ромео Опубликовано 21 апреля, 2022 Share Опубликовано 21 апреля, 2022 21 минуту назад, bdjolar10 сказал: ... бо це відверте приниження всіх німців, їх державного символу. Абсолютно неправдива інформація. Ототожнення особи керівника держави і народу цієї країни - улюблений прийом пропаганди однієї недокраїни. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 21 апреля, 2022 Share Опубликовано 21 апреля, 2022 1 година тому, Sanich сказав: Якщо в дворі в себе повішати дзвона, то ще не означає, що у тебе вдома церква. Я про Українську церкву... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
whale Опубликовано 21 апреля, 2022 Share Опубликовано 21 апреля, 2022 https://vm.tiktok.com/ZMLbwH4hv/ 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bdjolar10 Опубликовано 21 апреля, 2022 Share Опубликовано 21 апреля, 2022 1 година тому, ромео сказав: Абсолютно неправдива інформація. Ототожнення особи керівника держави і народу цієї країни - .... Від цього твердження німці ввійдуть в повний ступор. Їм на весь світ заявили - Ваш президент негодний, з ним ми навіть на одному полі сра..и не сядем! Баста. Давайте сюда ваші гроші і танки. Це що ж виходить, вони, хоч і опосередковано, вибрали фуфло? А хто ж тоді ми, подумали спантеличені німці. Невже.....? І щасливі від такого прозріння щедро вивернули кишені, втираючи плювок. А потім ще й запросили звертатись ще, дадуть скільки попросите. Тільки не брезгуйте нами. До речі, я вам сказав істинну правду - «Кожен народ має ту владу, на яку заслуговує», класика. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 21 апреля, 2022 1 годину тому, bdjolar10 сказав: Від цього твердження німці ввійдуть в повний ступор. Їм на весь світ заявили - Ваш президент негодний, з ним ми навіть на одному полі сра..и не сядем! Я розумію, що людям, яких вчили змалку, спочатку, заглядати до рота парткому та політбюро, а потім всьому Західному, та виховане на цьому у них відчуття меншовартості та неповноцінності, важко сприймати такі речі в поведінці влади своєї країни, але саме так виглядає суб'єктність на міжнародній арені. Країна, яка платить життями своїх громадян за помилки, в тому числі, інших країн - має право називати речі своїми іменами і не прогинати спину, вдаючи, що нічого не сталося чи не відбувається прямо зараз, як фінансування педерації та протидія інтересам України. Скажу більше - мені завжди було гидко, коли попередній президент(та й не тільки попередній, але це більше запам'яталося на фоні Криму та Донбасу) улесливо дякував європейцям та американським ''партнерам'' за удавану допомогу, коли, якщо розібратися, нам кидали кістку, або просто кидали. Мені в ті моменти було соромно за країну. 4 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 3 часа назад, bdjolar10 сказал: Їм на весь світ заявили - Ваш президент негодний, з ним ми навіть на одному полі сра..и не сядем! Баста. Давайте сюда ваші гроші і танки. Ви маніпулюєте вигаданими неіснуючими фактами. 3 часа назад, bdjolar10 сказал: Це що ж виходить, вони, хоч і опосередковано, вибрали фуфло? А хто ж тоді ми, подумали спантеличені німці. Невже.....? Логічний ланцюжок побудований з дефектом. Якщо про керівника моєї держави хтось думає погано, чого тоді я маю сам про себе так само думати? Де тут логіка? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 5 годин тому, Sanich сказав: Скажу більше - мені завжди було гидко, коли попередній президент(та й не тільки попередній, але це більше запам'яталося на фоні Криму та Донбасу) улесливо дякував європейцям та американським ''партнерам'' за удавану допомогу, коли, якщо розібратися, нам кидали кістку, або просто кидали. Мені в ті моменти було соромно за країну. Ради справедливості варто також згадати, коли і ким, за які заслуги та при яких обставинах була крайній раз нагороджена сумнозвісна фрау Рібентроп, і це не орден "дрючьби народів". Не можна німців звинувачувати в тому, що вони ведуть якусь непослідовну політику - все вони роблять послідовно і цілеспрямовано. Мета - видавити економічно США і ВБ з центральної Європи. рф для них - це інструмент, крім того, підбили на цю авантюру і французів. Відрізати б Німеччину від військової допомоги Україні, то б взагалі було б дуже палєвно і поставило б під сумнів взагалі існування блоку НАТО, тому допомога "на тобі небоже що мені негоже" з їхньої сторони все ж надається і Україна не в тому стані, щоб крутити носом 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bdjolar10 Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 5 годин тому, ромео сказав: Якщо про керівника моєї держави хтось думає погано, чого тоді я маю сам про себе так само думати? Де тут логіка? Саме так, коли те, про що думають, а точніше, кажуть інші є правдою. Варіантів всього два - або німці дурні, або ми оббрехали їхнього президента. Але ніхто не тягнув за язик тризвонити про це на весь світ, не на часі. Європейська єдність також нам необхідна. Та й не наша це справа, німці самі розберуться. Нам би з тим що нам дають розпорядитись з користю для оборони. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bdjolar10 Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 9 годин тому, Sanich сказав: Мені в ті моменти було соромно за країну. Чого дурний - бо бідний, а чого бідний - бо дурний. Мені завжди соромно, що ми весь час з простягнутою рукою до тих, кого намагаємось ще й повчати. У американців є подібна чудова поговірка - Якщо ти такий розумний, то чому бідний. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 Хто в курсі, той знає https://twitter.com/DarthPutinKGB/status/1517134970300555265?s=20&t=2naCedCgrHLoYnxqdHhuYg Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 1 час назад, bdjolar10 сказал: Саме так, коли те, про що думають, а точніше, кажуть інші є правдою. Ну це вже абсолютний нонсенс!!! Он "інші" називають нашого президента нацистом... то є правда? і ми з ним? 1 час назад, bdjolar10 сказал: Варіантів всього два - або німці дурні, або ми оббрехали їхнього президента. Абсолютно невзаємопов'язані дві версії. 1 час назад, bdjolar10 сказал: Але ніхто не тягнув за язик тризвонити про це на весь світ, не на часі. А хто "трезвонив"? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 35 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: Хто в курсі, той знає https://twitter.com/DarthPutinKGB/status/1517134970300555265?s=20&t=2naCedCgrHLoYnxqdHhuYg А що там не зрозуміло, електропривід медогонки - ручки обертів і таймер 1 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 30 хвилин тому, ромео сказав: Он "інші" називають нашого президента нацистом... то є правда? і ми з ним? Здається говорилось не про як називають, а про те, якщо це правда. Акщо припустити, що про нашого то правда, то тоді "і ми з ним". А як може бути інакше. Або визнаємо, що німці і кацапи не причому, то все Гітлер і пуйло. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 22 апреля, 2022 2 години тому, bdjolar10 сказав: Мені завжди соромно, що ми весь час з простягнутою рукою до тих, кого намагаємось ще й повчати. Тут така справа. Ми не з протягнутою рукою ходимо. Ми зараз воюємо за геополітичні інтереси Заходу і воюємо за їх безпеку, в тому числі. Якщо Україна паде, то через 5-15 років Заходу прийдеться протистояти об"єднаним військам росії, України та білорусі. Ми воюємо не лише за себе, а й за тих бюргерів, які п"ють пиво та заїдають ковбасками і розмірковують про "інтереси", поки наші громадяни гинуть. О от і новини від "союзників" під"їхали. 2 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 15 хвилин тому, Sanich сказав: Тут така справа. Ми не з протягнутою рукою ходимо. Ми зараз воюємо за геополітичні інтереси Заходу і воюємо за їх безпеку, в тому числі. Якщо Україна паде, то через 5-15 років Заходу прийдеться протистояти об"єднаним військам росії, України та білорусі. Ми воюємо не лише за себе, а й за тих бюргерів, які п"ють пиво та заїдають ковбасками і розмірковують про "інтереси", поки наші громадяни гинуть. Вони сподіваються, що їхні ковбасні дупи поляки з прибалтами прикриють, а як сили поляків будуть слабнути .... ...власне, репетицію цього дійства ми мали змогу спостерігати минулої осені 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 що війна білочервоних роз продовжується, не набридло ? По суті - назвавши каку лайном то нетреба приймати від лайна допомогу. Це ж логічно. А якщо (ми,ви) без цього не виживемо то притримайте язика до того часу щоб навчитись самому ходити. Та як на мене діло не в *конфлікті президентів*, а в послідовній орієнтації фінансово-промислових груп Німеччини на ресурси мордора. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 22 апреля, 2022 30 хвилин тому, Лавр сказав: По суті - назвавши каку лайном то нетреба приймати від лайна допомогу. Лайно завжди має шанс виправитися. Але лайну потрібно про це сказати, щоб воно не самообманювалося та інших не вводило в оману, що воно трояндами пахне. 30 хвилин тому, Лавр сказав: А якщо (ми,ви) без цього не виживемо то притримайте язика до того часу щоб навчитись самому ходити. Якщо лайно буде залишатися лайном, то яка різниця? Вдавати також що лайно пахне трояндами? Ні і ще раз ні. Нехай лайно залишиться лайном, але інші задумаються, чи варто також бути з лайном. Врешті всі будуть розуміти хто на чиїй стороні. Слабких ніхто не любить. Приклад тому - здача Криму. Допомагають тим, хто за себе бореться і відстоює свої інтереси. 30 хвилин тому, Лавр сказав: Та як на мене діло не в *конфлікті президентів*, а в послідовній орієнтації фінансово-промислових груп Німеччини на ресурси мордора. В тому числі. І в тих грошах, якими підкуплялися бюргерські еліти десятиліттями. Прийшов час їх відпрацьовувати, тому вони й крутяться на стільці - і вашим і нашим. А "конфлікту президентів" ніякого немає. Є поведінка влади Німеччини, яка шкодить нашим інтересам. Більш того, я вам скажу, що вони плювати б на нас хоітли і були б раді взагалі не вводити ніяких санкцій. Але у них є виборці, яким не все одно. На цьому все і тримається. Не на симпатіях антипатіях окремого політика, а на позиції виборців. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 46 минут назад, Sanich сказал: Тут така справа. Ми не з протягнутою рукою ходимо. Ми зараз воюємо за геополітичні інтереси Заходу і воюємо за їх безпеку, в тому числі. Якщо Україна паде, то через 5-15 років Заходу прийдеться протистояти об"єднаним військам росії, України та білорусі. Ми воюємо не лише за себе, а й за тих бюргерів, які п"ють пиво та заїдають ковбасками і розмірковують про "інтереси", поки наші громадяни гинуть. О от і новини від "союзників" під"їхали. Там ризики ростуть у геометричній прогресії. На наступній неділі опозиція подасть проект про постачання важкого озброєння Україні і досить ймовірно може набрати підтримки, а це може означати розпад коаліції. А всі ці реверанси НАТО і т.д. точно позорище в очах суспільства. Франція оперативно вирішила поставляти свої САУ. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 22 апреля, 2022 3 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Там ризики ростуть у геометричній прогресії. На наступній неділі опозиція подасть проект про постачання важкого озброєння Україні і досить ймовірно може набрати підтримки, а це може означати розпад коаліції. А всі ці реверанси НАТО і т.д. точно позорище в очах суспільства. Франція оперативно вирішила поставляти свої САУ. Людям з радянським мисленням, де все вирішує умовний "батюшка-царь", важко це зрозуміти. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 3 минуты назад, Sanich сказал: Людям з радянським мисленням, де все вирішує умовний "батюшка-царь", важко це зрозуміти. Ще перед початком війни, говорив на тему війни з громадянами Німеччини. І суть доходила до того, що німці як такі самі по собі не здатні на цей час себе захищати. Більшість сховалася або розбіглася, те ж саме австрійці. Не далеко і від них французи відійшли. В Німеччині за післявоєнний період сильно розвинений "культ грошей". 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 1 час назад, nibond сказал: Здається говорилось не про як називають, а про те, якщо це правда. Окей, може не так прочитав, поставивши логічний наголос не там, де передбачав автор. Ну, тоді скажіть... про німецького президента... "Це правда?" 1 час назад, nibond сказал: Акщо припустити, що про нашого то правда, то тоді "і ми з ним". А як може бути інакше. Окей, то виходить, той, хто звинувачує Зеленського у підготовці зради в майбутньому та зробленому в минулому - також зрадники? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 На мій погляд з постачанням зброєю, це все нагадує важкий поїзд, який важко на початку зрушити з місця. Чим довше буде тривати війна, тим більше зброї буде надано і тим більше сучаснішої. Україні здається зараз були б цікаві ракети середньої дальності, які можуть надати Великобританія, США чи та ж Норвегія. Так само цікаві безпілотники, це вже США. Хоча думаю на сьогодні ті що надають безпілотники цікаві, але могли б надати кращі зразки. Ну в кінці бояться нашу армію так би мовити переозброїти. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 22 апреля, 2022 4 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Ще перед початком війни, говорив на тему війни з громадянами Німеччини. І суть доходила до того, що німці як такі самі по собі не здатні на цей час себе захищати. Більшість сховалася або розбіглася, те ж саме австрійці. Не далеко і від них французи відійшли. Це одна із причин, чому ці самі виборці і підтримують так Україну. Всі розуміють, що наступними можуть бути вони і краще допомогти зараз нам, ніж потім проти нас же воювати. Тільки що, Wladimir_K сказав: На мій погляд з постачанням зброєю, це все нагадує важкий поїзд, який важко на початку зрушити з місця. Чим довше буде тривати війна, тим більше зброї буде надано і тим більше сучаснішою. Україні здається зараз були б цікаві ракети середньої дальності, які можуть надати Великобританія, США чи та ж Норвегія. Так само цікаві безпілотники, це вже США. Хоча думаю на сьогодні ті що надають безпілотники цікаві, але могли б надати кращі зразки. Боюся уявити, що було б якби не Великобританія та Джонсон. Де-факто, вони є локомотивом у питанні військової допомоги нам. За ними вже мусять всі інші тягнутися, в тому числі і США. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 4 минуты назад, Sanich сказал: Це одна із причин, чому ці самі виборці і підтримують так Україну. Всі розуміють, що наступними можуть бути вони і краще допомогти зараз нам, ніж потім проти нас же воювати. Та політика досить сильно від цих виборців залежить, разом з тим прогнила наскрізь від "р .... грошей". Окремим просто ще не дійшло. По Німеччині, там ще є специфічний контингент вати, це в основі громадяни колишнього, які на всі дивляться телебачення рф і віртуально живуть у совку, навіть мови толком не вивчили. Це як лежати на комфортному дивані і обговорювати, як добре при було у совку чи як легко воювати. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 Ще в сусідній країні почали активно горіти там військові дослідні інститути і різні заклади, яким виділяли офг ... великі кошти з державного бюджету і які на папері займалися якимось самими модними військовими розробками. Після позору за ціні дні в Україні почали їх активно перевіряти, то раптово почалися пожежі і горять не просто там інститути. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения