gardener Опубликовано 1 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 1 сентября, 2025 14 хвилин тому, ромео сказав: Копчене генеральське можна і не з морозілки Та де ж того генерала взяти? на сало 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2025 @Bee.P а шо значить Р? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 час назад, gardener сказал: @Bee.P а шо значить Р? То шутк . "Бі " то бджола , а " п" просто " п" , а разом "біп " . Як на машині клаксон. Незнаю , щось навіяло , бо пасіка всьо, пішла щасливо в зимовку . Фініш , Бііііп Біііп , па-па . . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 хвилину тому, Bee.P сказав: "Бі " то бджола я догадався 2 хвилини тому, Bee.P сказав: а разом "біп " мене крапка збила з толку Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 Только что, gardener сказал: я догадався мене крапка збила з толку Треба було якось розділити , бо разом то буде інше слово , а саме " вєєр" (рос) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 Брешу , ще не все , ще прильотки зняти , і тоді буде все. 5 минут назад, gardener сказал: мене крапка збила з толку Життя таке дурне що не може ото як в людей норм буть 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Брешу , ще не все , ще прильотки зняти , і тоді буде все. Я тільки шо льотки скорочував. А їм то шось геть не сподобалось. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 Только что, gardener сказал: Я тільки шо льотки скорочував. А їм то шось геть не сподобалось. Я ще три тижні назад металічні антимиш прикрутив , то получив більше ніж за весь сезон 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Я ще три тижні назад металічні антимиш прикрутив , то получив більше ніж за весь сезон блін. я шось за них геть забув Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 Только что, gardener сказал: блін. я шось за них геть забув За бджоло "укуси" ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 хвилину тому, Bee.P сказав: За бджоло "укуси" ? за 5 хвилин тому, Bee.P сказав: металічні антимиш Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 3 минуты назад, gardener сказал: за Вже нипають . Шукають халявне отоплення і халявні харчі , і компанію щоб було з ким поговорить , бо зима довга . Тож не тіко нам можна 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 час назад, Bee.P сказал: То шутк . "Бі " то бджола , а " п" просто " п" , а разом "біп " . Як на машині клаксон. Незнаю , щось навіяло , бо пасіка всьо, пішла щасливо в зимовку . Фініш , Бііііп Біііп , па-па . . Може при реєстрації помилились, та повинно бути так: Bee.R. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 2 минуты назад, Rustem сказал: Може при реєстрації помилились, та повинно бути так: Bee.R. В мене знайомий взяв собі нік "солодкий мед " , попросив мене перекласти на англ . Я йому кажу що це не самий кращий варіант буде. Але він впертий , тому " sweet honey" Кажу що трохи не той .....буде коли мужик буде до тебе звертатися як " sweet honey" . Він так і не поняв , головне що йому подобається назва , а мені є повод потролити 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 8 годин тому, Bee.P сказав: Як на машині клаксон А, то все ж як завжди в автомобільному стилі. В740 вольво740 В361 Вольво 360 А нашо ж все разом міняти? Дивлюсь на цю вашу нову картинку і з переляку не пойму куди я попав? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 7 минут назад, Конструктор сказал: А, то все ж як завжди в автомобільному стилі. В740 вольво740 В361 Вольво 360 Я хочу мерс 124 купе , чорний . Салон вєлюр. 7:40 то сусід гад на роботу йшов 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2025 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Я хочу мерс 124 купе , чорний . А шо? Семи тонн не хватить? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: А шо? Семи тонн не хватить? Я не маю тари стіко , а в нуки 7 т не залляю 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 14 минут назад, Конструктор сказал: нашо ж все разом міняти? Хард ресет . Сезон важкий був , то поміняв халат. Я на місці. Режим трута 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 Ну і ще прикол , треба вибрати число для нової лінії , і якогось бена так виходить пізніше що то число не дуже хороше в ККУ. Короче мені "везе" . В 2021 назвав лінію 210 . А тепер це число так сказать не дуже до добра. От як так ???? Хоча лінія дуже добр Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 @gardener, пане Миколо, з Днем! усього найкращого 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 21 сентября, 2025 Share Опубликовано 21 сентября, 2025 @gardener, присоединяюсь к Дашке и тоже вас поздравляю! Ура! 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 22 сентября, 2025 Share Опубликовано 22 сентября, 2025 Пане Микола. Здоровя. В основному. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 24 сентября, 2025 Share Опубликовано 24 сентября, 2025 @gardener, вітаю з прошедшим Днем народження! Міцного здоров'я, добрих вареників, та життєвої наснаги!!! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 сентября, 2025 Share Опубликовано 25 сентября, 2025 Йой, а як це так , та хай і так , Хоч сьогодні вже і четверг але всеодно вітаю , Іванович бажаю міцного здоров'я , і довгих літ . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.