Перейти к содержанию

Методи визначення породи бджіл

владек

Рекомендуемые сообщения

5 хвилин тому, rudakov сказав:

А я нікого не суджу, просто вказую що лінійка змінена уважно дивіться, і тут понеслось, і теорія заговору Лінійки, і Рутнер не такий як, і ще Рудаков заважає щось комусь там роботи :ah:, хоча у мене позиція дуже проста : одна лінійка для всіх і вибирай тільки відповідну сторону :IMHO:

Я сужу колег по форуму, по якості заповненя профілю, немає чого приховувати, тільки чесній людині. :hi:

7 хвилин тому, rudakov сказав:

А я нікого не суджу, просто вказую що лінійка змінена уважно дивіться, і тут понеслось, і теорія заговору Лінійки, і Рутнер не такий як, і ще Рудаков заважає щось комусь там роботи :ah:, хоча у мене позиція дуже проста : одна лінійка для всіх і вибирай тільки відповідну сторону :IMHO:

А їх тільки дві меліфера від початку і до 2.00,і карніка від 1.86 і до неба. Лінійка робилась тільки ПІД них двох. А Що вибрати іншим?:rofl: Але це питання в пустоту.

31 хвилину тому, Mihail-ves сказав:

А Що вибрати іншим?

Одну з двух, або не слідувати Рутнеру бо трішки неуважно читаєте і по своєму трактувати починаєте, Я би же рекомендував почитати А.Д Комісара як прихильника СГК і СГП;)

44 хвилини тому, rudakov сказав:

хоча у мене позиція дуже проста : одна лінійка для всіх і вибирай тільки відповідну сторону

лінійка одна , а підвидів біля 30 і всі там на тій лінійці і значеннях які більше половини займає карніка , ви серйозно такий ... ? просто говорити про серйозні речі з таким тупим тролінгом це треба мати багато розуму ( або не мати) для карніки як і для інших підвидів не обмежуеться все одним СІ, а тому не потрібно віджимати його лише під карніку, це просто тупо.

38 хвилин тому, Ворон сказав:

Я сужу колег по форуму, по якості заповненя профілю, немає чого приховувати, тільки чесній людині. :hi:

А Ви не судіть і будете спокійно спати :IMHO:а заповнення профілю на форумі то діло добровільне, туди будь що можна вписати ;) в кого 5 сімей може вказати що їх 500 :umora: або наоборіт. 

36 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

А їх тільки дві меліфера від початку і до 2.00,і карніка від 1.86 і до неба. Лінійка робилась тільки ПІД них двох. А Що вибрати іншим?:rofl: Але це питання в пустоту.

10 годин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав:

... А тому єдиний вихід, це триматись типових ознак. Ну а не типові... ну добре, дуже не типові :), з душевним щемом, віддати сусідам по лінійці :umora: 

1 хвилину тому, Enterprise сказав:

а підвидів біля 30

А гілок? ;)

2 хвилини тому, rudakov сказав:

А Ви не судіть і будете спокійно спати :IMHO:а заповнення профілю на форумі то діло добровільне, туди будь що можна вписати ;) в кого 5 сімей може вказати що їх 500 :umora: або наоборіт. 

І навіщо це чесній людині, бо нечесній, відомо усім це. :hi:

Тільки що, Ворон сказав:

І навіщо це чесній людині, бо нечесній, відомо усім це. :hi:

Я відео не дивлюсь, тому мені це невідомо. :umora:

4 хвилини тому, Ворон сказав:

Я відео не дивлюсь, тому мені це невідомо. :umora:

От Якби хочаб прослухали то зрозуміли цьому не потрібно заповнювати профіль :crazy:

Отже шкала класів Рутнера якась не така?

Хлопці, а серед учасників цієї дискусії є такі, хто може детально пояснити її фізичний зміст?

Будьте добрі... :) 

От Якби хочаб прослухали то зрозуміли цьому не потрібно заповнювати профіль :crazy:

Чесній людині, приховувати нічого, нечесній є, і вона починає приводити докази, правда не свої, а чужі, тому я іне дивлюсь всяку лобуду. :hi:

12 хвилин тому, Ворон сказав:

Чесній людині, приховувати нічого, нечесній є, і вона починає приводити докази, правда не свої, а чужі, тому я іне дивлюсь всяку лобуду. :hi:

Я так і не зрозумів що Я там приховую :ah: мабуть якийсь секретний агент чи що

16 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав:

Все з нею добре, просто вона декому не підходить ось и крутять колесо рулетки :IMHO:

27 хвилин тому, Enterprise сказав:

Що вже і мер якийсь не такий? Що під лінійку не підходить? 

Тільки що, rudakov сказав:

Що під лінійку не підходить? 

це приклад спілкування з вами , вам про рибу ви про ліс, вам про ліс ви зубрів. 

18 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав:

Хлопці, а серед учасників цієї дискусії є такі, хто може детально пояснити її фізичний зміст?

Будьте добрі... 

Я пробував:umora:, але це те саме, що битись головою об глуху стіну:frusty:, на стіні штукатурка навіть не трісне, а голову можна розбити до крові. :hi:

Тому зараз вже я буду сидіти і слухати інших.  :hmm:

А потім скажу що в мене "так, тому що так правильно"

25 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав:

пояснити її фізичний зміст

Фізичний змість- розмістити проміряне крило на шкалі класів за КІ.

Все інше від лукавого.

Особливо процент відповідності за програмою, яка не визначає породу бджіл.

2 хвилини тому, Mihail-ves сказав:

Фізичний змість- розмістити проміряне крило на шкалі класів за КІ.

Все інше від лукавого.

Особливо процент відповідності за програмою, яка не визначає породу бджіл.

Я просив пояснити фізичний зміст шкали, а не її призначення ;):)

• Подобається 2
  • Дякую 1
  • Здивований 1

19 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав:

Я просив пояснити фізичний зміст шкали, а не її призначення ;):)

Даю підказку, наводячи цитату з Рутнера:

"Шкала разработана на основе доказанного Кауше факта (Z. f. Bienenforschung 4/ 
1952, с. 194-198), что
угол, образуемый отрезками а и b у всех пород, у рабочих 
пчел и у трутней, равен
151°
(± 1° ). Мы провели многочисленные измерения у раз-
личных семей разных пород и видов и смогли подтвердить эти данные."

Чекаю з нетерпінням :)

П.С
У цитаті мова не про шкалу класів, а про шкалу окуляр-мікрометра

Просто цікаво почути Ваші уявлення про фізичний зміст. Фізичний зміст матеріалу може бути -дерево, вода, -метал, пластик, фізична величина - це вимір чого чимось. А що таке фізичний зміст  вмивальної шкали, треба пояснити саме тому хто задає таке питання. ;):hmm:

39 хвилин тому, Enterprise сказав:

лінійка одна , а підвидів біля 30 і всі там на тій лінійці і значеннях які більше половини займає карніка , ви серйозно такий ... ? просто говорити про серйозні речі з таким тупим тролінгом це треба мати багато розуму ( або не мати) для карніки як і для інших підвидів не обмежуеться все одним СІ, а тому не потрібно віджимати його лише під карніку, це просто тупо.

Тяжко не погодитись з Вашими аргументами, п.  Enterprise, але не потрібно називати карпатчиків "не розумними" і "тупими". На справді вони вирішили проблему совдепівської нОуки майже геніально (про 77_лінію - згадувати не будемо!) - довели в світі, що... вони трішки (геть "чуть - чуть"!) "бєрємєнні" карнікою. І все - пів лінійки Руттнера, та БІБРІД - в кишені! Остальним 30_м підвидам (окрім СР!) - не повезло дякуючи Руттнеру,  - його лінійка має лише ДВІ крайні точки:).

Тому, на мій погляд, всі суперечки відносно "помилок" Руттнера на цьому форумі - ні до чого конструктивного не приведуть. Не той рівень!:)

1 година тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав:

Будьте добрі... :) 

Поняття фізичного змісту (як я це розумію!) маю, тому і не підтримую "волюнтурізм"  п. Михайла. Навіть - при глибокій повазі до нього!:hi:

27 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

Просто цікаво почути Ваші уявлення про фізичний зміст. Фізичний зміст матеріалу може бути -дерево, вода, -метал, пластик, фізична величина - це вимір чого чимось. А що таке фізичний зміст  вмивальної шкали, треба пояснити саме тому хто задає таке питання. ;):hmm:

Якщо коротко - поєднати "тепле" з "м"яким":).

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...