гигиги Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 Тільки що, Wladimir_K сказав: Готові по степу голому пройти 300 км? Думаю, якщо було можливо, то це вже зробили б Американці пройшли весь Ірак - по голій пустелі. А головний гіпнотизер країни розказував, що там не пройшла б навіть американська армія. Євреї за 6 днів натовкли Єгипет, теж в пустелі. В полку Азов вважають, що це можливо. Тільки що, Wladimir_K сказав: у теперішньої влади після подій 24-26 лютого однозначно "яйця є". не у політиків, а у армії. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 17 минут назад, Arius сказал: Американці пройшли весь Ірак - по голій пустелі. А головний гіпнотизер країни розказував, що там не пройшла б навіть американська армія. Євреї за 6 днів натовкли Єгипет, теж в пустелі. В полку Азов вважають, що це можливо. не у політиків, а у армії. В американців була авіація, ракет нескінчена кількість і ПВО, а Іраку вже нічого не було на 10 день війни. Сиділи б Ви у Києві знаючи, що летить десант рейсом по Вас на Печерськ подивися б на Вас. Особисто сам найбільше в цей момент переживав і всю ніч фактично не спав, а коли цей десант закопали у Гостомелі, а потім під Васильковом стало відносно спокійно. Тому давайте не розповідати ... 2 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 Тут Антонівський міст почали мінувати, думаю багатьом зрозуміло, що це означає. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 Тільки що, Wladimir_K сказав: Сиділи б Ви у Києві знаючи, що летить десант рейсом по Вас на Печерськ подивися б на Вас. Тому давайте не розповідати ... Саме так. Давайте не розповідати, хто де і коли міг би сидіти, тому що ви не знаєте хто, де і коли був. Тому що про Київ я можу знати більше вас. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 1 час назад, Wladimir_K сказал: Все там у них, як і у нас бува тільки в критично значно більших масштабах "на авось". В телеграм каналах пишуть про великі вибухи у Белгороді на складі боєприпасів. И это таки правда 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 1 час назад, Wladimir_K сказал: Тут Антонівський міст почали мінувати, думаю багатьом зрозуміло, що це означає. Пока что ничего... У нас в стране сейчас много заминированных мостов.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AntonUa Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 2 часа назад, Arius сказал: Ну наприклад, чому 15 років, а не 35 або 2? Якщо чесно, мені Крим і ордло до спини. Але не можна залишати такі гнійники під контролем рахи. у нас же немає ілюзій щодо цієї країни? Там треба оголошувати демілітаризовану зону із введенням миротворців ООН, якийсь міжнародний мандат. На жаль, ні імпотентна організація ООН, ні євро-підгузники, ні демократичний старець не здатні цьому посприяти, тобто надавити на гадину. Ще питання щодо полку Азов в Маріуполі. Один з їхніх командирів сказав, що для деблокади досить 1500 бійців, і є генерали, які можуть провести цю операцію. В той же час Арестович - гіпнотизер всієї країни, розповідає, що це неможливо. Кому вірити? Я схильний вірити першому. 1. Где взять 1500 людей? Это как минимум полноценная ОМПБр. Которая прошла на полегон боевое слаживание 2. Где взять на нее амуницию, технику, силы ПВО. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
механик Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 5 часов назад, Arius сказал: Ну як вам договорняки? Ні, ні, зе-бобіків не критикую. Гарно працюють на камеру і на публіку... Про Крим - сміх і гріх. Про репарації або якісь відшкодування взагалі нічого не повідомляється. Мабуть наші західні союзнички з памперсів повискакують, наввипередки відміняючи "вбивчі" санкції. Років через три якщо ботоксне не здохне (або здохне, а прийде інше), всіма тими договорняками кацапня традиційно підітреться і продовжить "спецоперацію" з урахуванням помилок. Так завжди, українців перемагають не зброєю, а зрадою і брехнею. А треба всього лише надати певні види зброї та старі літаки, щоб задавити гадину остаточно. Сцуть толєрасти... хорошо воевать на диване с клавиатурой 5 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 27 хвилин тому, AntonUa сказав: 1. Где взять 1500 людей? Это как минимум полноценная ОМПБр. Которая прошла на полегон боевое слаживание 2. Где взять на нее амуницию, технику, силы ПВО. Зараз воєнний стан і мобілізація, 1500 чол це не проблема. А все інше на складах в стратегічних запасах, в кадрованих частинах. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 Только что, nibond сказал: мобілізація, 1500 чол це не проблема. У нашому маленькому селі призвали 12 чоловік... Відправити на бойову задачу в степ селян, які в армії 20-30 років тому стрільнули з автомата пару раз... Це не те, що необдумано... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 1 час назад, Arius сказал: Американці пройшли весь Ірак - по голій пустелі. А головний гіпнотизер країни розказував, що там не пройшла б навіть американська армія. Євреї за 6 днів натовкли Єгипет, теж в пустелі. Дякую провидінню, що @Arius не президент... і навіть не радник... 3 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 13 хвилин тому, ромео сказав: У нашому маленькому селі призвали 12 чоловік... Відправити на бойову задачу в степ селян, які в армії 20-30 років тому стрільнули з автомата пару раз... Це не те, що необдумано... Ніхто непідготовлених людей на передову не посилає. Спочатку 2-3 тижнева підготовка на полігоні.І як мені казав знайомий - потім ще й питають - хто хоче на передову. Погодьтесь - якщо непідготовлену людину силою загнати на передову - шкоди від неї буде більше ніж користі і в командуванні очевидно це розуміють... 10 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 2 часа назад, Wladimir_K сказал: В телеграм каналах пишуть про великі вибухи у Белгороді на складі боєприпасів. "Точка-У" с украинским акцентом. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AntonUa Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 36 минут назад, nibond сказал: Зараз воєнний стан і мобілізація, 1500 чол це не проблема. А все інше на складах в стратегічних запасах, в кадрованих частинах. Собрать это одно дело. А вот что бы эта масса работала как один организм это совсем другое. И не важно какие рода войск. Это сугубо мое мнение как бывший участник АТО. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 33 минуты назад, Бджолопотам сказал: Спочатку 2-3 тижнева підготовка на полігоні.І І що, вистачить цього часу для підготовки БТГ з мобілізованих для деблокування Маріуполя? 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 29 марта, 2022 Share Опубликовано 29 марта, 2022 4 хвилини тому, ромео сказав: І що, вистачить цього часу для підготовки БТГ з мобілізованих для деблокування Маріуполя? Дивлячись як і чому саме будуть навчати Був же випадок як поштар збив літак. Початковий рівень знань мав і саме головне - мотивація 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 30 марта, 2022 Цитата На ніч напишу таку штуку! Просто спостереження і відчуття! Я - простий солдат. Я не знаю, що робиться в Генштабі і навіть не до кінця знаю всю інформацію за напрямком, де ми працюємо! В принципі мені це знати і непотрібно! Нам дають команду, ми її виконуємо. Не виходить відразу виконати, то за день вдасться точно. Сказали - Зробили. Але мова не про це. У кожній війні є два методи протистояння ворогу. Перший - військовий, другий - політико-дипломатичний. І завжди є чергування: або щось йде першим, або щось йде другим. Якщо країна слабка і вона розуміє цю слабкість, то політику пхають куди тільки можна, аби зупинити ворога. Так от, у нашому випадку, на першому місці військове протистояння. Ніхто нікого не гальмує і не зупиняє. Команда одна - контрнаступ і звільнення наших земель, а політика вже як допоміжний механізм. Все, що відбувається на перемовинах, не впливає на чітку вертикаль і плани Збройних Сил України. Друзі, і це дуже добре відчувається, коли ти простий солдат. Повірте мені. Залужний - це вояка, а не політик. Я переконаний, він доповідає Зеленському все як є. Ніхто нічого не загортає в папірці. Тому бережіть армію і армія збереже вас. Відкидайте дурні думки і не шукайте зрад, бо ці зради нема куди запхати. Перші, хто відчують, що щось не так - це прості військові, а зараз є цілковите добро, щоб мочити ворога! Те і робимо! Сказали - Зробили! Володимир Парасюк 3 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 30 марта, 2022 Цитата О переговорах… К счастью, не было времени читать это всё, только сейчас ознакомился с актуальным перечнем зрады. Памятка. 1. Когда уважаемые «эксперты», «политики», «дипломаты», у которых нет информации, но много свободного времени, начинают голосить, что украинские переговорщики «не понимают», «верят России», «не учитывают» и вообще плохо отдают себе отчёт в происходящем – я не испытываю никаких эмоций. Желаю им всем добра, чтоб ими глубоко озаботилась ООН и вылечил Красный Крест сразу после вступления в НАТО. 2. Всё решится на фронте. Никаких иллюзий на счёт того, что кто-то что-то «отвёл», «снизил интенсивность боевых действий в разы» (это вообще что такое? как это понять?) и т.д. ни у кого нет. Просто далеко не всё говорится вслух. Почему? 3. Потому что МЫ ИСПОРТИЛИ ВСЕМ ВСЁ. МЫ ВСЕМ ВСЁ ИСПОГАНИЛИ. 4. Вам уже дипломаты прямым текстом говорят – так воспринимайте! Германский министр, отводивший нам часы – не одинок. До этого был германский командующий ВМС. И много кто ещё, не только в Германии. Все эти добрые люди уже планировали летний отдых, а тут мы. Убитые украинские дети создают некоторые неудобства при планировании летнего отдыха. Потому что изначально (и давно) у них была только одна опция для нас – сдаться. Капитуляция. 5. Как люди цивилизованные, они предлагали нам сдаться тихо. Вступить всей страной в ОРДЛО и горя не знать. Забыли уже? Это ж было 3 месяца назад. Щедрое предложение было отвергнуто. Добрые люди сдержали раздражение, будучи убеждёнными, что за пару дней (недель) всё уляжется, наглые строптивцы будут наказаны. А тут такое… 6. Мы цинично отказываемся сдаваться и быстро умирать. Это портит всё. ООН – в мусор. ОБСЕ – в мусор, они просто не могут существовать в прежнем виде. Смысл? Красный Крест уже много раз оценили. НАТО – без комментариев. Плюс глобальный продовольственный кризис. А всё из-за чего? Сущая ведь мелочь: маленькая орда варваров на равных сражается с огромной ордой варваров, от которой все в ужасе. Даже любопытно, чё эти украинцы такие упорные? 7. Все, у кого есть минимальные аналитические навыки, должны видеть – обозначились несколько групп по интересам: те, кому выгодно, чтоб мы умерли или угомонились быстро (ноль поддержки, помехи), и те, кому выгодно, чтоб мы умирали долго, забрав с собой как можно больше варваров большой орды (ограниченная поддержка, неадекватная ситуации). Плюс несколько искренних друзей Украины (спасибо им!). За исключением небольшой группы друзей со всеми остальными наши интересы совпадают лишь в какой-то (больше-меньше) части. Мы больше всех заинтересованы закончить быстро – вопрос условий и будущего. Мы точно не заинтересованы сдаваться – вопрос цены и отягощений, а также ресурсов для сопротивления. 8. Поэтому решится на фронте. Всё остальное должно обслуживать фронт (коммуникации, дипломатия – чтоб меньше врагов приехало на войну, но пришло больше помощи и т.д.). Экономика – чтоб мы не истощились до такой степени, что станем полностью зависимыми и утратим свободу воли. 9. Повторю в сотый раз. У нас два козыря. Главный – единство народа. Второй – армия. Зверства врагов хоть как-то объяснимы в условиях войны. Патриотические ботофермы, работающие на врага – необъяснимы. 10. Концентрация наших ограниченных ресурсов на отпор врагу позволяет держать удар. Если не будет раскола, есть хорошие шансы (они растут), что российская машина сломается. Либо мы сломаем их волю, либо нас просто через какое-то время перемелет. Потому что их больше, а у нас всё закончится. Так что не тратьте силы. Война идёт, конца пока не видно. Тяжело. Но у нас есть успехи. Обречённости точно нет. Стоит поумерить зраду и доверять своим. Aleksey Kopytko https://www.facebook.com/aleksey.kopytko/posts/4883432668407937 5 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 30 марта, 2022 11 годин тому, Arius сказав: Саме так. Давайте не розповідати, хто де і коли міг би сидіти, тому що ви не знаєте хто, де і коли був. Тому що про Київ я можу знати більше вас. Чекаю на фото в приват, яке б підтверджувало, що "при Київ ви знаєте більше нас". 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 30 марта, 2022 9 годин тому, nibond сказав: 1500 чол це не проблема. Так люблю, коли хтось чиїмось життями вміє розпоряжатися. Так і хочеться всім цим диванним стратегам сказати - хлопці, що ви тут робите - бігом просіться в Генштаб! Біля мене тут також один такий військовий стратег. Як почне розмірковувати про військові операції, аж тошніти починає. Я його вже кілька разів в генштаб посилав, але поки що навіть у військкомат не хоче сходити. 8 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 марта, 2022 Share Опубликовано 30 марта, 2022 7 часов назад, шаруда сказал: теперь оно по всему миру Встиг прочитати цей пост повністю. Чомусь мені соромно стало. За автора. За нас. За українців. За Україну. Чи змінимось ми? Чи врешті навчимось цивілізованим правилам життя? "Ввічливий" українець виражає повагу до президента свої країни словами "оно"... І ми ще в чомусь намагаємось наслідувати Америку... Навіть якщо вам не до вподоби його особистість, ви невдоволені його діяльністю, так висловлюватись - свідчення простої невихованості. Так напевне тільки ми можемо. Згадувати в минулому якісь гріхи і рясно поливати гівном того, кого не взлюбив. Або витягнути якісь заслуги ( знову ж таки в минулому) і обожнювати любимчика бездумно. А чому не можна ось так. "Я дякую Порошенку за те, що він почав розбудову армії, дав старт процесам зміцненню обороноздатності країни. Я дякую Зеленському за характер, за мужність (чого ніхто не очікував), за ефективне управління, за чудову команду. І за ріст авторитету України в очах світу. Разом переможемо!" П.С. А ви (це я тим, хто хоче полити гівном) - можете почекати хоча б до кінця війни?... чи вже сильно так "нєвтєрпьож"? 12 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 30 марта, 2022 Share Опубликовано 30 марта, 2022 10 часов назад, nibond сказал: Зараз воєнний стан і мобілізація, 1500 чол це не проблема. А все інше на складах в стратегічних запасах, в кадрованих частинах. Вы наверно слегка далеки от технического выпалнения данного вопроса... особенно в разделе про запасы в кадровых частях.... 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 30 марта, 2022 Share Опубликовано 30 марта, 2022 Походу кацапи відповзають з броварського напряму і наші хлопці їх тріпають на марші. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 30 марта, 2022 Share Опубликовано 30 марта, 2022 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 30 марта, 2022 Share Опубликовано 30 марта, 2022 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения