gardener Опубликовано 25 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 25 сентября, 2025 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Йой, а як це так , та хай і так 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 Сегодня у нас у @ded50 день рождения! Может, он заглянет сюда и примет поздравления и пожелания всего наилучшего! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 1 октября, 2025 1 годину тому, Алёнка сказав: Сегодня у нас у @ded50 день рождения! Может, он заглянет сюда и примет поздравления и пожелания всего наилучшего! В гараж? За привітаннями? А чого, може й загляне. Приєднуюсь! Нехай все задумане збувається! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 6 часов назад, Алёнка сказал: Сегодня у нас у @ded50 день рождения! Заглянув на форум. Повідомлення в О.П привело в гараж. Щиро дякую що памятаєте. І дякую за поздоровлення. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 20 ноября, 2025 Поставив сьогодні собі Дію. Виявилося шо Дія мене вже давно поставила. 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 20 ноября, 2025 Share Опубликовано 20 ноября, 2025 46 минут назад, gardener сказал: Поставив сьогодні собі Дію. Виявилося шо Дія мене вже давно поставила. Як? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 20 ноября, 2025 Тільки що, Пахомич сказав: Як? А там всьо вже про мене було. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 1 декабря, 2025 Сьогодні свєта по такому графіку працює 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 10 декабря, 2025 31 хвилину тому, yu1986ra сказав: монітори з запахами Лари Крофт то у Вас ше цікавіший монітор ніж в ромео Живуть же люди 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 22 декабря, 2025 6 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Пане Миколо, та мабуть же "на краю села"... В мене, наприклад, в самому центрі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 22 декабря, 2025 18 хвилин тому, Rhs сказав: Біля Панька але давно висох, То куди все-таки гуси нестися ходять? Ааа, мабуть десь у вербах. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 -15 обіцяють сніг та -5 до вечора... 11 часов назад, Женя Ц. сказал: Самогон тоже можна пити ) Ні я пас ) 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 46 минут назад, Олександр К сказал: Ні я пас ) Не зарікайтесь ) 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 8 минут назад, Женя Ц. сказал: Не зарікайтесь ) Та вже років 15 як зарікся 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 декабря, 2025 Автор Share Опубликовано 25 декабря, 2025 1 годину тому, Олександр К сказав: Та вже років 15 як зарікся Це ж скільки цікавого втрачено за ці роки. 1 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 8 часов назад, gardener сказал: Це ж скільки цікавого втрачено за ці роки. Я не споживаю все що міцніше за вино.. останній раз я пив коньяк коли у кума народився перший син.... дитинка скоро відсвядкує мабуть 18 років... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 1 минуту назад, Олександр К сказал: Я не споживаю все що міцніше за вино.. останній раз я пив коньяк коли у кума народився перший син.... дитинка скоро відсвядкує мабуть 18 років... А кум хоть пє ? 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 5 минут назад, Женя Ц. сказал: А кум хоть пє ? Кум да... він у мене не те що я... він кремень... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 10 минут назад, Женя Ц. сказал: А кум хоть пє ? У мене такий куп що я навіть після попойки з ним кинув палити... досі не курю.... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 25 декабря, 2025 Share Опубликовано 25 декабря, 2025 8 часов назад, gardener сказал: Це ж скільки цікавого втрачено за ці роки. А скільки цікавого було за ті роки що я міг чарку потягнути.... тому і кинув це діло... дружина діти добре це не закінчилось би... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 11 часов назад, Олександр К сказал: У мене такий куп що я навіть після попойки з ним кинув палити... досі не курю.... Опасний кум у Вас,головне до дівок з ним не йти,бо ще і те можна кинути ) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 5 минут назад, Женя Ц. сказал: Опасний кум у Вас,головне до дівок з ним не йти,бо ще і те можна кинути ) Та ні перевіряли колись все ок в цьому плані... не бросили.. Але ж то секрет 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 февраля Автор Share Опубликовано 8 февраля Нема ні Київстару, ні Лайфу. Добре хоч кабельний тирнет тримається. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 12 марта Share Опубликовано 12 марта Назріло питання. Не хочеться ламати фантазії Вадіма про розкриття чоловічої філософії. Питання до користувачів альтернативного енергозабеспечення. По гібрідним інверторам. Тобіш. Від електрики + сонячна панель акумулятор літій фосфато залізний. Основа зарядки. Коли є електрика заряджається від електрики. Коли нема зараджається від панелі. Чи працює воно в авторежимі? Читаю блін характеристики ні хрена не можу догнати. До сьогодні використовую безперебійник польський з китайським уклоном. В принципі зиму пройшов. Але акумулятори подихают. шо гелевий шо AGM. От намірився на ось таку ще авантюру. В сусідньому домі чувак поставив дві панелі. Але важка людина до розмови. Птання до ПРЕДКА якого забули. Розжувати в двух трьох словах. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 12 марта Share Опубликовано 12 марта 1 година тому, ded50 сказав: Назріло питання. Не хочеться ламати фантазії Вадіма про розкриття чоловічої філософії. Питання до користувачів альтернативного енергозабеспечення. По гібрідним інверторам. Тобіш. Від електрики + сонячна панель акумулятор літій фосфато залізний. Основа зарядки. Коли є електрика заряджається від електрики. Коли нема зараджається від панелі. Чи працює воно в авторежимі? Читаю блін характеристики ні хрена не можу догнати. До сьогодні використовую безперебійник польський з китайським уклоном. В принципі зиму пройшов. Але акумулятори подихают. шо гелевий шо AGM. От намірився на ось таку ще авантюру. В сусідньому домі чувак поставив дві панелі. Але важка людина до розмови. Птання до ПРЕДКА якого забули. Розжувати в двух трьох словах. В нас на роботі така сістєма. Працює кажуть Акуми вам хароші нада . Тіпа deye 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.