Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 8 хвилин тому, Sanich сказав: Упускаю сам коментар аноніма, так як анонімам довіряти - себе не поважати. Пане Sanich, послуговуватись ломами і анонімами...... Перед нами документ ДБР, з якого ясно, що розправляються з неугодним генералом під надуманим приводом про майнову шкоду і незаконе віддання наказів, тобіш, про незаконну організацію оборони. До чого тут Бутусов? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 2 хвилини тому, Троян сказав: Мабуть таки різні, бо в тому, що навів Бутусов однозначно стверджується, що С.Кривонос 25 лютого був в аеропорту і давав накази. Але ДБР цікавить на якій підставі, тобто, був наказ чи ні. Тут згоден, якщо взяти лише цей пункт. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 1 хвилину тому, Троян сказав: Пане Sanich, послуговуватись ломами і анонімами...... Перед нами документ ДБР, з якого ясно, що розправляються з неугодним генералом під надуманим приводом про майнову шкоду і З даного документу ясно, що є якась справа, деталей якої ми не знаємо. Не більше неменше. Але вам зручніше думати як ви думаєте. Я вас в чомусь не збираюся переконувати, так як інформації явно недостатньо, а якщо вірити лише словам, то я знаю, що Бутусов неодноразово прибріхував у своїх дописах, зокрема і в справі по вагнерівцям, і обоє - Бутусов та Кривонос є де-факто політиками і сприймають Зеленського як опонента при всій повазі до Генерала Кривоноса. Єдине, що я точно знаю - текст зради Бутусова не відповідає наведеним документам. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 16 хвилин тому, Sanich сказав: З даного документу ясно, що є якась справа, деталей якої ми не знаємо. Не більше неменше. Але вам зручніше думати як ви думаєте. Я вас в чомусь не збираюся переконувати, так як інформації явно недостатньо, а якщо вірити лише словам, то я знаю, що Бутусов неодноразово прибріхував у своїх дописах, зокрема і в справі по вагнерівцям, і обоє - Бутусов та Кривонос є де-факто політиками і сприймають Зеленського як опонента при всій повазі до Генерала Кривоноса. Єдине, що я точно знаю - текст зради Бутусова не відповідає наведеним документам. От ви самі і дійшли до того, що це суто політична справа проти опонента. Навіть якщо там і було знищене чи не збережене якесь майно, то хіба це є підставою для звинувачень, якщо це сталось в ході організації оборони в критичний момент. С.Кривонос що, забрав щось собі додому, чи в тому хаосі і цейтноті міг все контролювати. Він прибув 25, а до цього добу там було мох і болото. Ви що забули, що в перші дні всі тікали з Києва, все залишилось на призволяще. Очевидці також кажуть, що там все розграбували до його приходу. Але ж йому видно у вину ставлять незаконне керівництво. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 5 хвилин тому, Троян сказав: От ви самі і дійшли до того, що це суто політична справа проти опонента. Це всього лиш ваші висновки. А от допис Бутусова - 100% політичний. 12 хвилин тому, Троян сказав: Але ж йому видно у вину ставлять незаконне керівництво. З чого такий висновок? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 Пишуть ,шо нардеп Ковальов представився 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 8 часов назад, venchyk сказал: Пишуть ,шо нардеп Ковальов представився Перед ким? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2022 3 хвилини тому, Гурович сказав: Перед ким? Перед кобзоном. 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 11 годин тому, venchyk сказав: Пишуть ,шо нардеп Ковальов представився От цікаво чи відкрили кримінальну справу по перевірці загибелі нардепа від СН ? 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 Кажуть на Херсонщині гаряче. 1 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 30 минут назад, Конструктор сказал: Кажуть на Херсонщині гаряче. Наші пішли в контрнаступ на окремих напрямах. За декілька днів будемо знати про результати. 2 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2022 56 хвилин тому, Конструктор сказав: Кажуть на Херсонщині гаряче. 8 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2022 19 хвилин тому, gardener сказав: Оперативна карта Це фейк-прикол. Видаляю. 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 6 минут назад, Sanich сказал: Це фейк-прикол. Видаляю Я б радив би кожному "проціджувати" новини від наших широкомасових інтернет-блогерів десь на 75% від озвучених. І взагалі перестати дивитись "єдині новини" по телебаченню... 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 Сьгодні навіт Арест за наступ промовчав,а він виїбнутись любить. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2022 21 хвилину тому, Женя Циба сказав: Сьгодні навіт Арест за наступ промовчав,а він виїбнутись любить. Думаю що і йому дали пи..єй за те, ща забагато мелить. Та й обпікся він вже не раз на своїх передчасних повідомленнях. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 2 години тому, ромео сказав: І взагалі перестати дивитись "єдині новини" по телебаченню... Ви це про що ? Марафонобрехні у Херсоні говорять. Та є дещо з позитиву - в понеділок лише одна ППошка намагалась відбиватись від прильотів, до того їх було 2-3 шт. Де поділись інші - хтозна. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 7 часов назад, Sanich сказал: Думаю що і йому дали пи..єй за те, ща забагато мелить. Та й обпікся він вже не раз на своїх передчасних повідомленнях. Арестович не займає жодної посади. Люди чомусь сприймають його як радника президента. Все, що він каже - то приватна думка. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 7 часов назад, Женя Циба сказал: Сьгодні навіт Арест за наступ промовчав,а він виїбнутись любить. В эфире обьявлена тишина только оф сводки ГШ 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 35 минут назад, ромео сказал: Арестович не займає жодної посади. Люди чомусь сприймають його як радника президента. Все, що він каже - то приватна думка. В общому трохи вгадує. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 28.08.2022 в 23:08, Sanich сказав: Але ДБР цікавить на якій підставі, тобто, був наказ чи ні. Чомусь ДБР не цікавить, чому Вілкул самочинно (без наказу) в перші години рашистського наступу перекрив бетонними блоками зі свого ГЗК злітну полосу в Лозоватці (а спроби сісти туди - були)? Одночасно з іншого боку кар'єрними самосвалами БєлАЗами з іншого свого ГЗК, які і танком не зрушити з місця, перекрив містки на південному в'їзді в Кривий Ріг. Тим самим він самочинно взяв на себе керування тер.обороною Кривого Рогу. Невже за це потрібно бити по голові? 3 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 6 часов назад, Лавр сказал: Де поділись інші - хтозна. Може вмерли? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 4 часа назад, ромео сказал: як радника президента. Да как будто не президента а головы офиса президента .. то есть Ермака . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 27 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Да как будто не президента а головы офиса президента .. то есть Ермака . Станом на 18 серпня, у президента і керівництва Офісу президента 46 штатних і позаштатних радників. У переліку немає імені Олексія Арестовича, 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 30 августа, 2022 Share Опубликовано 30 августа, 2022 4 часа назад, ромео сказал: Станом на 18 серпня, у президента і керівництва Офісу президента 46 штатних і позаштатних радників. У переліку немає імені Олексія Арестовича, ну да.. а корочку в Киеве в подземном переходе прикупил .. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения