Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, Лавр сказал:

мати право і показово його застосовувати, це різні речі. Порошенко гнобив в свій час Яценюка. Зеленський - Порошенка, а необхідність в чому. Утворювати дві полярні групи орієнтованих на них людей і в умовах воєного стану. 

як на мене то ініціатива з протилежної сторони, трохи вщухло і ми вже думаєм за майбутні вибори... сука та порошенко, якшо чесно.. досі не вгамується шо його місце вже в історії

• Подобається 2
  • Здивований 1

16 минут назад, artemishe сказал:

та війну можна вести сто років, за це ніхто не сумнівається... вати більше не зосталось, вона або втекла (на захід, як не дивно), або все ж таки пожовтоблакитніла.. питання в тому шо пожити хочеться, збереги державність і суверенітет на укрінськими землями, і будувати а не воювати

Та тут фіни в НАТО вступлять на початку літа, як не як 1300 км. кордону потрібно буде окопувати, якщо лишиться чим  і "освободителям" скоро буде не до України і плюс санкції і ще раз санкції.  

• Подобається 2

11.04.2022 в 19:32, artemishe сказав:

Таке враження ніби деяким позакладало… ви подивіться незаангажовано. Це зовсім інша людина, не те шо до президенства і навіть не те шо до війни.. я ніколи не був фанатом зеленскього але справедливості заради мушу це зазначати 

Люди не змінюються.Запам'ятайте це раз і назавжди.

• Подобається 3
  • Дякую 1

3 часа назад, Sanich сказал:

image.png

Так мені було образливо, що ця скотиняка втекла. Вже змирився, що не піймають. 

Так ему особо то и бежать некуда..  

• Подобається 2

1 час назад, Sanich сказал:

image.png

Так мені було образливо, що ця скотиняка втекла. Вже змирився, що не піймають. 

Да куда же ему бежать... У нас одна из не многих стран где он может жить... В россии его к стенке быстро поставят.... Задачу не выполнил....

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1

6 хвилин тому, Александр К. сказав:

Да куда же ему бежать... 

Тепер чекаємо на затримання тих, хто йому допоміг втекти з під домашнього арешту

• Подобається 4

34 минуты назад, venchyk сказал:

залиште будь ласка вашу категоричність для школярів

• Подобається 4
  • Здивований 1

51 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Та тут фіни в НАТО вступлять на початку літа, як не як 1300 км. кордону потрібно буде окопувати, якщо лишиться чим  і "освободителям" скоро буде не до України і плюс санкції і ще раз санкції.  

кішка тонка у них тягатись з краінами нато... я думаю збройні сили вже показали всьому світові (всім тих хто під себе ходив і ходе при згадуванні росіі) чого насправді варта російська армія

• Подобається 10

26 хвилин тому, gardener сказав:

Тепер чекаємо на затримання тих, хто йому допоміг втекти з під домашнього арешту

Не факт, що хтось допомагав. В умовах перших днів війни і постійних повітряних тривог могло бути не до нього. Але питання є - чому він був без браслета? 

• Подобається 5

8 хвилин тому, Sanich сказав:

Але питання є - чому він був без браслета? 

а я про що?

• Подобається 2

8 часов назад, gardener сказал:

А некоторым хочется что бы была зрада да и ещё исходящая из самого верха..  и усё.. в другие версии они всё равно не поверят

• Подобається 8

7 часов назад, artemishe сказал:

кішка тонка у них тягатись з краінами нато... я думаю збройні сили вже показали всьому світові (всім тих хто під себе ходив і ходе при згадуванні росіі) чого насправді варта російська армія

В тому справа, що Фінляндія не країна НАТо і "дед" сильно переживав, що Україна вступить, а тут цілих 1300 км в лісах. Тому окопи будуть копати з усіх сил у вічній мерзлоті.

• Ха-Ха 2

2 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

А некоторым хочется что бы была зрада да и ещё исходящая из самого верха..  и усё.. в другие версии они всё равно не поверят

А хіба може бути в нас інакше? Он уже на "альтернативнодумаючих" каналах на всю поширюється думка, що це зрежисована постановка від влади. Буцім то медведчук весь час був у нас, просто зараз його витягли, щоб похизуватися перед народом і отримати чергову порцію схвалення. 

А далі його (нібито) просто здадуть ворогу...

Так що знову зрада...

• Подобається 3

9 часов назад, gardener сказал:

Эти уже не такие интересные..:umora:

• Подобається 1

9 годин тому, Александр К. сказав:

Да куда же ему бежать... У нас одна из не многих стран где он может жить... В россии его к стенке быстро поставят.... Задачу не выполнил....

Треба він сильно нам в воєнний час, щоб харч і охорону на нього тратити, все одно портнови і татарови зроблять все від них залежне, щоб він далі паратизував. Нехай здає подільників і шурує на всі 4 сторони, якщо окупанти його розстріляють ніхто тужити за ним не буде, а правди ми все одно не дізнаємось, бо сильно багато зацікавлених, щоб ми її не дізналися

• Подобається 1

1 година тому, Wladimir_K сказав:

В тому справа, що Фінляндія не країна НАТо і "дед" сильно переживав, що Україна вступить, а тут цілих 1300 км в лісах. Тому окопи будуть копати з усіх сил у вічній мерзлоті.

Знаючі люди підтверджують, що Фінляндія по суті інтегрована в структури НАТО і залишилося тільки залагодити формальності

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Чи наважиться відкрити другий фронт ? Він з одним ради дати не може.

• Подобається 1

Только что, Конструктор сказал:

Чи наважиться відкрити другий фронт ? Він з одним ради дати не може.

Та не відкриє, але імітацію зобов'язанні робити. У фінів і шведів зараз реальні шанси вступити в НАТО.

• Подобається 2

5 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Та не відкриє, але імітацію зобов'язанні робити. У фінів і шведів зараз реальні шанси вступити в НАТО.

Поки основні сили зосереджені на нас , думаю вони цей шанс використають. 

• Подобається 1

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Все ж таки краще ніж в радіаційному ґрунті 

• Ха-Ха 2

1 час назад, ромео сказал:

А хіба може бути в нас інакше? Он уже на "альтернативнодумаючих" каналах на всю поширюється думка, що це зрежисована постановка від влади. Буцім то медведчук весь час був у нас, просто зараз його витягли, щоб похизуватися перед народом і отримати чергову порцію схвалення. 

А далі його (нібито) просто здадуть ворогу...

Так що знову зрада...

Все одно приємно бачити цю сволоту в такому жалюгідному стані. Головне те шо у таких як він немає більше майбутнього в Україні 

• Подобається 3

2 години тому, ромео сказав:

Он уже на "альтернативнодумаючих" каналах

Так і на єдиному вже кажуть шо затримали при спробі перетину кордону. І планують обміняти.

6 минут назад, gardener сказал:

Так і на єдиному вже кажуть шо затримали при спробі перетину кордону. І планують обміняти.

Я мав на увазі, що стверджується, ніби його тримали "в чулане" і тепер витягли для піару. 

• Подобається 3

13 хвилин тому, ромео сказав:

Я мав на увазі,

аааа, ясно

11 годин тому, venchyk сказав:

Запам'ятати можна, але до чого причепити цю максиму - до ніку venchyk?

Зараз venchyk"a цікавить "водка, лодка и молодка", через 20 років - "кино, вино и домино", ще через 20 - "сортир, кефир, клистир". Скажете, що він не змінюється?:hmm:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...