Jump to content

Зміна відліку літнього\зимового часу у 2021 році.

Sanich
 Share

Recommended Posts

16 хвилин тому, ромео сказав:

Ну все, залишаємось на зимовому часі...

Ніт. Буде перевід на літній. :veselo:

• Like 3
  • Haha 3

21 минуту назад, Sanich сказал:

Ніт. Буде перевід на літній. :veselo:

Что все таки переводим??

• Like 2

12 минут назад, Sanich сказал:

Так! :ole_ole: Хіба що вони якось замутять повторний розгляд на повторне читання на наступному тижні. Не знаю тонкостей регламенту ВР, чи це можливо.

Да скучно им там.. :blink:

• Like 3
  • Haha 2
  • Confused 1

56 минут назад, ромео сказал:

Ну все, залишаємось на зимовому часі...

з жовтня

• Like 2

1 година тому, Sanich сказав:

Ніт. Буде перевід на літній. 

Звідки інформація? Знаю що сьогодні дупутати мали розглядати? не прийняли?

• Like 2

Вже знайшов інформацію, рада не прийняла закон і відправили на доопрацювання.:ole_ole:Ура!

• Like 2

1 година тому, Sanich сказав:

Так! :ole_ole: Хіба що вони якось замутять повторний розгляд на повторне читання на наступному тижні. Не знаю тонкостей регламенту ВР, чи це можливо.

П.С. Ні, не замутять. Наступний тиждень пленарних засідань не планується. А там, може, дійде, що якщо час не переводити, то необхідно залишатися на літньому часі. 

Мені поляки казали: "вже за.. мучив цей перевід годинників, і ми б вже давно відмовились, але є Меркель. Як тільки вона дасть команду так Польща і відмінить скачки часу" А тут раптом наші дармоїди проти лінії партії??? Ой дай Боже нашому теляті та вовка з'їсти.

• Like 2

Виникли питання про зміну відліку літнього\зимового часу на рівні постанови Верховної Ради.

Тож вирішив відкрити тут окрему тему, щоб не засмічувати інших.

• Like 3
  • Thanks 1

Моя думка - давно пора нам відмовитися від цих скачків і не дивитися на рашен чи на інших. Адже давно вже доведено шкідливість таких скачків.:IMHO:

• Like 5
  • Thanks 1

А спробуйте підняти малечу на годину раніше чи подоїти ту ж корову по-новому. :helpme:

Тому моя думка - не міняти ніяких зимових\літніх годинників.:IMHO:

• Like 4

Так вже міняти ніби нічого не планують - якщо встигнуть до 28 березня проголосувати - то залишимся в зимовому часі, якщо не встигнуть - то в літньому...

• Like 1

1 хвилину тому, davolodya сказав:

Так вже міняти ніби нічого не планують - якщо встигнуть до 28 березня проголосувати - то залишимся в зимовому часі, якщо не встигнуть - то в літньому...

Не втигнуть. Наступний тиждень не буде пленарних засідань через локдаун в Києві.

• Like 4

29 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

і не дивитися на рашен чи на інших.

рашен, до речі, якраз відмовилися і не переводять годинник. 

Найрозвиненіші країни світу - США, Європа, Ізраіль, Австралія, Нова Зеландія - всі переводять годинник. 

Якщо раніше приводом для переводу годинника були економічні причини, то зараз на перший план виходять соціальні. Жити з весни по осінь на літньому часі набагато комфортніше - встаємо ближче до сходу сонця і лягаємо ближче до заходу. При існуючому соціальному устрої зимовий час влітку вкрай незручний. :IMHO: Харків - схід сонця об 3-30 ранку і захід о 19-30 в червні-липні. Можливо, комусь подобається добиратися на роботу на 9ту 10ту, коли сонце практично у зеніті було б на зимовому часі, але маю сумнів. 

• Like 3
  • Thanks 3

2 хвилини тому, Sanich сказав:

рашен, до речі, якраз відмовилися і не переводять годинник. 

Найрозвиненіші країни світу - США, Європа, Ізраіль, Австралія, Нова Зеландія - всі переводять годинник. 

Якщо раніше приводом для переводу годинника були економічні причини, то зараз на перший план виходять соціальні. Жити з весни по осінь на літньому часі набагато комфортніше - встаємо ближче до сходу сонця і лягаємо ближче до заходу. При інснуючому соціальному устрої зимовий час влітку вкрай незручний. :IMHO: Харків - схід сонця об 3-30 ранку і захід о 19-30 в червні-липні. Можливо, комусь подобається добиратися на роботу на 9ту 10ту, коли сонце практично у зеніті було б на зимовому часі, але маю сумнів. 

Але я все ж лишаюсь при :IMHO:

• Like 2

1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав:

Але я все ж лишаюсь при :IMHO:

Яка різниця пенсіонерам в цьому питанні - мені важко зрозуміти. А от пасічникам влітку для відкачки меду та інших робіт, які хочуть зробити по прохолоді доведеться вставати на годину раніше - це факт.

• Like 3

Все ж переплигування двічі на рік з одного часу на інший то є не нормально.:hmm:

А кому хочеться вставати з півнями - ніхто ж цього не забороняє. Хоч й у 3 години ранку. Та й ті ж півні аж ніяк не реагуватимуть на будь-яке рішення ВР.:rofl:

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

9 хвилин тому, Sanich сказав:

Яка різниця пенсіонерам в цьому питанні - мені важко зрозуміти. А от пасічникам влітку для відкачки меду та інших робіт, які хочуть зробити по прохолоді доведеться вставати на годину раніше - це факт.

Пенсіонерам то все до лампочки, :evrika: це точно. Але ж у них є внучата...:ah:

• Like 2

4 хвилини тому, Len Don сказав:

Все ж переплигування двічі на рік з одного часу на інший то є не нормально.:hmm:

А кому хочеться вставати з півнями - ніхто ж цього не забороняє. Хоч й у 3 години ранку. Та й ті ж півні аж ніяк не реагуватимуть на будь-яке рішення ВР.:rofl:

:rofl: То правда, точно підмічено. Лисиці гавкають, а караван іде.:dntknw:

• Like 1

10 хвилин тому, Len Don сказав:

А кому хочеться вставати з півнями - ніхто ж цього не забороняє. Хоч й у 3 години ранку. Та й ті ж півні аж ніяк не реагуватимуть на будь-яке рішення ВР

Не знаю, як кому, а мені було б зручніше залишитись на літньому:IMHO: хоча розумію, що депутатів моя думка не цікавить.

• Like 9

11 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

Пенсіонерам то все до лампочки, :evrika: це точно. Але ж у них є внучата...:ah:

Внучатам +1 година світлового дня - лише користь для здоров"я та зору, так як вони довше будуть оставатися на вулиці, а не сидіти вечорами по домах за гаджетами. Та й наскільки мені відомо, ваші внучата живуть в Голандії, де в квітні сонце заходить о 10й вечора, із мого досвіду.

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1

Вони і не збиралися залишатись на зимовому  на літо,тому що  Евросоюз  залишиться на зимовому часі лише з осені. 

• Like 1

15 хвилин тому, Stol сказав:

Вони і не збиралися залишатись на зимовому  на літо,тому що  Евросоюз  залишиться на зимовому часі лише з осені. 

Збиралися, тому що мізків не вистачає. Я пречитав всі документи, експертизи і висновки комітетів по цьому питанню на сайті ВР - там слова немає про якусь раціональність, одні партійні лозунги. В Євросоюзі, наскільки я знаю, кожна країна буде визначатися індивідуально на якому часі вони залишаються і хтось буде міняти час ще 2 рази, а хтось лише один.

• Like 1

22 хвилини тому, Sanich сказав:

Внучатам +1 година світлового дня - лише користь для здоров"я та зору, так як вони довше будуть оставатися на вулиці, а не сидіти вечорами по домах за гаджетами. Та й наскільки мені відомо, ваші внучата живуть в Голандії, де в квітні сонце заходить о 10й вечора, із мого досвіду.

У нас повністю вже темно буває, особливо влітку, а там ще години 1,5-2 світло - по вайберу спілкуюся. Ну, у нас з ними ж різниця в одну годину.:ah:

• Like 2

1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав:

У нас повністю вже темно буває, особливо влітку, а там ще години 1,5-2 світло - по вайберу спілкуюся. Ну, у нас з ними ж різниця в одну годину.:ah:

Так отож. тому не дуже розумію вашу позицію пенсонера тут, коли внуки там.

• Haha 1

12 хвилин тому, Sanich сказав:

Так отож. тому не дуже розумію вашу позицію пенсонера тут, коли внуки там.

Так я  пенсіонер по основній роботі. А пасіка вимагає свого.

І я ніколи не дивлюся на годинник , коли мені ставати до роботи.

А  найчастіше то залежить від погодних умов, чи від потрібних необхідних на даний час робіт по виведенню маток, бо то святе .:dntknw:

• Like 3