Рамзес Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 27 хвилин тому, Бджолопотам сказав: Дуже сумніваюсь. Я як був на позиціях пару днів тому - з них чудово видно аєропорт... Але в нас там ситуація гірше не придумаєш - по нам цілий день гатить арта сепарів, а наша бригада навіть толком не має чим відповісти... неможливо в день з бліндажа вийти... Ось такі справи малята... Надіюсь скоро ситуація зміниться, бо автоматами проти артилерії воювати - таке собі занняття... Пару днів назад і в Харківській області була інша ситуація. Чи могло щось змінитись за цей час і в Донецькому напрямку? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 15 хвилин тому, Рамзес сказав: Пару днів назад і в Харківській області була інша ситуація. Чи могло щось змінитись за цей час і в Донецькому напрямку? Орки засіли в Лимані. Тянуть час на те, щоб вивезти окупаційні адміністрації та родини до рф. В Ізюмі наші на блок-посту і оточуючих місто висотах. Ще не було інформації, що місто було взяте, швидше всього не всі орки вийшли і йде процес зачистки Є інформація з підтвердженнями про рух наших в сторону Великого Бурлука. В деяких селах люди самі знімають триколори, але може бути так, що роблять це провокатори, щоб вирахувати проукраїнсько налаштованих людей з метою помсти. Так що будьте уважні, зараз важливо витримати! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 37 хвилин тому, Neanderthalensis сказав: хз, але пишуть таке і вже пару раз + 4 години тому, Neanderthalensis сказав: А нафіга тут вонючих фашистських москалів виствляти ?!!! Вам вони ще неостоп.... ?! Думаю вам - пора вже в баню ! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 56 минут назад, Бджолопотам сказал: Дуже сумніваюсь. Я як був на позиціях пару днів тому - з них чудово видно аєропорт... Але в нас там ситуація гірше не придумаєш - по нам цілий день гатить арта сепарів, а наша бригада навіть толком не має чим відповісти... неможливо в день з бліндажа вийти... Пару днів при такому бліц кригу, це дуже довго. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 10 сентября, 2022 Я думаю, що це наші інформаційні війська діють і вкидують інформацію для збільшення паніки серед москалів. По факту, із сьогоднішніх вкидів - в Ізюмі оточено трохи москалів. Все інше - невизначено. Доказів ніяких немає. В тому числі і по Лиману. Як я і не вірю в нашу атаку на аеропорт. Тому що виникає відразу питання - для того щоб що? 1 година тому, Neanderthalensis сказав: хз, але пишуть таке і вже пару раз А ви менше читайте і більше довіряйте фактам. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рамзес Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 3 хвилини тому, Sanich сказав: Я думаю, що це наші інформаційні війська діють і вкидують інформацію для збільшення паніки серед москалів. По факту, із сьогоднішніх вкидів - в Ізюмі оточено трохи москалів. Все інше - невизначено. Доказів ніяких немає. В тому числі і по Лиману. Як я і не вірю в нашу атаку на аеропорт. Тому що виникає відразу питання - для того щоб що? А ви менше читайте і більше довіряйте фактам. Я думаю що як мінімум 50% новин - дезінформація для того щоб нагнати паніку на русню. Але аеропорт цілком можливий варіант, оскільки він був близько до лінії фронту... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 10 сентября, 2022 3 хвилини тому, Рамзес сказав: Але аеропорт цілком можливий варіант, оскільки він був близько до лінії фронту... Але для чого? Вийти на непідготовлені позиції під удари артилерії. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 10 сентября, 2022 Чим я задоволений - це салютом в москві в честь взяття Куп"янська та Балаклеї. 1 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 36 минут назад, Sanich сказал: Я думаю, що це наші інформаційні війська діють і вкидують інформацію для збільшення паніки серед москалів. По факту, із сьогоднішніх вкидів - в Ізюмі оточено трохи москалів. Все інше - невизначено. Доказів ніяких немає. В тому числі і по Лиману. Як я і не вірю в нашу атаку на аеропорт. Тому що виникає відразу питання - для того щоб що? А ви менше читайте і більше довіряйте фактам. Я тільки шо прочитав щось таке від Добровола. Ніфіга не зрозумів. Тепер Ваше читаю. Те саме. Це Ви на Добровола зреагували? В моєму пості Ви дві букви ХЗ бачите? Це означає "Я не знаю". Я дуже добре вмію аналізувати, повірте. Якийсь перебор непорозуміння. І зовсім не той день, щоб сваритися. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 12 хвилин тому, Neanderthalensis сказав: Я тільки шо прочитав щось таке від Добровола. Ніфіга не зрозумів. Тепер Ваше читаю. Те саме. Це Ви на Добровола зреагували? В моєму пості Ви дві букви ХЗ бачите? Це означає "Я не знаю". Я дуже добре вмію аналізувати, повірте. Якийсь перебор непорозуміння. І зовсім не той день, щоб сваритися. Нерозуміння провожають мовчки. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 51 минуту назад, Sanich сказал: Але для чого? Вийти на непідготовлені позиції під удари артилерії. В самому Донецьку безопасніше буде від артилерії ніж в полі. Для чого Донецьк?.. Без Донецька не буде ніякого "сухопутного карідора". Та і Донецьк це Україна. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 Хороша робота... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 1 час назад, Sanich сказал: Але для чого? Вийти на непідготовлені позиції під удари артилерії. Ось тут розмови на цю тему Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рамзес Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 16 хвилин тому, ромео сказав: Ось тут розмови на цю тему Я б не сильно вірив його словам. Він наче не бачить повноти всієї ситуації. Перекидання наших сил в Донецьк раніше, оголило б наші інші напрямки, оскільки на той момент у нас ще не було ані відповідної кількості зброї, ані достатньої кількості підготовлених солдат. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 11 часов назад, Sanich сказал: Але для чого? Вийти на непідготовлені позиції під удари артилерії. Думаю что аэропорт это одна из самых подготовленных позиция .. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 Скоро и нам придёт свобода https://t.me/operativnoZSU/40880?single Уже началась движуха на Луганщине 1 13 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 2 години тому, blek-269 сказав: Скоро и нам придёт свобода https://t.me/operativnoZSU/40880?single Уже началась движуха на Луганщине Тримайтеся 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 14 годин тому, Sanich сказав: Чим я задоволений - це салютом в москві в честь взяття Куп"янська та Балаклеї. Щось я й не чув про таке. Видно, відстав... Може через те, що перестав дивитися відео про "перемоги", особливо про удари ракетами з літаків по рашці. Дуже вже сумнівні вони, як на мене. А одна брехня псує увесь наш відеопростір й будь-яку довіру, як ложка дьогтю в бочці з медом... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: Щось я й не чув про таке. Видно, відстав... Може через те, що перестав дивитися відео про "перемоги", особливо про удари ракетами з літаків по рашці. Дуже вже сумнівні вони, як на мене. А одна брехня псує увесь наш відеопростір й будь-яку довіру, як ложка дьогтю в бочці з медом... Так учора ж був тіпа день головного міста країни моксель. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 11 сентября, 2022 Шматок карти опублікованого москальським міністерством нападу. Видно, що вони вже залишили добровільно північ Харківської області і взагалі відступили "перегрупувалися" за Оскіл. Також можна підтвердити повну здачу Ізюму. Все інше - поки що невідомо і буде залежати від успіхів наших військових - вони також видихнуться на певному етапі і почне встановлюватися нова лінія фронту. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 1 година тому, Sanich сказав: Шматок карти опублікованого москальським міністерством нападу. Видно, що вони вже залишили добровільно північ Харківської області і взагалі відступили "перегрупувалися" за Оскіл. Також можна підтвердити повну здачу Ізюму. Все інше - поки що невідомо і буде залежати від успіхів наших військових - вони також видихнуться на певному етапі і почне встановлюватися нова лінія фронту. Кажуть що на Херсонщині теж відбуваються досить цікаві події , але це поки чутки , зачекаєм офіційного підтвердження. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рамзес Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 2 години тому, Sanich сказав: Шматок карти опублікованого москальським міністерством нападу. Видно, що вони вже залишили добровільно північ Харківської області і взагалі відступили "перегрупувалися" за Оскіл. Також можна підтвердити повну здачу Ізюму. Все інше - поки що невідомо і буде залежати від успіхів наших військових - вони також видихнуться на певному етапі і почне встановлюватися нова лінія фронту. Нова лінія фронту скоріше всього і буде по річці Оскіл, ще певний час. Потрібно все зачистити, закріпитися перегрупуватися, і хоча б трохи відпочити (вони заслужили). Думаю що прориви фронту далі будуть уже на інших напрямках. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 24 минуты назад, Рамзес сказал: Нова лінія фронту скоріше всього і буде по річці Оскіл, ще певний час. Потрібно все зачистити, закріпитися перегрупуватися, і хоча б трохи відпочити (вони заслужили). Думаю що прориви фронту далі будуть уже на інших напрямках. Уже є так. Далі вже Луганське угруповання під ударом,так само можна на півдні. Єдине у нас осінь настає в період дощів можна не встигнути. Втікли з усієї Харківської обл. на північ від річки Оскіл. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 11 сентября, 2022 1 година тому, Конструктор сказав: Кажуть що на Херсонщині теж відбуваються досить цікаві події , але це поки чутки , зачекаєм офіційного підтвердження. Проблема в тому, що деякі ньюс мейкери подають ДРГ на околиці якогось населеного пункту, як мало не звільнення чи оточення цього населеного пункту, а люди, на диво, легкі на віру і несеться це все інтернетом. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 Медовий Полюс - наш! 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения