ДобровоЛ Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Вимушений спробувати відкрити цю тему бо попередні ''відкривачі'' видно не зовсім вгодили природі. А у мене рука на нове ніби легка, може й повезе нам усім, особливо із майбутньою зимівкою. Бо зараз такі дивні погодні зими настали, що ніколи не знаєш чим вони можуть закінчитися. Отож - з Богом,- повільно переходимо до золотокосої осені. І нехай вона нам усім принесе лише задоволення у спілкуванні з нашими улюбленими комахами та радісні емоції у відносинах з рідними та друзями. Отож, - прошу до осені! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 16 минут назад, ДобровоЛ сказал: Вимушений спробувати відкрити цю тему бо попередні ''відкривачі'' видно не зовсім вгодили природі. А у мене Готові отримувати на горіхи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 42 хвилини тому, ромео сказав: Готові отримувати на горіхи? Так. Трохи скучнувато стало, як повернув пасіку з кочівлі. Правда, трохи весело було цю ніч. У нас затопило квартири по стояку від мого 16-го поверху і аж до 10-го. Дощ нежданно, негаданно оросив нас. У мене, і не лише в одного, згорів електролічильник... Довелося терміново з пасіки повернутися на квартиру. Видно, відвод дощової води з даху десь пошкодили. Так що просидів вдома чекаючи майстрів ЖЕКу. Отак я зустрів цю золотокосу осінь 2021 року. А пасіка працює, переробляє два вливання цукрового сиропу. Даю по 2 літри через день-два. То для моїх баків оптимально - матки працюють і запаси зимові поступово поправляються. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 зима буде морозна-сьогодні перебирали цибулю після сушки,то зверху лушпиння товсте і багатошарове.тому рекомендую, поки тепло, дайте бджілкам додатково по пару літрів корму Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Сьогодні відкрив і я новий сезон. по 1000 шт рамок на 300 та 145 (буду пробувати додавати до 5 корпусів ще по магазину). Так що ціна на мед мене не цікавить аж до висоти в 3 доляра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 25 минут назад, Mihail-ves сказал: Сьогодні відкрив і я новий сезон. по 1000 шт рамок на 300 та 145 (буду пробувати додавати до 5 корпусів ще по магазину). Так що ціна на мед мене не цікавить аж до висоти в 3 доляра. Якийсь в вас плотик кругом хати дуже естетичний і акуратний зовсім не вписується в ,, сучасні модні трьохметрові тенденції,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 4 минуты назад, uam_63 сказал: Якийсь в вас плотик кругом хати дуже естетичний і акуратний зовсім не вписується в ,, сучасні модні трьохметрові тенденції,, А може це сусідський? Рамки ж то з цього боку... Та і вулики там "не той системи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 минуту назад, ромео сказал: А може це сусідський? Рамки ж то з цього боку... Та ні думаю власника рамок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 хвилину тому, ромео сказав: А може це сусідський? Рамки ж то з цього боку... Та і вулики там "не той системи" Спеціально для Вас завтра сфотографую обох сусідів. Цей що на фото зроблений своїми руками від стовбика до саморіза (він точно з магазину) А не та система тому що це нуки, і Ви їх вже неодноразово бачили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 минуту назад, Mihail-ves сказал: Спеціально для Вас завтра сфотографую обох сусідів. Нє, не треба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 11 часов назад, ДобровоЛ сказал: Отож, - прошу до осені! Мне бы ещё хоть дней 10 лета. 11 часов назад, ромео сказал: Готові отримувати на горіхи? если что. то буду знать кто крайний Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 7 часов назад, Mihail-ves сказал: Спеціально для Вас завтра сфотографую обох сусідів. краще сусідок. ну якщо гарні .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 1 годину тому, Сергей Тюркин сказав: Мне бы ещё хоть дней 10 лета. если что. то буду знать кто крайний Передивився відео на одному диханні, з повним захватом. Ну, пане Сергію, так з гречкою і у такий час могло б повезти лише 'баловням долі'! Я вже й забув, як то вона пахне! Дякую! Хотів би ще дізнатися чим ви кріпите восьмихордові видалювачі до підкришників ? Бо то у мене точно проблема... А ще, як не помиляюся, саме вам маю дякувати за рекомендацію про кордован та тел. Андрія Стецюка . То суперові, як виявилося , бджоли і матковод хоч трохи й дивний, але порядний. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 У першу осінню ніч 21-го року в нас +12С і небо зоряне ,хоч трішки й з хмаринками із щербатим місяцем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 2 години тому, Сергей Тюркин сказав: краще сусідок. ну якщо гарні .. Були гарні, але одній зараз під 80, а другій за 60. Тому для фото з кавунами та шашликом не сильно згодяться. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 1 час назад, ДобровоЛ сказал: У першу осінню ніч 21-го року в нас +12С У меня +17 * Думал начинать отборку мёда в 6-00 Но прохладновато ,начну в 7-00 , а пока пальцы разомну об клаву Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemishe Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 10 часов назад, wwlo сказал: зима буде морозна-сьогодні перебирали цибулю після сушки,то зверху лушпиння товсте і багатошарове.тому рекомендую, поки тепло, дайте бджілкам додатково по пару літрів корму От і добре, ще раз пронормірує бджолярів Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 1 час назад, Мико сказал: У меня +17 * Думал начинать отборку мёда в 6-00 Но прохладновато ,начну в 7-00 , а пока пальцы разомну об клаву В Харькове вообще +14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 11 годин тому, wwlo сказав: зима буде морозна-сьогодні перебирали цибулю після сушки,то зверху лушпиння товсте і багатошарове.тому рекомендую, поки тепло, дайте бджілкам додатково по пару літрів корму Читав недавно прогноз науковців що за 20-25 років зим в Україні взагалі не буде.. Добре буде якщо цього року хоча б сніг на Різдво випаде.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonUa Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Не смотря на то что +14, на улице прохладно. Пчела ещё сидит в ульях. А я тем временем пытаюсь с помощью "топора" и такой-то матери сделать улей и сэндвич панели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 11 часов назад, Mihail-ves сказал: Сьогодні відкрив і я новий сезон. по 1000 шт рамок на 300 та 145 (буду пробувати додавати до 5 корпусів ще по магазину). Так що ціна на мед мене не цікавить аж до висоти в 3 доляра. А чья это рамка? Второй ? Какая цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 39 хвилин тому, AntonUa сказав: с помощью "топора" Гарний топор, але трішки малий. 1 хвилину тому, Александр К. сказав: А чья это рамка? Второй ? Какая цена? Рамки третій сорт, але на перший погляд вони зараз кращі чим другий сорт був торік. Зимою розкажу які вони в середині упаковки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 11 годин тому, uam_63 сказав: Якийсь в вас плотик кругом хати дуже естетичний і акуратний зовсім не вписується в ,, сучасні модні трьохметрові тенденції,, То ви , мабуть, мало звертали увагу на закордонні загорожі приватних будинків та садочків. У Голландії , США чи Англії, приміром, вони або зовсім відсутні, або майже усі не вище метра-півтора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonUa Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 30 минут назад, Mihail-ves сказал: Гарний топор, але трішки малий. Вот из-за того, что малый стол у "топора" пришлось для раскроя брать лобзик. Одним словом " первый блин всегда комом" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.