Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

4 часа назад, Wladimir_K сказал:

F-16 на сьогодні неможливо по факту купити на них велика черга та й інфраструктури немає і наврядчи буде. Як на мене потрібно дивитися на шведські винищувачі. Як як мінімум виготовлять в рази швидше.

Не все так однозначно .Не обовязково нові, в штатах є бага то бу, які в досить хорошому стані. На іріси теж черга але домовилисть з Єгиптом і передали спочатку нам, завжди можна домовитись . 

5 годин тому, koste сказав:

Возможно что ракеты устарели и их попросту сняли . 

А до этого этот карабль уничтожил Грузинский флот . А нетак давно наши отправили его на корм рыбам . :UA: Плохо что не раньше . И так бы весь их флот на корм рыбам .

За Грузію знаю лише про потоплені два грузинських ракетних катери. Решти я не чув. Тоді якраз перебував у Криму. А скільки разів той корабель топили ? Він що ,як  Ванька- встанька ? :crazy:

Кажуть, шо Спєрмотрусов вже на концерті кобзона

"Опа, опа"...

• Ха-Ха 1
  • Переможемо 5

58 хвилин тому, ромео сказав:

"Опа, опа"...

Прямо в "промежность":umora:

• Ха-Ха 3

6 часов назад, ДобровоЛ сказал:

За Грузію знаю лише про потоплені два грузинських ракетних катери. Решти я не чув. Тоді якраз перебував у Криму. А скільки разів той корабель топили ? Він що ,як  Ванька- встанька ? :crazy:

Та нет ,ему одного раза хватило . Другие несмогли . 

Як то кажуть я тебе породив я тебе i вб'ю . :umora:

Я смотрю рашисты расхваливали ,такой крейсер . Такой крейсер убийца авианосцев . Тьфу ....

Радует что меньше людей от него постродает . Туда бы весь оставшийся рашиский флот . Спакойней будет .:)

• Дякую 1

58 хвилин тому, koste сказав:

Та нет ,ему одного раза хватило . Другие несмогли . 

Як то кажуть я тебе породив я тебе i вб'ю . :umora:

Я смотрю рашисты расхваливали ,такой крейсер . Такой крейсер убийца авианосцев . Тьфу ....

Радует что меньше людей от него постродает . Туда бы весь оставшийся рашиский флот . Спакойней будет .:)

Та вже про "Адмірал Макаров" я тут разів з три чув повідомлення у різні строки і з різних джерел,

що він затонув, то пошкоджений так, що має йти в док на ремонт... :dntknw: 

Тому й не хочу в чергове  бути обманутим.:hmm::(

12 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Та вже про "Адмірал Макаров" я тут разів з три чув повідомлення у різні строки і з різних джерел,

що він затонув, то пошкоджений так, що має йти в док на ремонт... :dntknw: 

Тому й не хочу в чергове  бути обманутим.:hmm::(

Раньше была такая информация, но не известно насколько правдивая .

• Переможемо 1

Що за радіомовчання на форумі? Тут в Снігурівці і навколишніх селах свято! ЗСУ в кількох кілометрах від Херсона. Колись один клієнт брав в мене пакети аж з Снігурівки, коли вони (пакети) гроші коштували і ця справа була вигідна. Вантажив їх в машину, і в причеп, і на машину, і жінці під ноги і на руки. Потім коли їхав, попав під зливу, але бджілки вижили. Цікаво, як він там?

• Дякую 1

21 минуту назад, Олександр Коваль сказал:

Що за радіомовчання на форумі? Тут в Снігурівці і навколишніх селах свято! ЗСУ в кількох кілометрах від Херсона. Колись один клієнт брав в мене пакети аж з Снігурівки, коли вони (пакети) гроші коштували і ця справа була вигідна. Вантажив їх в машину, і в причеп, і на машину, і жінці під ноги і на руки. Потім коли їхав, попав під зливу, але бджілки вижили. Цікаво, як він там?

Вичікуєм.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

50 хвилин тому, Олександр Коваль сказав:

Москалям ніколи немає віри. Радіти (трошки) будемо, коли останній москаль втече/здохне/буде в полоні. Попереду ще багато боротьби. :UA:

• Дякую 1
  • Переможемо 4

image.png

• Подобається 3
  • Дякую 1

Чернобаевка наша

• Подобається 4
  • Переможемо 1

13 годин тому, Олександр Коваль сказав:

Що за радіомовчання на форумі? 

Тема втратила гостроту, бо кацапи і білоруси не можуть поділитися радістю про чергові ,,успіхи вєлікой і нєпобєдімой'', а також, і надалі стверджувати, що ПаРаша не може програти війну в принципі

• Ха-Ха 4
  • Переможемо 2

1 минуту назад, язичник сказал:

Тема втратила гостроту, бо кацапи і білоруси не можуть поділитися радістю про чергові ,,успіхи вєлікой і нєпобєдімой'', а також, і надалі стверджувати, що ПаРаша не може програти війну в принципі

Бажаете щоб вони засмердiли форум портянками.

1 година тому, kroxaru сказав:

Бажаете щоб вони засмердiли форум портянками.

Десь я вже чув схоже...Коли у кацапів немає аргументів чи не вистачає клепки, щоб захищати свої переконання, починають матюкатися і сипати погрозами...амінь...

Тепер можна чи будемо чекати етер Фейгіна?

https://twitter.com/GlasnostGone/status/1591066749554028546?s=20&t=FHwfKX6kMvTQA6BukR09H

• Сумно 1
  • Переможемо 3

Херсон - це Україна! :UA: І цим все сказано.

• Подобається 5
  • Переможемо 9

13 хвилин тому, Sanich сказав:

Херсон - це Україна! :UA: І цим все сказано.

100%

• Подобається 3
  • Переможемо 2

37 хвилин тому, андрон сказав:

100%

А окуповані території то не Україна? І їм набагато важче, ніж нам...сам був в окупації

• Подобається 2

2 часа назад, Олександр Коваль сказал:

Тепер можна чи будемо чекати етер Фейгіна?

https://twitter.com/GlasnostGone/status/1591066749554028546?s=20&t=FHwfKX6kMvTQA6BukR09H

IMG_20221111_131842_858.jpg

;)

• Ха-Ха 8

В 11.11.2022 в 12:02, язичник сказал:

Їм поразку завуалюють під побєду, типу - все по плану, целі достігнуто нацистів майже всіх унічтожилі, можна виводити війська. А Херсон і все решту ми і не планіровалі брать, то був лиш такий план  щоб унічтожить нацистів. 

Ну якось так (в їхньому репертуарі), якщо коротко.

• Подобається 2

Видно що кацапи себались і мост за собою підірвали..  А Арестович якісь казочки меле вже другий день що кудись ми там попали ..  якби попали то щеб пару місяців назад би попали..  а так надо признать шо враг почти вовремя  сьебался ...  нема тих тисяч полонених орків  разом з технікою як прогнозували експерти..

• Подобається 1

21 минуту назад, Сергей Тюркин сказал:

Видно що кацапи себались і мост за собою підірвали..  А Арестович якісь казочки меле вже другий день що кудись ми там попали ..  якби попали то щеб пару місяців назад би попали..  а так надо признать шо враг почти вовремя  сьебался ...  нема тих тисяч полонених орків  разом з технікою як прогнозували експерти..

Виводили декілька тижнів, але навіть при цьому буде декілька сотень полонених. Техніку в більшості вивели.

3 часа назад, Wladimir_K сказал:

Виводили декілька тижнів, але навіть при цьому буде декілька сотень полонених. Техніку в більшості вивели.

Та це то ясно..  Але декілька сотень це і близько не та цифра що прогнозували експерти ..    це скоріше даже не ті що не встигли а просто заблудилися ..  

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...