Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 11 хвилин тому, язичник сказав: Маючи великий досвід спілкування з людьми і знаючи достовірно їхню мотивацію, неважко логічно оцінювати їхні вчинки. Це суб"єктивна думка, яка просто зручна для оцінки свого вибору. "Ми розумні - всі інші дурні." Як зручно. Хочете сказати, що середній IQ львів"яна вищий середнього рівня IQ одесита, харків"яна чи киянина? Навскидку я можу згадати позорне відео із медичного закладу із Винників, де співали гімн в честь того, що до них відмовилися везти хворих на ковід - чисте середньовіччя. 12 хвилин тому, язичник сказав: Важко швидко приймати правильні рішення, коли казнокради вносять по кілька тисяч правок до проектів правильних законів. А де взяти порядних і патріотичних, якщо всі фахівці зі стажем більше десяти років не проходять люстрацію. А у вимогах європейців для фахівців обов'язковий фаховий стаж. Так і не зрозумів. Це було виправдання пройобів зелених чи шоколадних? Бо підходить якось і туди і туди. 13 хвилин тому, язичник сказав: Про Луценка: це екстраординарне рішення через дефіцит фахівців, яким можна довіряти. З цим гостро стикнувся Ющенко і програв. На жаль. Можливо війни б не було. Ну нормально. Єрмак з татаровим можуть спати спокійно. Адже у Зеленського просто дефіцит кадрів, яким можна довіряти. Як мінімум, шоколадні не повинні їм за це дорікати і тихенько мовчати, як мовчали про Луценка, Райніна, Кононенка та Грановського. 15 хвилин тому, язичник сказав: В Німеччині вже 77 років проходять реформи. Є ключові реформи, на які немає навіть 5 років. Суди, прокуратура, поліція, виконавча служба. Поки ці органи не функціонують - путя не буде. Які б ти фасадні реформи не ліпив. Хоч 144, хоч 1144. Все обвалиться в судах, за протекторату і саботажу прокурорів, поліції та виконавчої служби. Ці інституції - це фундамент, на який вже поміт можна і інші реформи робити 77 років. Але це не потрібно було Порошенку і Ко. Так як це ламало їм та іншим олігархам абсолютну владу в країні. Маю великий сумнів, що ви цього не розумієте. Просто не хочете визнати. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 1 годину тому, Sanich сказав: Але це не потрібно було Порошенку і Ко. Так як це ламало їм та іншим олігархам абсолютну владу в країні. Маю великий сумнів, що ви цього не розумієте. Просто не хочете визнати. Просто читайте уважніше- європейці дають безвіз країнам, у яких влада викликає повну довіру європейців. Тобто, Порошенку дали безвіз, бо Європа йому повністю довіряє. Я доступно розжував? І Томос дали Порошенку, бо демократичний світ поручився перед Вселенським Патріархом. Нинішній цього б ніколи не отримав 2 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 1 хвилину тому, язичник сказав: Просто читайте уважніше- європейці дають безвіз країнам, у яких влада викликає повну довіру європейців. Із чого такі висновки? У мене інша інформація - безвіз дають тим країнам, які виконали певні домашні завдання. Їх, до речі, деяку частку, як це не дивно, виконали ще при пеньку. Ще раз. Ви що, забулися, із яким соромом відкладали безвіз через саботаж влади у створенні антикорупційних інституцій? Реально притворяєтеся, що такого не було чи просто не володієте інформацією? Якраз довіри ніякої не було. Наші хитрожопі хотіли отримати безвіз заочно на довірі, а європейці не пішли на це і тиснули, відкладали, допоки наші не здалися. І лише потім дали безвіз. 3 хвилини тому, язичник сказав: Тобто, Порошенку дали безвіз, бо Європа йому повністю довіряє. Безвіз дали Україні, а не Порошенку. І, в тому числі, частково просто за європейські прагення українського народу, а не за те, що при владі порошенко. При Зеленському дали статус кандидата - то на нього, по вашій простій логіці, потрібно тепер молитися до скону життя. Статус кандидата в ЄС явно більшого коштує, ніж будь-яке досягнення порошенка. І, до речі, отут якраз наша дипломатія спрацювала на відмінно, тому що європейці і цього не хотіли давати, але саме наша дипломатія їх продавила. 5 хвилин тому, язичник сказав: І Томос дали Порошенку, бо демократичний світ поручився перед Вселенським Патріархом. Хто і як поручався перед Вселенським Патріархом? Дайте першоджерело. 12 хвилин тому, язичник сказав: Нинішній цього б ніколи не отримав Я вже говорив - мені особисто від Томоса не холодно і не жарко. Церква всяка для людей, якщо це не москальська церква. В Україні БУВ свій ПАТРІАРХАТ, який був розміняний на автокефалію. Тобто ми тепер замість Київського патріархату є частиною Константинопільського патріархату. Що тут краще - ще потрібно розбиратися. Чомусь мені здається, що Богові все одно. До речі, а що дійсно класного зробив Зеленський - це заснував день Української державності. Це, звичайно, було зроблено з подачі Арестовича, але ось цей крок дійсно дуже важливий у боротьбі з московією за правонаступництво на історичний спадок Київської Русі. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 1 година тому, язичник сказав: Просто читайте уважніше- європейці дають безвіз країнам, у яких влада викликає повну довіру європейців. Тобто, Порошенку дали безвіз, бо Європа йому повністю довіряє. Я доступно розжував? І Томос дали Порошенку, бо демократичний світ поручився перед Вселенським Патріархом. Нинішній цього б ніколи не отримав Щось я ніяк не можу дійти : кому той Томос давали - Українській церкві чи окремій якійсь особі, хай навіть й ченцю чи політику ? Та й безвіз - усій державі й народу в ній чи окремим посадовцям, що вдало прислужилися... Видно забули ви всі про Майдан. Жаль мої історичні фото лишилися у Києві, а то б я нагадав би вам просто 3-5 фотками . І стало б усе на свої місця. І , шановні , не плутайте особистості і цілу нашу державу! Бо мені на всіх ваших політиків - зелених, синіх чи шоколадних насрать (вибачайте, але це літературне хоч і грубе слово) - вони 'временщики', президенти - теж , а у нас є свята й вічна Українська держава. От про неї потрібно й дбати! А без сильних збройних сил жодна держава не проіснує й десятиріччя. П.С. О, пока писав вам вже он і відповіли. Тобто тут я не єдиний з такою думкою. 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 1 час назад, язичник сказал: Тобто, Порошенку дали безвіз, І Томос дали Порошенку Позбувайтеся рабського мислення... 3 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 10 годин тому, ромео сказав: На щастя таким рішення президент не має права скористуватись... В державі, якщо вона позиціонує себе як правова, рішення приймають інституції і на них не повинні мати вирішального впливу особи. Бо інакше... Мене тривожать окремі рішення нинішньої влади у внутрішній політиці. Є ознаки зародження авторитаризму... Ви вірите що в Україні на початок активних військових дій функціонували належні державні інституції ? От що у нас дійсно дієве так це процвітання кланів, саме вони і *керують-(вали)* всима владами України. І лише з початком путінського нападу 14 р. їх механізм впливу почав змінюватись. Та до їх кінця - ой як далеко. Намагання авторитаризму дійсно видно, це завдяки воєному стану. Небезпечно це тому що невідомо якою країна вийде з війни, чи буде кому змести цих суб*єктів. 5 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 9 годин тому, ромео сказав: Позбувайтеся рабського мислення... Якось не того...Взагалі то у нас рабство- кріпацтво офіційно заборонене у 1861 році, а у 1932 році поновлене при совку. А потім рабство знову відмінили у 1974році. І врешті решт я, як націоналіст і язичник, в принципі не можу бути рабом. Пояснюю азбучні істини. Практика прийняття державних рішень передбачає особисту відповідальність керівника держави чи керівника державної виконавчої влади. Якщо путлеру цивілізований світ не довіряє, то з ПаРашею ніхто не хоче мати справу. Якщо Томос отримував Єпіфаній, то Порошенко був гарантом, що надання Українській православній церкві автокефалії і автентичності не викличе масових збурень в середовищі релігійних громад, а виконавча, правоохорона, правова і судова системи здатні врегулювати всі негаразди на законодавчому рівні. Звичайно, міждержавні угоди міг би підписувати й двірник, але є практика міждержавних відносин- президент є гарантом конституції держави і державних рішень. Про безвіз теж пояснювати? 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 1 час назад, язичник сказал: Про безвіз теж пояснювати? Можете пояснювати, але суті то не міняє. Ви про міжнародну співпрацю, а я про Ваше мислення... Порошенку можуть дати звання, термін чи по фейсу, але... не безвіз і не томос... То все дано народу, а він лише його представник... І виконує свої функції... Молитися на нього, це все одно, що молитися на банкомат, який видав ваші гроші... 6 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 2 години тому, ромео сказав: Можете пояснювати, але суті то не міняє. Ви про міжнародну співпрацю, а я про Ваше мислення... Порошенку можуть дати звання, термін чи по фейсу, але... не безвіз і не томос... То все дано народу, а він лише його представник... І виконує свої функції... Молитися на нього, це все одно, що молитися на банкомат, який видав ваші гроші... Ви мислите шаблонами совкової пропаганди. Моляться в храмах. А як мені дати об'єктивну оцінку діяльності президента Порошенка, щоб визначитися на виборах? 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 1 годину тому, язичник сказав: Ви мислите шаблонами совкової пропаганди. Моляться в храмах. А як мені дати об'єктивну оцінку діяльності президента Порошенка, щоб визначитися на виборах? А я , пане @язичник , давно вже визначився. Й зробив це просто - вже не ходжу на треті вибори впідряд. Бо НЕМАЄ віри в мене до тих 'еліт', що у верхах. Одні клянуться, що свій бізнес продадуть після обрання і після того ж обрання продовжують в рашці виробляти цукерки й платити їм податки, інші після лікарні й на інвалідному візочку з'являються на майдані перед народом (!) у туфельках з 12-ти сантиметровими каблуками. А ще інші створюють умови чи через недогляд , чи через свою тупість (мені причин не потрібно знати, а факт є фактом !), що за добу здають рашці цілі області з найпотужнішими в Європі АЕС ! От тому я й на наступні вибори вже точно визначився - сидітиму вдома, а ще ліпше - на пасіці (бджоли не зрадять !), щоб потім не гризти свої лікті, як знову в чергове обдуреному виборцю ! 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 22 часа назад, язичник сказал: Щось схоже чув у держдумі на ПаРаші. Це шо, при Порошенку створювалися антикорупційний суд, антикорупційна прокуратура, почалися реформи поліції, освіти, адміністрації, медицини, юстиції, судів, армії. Це все шкурні інтереси Порошенка, чи Україні теж щось перепало? А до Європи впевнено крокували при Порошенку чи як? Натомість нинішній протизаконно звільняє і призначає суддів Верховного Суду, прокурорів, міністрів, чиновників. Більшість з них не пройшли елементарного чистилища на чесність і порядність- громадські ради і громадську раду доброчесності. Це або люди шефа нинішнього Коломойського, або ,,колишні'' януковскі, шо в принципі одне й те ж. А якщо під тиском європейців прозоро обрали антикорупційного прокурора, то нинішній два роки його не затверджував, бо той прокурор міг оголосити Коломойського у розшук і видати американцям з перспективою років на 20 нюхати парашу народ своім голосуванням у 19 році виніс вирок всім тім потугам, і де зараз порошенко? пішов у небуття, бо нова хвиля і історичні подіі неминуче винесуть наверх нових людей більш патріотичних і свідомих своєі місіі до речі я теж голосував за порошенка 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 2 минуты назад, artemishe сказал: народ своім голосуванням у 19 році виніс вирок всім тім потугам, і де зараз порошенко? пішов у небуття, бо нова хвиля і історичні подіі неминуче винесуть наверх нових людей більш патріотичних і свідомих своєі місіі до речі я теж голосував за порошенка я думаю шо порошенко не зміг позбутися тягару приналежності до староі політичноі еліти і як наслідок не зміг вирішити багато питань в економічній площині до того ж він як украіномовна людина і як його політтехногоги не второпали що армія мова віра - це не той нарратив який здатен обєднати ввіх украінців. або свідомо експлуатували певний електорат з метою досягнення перемоги, не вміючи і не бажаючи запропонувати суспільству нові ідеі, яких воно прагнуло 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 25 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 25 августа, 2022 4 хвилини тому, artemishe сказав: до того ж він як украіномовна людина Тут, мабуть, малося на увазі - російськомовна. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 40 хвилин тому, artemishe сказав: армія мова віра - це не той нарратив який здатен обєднати ввіх украінців. А що ж на Вашу думку,зараз об'єднує народ України в його протистоянні рашистам-,,розсміши коміка'',заасфальтовані вулиці''?До вашого відома, в першу чергу на окупованих територіях кацарилі в'яжуть ,бувших АТОшників ,проукраїнських активістів ,та священників ПЦУ.А це і є Армія,Мова,Віра.Чи це не є доказом ,що це найбільша загроза кацапам ,а не заасфальтовані та освітлені вулиці. 2 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 2 години тому, ДобровоЛ сказав: (бджоли не зрадять !), щоб потім не гризти свої лікті, як знову в чергове обдуреному виборцю ! А якщо бджоли обуряться вашою безпорадністю, байдужістю і бездіяльністю на догоду ворогам України та й всі гуртом полетять у ройку. І шо, лікті остаточно догризати? 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 1 година тому, artemishe сказав: я думаю шо порошенко не зміг позбутися тягару приналежності до староі політичноі еліти і як наслідок не зміг вирішити багато питань в економічній площині Шо ж у вас така тяга до до шаблонів совкової пропаганди. Яка еліта?! Це ви про сходняки передвиборчі- хто більше дасть за прохідне місце у списку, або скільки грошей виділив коломойський на вибори одноразовій партії?! Це про економіку і перші кроки України і президента до демократичної Європи https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/984_011#Text 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 3 години тому, язичник сказав: А якщо бджоли обуряться вашою безпорадністю, байдужістю і бездіяльністю на догоду ворогам України та й всі гуртом полетять у ройку. І шо, лікті остаточно догризати? У мене перевірені БАКИ, тож не полетять. За п'ять років пока не було роїв. Ну цей рік у мене випав. Контролю не було, тож ще не знаю, чим закінчитьсяч цей екстремал... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 4 часа назад, venchyk сказал: ,проукраїнських активістів ,та священників ПЦУ.А це і є Армія,Мова,Віра.Чи це не є... За армію не скажу, але саме за ознакою віри і мови в Україні намагалися зробити розкол суспільства. По вірі - у 17ст, а по мові уже в наш час. Але штото пашло нє так... 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 25 августа, 2022 Share Опубликовано 25 августа, 2022 23 часа назад, Sanich сказал: Тобто ми тепер замість Київського патріархату є частиною Константинопільського патріархату. Константинополь, це Стамбул? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 25 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 25 августа, 2022 1 годину тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Константинополь, це Стамбул? Стамбул це і є Константинопіль. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 26 августа, 2022 Share Опубликовано 26 августа, 2022 13 годин тому, Avgust Vadim Poltava сказав: За армію не скажу, але саме за ознакою віри і мови в Україні намагалися зробити розкол суспільства. По вірі - у 17ст, а по мові уже в наш час. Але штото пашло нє так... Якось у вас з ніг на голову...Всі законнообрані президенти хотіли і дуже хочуть залишитися в історії як Батько нації або держави. Навіть тупуватий янукович з гетьманською булавою носився, але за пазухою мав золотого батона про всяк випадок. Жоден президент не хоче, щоб його країна ослабла, бо від цього залежить міць його трону Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 26 августа, 2022 Share Опубликовано 26 августа, 2022 14 годин тому, Avgust Vadim Poltava сказав: За армію не скажу, але саме за ознакою віри і мови в Україні намагалися зробити розкол суспільства. По вірі - у 17ст, а по мові уже в наш час. Але штото пашло нє так... Віра і мова не розколюють, а об'єднують націю. Без них тоді "какая разніца, єдіний народ" і віджатий без пострілу Крим. Без ідентифікаторів не існує нації, а отже і держави. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 августа, 2022 Share Опубликовано 26 августа, 2022 20 годин тому, язичник сказав: Шо ж у вас така тяга до до шаблонів совкової пропаганди. Яка еліта?! Це ви про сходняки передвиборчі- хто більше дасть за прохідне місце у списку, або скільки грошей виділив коломойський на вибори одноразовій партії?! Це про економіку і перші кроки України і президента до демократичної Європи https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/984_011#Text Я вже згадував, про те, що кожного місяця з наших з вами карманів (з державного, так би мовити, бюджету) на утримання отих , в тому числі й ЗРАДНИЦЬКИХ ПАРТІЙ, виділяється до цих пір кругленька сума ! Тобто усі парламентські партії ( правильніше було б сказати - бандитські антидержавні політичні формування за дією частини їх) в т.ч. й партія медведчуків-бойків-рабіновичів, окрім "зарплат" депутатських, хоч вони й не працюють, за їх же рішенням одержує кожного місяця з наших з вами карманів гарненьку ДОПЛАТУ. А ви питаєте про потяг до шаблонів совкової пропаганди. Обидва Президенти теж користуються тими грязними, на погляд простих "непартійців" , грошиками. От де гроші на розробку і втілення нашої ракетно-космічно-оборонної промисловості. Не сумнівайтеся : там сума гарненнька! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 26 августа, 2022 Share Опубликовано 26 августа, 2022 9 часов назад, Троян сказал: Віра і мова не розколюють, а об'єднують націю. Без них тоді... І яка мова об'єднує харьковчанина із Салтовки і сільського жителя львівської області? І яка віра об'єднує православного, католика і язичника?.. Може шось інше об'єднує націю?.. З іншого боку православний з Костроми і православний Києва - це люди однієї нації чи все-таки різних? А російськомовний бурят і російськомовний Ізя Соломонович із Умані - тоже люди однієї нації, чи різних?.. Може щось інше об'єднує націю?.. Україна весь світ об'єднала навколо себе. І це не мова і не віра. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 26 августа, 2022 Share Опубликовано 26 августа, 2022 5 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Може шось інше об'єднує націю?.. Помста Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения