Вадім Полтава Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 7 часов назад, ромео сказал: або турок... І взагалі. "У Карен єсть сєстра" = " somebody at Karen eat his sister" Правильний отвєт - ноль сестер! Бо хтось у Карена їсти сестер БІдний ШІ. Як йому понять нас, жалких людішок?.. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 1 час назад, Вадім Полтава сказал: І взагалі. Не потрібно гратись з шулером. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 19 часов назад, Neanderthalensis сказал: Я как-то попросил его нарисовать самого лживого человека на планете Земля. Он нарисовал Трампа. До речi про малюнки. Я якось попросив його намалювати кацапа. I вiн намалював менi кацапа. Тодi я сказав намалювати чмо. Але вiн знов намалював кацапа. (Нафiга їм всiм бiноклi? ) А коли я дав завдання намалювати "кацап-чмо", вiн намалював вiйськового кацапа. I от скажiть тепер, що вiн не розумний. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 В 03.05.2025 в 21:37, gardener сказал: Про неандертальців не питали? Так они все вымерли, кроме того что на этом форуме. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 В 04.05.2025 в 13:08, Neanderthalensis сказал: До речi про малюнки. Я якось попросив його намалювати кацапа. I вiн намалював менi кацапа. I от скажiть тепер, що вiн не розумний. А чого той кацап надів вишиванку? Не розумний, це як раз той приклад він вирішує те завдання яке сам собі поставив, а не яке було завдане. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 1 минуту назад, Rustem сказал: А чого той кацап надів вишиванку? Не розумний, це як раз той приклад він вирішує те завдання яке сам собі поставив, а не яке було завдане. У них теж вишиванка своя є. Кацапи за неї вже самi забули, а вiн помнить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 15 минут назад, Neanderthalensis сказал: У них теж вишиванка своя є. Кацапи за неї вже самi забули, а вiн помнить. Ничего что у них покрой рубахи - косоворотка? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 14 минут назад, Rustem сказал: Ничего что у них покрой рубахи - косоворотка? Косоворотка - один из покроев. Я только что загуглил "покрой русской рубахи", там не только косоворотка. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 5 мая, 2025 Share Опубликовано 5 мая, 2025 Я йому якось сказав намалювати мене з пивом. А шо, хiба не схожий? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 5 мая, 2025 Копія 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Neanderthalensis Опубликовано 7 мая, 2025 Share Опубликовано 7 мая, 2025 В 03.05.2025 в 19:21, Rustem сказал: Пользовался несколькими - ответ: у брата две сестры. Ну шож. Я спитав його, точнiше його малювальну версiю. Так нагляднiше. Мiй ШI кращий. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 24 мая, 2025 14 годин тому, gardener сказав: Я якраз перед дощем встиг підгорнути бараболі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 26 мая, 2025 Блін, кожен ранок п'ю каву. А виявляється шо пив неправильно Цитата — Каву треба пити у три прийоми. Спочатку дрібними ковтками випити приблизно півчашки чистої кави. Потім в решту кави вилити третину чарки коньяку, виходить суміш, яку треба повільно смакувати. І, нарешті, вилити коньяк в чашку, що не охолола. Нею й прополіскують піднебіння. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 июня, 2025 Автор Share Опубликовано 22 июня, 2025 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 22 июня, 2025 Share Опубликовано 22 июня, 2025 4 часа назад, gardener сказал: Особінно нюхати Це один гінеколог колись жалівся. Каже, шо це за закон мірозданія такий, шо обізатільно хоть одна в день, ну прийде непідмита?.. Вибачте 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 июня, 2025 Автор Share Опубликовано 26 июня, 2025 1 година тому, ДобровоЛ сказав: Пане Миколо! А вас там хіба ще до цих пір не затопило ? Ви ше вдома. чи вже в Нідерландах своїх? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 июля, 2025 Share Опубликовано 2 июля, 2025 26.06.2025 в 21:45, gardener сказав: Ви ше вдома. чи вже в Нідерландах своїх? Затримаюсь цього разу подовше. Але дім мій тут, на Троєщині і на Київщині. 24.05.2025 в 11:15, gardener сказав: Ну, а хто ж тоді ото жалівся на "бездощів"я" ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июля, 2025 Автор Share Опубликовано 2 июля, 2025 1 година тому, ДобровоЛ сказав: Ну, а хто ж тоді ото жалівся на "бездощів"я" ? а хто? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 июля, 2025 Автор Share Опубликовано 13 июля, 2025 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Це вже наукове дослідження Після 10 варенків, шо говорить ваш живіт Давай ше з десять ЗІ Я до десяти вареників навіть за стіл не сідаю 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 27 августа, 2025 З днем сала вас! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 29 августа, 2025 Share Опубликовано 29 августа, 2025 В 27.08.2025 в 14:13, gardener сказал: З днем сала вас! Ужас! Сало невкусное! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 30 августа, 2025 4 години тому, Алёнка сказав: Ужас! Сало невкусное! Чиє? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 30 августа, 2025 Share Опубликовано 30 августа, 2025 6 часов назад, Алёнка сказал: Ужас! Сало невкусное! То ви їсти не умієте сало свині Сало у морозілку і тоненькими призначеними кусочками і з гірким перцем , можна з кусочками вялиної магазинської ковбаси типу спеції , якщо у салі прорізі немає Головне з морозилки, його тоді товстої непоріжеш , я тоже у 5 років не любив сало , а з морозилки пішло 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 30.08.2025 в 07:18, AVA сказав: То ви їсти не умієте сало свині Сало у морозілку і тоненькими призначеними кусочками і з гірким перцем , можна з кусочками вялиної магазинської ковбаси типу спеції , якщо у салі прорізі немає Головне з морозилки, його тоді товстої непоріжеш , я тоже у 5 років не любив сало , а з морозилки пішло Копчене генеральське можна і не з морозілки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.