Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

27 хвилин тому, Бджолопотам сказав:

Дуже сумніваюсь. Я як був на позиціях пару днів тому  - з них  чудово видно аєропорт... Але в нас там ситуація гірше не придумаєш - по нам цілий день гатить арта сепарів, а наша бригада навіть толком не має чим відповісти... неможливо в день з бліндажа вийти... Ось такі справи малята... Надіюсь скоро ситуація зміниться, бо автоматами проти артилерії воювати - таке собі занняття...:(

Пару днів назад і в Харківській області була інша ситуація. Чи могло щось змінитись за цей час і в Донецькому напрямку?

15 хвилин тому, Рамзес сказав:

Пару днів назад і в Харківській області була інша ситуація. Чи могло щось змінитись за цей час і в Донецькому напрямку?

Орки засіли в Лимані. Тянуть час на те, щоб вивезти окупаційні адміністрації та родини до рф. В Ізюмі наші на блок-посту і оточуючих місто висотах. Ще не було інформації, що місто було взяте, швидше всього не всі орки вийшли і йде процес зачистки

Є інформація з підтвердженнями про рух наших в сторону Великого Бурлука. В деяких селах люди самі знімають триколори, але може бути так, що роблять це провокатори, щоб вирахувати проукраїнсько налаштованих людей з метою помсти. Так що будьте уважні, зараз важливо витримати!

37 хвилин тому, Neanderthalensis сказав:

хз, але пишуть таке і вже пару раз

FcT2GoNXwAM5A8z.jpg

+

4 години тому, Neanderthalensis сказав:

А нафіга тут вонючих фашистських москалів виствляти ?!!! Вам вони ще неостоп.... ?!:UA:

Думаю вам - пора вже в баню ! :IMHO:

• Подобається 1

56 минут назад, Бджолопотам сказал:

Дуже сумніваюсь. Я як був на позиціях пару днів тому  - з них  чудово видно аєропорт... Але в нас там ситуація гірше не придумаєш - по нам цілий день гатить арта сепарів, а наша бригада навіть толком не має чим відповісти... неможливо в день з бліндажа вийти...

Пару днів при такому бліц кригу, це дуже довго. 

Я думаю, що це наші інформаційні війська діють і вкидують інформацію для збільшення паніки серед москалів. По факту, із сьогоднішніх вкидів - в Ізюмі оточено трохи москалів. Все інше - невизначено. Доказів ніяких немає. В тому числі і по Лиману. Як я і не вірю в нашу атаку на аеропорт. Тому що виникає відразу питання - для того щоб що? 

1 година тому, Neanderthalensis сказав:

хз, але пишуть таке і вже пару раз

FcT2GoNXwAM5A8z.jpg

А ви менше читайте і більше довіряйте фактам. 

3 хвилини тому, Sanich сказав:

Я думаю, що це наші інформаційні війська діють і вкидують інформацію для збільшення паніки серед москалів. По факту, із сьогоднішніх вкидів - в Ізюмі оточено трохи москалів. Все інше - невизначено. Доказів ніяких немає. В тому числі і по Лиману. Як я і не вірю в нашу атаку на аеропорт. Тому що виникає відразу питання - для того щоб що? 

Я думаю що як мінімум 50% новин - дезінформація для того щоб нагнати паніку на русню. Але аеропорт цілком можливий варіант, оскільки він був близько до лінії фронту...

3 хвилини тому, Рамзес сказав:

Але аеропорт цілком можливий варіант, оскільки він був близько до лінії фронту...

Але для чого? Вийти на непідготовлені позиції під удари артилерії. 

Чим я задоволений - це салютом в москві в честь взяття Куп"янська та Балаклеї. :umora:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 6

36 минут назад, Sanich сказал:

Я тільки шо прочитав щось таке від Добровола. Ніфіга не зрозумів.

Тепер Ваше читаю. Те саме. 

Це Ви на Добровола зреагували?

В моєму пості Ви дві букви ХЗ бачите? Це означає "Я не знаю". Я дуже добре вмію аналізувати, повірте. 

Якийсь перебор непорозуміння. 

І зовсім не той день, щоб сваритися.

Снимок.PNG

12 хвилин тому, Neanderthalensis сказав:

Я тільки шо прочитав щось таке від Добровола. Ніфіга не зрозумів.

Тепер Ваше читаю. Те саме. 

Це Ви на Добровола зреагували?

В моєму пості Ви дві букви ХЗ бачите? Це означає "Я не знаю". Я дуже добре вмію аналізувати, повірте. 

Якийсь перебор непорозуміння. 

І зовсім не той день, щоб сваритися.

Снимок.PNG

Нерозуміння провожають мовчки. :UA:

• Подобається 1

51 минуту назад, Sanich сказал:

В самому Донецьку безопасніше буде від артилерії ніж в полі. 

Для чого Донецьк?.. Без Донецька не буде ніякого "сухопутного карідора". Та і Донецьк це Україна. :ah:

• Подобається 1

Хороша робота...

1 час назад, Sanich сказал:

Ось тут розмови на цю тему

16 хвилин тому, ромео сказав:

Ось тут розмови на цю тему

Я б не сильно вірив його словам. Він наче не бачить повноти всієї ситуації. Перекидання наших сил в Донецьк раніше, оголило б наші інші напрямки, оскільки на той момент у нас ще не було ані відповідної кількості зброї, ані достатньої кількості підготовлених солдат.

11 часов назад, Sanich сказал:

Думаю что аэропорт это одна из самых подготовленных позиция  ..

• Подобається 2

Скоро и нам придёт свобода :UA:https://t.me/operativnoZSU/40880?single Уже началась движуха на Луганщине

• Подобається 1
  • Переможемо 13

2 години тому, blek-269 сказав:

Скоро и нам придёт свобода :UA:https://t.me/operativnoZSU/40880?single Уже началась движуха на Луганщине

Тримайтеся:UA:

• Переможемо 3

14 годин тому, Sanich сказав:

Чим я задоволений - це салютом в москві в честь взяття Куп"янська та Балаклеї. :umora:

Щось я й не чув про таке.  Видно, відстав...:dntknw::hmm:

Може через те, що перестав дивитися відео про "перемоги",

особливо про удари ракетами з літаків по рашці.  Дуже вже сумнівні вони, як на мене. 

А одна брехня псує увесь наш відеопростір й будь-яку довіру, як ложка дьогтю в бочці з медом...  :IMHO::dntknw:

1 годину тому, ДобровоЛ сказав:

Щось я й не чув про таке.  Видно, відстав...:dntknw::hmm:

Може через те, що перестав дивитися відео про "перемоги",

особливо про удари ракетами з літаків по рашці.  Дуже вже сумнівні вони, як на мене. 

А одна брехня псує увесь наш відеопростір й будь-яку довіру, як ложка дьогтю в бочці з медом...  :IMHO::dntknw:

Так учора ж був тіпа день головного міста країни моксель.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

Шматок карти опублікованого москальським міністерством нападу. 

image.png

Видно, що вони вже залишили добровільно північ Харківської області і взагалі відступили "перегрупувалися" за Оскіл. Також можна підтвердити повну здачу Ізюму. Все інше - поки що невідомо і буде залежати від успіхів наших військових - вони також видихнуться на певному етапі і почне встановлюватися нова лінія фронту. 

• Подобається 2
  • Переможемо 1

1 година тому, Sanich сказав:

image.png

Видно, що вони вже залишили добровільно північ Харківської області і взагалі відступили "перегрупувалися" за Оскіл. Також можна підтвердити повну здачу Ізюму. Все інше - поки що невідомо і буде залежати від успіхів наших військових - вони також видихнуться на певному етапі і почне встановлюватися нова лінія фронту. 

Кажуть що на Херсонщині теж відбуваються досить цікаві події :hmm:, але це поки чутки , зачекаєм офіційного підтвердження.

• Подобається 1

2 години тому, Sanich сказав:

image.png

Нова лінія фронту скоріше всього і буде по річці Оскіл, ще певний час. Потрібно все зачистити, закріпитися перегрупуватися, і хоча б трохи відпочити (вони заслужили). Думаю що прориви фронту далі будуть уже на інших напрямках.

• Подобається 1

24 минуты назад, Рамзес сказал:

Нова лінія фронту скоріше всього і буде по річці Оскіл, ще певний час. Потрібно все зачистити, закріпитися перегрупуватися, і хоча б трохи відпочити (вони заслужили). Думаю що прориви фронту далі будуть уже на інших напрямках.

Уже є так. Далі вже Луганське угруповання під ударом,так само можна на півдні. Єдине у нас осінь настає в період дощів  можна не встигнути.

Втікли з усієї Харківської обл. на північ від річки Оскіл.

1 година тому, Конструктор сказав:

Кажуть що на Херсонщині теж відбуваються досить цікаві події :hmm:, але це поки чутки , зачекаєм офіційного підтвердження.

Проблема в тому, що деякі ньюс мейкери подають ДРГ на околиці якогось населеного пункту, як мало не звільнення чи оточення цього населеного пункту, а люди, на диво, легкі на віру і несеться це все інтернетом. 

• Подобається 1

Медовий Полюс - наш!

• Подобається 2
  • Переможемо 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...