Перейти к содержанию

Кулинарная

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

В 13.06.2024 в 23:04, gardener сказал:

@Алёнка ти в кулінарію деколи заходь

Пан Микола, ну вы даёте! Картина: я на пару с л'ьэзоном, размазывая его до сэксуального состояния по пательне :dntknw: Это в какую категорию пойдёт? БДСМ?

21 хвилину тому, Алёнка сказав:

Картина: я на пару с л'ьэзоном, размазывая его до сэксуального состояния по пательне

Уявив собі

6 годин тому, Алёнка сказав:

я на пару с л'ьэзоном, 

а ль'єзон чий?

11 часов назад, gardener сказал:

а ль'єзон чий?

Я даже плохо представляю, что это :umora: Какой-то особенный этот...? Ну, имитирующее приспособление? Мне, пожалуйста, сперва разъяснение, а потом уже чей :umora:

• 4 weeks later...

В Сільпо була акція, купили шматочок форели. З вечера засолив, на слідуючий день промив від солі, обсушив и поставив у коптильню. Жмені фруктових пресованих опилок хватило для кілька годин димлення. Результат відмінний.

IMG_20240708_183903.jpg

13.06.2024 в 22:18, Макарыч57 сказав:

Десь неділі три тому були в гостях у онуків в Одесі. А тут неочікувано настав мій День народження, стукнуло 67. Думали де краще відсвяткувати. Онуки дуже полюбляють Макдональдс, вирішили піти туди. Старший замовив бігмак з картоплею, а молодший нагетси. Сидимо, п"ємо колу і тут молодший протягує мені нагетс. Я здивувався, питаю, ти що вже наївся, а він каже, та ні, просто я хочу тебе пригостити. Попробував, доволі смачно. Вирішив через пару днів вдома приготувати. Рецепт дуже простий, дещо я його спростив, не став добавляти крохмаль і наливати багато масла. Куряча грудка нарізав невеличкими шматочками, замаринував, сіль, перець, соєвий соус. Потім в муку, льєзон (взбите яйце) і знову в муку і на пательню з олією. На середньому вогні смажити до готовності. Ноу хау. Щоб не були руки в "тістові", використав пінцет.

Готуйте, смачна страва і до пива підходить.

IMG_20240603_202951.jpg

О, якраз вчора їх готувала (фоткати вже нема шо :umora:). Не сама корисна їжа канєш, але швидко і смачно. Дітям вродь в духовці запікати можна без олії ( лиш не по такій жарі :crazy:)

Лиш другий раз не в борошно, а в паніровку обвалюю. Виглядає майже як з Маку і хрумає)

П.С.: нарешті побачили, де ж то ви з @gardenerсмущали @Алёнкалезьйонами:umora:

13.06.2024 в 22:18, Макарыч57 сказав:

Десь неділі три тому були в гостях у онуків в Одесі. А тут неочікувано настав мій День народження, стукнуло 67. Думали де краще відсвяткувати. Онуки дуже полюбляють Макдональдс, вирішили піти туди. Старший замовив бігмак з картоплею, а молодший нагетси. Сидимо, п"ємо колу і тут молодший протягує мені нагетс. Я здивувався, питаю, ти що вже наївся, а він каже, та ні, просто я хочу тебе пригостити. Попробував, доволі смачно. Вирішив через пару днів вдома приготувати. Рецепт дуже простий, дещо я його спростив, не став добавляти крохмаль і наливати багато масла. Куряча грудка нарізав невеличкими шматочками, замаринував, сіль, перець, соєвий соус. Потім в муку, льєзон (взбите яйце) і знову в муку і на пательню з олією. На середньому вогні смажити до готовності. Ноу хау. Щоб не були руки в "тістові", використав пінцет.

Готуйте, смачна страва і до пива підходить.

IMG_20240603_202951.jpg

Теж майже нагетси:) Прикольно вийшло

IMG_20240715_165917.thumb.jpg.2c14b6adf9aaa49eee8428eb04bcf6d1.jpg

Кабачки наскільки то можливо тоненько нарізати (можна тією фігньой, шо картоплю чистити)

Покласти зверху рівномірно курячий фарш з приправами. Посипати тертою моцарелою. Загорнути і скріпити зубочисткою. Макнуть в льєзон ( @Алёнка:wave:), потім в паніровку. Зубочистку витягнути й смажити :ay:

4 години тому, Даринка сказав:

Зубочистку витягнути й смажити :ay:

А нашо смажити зубочистку?:hmm:

10 хвилин тому, ромео сказав:

А нашо смажити зубочистку?:hmm:

А ви сирі обично їсте?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...