Перейти к содержанию

ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Рекомендуемые сообщения

3 години тому, SASHA.OK сказав:

Коля, я так зрозумів що ти непогано зустрів Новий рік :umora:

просто дістали ввечері мав кілька телефонних розмов дзвонили поздоровити з новим роком  і мова пішла за кілька постів  в темі  я вже давно цей  бред  стараюсь  не  читати  був особисто на багатьох пасіках обєднання матководів і пересічних пасічників  і можу сказати  як добрі так і погані відгуки . Багато  є таких що навіть на тереторію непустять бо там нема чого побачити (слово розходится з реальністю)  Люблю сказати правду в очі  якою б вона не була .  І нехай ніхто не думає що в мене все так ідеально  ні  є свої плюси і мінуси .   Коли  я в області  просив хлопці  пишіть проекти є  фонди на підтримки то ні  .  І ті що сиділи на задніх лавках  і підколювали   під новий рік дзвонять і ставлять  претензії  .  Я  спитав хлопці хто ви такі ви навіть не є в обласній спілці які можуть бути дальші розмови .   Схожа ситуація і в ОМУ  коли такіж самі хлопці  лиють бруд  і Ставлять претензії . Сьогодні  я також не повністю згідний з стратегією ОМУ  та вважаю що пока не поміняється законодавство такий напрямок  потрібно зберігати і підкориговувати з часом .  

34 хвилини тому, Ильич (альп) сказав:

Что-то Вы напортачили с цитатами

Угу. Процитував з цитати @mukola-s в повідомленні @Джаз . @Джаз , вибачайте, приписав Вам чужі слова. Новий рік, був трішки... о! неуважний.

49 хвилин тому, mukola-s сказав:

там нічого не напортачено просто адмін видалив повідомлення   користувача  Джаз   думаю  потрібно отримати коментар чому видаляються такого плану 

Николай, вы точно хорошо отпраздновали - админ ничего не удалял. 

А Джаз такого не писал! :crazy:

С Новым годом! :az:

6 хвилин тому, Джаз сказав:

А Джаз такого не писал! :crazy:

С Новым годом! :az:

тоді вибачаюсь можливо щось і напутав  можливо  читав щось вище а потім перескочило  та  всерівно мря  позиція яку я висловив  є актуальною  

52 хвилини тому, mukola-s сказав:

. Багато  є таких що навіть на тереторію непустять бо там нема чого побачити (слово розходится з реальністю)  Люблю сказати правду в очі  якою б вона не була .  

Не бачивши матеріалу, а тим більше не випробувавши його не можна судити про його якість, бо така "правда" зовсім може бути неправдою

На сайті ГО ОМУ презеновано про відкриття форуму 

скрін.jpg

Я, звичайно. вибачаюсь (бо не член) але форум, така поважна організація має формувати на своєму ресурсі

1 час назад, gardener сказал:

Я, звичайно. вибачаюсь (бо не член) але форум, така поважна організація має формувати на своєму ресурсі

Все буде. Вся інформація буде висвітлюватись на ресурсі ОМУ. Тут нічого висвітлюватись не буде. Тому спокійно тему цю можете закривать. Вважаю якщо тут немає господаря цієї теми то говорити абсолютно немає про що. А господар цієї теми абсолютно немає бажання тут щось коментувати і писать

4 часа назад, Укроп сказал:

Все буде. Вся інформація буде висвітлюватись на ресурсі ОМУ. Тут нічого висвітлюватись не буде. Тому спокійно тему цю можете закривать. Вважаю якщо тут немає господаря цієї теми то говорити абсолютно немає про що. А господар цієї теми абсолютно немає бажання тут щось коментувати і писать

Это не делает честь " господарю" этой темы.По любому на конкретные вопросы нужно было дать ответы и обьснить свою позицию.

1 час назад, новичок сказал:

Это не делает честь " господарю" этой темы.По любому на конкретные вопросы нужно было дать ответы и обьснить свою позицию.

Є такий підхід до вирішення "незручних ситуацій", просто про неї забути. І з часом "само собою все вирішиться", так вирішують досить часто проблеми наші "сильні світу цього".

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Є такий підхід до вирішення "незручних ситуацій", просто про неї забути. І з часом "само собою все вирішиться", так вирішують досить часто проблеми наші "сильні світу цього".

Незручные ситуации могут быть если я приследую свои интересы.Если я приследую общественные интиреси и вболеваю за то что я декларирую то если у меня что то и не так получается и кому то это не нравится то я должен ему это сказать прямо ,а недовольных послать подальше ,а не сам прятатся в кусты.

16 часов назад, новичок сказал:

Незручные ситуации могут быть если я приследую свои интересы.Если я приследую общественные интиреси и вболеваю за то что я декларирую то если у меня что то и не так получается и кому то это не нравится то я должен ему это сказать прямо ,а недовольных послать подальше ,а не сам прятатся в кусты.

:IMHO1:

Я бы лично точно также поступил как и топикстартер.

Интересующие вопросы не члена громады можно было задать лично при встрече или в л.с.,членам громады можно задавать и в любом рабочем порядке,а здесь от невладения информацией и бабка сказала додумывали и задавали вопросы человеку который был в бане.Зачем?Выпендриться?Уточнить для себя и принять решение о вступлении?Смысл?

Мне интересно было я и спросил у Доскоча что мне интересно и он не ушел от ответа и не ограничился шаблонными Да и Нет.

Так о чем говорить-то?

Вот и сказал бы я в такой ситуации Хотите говорить ни о чем?Говорите.На здоровье.

Все-же требовали и настаивали на каком-то отчете.

Поэтому воспользовавшись своей площадкой ушли с ними на свой форум.

27 минут назад, Егор Юрьев сказал:

:IMHO1:

Я бы лично точно также поступил как и топикстартер.

Интересующие вопросы не члена громады можно было задать лично при встрече или в л.с.,членам громады можно задавать и в любом рабочем порядке,а здесь от невладения информацией и бабка сказала додумывали и задавали вопросы человеку который был в бане.Зачем?Выпендриться?Уточнить для себя и принять решение о вступлении?Смысл?

Мне интересно было я и спросил у Доскоча что мне интересно и он не ушел от ответа и не ограничился шаблонными Да и Нет.

Так о чем говорить-то?

Вот и сказал бы я в такой ситуации Хотите говорить ни о чем?Говорите.На здоровье.

Все-же требовали и настаивали на каком-то отчете.

Поэтому воспользовавшись своей площадкой ушли с ними на свой форум.

А на мій погляд це недооцінка ситуації і переоцінка своїх можливостей. Це кажу з власного досвіду, як трохи в цій сфері розбираюсь.

До речі прослідковується цікавий тренд кожний поважний пасічник створює власне ГО, вже і Овдієнко підтягнувся, до чого це?

І ще будь-яка  ГО це є неприбуткова організація.

3 минуты назад, Wladimir_K сказал:

А на мій погляд це недооцінка ситуації і переоцінка своїх можливостей. Це кажу з власного досвіду, як трохи в цій сфері розбираюсь.

До речі прослідковується цікавий тренд кожний поважний пасічник створює власне ГО, вже і Овдієнко підтягнувся, до чого це?

Фанклубы:umora:

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Так воно і повинно бути, коли відбувається самоорганізація. Потім об'єднаються, щоб розширити свої можливості.

Принцип створення зверху не сприймається.

5 минут назад, nibond сказал:

Так воно і повинно бути, коли відбувається самоорганізація. Потім об'єднаються, щоб розширити свої можливості.

Принцип створення зверху не сприймається.

Самоорганізація не вимагає будь-якої реєстрації є одна спільна мета і рівність між учасниками, я це розумію у вигляді математичної моделі "графа".

43 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

Самоорганізація не вимагає будь-якої реєстрації є одна спільна мета і рівність між учасниками.

Я добре знаю часи, коли любі ГО створювались і існували далеко від принципів добровільності і самоврядності, а строго за принципом централізму, створювались директивно зверху, контролювались центральними органами.  Саме це мав на увазі. Тоді саме поняття самоорганізація сприймалось як щось небезпечне, вороже і, якщо траплялись спроби самостійного створення яких-небудь об'єднань, то були під пильним наглядом КДБ. Нині ж існує, як Ви сказали, чітко визначене поняття таких соціальних явищ як ГО і самоорганізація. Можна сказати так, що ГО є наступною, або вищою ланкою самоорганізації, це  щаблі одного процесу: самоорганізація - ГО - партії. Наш форум - це приклад типової на сьогодні самоорганізації.

В 01.01.2018 в 01:04, mukola-s сказал:

з новим роком і хочу щоб в новому році небуло цієї несінетниці з сторони людей які не є членами обєднання матководів ,людей які не вложили і копійки в створення організації .  Можливо і не все робиться правильно та сьогодні  подяка цим людям які недивлячись ні на що заклали фундамент в роботі з українськими породами бджіл процес пішов .   І в новому році ми повинні цінувати роботу своїх колег а не приїхати  на  зїзд отримати інформацію і потім ходити і насміхатись .  Особлива подяка  Івану Михайловичу за пророблену роботу  за це що навчив  створив умови для створення нових ефективних  ідей .    І враховуючи дану ситуацію подаю пропозицію про присутність на наступних зборах ОМУ  тільки людей які зацікавлені в розвитку бджільництва і є членами ОМУ .  Халява повинна колись закінчитись 

З новим роком  з новим цастям  

МОЖЕТЕ  МЕНЕ ЗАБАНИТИ   ЯКЩО Я НЕПРАВИЙ 

Та краще зробіть закриту  акціонерну спілку і вся інформація під грифом секретно

В 01.01.2018 в 01:04, mukola-s сказав:

Можливо і не все робиться правильно та сьогодні  подяка цим людям які недивлячись ні на що заклали фундамент в роботі з українськими породами бджіл процес пішов .

А до чого тут ОМУ? Чи робота з місцевими бджолами почала вестися лише в ОМУ? 

І враховуючи дану ситуацію подаю пропозицію про присутність на наступних зборах ОМУ  тільки людей які зацікавлені в розвитку бджільництва і є членами ОМУ .

А хто не зацікавлений в розвитку бджільництва і є членом ОМУ - можна? :)  

Халява повинна колись закінчитись

Можна поцікавитися, що мається на увазі під даною фразою?  Я два дні над цим думав і не міг зрозуміти - це ОМУ роздавало халяву, чи, можливо, на халяву щось отримувала? :hmm:

небуло цієї несінетниці з сторони людей які не є членами обєднання матководів ,людей які не вложили і копійки в створення організації

Я вважаю, що форум доклав багато зусиль до створення ОМУ, хоча я особисто ніколи не був її членом і при нинішньому її статуті ніколи б не став.  Є заперечення? 

В 01.01.2018 в 09:15, mukola-s сказав:

Люблю сказати правду в очі 

В 01.01.2018 в 09:15, mukola-s сказав:

Сьогодні  я також не повністю згідний з стратегією ОМУ

Хотілося б почути деталі. 

2 часа назад, Sanich сказал:

А до чого тут ОМУ? Чи робота з місцевими бджолами почала вестися лише в ОМУ? 

А хто не зацікавлений в розвитку бджільництва і є членом ОМУ - можна? :)  

Можна поцікавитися, що мається на увазі під даною фразою?  Я два дні над цим думав і не міг зрозуміти - це ОМУ роздавало халяву, чи, можливо, на халяву щось отримувала? :hmm:

Я вважаю, що форум доклав багато зусиль до створення ОМУ, хоча я особисто ніколи не був її членом і при нинішньому її статуті ніколи б не став.  Є заперечення? 

Хотілося б почути деталі. 

Хвате вже рекламувати ОМУ, а то уже дедешки в селе спрашивают за "маток ОМУ" , мне дедушки уже доказывал что ому мега маток продают которые по 3 битона меда принесут , хватить пиара. 

14 хвилини тому, rudakov сказав:

Хвате вже рекламувати ОМУ, а то уже дедешки в селе спрашивают за "маток ОМУ" , мне дедушки уже доказывал что ому мега маток продают которые по 3 битона меда принесут , хватить пиара. 

Так ОМУ - некомерційна ГО. Вона не може маток продавати. ;) 

4 минуты назад, Sanich сказал:

Так ОМУ - некомерційна ГО. Вона не може маток продавати. ;) 

Но реклама есть:hmm:;)

• 2 weeks later...
3 часа назад, Патриот17 сказал:

В чем сложности

Сложности в том что всем .... на все ето. А я вообще склоняюсь к мысли , что хватит "митинговать", так что.....  временами хочется пропасть с "горизонта" ..что в скором времени похоже и сделаю.... так сказать не буду мешать ... тем кому мешаю :hi:

4 часа назад, Патриот17 сказал:

Интересно, на собраниях ОМУ выносились ваши предложения?

Кто был на последней встрече ОМУ наверное помнит что с зала выносились предложение кроме членского взноса, ввести штраф. и первому штраф выдать Майстерчуку потому как много говорит. А посему мои предложения (и не только) в ОМУ к сожалению не кому не нужны.... 

4 часа назад, Патриот17 сказал:

например увольнения с рядов членов ОМУ?

;):umora:

7 часов назад, Паланочка сказал:

Кто был на последней встрече ОМУ наверное помнит что с зала выносились предложение кроме членского взноса, ввести штраф. и первому штраф выдать Майстерчуку потому как много говорит. А посему мои предложения (и не только) в ОМУ к сожалению не кому не нужны.... 

Якщо члени ОМУ будуть кидати камінь в городи своїх колег,то вони там точно ні дочого хорошого не договоряться. Це ж створена організація зробити щось хороше для бджільництва України...а не ганьбити і похвалитись на зборах. Всі мають бути гуртом...

• Алёнка changed the title to ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...