Алёнка Опубликовано 15 июня, 2024 Share Опубликовано 15 июня, 2024 В 13.06.2024 в 23:04, gardener сказал: @Алёнка ти в кулінарію деколи заходь Пан Микола, ну вы даёте! Картина: я на пару с л'ьэзоном, размазывая его до сэксуального состояния по пательне Это в какую категорию пойдёт? БДСМ? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 июня, 2024 Share Опубликовано 15 июня, 2024 21 хвилину тому, Алёнка сказав: Картина: я на пару с л'ьэзоном, размазывая его до сэксуального состояния по пательне Уявив собі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 июня, 2024 Share Опубликовано 15 июня, 2024 6 годин тому, Алёнка сказав: я на пару с л'ьэзоном, а ль'єзон чий? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 15 июня, 2024 Share Опубликовано 15 июня, 2024 11 часов назад, gardener сказал: а ль'єзон чий? Я даже плохо представляю, что это Какой-то особенный этот...? Ну, имитирующее приспособление? Мне, пожалуйста, сперва разъяснение, а потом уже чей 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макарыч57 Опубликовано 8 июля, 2024 Share Опубликовано 8 июля, 2024 В Сільпо була акція, купили шматочок форели. З вечера засолив, на слідуючий день промив від солі, обсушив и поставив у коптильню. Жмені фруктових пресованих опилок хватило для кілька годин димлення. Результат відмінний. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 13.06.2024 в 22:18, Макарыч57 сказав: Десь неділі три тому були в гостях у онуків в Одесі. А тут неочікувано настав мій День народження, стукнуло 67. Думали де краще відсвяткувати. Онуки дуже полюбляють Макдональдс, вирішили піти туди. Старший замовив бігмак з картоплею, а молодший нагетси. Сидимо, п"ємо колу і тут молодший протягує мені нагетс. Я здивувався, питаю, ти що вже наївся, а він каже, та ні, просто я хочу тебе пригостити. Попробував, доволі смачно. Вирішив через пару днів вдома приготувати. Рецепт дуже простий, дещо я його спростив, не став добавляти крохмаль і наливати багато масла. Куряча грудка нарізав невеличкими шматочками, замаринував, сіль, перець, соєвий соус. Потім в муку, льєзон (взбите яйце) і знову в муку і на пательню з олією. На середньому вогні смажити до готовності. Ноу хау. Щоб не були руки в "тістові", використав пінцет. Готуйте, смачна страва і до пива підходить. О, якраз вчора їх готувала (фоткати вже нема шо ). Не сама корисна їжа канєш, але швидко і смачно. Дітям вродь в духовці запікати можна без олії ( лиш не по такій жарі ) Лиш другий раз не в борошно, а в паніровку обвалюю. Виглядає майже як з Маку і хрумає) П.С.: нарешті побачили, де ж то ви з @gardenerсмущали @Алёнкалезьйонами 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 15 июля, 2024 Share Опубликовано 15 июля, 2024 13.06.2024 в 22:18, Макарыч57 сказав: Десь неділі три тому були в гостях у онуків в Одесі. А тут неочікувано настав мій День народження, стукнуло 67. Думали де краще відсвяткувати. Онуки дуже полюбляють Макдональдс, вирішили піти туди. Старший замовив бігмак з картоплею, а молодший нагетси. Сидимо, п"ємо колу і тут молодший протягує мені нагетс. Я здивувався, питаю, ти що вже наївся, а він каже, та ні, просто я хочу тебе пригостити. Попробував, доволі смачно. Вирішив через пару днів вдома приготувати. Рецепт дуже простий, дещо я його спростив, не став добавляти крохмаль і наливати багато масла. Куряча грудка нарізав невеличкими шматочками, замаринував, сіль, перець, соєвий соус. Потім в муку, льєзон (взбите яйце) і знову в муку і на пательню з олією. На середньому вогні смажити до готовності. Ноу хау. Щоб не були руки в "тістові", використав пінцет. Готуйте, смачна страва і до пива підходить. Теж майже нагетси:) Прикольно вийшло Кабачки наскільки то можливо тоненько нарізати (можна тією фігньой, шо картоплю чистити) Покласти зверху рівномірно курячий фарш з приправами. Посипати тертою моцарелою. Загорнути і скріпити зубочисткою. Макнуть в льєзон ( @Алёнка), потім в паніровку. Зубочистку витягнути й смажити 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 июля, 2024 Share Опубликовано 15 июля, 2024 4 години тому, Даринка сказав: Зубочистку витягнути й смажити А нашо смажити зубочистку? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 15 июля, 2024 Share Опубликовано 15 июля, 2024 10 хвилин тому, ромео сказав: А нашо смажити зубочистку? А ви сирі обично їсте? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.