типу - все по плану, целі достігнуто нацистів майже всіх унічтожилі, можна виводити війська. А Херсон і все решту ми і не планіровалі брать, то був лиш такий план щоб унічтожить нацистів. Ну якось так (в їхньому репертуарі), якщо коротко. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 13 ноября, 2022 Share Опубликовано 13 ноября, 2022 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 13 ноября, 2022 Share Опубликовано 13 ноября, 2022 Видно що кацапи себались і мост за собою підірвали.. А Арестович якісь казочки меле вже другий день що кудись ми там попали .. якби попали то щеб пару місяців назад би попали.. а так надо признать шо враг почти вовремя сьебался ... нема тих тисяч полонених орків разом з технікою як прогнозували експерти.. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 13 ноября, 2022 Share Опубликовано 13 ноября, 2022 21 минуту назад, Сергей Тюркин сказал: Видно що кацапи себались і мост за собою підірвали.. А Арестович якісь казочки меле вже другий день що кудись ми там попали .. якби попали то щеб пару місяців назад би попали.. а так надо признать шо враг почти вовремя сьебался ... нема тих тисяч полонених орків разом з технікою як прогнозували експерти.. Виводили декілька тижнів, але навіть при цьому буде декілька сотень полонених. Техніку в більшості вивели. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 13 ноября, 2022 Share Опубликовано 13 ноября, 2022 3 часа назад, Wladimir_K сказал: Виводили декілька тижнів, але навіть при цьому буде декілька сотень полонених. Техніку в більшості вивели. Та це то ясно.. Але декілька сотень це і близько не та цифра що прогнозували експерти .. це скоріше даже не ті що не встигли а просто заблудилися .. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения