Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 1 минуту назад, Вадім Полтава сказал: Чогось той хто пасічник - той не рибак. А той хто рибак - не пасічник. Перший закон Мєндєля. Брехня. 1 час назад, gardener сказал: Я не рибак Я розумію і поважаю той . Так, тєжко той погріб сі лишити без нагляду коли їдиш на риб. Я в даній ситуації дію простіше, погріб переїжєє в багажнік танка 2140 LS. К- комфорт. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 1 декабря, 2024 3 хвилини тому, В 361 сказав: танка 2140 LS. то то Ви на ньому 3 години тому, В 361 сказав: в Сокіл з права в тупік на скалах дали копоті Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 Только что, gardener сказал: Чого ж? Он дехто з Малих Бакфастинців аж в Колодіївку їздить Там Київських , Франківських , раніше було дох, і Чернівецькі також приїжєли на Бакоту багато. Були часи , там таке робилось шо ... Морально відпочинок космос. Море отдихає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 1 минуту назад, gardener сказал: то то Ви на ньому В чайку та шо врубл. заїхати важко , якшо хляпне дощ то бампери , зчеплення , ітд іде на ... Танк був куплений спеціально для дністровських двіжів. На танку заїжжєли в такі місця шо ..... Ой, не хочу матюкатись 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 5 часов назад, В 361 сказал: Люди кажуть шо на дупла пора переходити , бо то природнє середовище для бджіл. Чи шо . А людям - в пєщєри. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 1 декабря, 2024 6 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: А людям - в пєщєри. і шоби дупло було недалеко 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 6 минут назад, gardener сказал: і шоби дупло було недалеко Раніше всю алкашку в дуплах тримали , бо погріб було не надійне місце 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 1 декабря, 2024 Тільки що, В 361 сказав: Раніше всю алкашку в дуплах тримали , бо погріб було не надійне місце та який там в печері погріб. прохідний двір, шо там сховаєш 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 Ото думаю за ті квеврі, Сакартвело , все просто як двері, апсолютний кайф . Ой.. Всьо. На лозі шашлик космос , температуру дає сильну . Зранку маточного молочка з"їм . Карочь можна жити. Але дуже хочеться понити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 1 декабря, 2024 5 хвилин тому, В 361 сказав: Але дуже хочеться понити то з досади шо квеврі не маєте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 1 минуту назад, gardener сказал: то з досади шо квеврі не маєте Одна біда мити його. А я ледач, хоча.. Шо там мити, випиваюють за зиму , хто останній той і миє. Осьо довоєнний баняк відкрив з цитронним магарач. П'ю і плачу , таке хороше , але нікому не дам, але і похвалитися хочеться , от як далі жити? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 1 декабря, 2024 5 хвилин тому, В 361 сказав: але нікому не дам, але і похвалитися хочеться , от як далі жити? все таки трохи залишіть на дні. Ну шоб не мити баняк 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 Только что, gardener сказал: все таки трохи залишіть на дні. Ну шоб не мити баняк Не виходить так, кіко раз не пробував , навіть не розумію як так . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 1 декабря, 2024 казав мені мій сусід троєрідний: Якби в мене такий був хоч один (баняк), то я би його обняв і сидів би біля нього, поки дна би не побачив. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 38 минут назад, gardener сказал: казав мені мій сусід троєрідний: Якби в мене такий був хоч один (баняк), то я би його обняв і сидів би біля нього, поки дна би не побачив. А з жінков шо рАбить? Осьо навіть не знаю як , шли по хатам , пізно , трохи мекнули, ну то таке , і от як так , бл.. Гадюка його на прохонжаку сі зустрічає, курва бачить мене і веде себе так культурно, але бл.. Кароч жалко Валерку 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 1 декабря, 2024 Share Опубликовано 1 декабря, 2024 44 минуты назад, В 361 сказал: А з жінков шо рАбить? Осьо навіть не знаю як , шли по хатам , пізно , трохи мекнули, ну то таке , і от як так , бл.. Гадюка його на прохонжаку сі зустрічає, курва бачить мене і веде себе так культурно, але бл.. Кароч жалко Валерку То може він абьюзєр? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 8 декабря, 2024 2 години тому, В 361 сказав: хай отпочивають людов. Ви точно з Проскурова? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 01.12.2024 в 19:51, gardener сказав: мій сусід троєрідний: Це як? Через три хати живе? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 8 декабря, 2024 3 хвилини тому, ромео сказав: Це як? Через три хати живе? ага Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 2 часа назад, gardener сказал: Ви точно з Проскурова? Нє..., з ХмельницькА. . Йой. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 Всі вже отримали листи щастя від Київстар? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 7 хвилин тому, ромео сказав: Всі вже отримали листи щастя від Київстар? Ага! З 175 на 250грн. Добре щастя! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 18 хвилин тому, ромео сказав: Всі вже отримали листи щастя від Київстар? Про яке щастя мова, незрозумів? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 11 декабря, 2024 1 годину тому, Ворон сказав: Про яке щастя мова, незрозумів? Мабуть у Вас не Київстар 1 годину тому, Конструктор сказав: Ага! З 175 на 250грн. Добре щастя! в мене з 100 на 150. то ше терпимо Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 декабря, 2024 Share Опубликовано 11 декабря, 2024 53 хвилини тому, gardener сказав: Мабуть у Вас не Київстар в мене з 100 на 150. то ше терпимо Київстар вже20 років, а може і більше, три роки було 50 грв/міс, стало 100 грв/міс., незрозумів про що пишете. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.