Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

6 годин тому, Троян сказав:

Ви стверджували, що розвідка не підпорядкована міністру оборони, але це не відповідає дійсності.

image.png

https://mil.in.ua/uk/articles/golovne-upravlinnya-rozvidky/ 

7 годин тому, Троян сказав:

1. Загальне керівництво розвідувальними органами здійснює Президент України.

Хочете сказати, що у ГУР два керівника? 

а ви стверджуєте, що міністр тільки кабінет і стільці забезпечує.

Тому що воно так і є. ГУР - незалежна від управління МО в структурі самого МО. Чому така дивна структура - не маю уявлення.

Рєзніков там не при чому це смішно

Рєзніков не не при чому. Він один із представників військово-політичного керівництва країни. Він просто не керує ГУР МО. Його основна ціль - матеріальне забезпечення армії. Він не ставить військових завдань, хоча, звичайно, має бути в курсі того, що відбувається, як член Ставки. 

7 годин тому, Троян сказав:

Бо пану Олександру хочеться вигородити Рєзнікова і Зеленського.

Навпаки, я хочу, що всі розуміли, що це - колективна відповідальність, в тому числі Залужного, якого деякі політсили хочуть вивести за дужки у прийнятті рішень до початку повномаштабної війни. Декому дуже хочеться внести розкол між Зеленським та Залужним. Про їх конфлікт постійно говорять - а) москалі та їх помийки, б) пропорошенківські ЛОМи та політики. в)картопляний фюрер.  Яка дивна синергія. Комусь дуже хочеться розколу - мабуть за Україну печуться. 

27 хвилин тому, ромео сказав:

Ану-но, прихильники зради, відбивайтеся...

Оце накинули. :umora:

3 години тому, Mihail-ves сказав:

Якщо лінія фронту буде проходити через село, то треба до цього його покинути.

Знати б, що вона там буде проходити. Якщо лінія фронту вже в селі, то, скоріш всього, покидати його вже пізно. Саме тому я не дозволив дружині виїхати в село в напрямку Києва, яке стоїть ще й на транспортній артерії.

• Подобається 1

В 31.08.2022 в 09:26, язичник сказал:

верховний когось там нагороджуючий, до армійських рішень ніяким боком

В 31.08.2022 в 09:39, Sanich сказал:

Не пишіть нісентіниці, які вам вкладають у вуха.

10 часов назад, Sanich сказал:

президент - також суто цивільна особа і він не знає і не має знати, як керувати військом. 

:hmm:

• Подобається 2

1 час назад, ромео сказал:

Ану-но, прихильники зради, відбивайтеся...

1. Що стосується мене, то в діях влади не маю на увазі "зраду" в класичному розумінні. Некомпетентність і нерозуміння ситуації - так. Хоча по вагнергейту якраз зрада і була. 

2. У нас в країні є болячка, називається "папірєднікі". Допоки від неї не вилікуємося - так нормально не заживемо. Може хватить тикать Пороха кругом? В нас вже 4 роки президентствує "святий і правильний, Мессія" Зеленський. Чому ж він, намагався виконати ті капітулянтські умови Мінська? Згадайте події штурму Банкової.

Але чому маючи танк "Оплот", який є одним із кращих у світі, їх як було 6 шт. при х@#вому Поросі, - так при хорошому Зелі 6 шт і воюють? Чому не будували ще? Де військові замовлення? Адже на момент обрання Зе, вже 5 років йшла війна. Чому те ПВО, що було поставлено при х@вому Поросі - так з ним і зустріли війну при хорошому Зелі?  Але якщо згадати його вислови типу "нада пєрєстать пастрелівать", "нада пагаваріть", "какая разніца" І т.д., то все стає на свої місця. 

• Подобається 5

Тільки що, Shurik сказав:

Але чому маючи танк "Оплот", який є одним із кращих у світі, їх як було 6 шт. при х@#вому Поросі так при хорошому Зелі 6 шт і воюють? Чому не будували ще? Де військові замовлення? Адже на момент обрання Зе, вже 5 років йшла війна. Чому те ПВО, що було поставлено при х@вому Поросі, так з ним і зустріли війну при хорошому Зелі?  Але якщо згадати його вислови типу "нада пєрєстать пастрелівать", "нада пагаваріть", "какая разница" І т.д., то все стає на свої місця. 

якщо врахувати, що в 2019-ому за VOZа проголосували ті ж самі люди, що і за POPа, а за POPa в 2014-ому ті ж самі, що і за уголовніка YVFа в 2010-ому. І з кожними виборами країна попадає в ще глибшу ситуацію. То виникає питання - може ми не в тому напрямку намагаємся мислити?

2 минуты назад, Shurik сказал:

У нас в країні є болячка, називається "папірєднікі

Це правда...

3 минуты назад, Shurik сказал:

Допоки від неї не вилікуємося - так нормально не заживемо.

Згоден. 

3 минуты назад, Shurik сказал:

Може хватить тикать Пороха кругом?

Тоже згоден.

Відповідно і треба перестати оспівувати його... Чи то інше?

7 минут назад, Shurik сказал:

Зеленський. Чому ж він, намагався виконати ті капітулянтські умови Мінська?

Наскільки пам'ятаю війна почалась через одну із причин - публічне оголошене небажання нинішньою владою виконувати Мінські угоди. Вислів "нравіцца-ненравіцца" пам'ятаєте...

• Подобається 2

2 години тому, Sanich сказав:

Оце накинули

То виходить ЛОМІв банкової можна виставляти. А інших ні? Ловлю за руку :ah:

Питання тільки до самого Жданова, а де він був в 2014 році, чоловік призовного віку,  полковник? Зі збройних сил він звільнився в 2007. Навіть іноземці полковники воювали тоді добровольцями за Україну рядовими. 

6 хвилин тому, Троян сказав:

То виходить ЛОМІв банкової можна виставляти. А інших ні? Ловлю за руку :ah:

Цей "ЛОМ банкової" кілька тижнів критикував зернові угоди. Дивний ручний ЛОМ. 

3 хвилини тому, Sanich сказав:

Цей "ЛОМ банкової" кілька тижнів критикував зернові угоди. Дивний ручний ЛОМ. 

Інакше не віритимуть. Правило ЛОМа потрібно дотримуватись - 70 відсотків правди, 30 брехні.:umora:

• Подобається 3

2 часа назад, ромео сказал:

Відповідно і треба перестати оспівувати його... Чи то інше?

Так ніхто ж не оспівує.

А відео такого типу можна викласти із будь-яким президентом. Наприклад, відео підриву пускових для ядерних ракет і написати "ну, прихильники зради, відбивайтесь". 

Я хоч і сам дивлюся Жданова, але він такий же самий диванний експерт, як і всі інші. І його висновки і прогнози це лише ЙОГО висновки прогнози. Те ж саме і про мобілізацію в 2014 році. У нас сьогодні зброї не вистачає. Це і сам Жданов казав і Арестович. А у 2014 році її було більше? Пам'ятаю відео, де бійці з передової в футболках, шортах і шльопанцях, без касок, броні і т.д. В руках автомат і по рожку в карманах. Розпаковують цинк із патронами із складу, а вони поржавілі такі, що деякі не відділяються один від одного. Про заряджання їх у рожок мови нема. 

Уявляю ті мобілізовані батальони, що йдуть у наступ: шльопки, шорти, автомат у кожного четвертого, в інших вила, коси і лопати. Каски є лише у тих, в кого дід із війни приніс - свою чи німецьку трофейну... 

А загалом можу зрозуміти, чому у 2014 році не оголосили воєнний стан і мобілізацію, крім нехватки зброї: щоб не дати росії приводу повномасштабної війни під егідою захисту російськомовного "юговостока". Пуйло, в своєму житті, припустився однієї стратегічної помилки: коли віджали Крим, він почав гратися в ЛДНР. Якби тоді він зробив, те що 24 лютого - на сьогодні України не існувало б вже, при будь-яких варіантах. 

2 часа назад, ромео сказал:

Наскільки пам'ятаю війна почалась через одну із причин - публічне оголошене небажання нинішньою владою виконувати Мінські угоди. Вислів "нравіцца-ненравіцца" пам'ятаєте...

А що стало причиною того" небажання"? Штурм ОП. А що стало причиною штурму? Виконання ОП Мінських угод. 

• Подобається 2
  • Дякую 1

19 часов назад, Mihail-ves сказал:

. Але навіть коли вже воювали за Вознесенськ, я в цей час 

Пожалуй один из самых решающих моментов на то время на нашем направлении.. 

• Подобається 2

1 година тому, Сергей Тюркин сказав:

навряд що один, Кульбакіно, Баштанка та Вознесенськ

02.09.2022 в 16:37, Сергей Тюркин сказав:

КУДА ??  этим миллионам людей было ехать ..  за чей счёт ???  

а нікуда !!! Це і є основним обов*язком гаранта, тут ще десь структура Данілова виринає,та хто в це вірить. То лише в травні - на шашлики.

• Подобається 1

14 часов назад, Shurik сказал:

Але чому маючи танк "Оплот", який є одним із кращих у світі, їх як було 6 шт. при х@#вому Поросі, - так при хорошому Зелі 6 шт і воюють? Чому не будували ще? Де військові замовлення? Адже на момент обрання Зе, вже 5 років йшла війна. Чому те ПВО, що було поставлено при х@вому Поросі - так з ним і зустріли війну при хорошому Зелі?  Але якщо згадати його вислови типу "нада пєрєстать пастрелівать", "нада пагаваріть", "какая разніца" І т.д., то все стає на свої місця. 

Можливо тому що багато що нам треба i де брати кошти на це все  державi ? Бюджет не резиновий .

Не впевнений що при ньому ПВО зявилось ...:ah:

6 годин тому, Сергей Тюркин сказав:

10 хвилин назад Вознесенськ добре обстріляли. Чекаємо інформацію.

• Сумно 1

7 часов назад, Лавр сказал:

навряд що один, Кульбакіно, Баштанка та Вознесенськ

Я цитировал Мишу..  то на нашем направлении действительно Вознесенск стал им в поперёк горла.. 

События тогда развивались стремительно..  От  Вознесенска до меня 60 км по прямой трассе..  так как они взяли старт на марше то большинство было уверенно что к вечеру они будут в моём городе ..  я предпологал что всё таки они должны выдохнуться. сделать передышку и к обеду следующего дня подойдут к нам если их не тормознут ВСУ перед Южноукраинской АС..   тогда у меня была не правдивая информация что в приднестровье росияны имеют армию в 10 тыс.. и судя по карте я видел 2 варианта или приднестровье двинет с другой стороны на мой город на встречу этой группировке что с Вознесенска и таким образом отрежут юг Украины или приднестровье двинет на встречу росийским войскам если они возьмут или обойдут Киев и отрежут нас примерно по трассее Умань - Киев... под Киевом росиян тормознули так что я более предполагал что события пойдут по первому плану..  отрезание юга как раз через мой город..  для девочек у меня были 2 машинки на старте  и я делал ставку на Южик .. если бы орки прошли Южик дал бы команду девочкам уезжать ..  В городе твотился хаос.. один сосед грузит майно в бусса и всё вывозит.. кум коктейли молотова колотит и испытывает.  другой кум блок пост из плит лепит в том месте где он нахрен никому не нужен (по моему мнению.)..  ну а я с ребятами запаковали моего буса и готовились встречать освободителей ...  но те придурки начали строить понтонную переправу под Вознесенском (решили что так ближе на Одессу)..  Ну а как двинулись они по той переправе то там  наши и раздолбали основные их сили  (перед этим я наверное впервые увидел наши самолёты которые очень низко пронеслись в том направлении а спустя минут 10-15 мне сообщили как всё рвётся на переправе.) ...   ну а спустя примерно месяц я узнал что никакой росийской армии в 10 тыс в приднестровье нет..  максимум полторы тысячи и то большая часть из них алкаши  которые просто охраняют огромные военные склады оставшиеся от ссср...  

3 часа назад, Mihail-ves сказал:

10 хвилин назад Вознесенськ добре обстріляли. Чекаємо інформацію.

Сам Вознесенск или то что рядом ??

• Подобається 2
  • Переможемо 1

20 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

Сам Вознесенск или то что рядом ??

Думаю що Вознесенськ, якби щось рядом то я б на ногах не встояв. Трусануло землю добре, десь на 4 бала по землетрусу.

• Переможемо 1

02:47

Очаків  також не оминуло,але одну збили
  • Переможемо 1

Завтра Рамштайн 

• Дякую 1

28 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Завтра Рамштайн 

Повинні дати багато новішої зброї. Адже останній тиждень досить багато позитивних результатів.

• Подобається 2

53 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

Повинні дати багато новішої зброї. Адже останній тиждень досить багато позитивних результатів.

Який зв"язок? 

8 часов назад, Sanich сказал:

Який зв"язок? 

Зазвичай захід стандартно оцінює вміння застосовувати і результати застосування. Плюс імідж велику роль відіграє, а він залежить як не як від успіхів на фронті. Тому слід очікувати снарядів і пакет і артелерії додаткової, які найбільш необхідні.

• Подобається 2

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Тому слід очікувати снарядів і пакет і артелерії додаткової, яка найбільш необхідна.

Так они еще не начинали

• Подобається 1

6 годин тому, Wladimir_K сказав:

Зазвичай захід стандартно оцінює вміння застосовувати і результати застосування. Плюс імідж велику роль відіграє, а він залежить як не як від успіхів на фронті. Тому слід очікувати снарядів і пакет і артелерії додаткової, які найбільш необхідні.

Не бачу зв"язку. Якщо так розмірковувати, то можна й до іншого висновку прийти - якщо є успіхи зі старим озброєнням, то навіщо надавати новіше.

Крім того, окупантські телеграм канали якраз розганяють такий наратив - українці пішли в наступ, щоб показати результат "західним хазяям", незважаючи на втрати. 

Я б дуже не хотів, щоб наші воєначальники планували операції пиурочені до чогось, чи щоб комусь щось довести.

• Подобається 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...