Len Don Опубликовано 19 марта, 2021 Share Опубликовано 19 марта, 2021 Просто двічі на рік перебудовувати свій організм - то не є добре. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
luka Опубликовано 19 марта, 2021 Share Опубликовано 19 марта, 2021 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: Так я пенсіонер по основній роботі. А пасіка вимагає свого. І я ніколи не дивлюся на годинник , коли мені ставати до роботи. А найчастіше то залежить від погодних умов, чи від потрібних необхідних на даний час робіт по виведенню маток, бо то святе . Пенсіонери - щасливі люди, якщо своє здоров'я зберегли. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 20 марта, 2021 Share Опубликовано 20 марта, 2021 Сон до 12год ночі в рази є ціннішим ніж сон в другій половині ночі .Отже з переходом на річний зимовий час у людей буде більше часу спати в першій половині ночі . Виграють від запровадження зимового часу всі - і сови і жайворонки,але жайваронки більше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2021 10 хвилин тому, Stol сказав: Сон до 12год ночі в рази є ціннішим ніж сон в другій половині ночі .Отже з переходом на річний зимовий час у людей буде більше часу спати в першій половині ночі . Виграють від запровадження зимового часу всі - і сови і жайворонки,але жайваронки більше Люди лягають спати по годиннику, а не по сонцю. Час відходу до сну диктується соціальним устроєм та розкладом. Крім того, мабуть, ви ведете мову про астрологічну північ, а не про годинника. То якраз при зимовому часі люди будуть спати менше до астрологічних 12ти годин. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 20 марта, 2021 Share Опубликовано 20 марта, 2021 31 минуту назад, Sanich сказал: Люди лягають спати по годиннику, а не по сонцю. Час відходу до сну диктується соціальним устроєм та розкладом. Крім того, мабуть, ви ведете мову про астрологічну північ, а не про годинника. То якраз при зимовому часі люди будуть спати менше до астрологічних 12ти годин. Щоб зробити більше справ треба не лягти спати пізніше ,а треба проснутися раніше.Вставайте зі сходом Сонця і не потрібно буде орієнтуватись на годинник щоб лягати спати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 марта, 2021 Share Опубликовано 20 марта, 2021 8 хвилин тому, Stol сказав: Щоб зробити більше справ треба не лягти спати пізніше ,а треба проснутися раніше Не зовсі так, щоб зробити більше, мало встати раніше, потрібно хотіти зробити більше. 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2021 35 хвилин тому, Stol сказав: Щоб зробити більше справ треба не лягти спати пізніше ,а треба проснутися раніше.Вставайте зі сходом Сонця і не потрібно буде орієнтуватись на годинник щоб лягати спати Вставати із сходом сонця о 4й ранку влітку не має ніякого сенсу, коли на роботу на 9-ту. Прив"язувати свій сон до активності сонця може дозволити собі доволі обмежена кількість населення, яка не бере участі в звичних соціальних процессах. Якщо сонце сходить о4й ранку і вам необхідно із ним вставати, або, навіть, раніше, це означає, що увечері напередодні ви позбавлені будь якої соціальної активності, включаючи проведення часу із сім"єю чи друзями, походу в кафе/ресторан чи банального перегляду вечірнього телевізора. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 20 марта, 2021 Share Опубликовано 20 марта, 2021 16 часов назад, luka сказал: Пенсіонери - щасливі люди, якщо своє здоров'я зберегли. А наиболее счастливы те, у кого пенсия 2 - 3 т Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 20 марта, 2021 Share Опубликовано 20 марта, 2021 3 часа назад, Stol сказал: Щоб зробити більше справ треба не лягти спати пізніше ,а треба проснутися раніше.Вставайте зі сходом Сонця і не потрібно буде орієнтуватись на годинник щоб лягати спати Я давно здогадувався шо світ захопили жайворонки коли працював на заводі необхідність в 7.15 бути в цеху чи для мене в 7.30 у бюро я відчував як персональне знущання, мабуть тому і звільнився з бджолами якось легше, більше синхронізований з світловим днем 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 20 марта, 2021 Share Опубликовано 20 марта, 2021 Все ж таки перехід на літній час є доречним. Я як вільна від роботи на пана людина його не відчуваю, навпаки більше світлого часу увечері, а зі збільшенням світлового дня організм сам починає прокидатись раніше. Піймав себе на думці що все одно немає сенсу зарано прокидатись бо всі працюють з 8-9 ранку, саме с цей час можна починати вирішувати поточні справи 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 20 марта, 2021 Share Опубликовано 20 марта, 2021 6 часов назад, Sanich сказал: Вставати із сходом сонця о 4й ранку влітку не має ніякого сенсу, коли на роботу на 9-ту. Прив"язувати свій сон до активності сонця може дозволити собі доволі обмежена кількість населення, яка не бере участі в звичних соціальних процессах. Якщо сонце сходить о4й ранку і вам необхідно із ним вставати, або, навіть, раніше, це означає, що увечері напередодні ви позбавлені будь якої соціальної активності, включаючи проведення часу із сім"єю чи друзями, походу в кафе/ресторан чи банального перегляду вечірнього телевізора. З такими думками про соціальну активність часи потрібно переводити не на годину вперед,а мінімум на 2 години 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Len Don Опубликовано 21 марта, 2021 Share Опубликовано 21 марта, 2021 Раніше в селі у нас найпершими вставали доярки. А тепер повирізали худобу, та й колгоспів вже давно немає. Більшість вже не прив'язана до громадських робіт, як і пенсіонери... Тож кожен може вставати тоді, коли йому заманеться - чи на рибалку, чи на базар, а чи й на косовицю. І ніякі тут постанови нам не указ. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 22 марта, 2021 Share Опубликовано 22 марта, 2021 В середу 24березня дізнаємось чи будуть переведені стрілки чи ні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 22 марта, 2021 Share Опубликовано 22 марта, 2021 світанок в третій ночі, чотири години на пасіці, з семи годин до 8-00 інша робота, і на роботу, в 18-00 з роботи, гам-гам, в 19-00 бай-бай, і ніякого особистого життя, лише бджоли, робота і спати. Кому за таке подякувати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.