Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

43 минуты назад, Wladimir_K сказал:

а от по 3 поки інформації підтвердженої немає.

Походу, хтось видав бажане за дійсне...

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

15 часов назад, Сергей Тюркин сказал:

Во первых . почитайте законы на которые Вы ссылаетесь.  писулька написана не правильно..  во вторых если по закону то цветущие растения (медоносы. ) вообще запрещено брызгать...  ну и совет возьмите нормальные препараты . обработайте ночью и пусть пчёлы Вам опыляют Ваш рапс.  и не нужно никого никуда посылать а то временна сейчас такие что где то что то взрывается куда то что то прилетает лучше от греха подальше ни с кем особо не сорится а тем более фермерам ..   А безопасное место для пчёл в Украине с горе фермерами это разве что  в Киеве на Хрещатике расположить пасеку.  

Ну и если и размещать такое обьявление то в местных засобах информации.. а вообще Вы обязаны предупредить местные органы самоуправления а они пчеловодов и всех кому нужно...

Да, шож такое. Какую писильку выложили ту и перенес сюда на форум. ) 

46 хвилин тому, AntonUa сказав:

Да, шож такое. Какую писильку выложили ту и перенес сюда на форум. ) 

Форум не мусорник, щоб сюди сунути все підряд.)) 

Повна збірка вчорашніх подій на Зміїному

FSNxMfrXMAAJeKP?format=jpg&name=small

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Переможемо 2

1297cb0e4885d6c9ac896e544030abed.gif

• Подобається 5
  • Ха-Ха 4
  • Переможемо 5

• Подобається 1

Може досить постити того Арестовича ? Думаю тут всі вже зрозуміли :IMHO:

• Подобається 5
  • Дякую 2
  • Здивований 2

3 години тому, rudakov сказав:

Так, але що зрозуміли. Я зрозумів, що живі герої викликають в нього роздратування і є проблемою.  Між слів читається - чого ви до сих пір не загинули, або не здались.

Подивіться не оцінки Арестовича, а самих захисників Маріуполя. Це цвіт нації, які довели, що саме вони можуть і  достойні вирішувати долю України. І цей очевидний факт є вироком для них. Збережи їх Бог.

https://youtu.be/44x0UYmxNZo

• Подобається 5
  • Дякую 2

По ситуації. Важкі бойові дії в Луганській і Донецькій обл. В Луганській обл. могло бути оточення наших військ в районі Сіверодонецька. Переправу зруйнували і залишки розбивають.

В сусідній країні нічого такого, що в і очікували не сказали, видно справи не дуже, але металолому часів срср ще у них багато.

3 часа назад, Wladimir_K сказал:

По ситуації. Важкі бойові дії в Луганській і Донецькій обл.

Еще сюда же не простая обстановка на Харьковском Запорожском и Николаевском направлении.... Одесса как всегда отдельный разговор...

10 часов назад, rudakov сказал:

Самое главное, что он сказал - "прое...ли!" Юг Украины 24.02.22г. Добавлю, что они имели все военные карты с направлением главных ударов вторжения в Украину еще в ноябре-декабре 2021 года(!). И это признало официальное, так сказать, лицо, а не какой-то занюханный пчеловод "Шаруда", которого зацыкали почти всей гоп-компанией . Типа "не раскачивай лодку, не все так однозначно, перестань постить Швеца...".

• Подобається 4
  • Ха-Ха 1

3 минуты назад, Александр К. сказал:

Еще сюда же не простая обстановка на Харьковском Запорожском и Николаевском направлении.... Одесса как всегда отдельный разговор...

От по Харківському регіону ситуація останні дні має позитивну динаміку. Сьогодні заявлено ще про звільнення 5 сіл. Під Боровою орки активно тікають.

• Подобається 3

6 минут назад, шаруда сказал:

Самое главное, что он сказал - "прое...ли!" Юг Украины 24.02.22г. Добавлю, что они имели все военные карты с направлением главных ударов вторжения в Украину еще в ноябре-декабре 2021 года(!). И это признало официальное, так сказать, лицо, а не какой-то занюханный пчеловод "Шаруда", которого зацыкали почти всей гоп-компанией . Типа "не раскачивай лодку, не все так однозначно, перестань постить Швеца...".

Агентура спрацювала, так само військові дивилися на ситуацію під Києвом і не витримували обстрілів авіації, були не зовсім мотивовані. Можна провести аналогії з Кримом 2014 р.

В підсумку отримали Маріуполь. Хоча в тому ж Херсоні точно можна було закріпитися плюс потрібно було озброїти людей. В Сумській і Чернігівській обл  розлади масово зброю людям, так само в Києві і це мало ефект.

• Подобається 3

Особисто для моєї свідомості, психології моєї і страху були ключові перші 3 дні подій під Києвом. Думаю по аналогії так само було у багатьох.

• Подобається 4

1 час назад, Wladimir_K сказал:

От по Харківському регіону ситуація останні дні має позитивну динаміку. Сьогодні заявлено ще про звільнення 5 сіл. Під Боровою орки активно тікають.

И это не может не радовать.... :UA: Но раслабляться рано.... :IMHO: До Харькова еще долетает....

• Сумно 1

1 година тому, шаруда сказав:

Зараз я скажу що доляр буде по 130! Ви будете сміятися завтра, а через деякий час коли так настане - зможу довести що я був правий і говорив "ось же я тут писав", тому тут з якої колокольні дивиться (слава богу в монастирі їх декілька і з кожної колокольні різна картинка в одному профілі:crazy:). Тому взагалі вважаю за потрібне заборонити людям які отримують зарплату із бюджету щось десь говори, нехай це роблять відповідно навчені для цього люди (вони в кожній структурі держи є), а то "генерали" можуть і лишнього бовтнути коли не потрібно:IMHO:.

• Здивований 1

1 година тому, Wladimir_K сказав:

В Сумській і Чернігівській обл  розлади масово зброю людям, так само в Києві і це мало ефект.

Да дійсносто це мало позитивний ефект відразу в двух напрямках.

1) до мінімуму впала ціна на чорному ринку.

2) в деяких областях знову заборонили алкоголь (наприклад Чернігівська) де після знаття заборонити масові ситуації з "халявними калашами", а то потягнуть по чарці і починають з вікон палити по сусідах. 

Що в інших областях де роздавали - самі знаєте, практично ситуація однакова, в Київській трішки краще - більше тут контролю.

• Здивований 1

1 годину тому, rudakov сказав:

в деяких областях знову заборонили алкоголь (наприклад Чернігівська) де після знаття заборонити масові ситуації з "халявними калашами", а то потягнуть по чарці і починають з вікон палити по сусідах. 

Це дешеві плітки для виправдання бездіяльності і боязні власного народу.

З якого дива Я чи Ви будемо палити один по одному, навіть напідпитку? На руках українців і так є 1 млн 200 тис одиниць зареєстрованої зброї і чи багато палять з рушниць.

Друге дешеве виправдання це те, що могла б бути якась паніка, долар по 130 і затори на дорогах. Ну долар як і зараз зробили б фіксованим і все. А затори на дорогах хіба менші були перші дні та ще й під обстрілами. Ніякі підготовчі витрати не можуть йти в порівняння з тими втратами, які ми несемо зараз. Перші три дні багато тих, хто повинен був здійснювати організований супротив, чи ті, хто навіть і не думав уникати від свого обв'язку, змушені були вирішувати  проблеми з евакуацією власних сімей. Це саме ті три дні, за які ворог планував вже захопити Київ і примусити до капітуляції.

Ну це якийсь абсурд, сюрреалізм, коли нав'язують, що неготовність була краще ніж готовність. Арестович договорився, що мов, ми спеціально не говорили людям правду, бо могли б бути непередбачувані наслідки.

Які непередбачувані наслідки? Що, замість одного протитанкового рову вирили б чотири? Чи кожен запасся б бензином і його не спалив би ворог на нафтобазах, чи життєво необхідними ліками, які щезли враз і ні за яку ціну купити не було змоги. Чи б фермери реалізували зерно, а пасічники мед і мали б кошти, а трейдери вивезли з елеваторів зерно і воно не досталось би ворогу. Я вже не говорю, що завчасна мобілізація дала б додаткові війська і формування тероборони, якими б прикрили дірки в обороні. Можливо б і не мали окупації Херсона і Маріуполя. Чим Миколаїв в оборонному плані кращий Херсона? Та ні чим, ті ж степи. Але в Миколаєві вже хоч якось встигли підготуватись.

Про що ми говоримо. Борис Джонсон сказав прямим текстом - Україна не була готова до війни. Так, зараз не час шукати винних, але усвідомлювати очевидне потрібно, щоб другий раз не наступати на ті ж граблі. Злить те, що тебе вважають за дебіла. Спочатку Арестович казав, що південь здали, бо там не можливо оборонятись, степ. Мол така хитра тактика. Хоч вся херсонська обл порізана зрошувальними каналами, вважай, готовими протитанковими ровами. Там де хочеш не проїдеш, та ще й в лютому. А чому ж тоді мости не позривали? Недавно вже заявив - з мостами прої..али. Та хіба тільки мости. Нас врятувало, що бункерний прої..ав ще більше. Хотіли закидати нас шапками.

• Подобається 7
  • Дякую 3

2 часа назад, rudakov сказал:

араз я скажу що доляр буде по 130! Ви будете сміятися завтра, а через деякий час коли так настане - зможу довести що я був правий і говорив "ось же я тут писав", тому тут з якої колокольні дивиться (слава богу в монастирі їх декілька і з кожної колокольні різна картинка в одному профілі:crazy:).

" В огороді бузина,а в Київі  дядько":umora:.

• Ха-Ха 1

2 часа назад, rudakov сказал:

"ось же я тут писав"

Я много чего интересного писал. Но администратор удалял, прикрываясь тем, что "не надо раскачивать лодку"... Если сейчас не говорить о "про... бах", то, действительно, они могут повторяться в будущем только в более страшных масштабах. Этот "глубинный народ" даже после военного поражения, десятилетия спустя, все равно полезет сюда мстить "за невинно убиенных".

• Подобається 5

9 часов назад, rudakov сказал:

Да дійсносто це мало позитивний ефект відразу в двух напрямках.

1) до мінімуму впала ціна на чорному ринку.

2) в деяких областях знову заборонили алкоголь (наприклад Чернігівська) де після знаття заборонити масові ситуації з "халявними калашами", а то потягнуть по чарці і починають з вікон палити по сусідах. 

Що в інших областях де роздавали - самі знаєте, практично ситуація однакова, в Київській трішки краще - більше тут контролю.

У мене є інша інформація. Щоб мати іншу точку зору потрібно з'їздити в села на південь Запоріжської обл. Там не стріляють по вікнах, там проводять обшуки і "експопріацію". Вже і колгоспи організовують. Ще трохи і буде "міні срср". Особисто я мріяв, щоб хтось створив на певній території за власні кошти для тих хто настальгує за срср його аналог. Виявилося, що існують в світі люди, які цю ідею бачили на державному рівні і коштів на це не жаліють. Тому хто хоче в срср-2 можна вже переселятися, там в окремих регіонах навіть квартири виділять. Все по ....

• Подобається 2

По допомогу від США, хочуть збільшити з 33 до 40 млрд.

• Подобається 4

4 години тому, Wladimir_K сказав:

Вже і колгоспи організовують. Ще трохи і буде "міні срср".

ну такий спецарій вже був, як кажуть "бачили і проходили" результат всім відомой :IMHO:. Толку з цього не буде.

що існують в світі люди, які цю ідею бачили на державному рівні і коштів на це не жаліють. Тому хто хоче в срср-2 можна вже переселятися, там в окремих регіонах навіть квартири виділять. Все по ....

ідея сама по собі непогана, але її реалізація як завжди все зіпсувало. Щоб дана ідея дійсно працювала то люди до неї мають прийти самостійно а не задопомогою сили. це так не працює. 

По допомогу від США, хочуть збільшити з 33 до 40 млрд.

чудова новина! але щоб не було як з дорогами, думаю всі памятають, хоча до прикладу дороги будували так якісно що місцями всетаки сніг переміг :umora:.

В загалі маємо складну ситуацію. На мою думку людей мали попередити завчасно, люди би краще підготувалися, завчасно, і тоді можливо наслідки були зовсім іншими,

• Подобається 3

32 хвилини тому, rudakov сказав:

чудова новина! але щоб не було як з дорогами, думаю всі памятають, хоча до прикладу дороги будували так якісно що місцями всетаки сніг переміг :umora:.

краще б почали видавати те що заплановано. Додаткове виділити окремим пакетом потім

• Подобається 3
  • Дякую 1

8 минут назад, Олександр Коваль сказал:

краще б почали видавати те що заплановано. Додаткове виділи окремим пакетом потім

Та не переживайте. Та  оцінюють ситуацію, оцінюють можливості і видають. Скажімо військовий бюджет України на 2022 р  за все про все був всього 10 млрд. дол., а тут нам союзники тільки озброєння передадуть повірте в підсумку більше 100 млрд. Уявляєте цифри.

США такі речі вигідні з усіх сторін і як економічно так і політично від цих подій саме ця країна і найбільше виграє.

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...