Ворон Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 5 хвилин тому, rudakov сказав: А я нікого не суджу, просто вказую що лінійка змінена уважно дивіться, і тут понеслось, і теорія заговору Лінійки, і Рутнер не такий як, і ще Рудаков заважає щось комусь там роботи , хоча у мене позиція дуже проста : одна лінійка для всіх і вибирай тільки відповідну сторону Я сужу колег по форуму, по якості заповненя профілю, немає чого приховувати, тільки чесній людині. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 7 хвилин тому, rudakov сказав: А я нікого не суджу, просто вказую що лінійка змінена уважно дивіться, і тут понеслось, і теорія заговору Лінійки, і Рутнер не такий як, і ще Рудаков заважає щось комусь там роботи , хоча у мене позиція дуже проста : одна лінійка для всіх і вибирай тільки відповідну сторону А їх тільки дві меліфера від початку і до 2.00,і карніка від 1.86 і до неба. Лінійка робилась тільки ПІД них двох. А Що вибрати іншим? Але це питання в пустоту. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 31 хвилину тому, Mihail-ves сказав: А Що вибрати іншим? Одну з двух, або не слідувати Рутнеру бо трішки неуважно читаєте і по своєму трактувати починаєте, Я би же рекомендував почитати А.Д Комісара як прихильника СГК і СГП Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Enterprise Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 44 хвилини тому, rudakov сказав: хоча у мене позиція дуже проста : одна лінійка для всіх і вибирай тільки відповідну сторону лінійка одна , а підвидів біля 30 і всі там на тій лінійці і значеннях які більше половини займає карніка , ви серйозно такий ... ? просто говорити про серйозні речі з таким тупим тролінгом це треба мати багато розуму ( або не мати) для карніки як і для інших підвидів не обмежуеться все одним СІ, а тому не потрібно віджимати його лише під карніку, це просто тупо. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 38 хвилин тому, Ворон сказав: Я сужу колег по форуму, по якості заповненя профілю, немає чого приховувати, тільки чесній людині. А Ви не судіть і будете спокійно спати а заповнення профілю на форумі то діло добровільне, туди будь що можна вписати в кого 5 сімей може вказати що їх 500 або наоборіт. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 36 хвилин тому, Mihail-ves сказав: А їх тільки дві меліфера від початку і до 2.00,і карніка від 1.86 і до неба. Лінійка робилась тільки ПІД них двох. А Що вибрати іншим? Але це питання в пустоту. 10 годин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: ... А тому єдиний вихід, це триматись типових ознак. Ну а не типові... ну добре, дуже не типові , з душевним щемом, віддати сусідам по лінійці 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 1 хвилину тому, Enterprise сказав: а підвидів біля 30 А гілок? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 2 хвилини тому, rudakov сказав: А Ви не судіть і будете спокійно спати а заповнення профілю на форумі то діло добровільне, туди будь що можна вписати в кого 5 сімей може вказати що їх 500 або наоборіт. І навіщо це чесній людині, бо нечесній, відомо усім це. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 Тільки що, Ворон сказав: І навіщо це чесній людині, бо нечесній, відомо усім це. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Enterprise Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 Тільки що, rudakov сказав: А гілок? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 2 хвилини тому, rudakov сказав: Я відео не дивлюсь, тому мені це невідомо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 4 хвилини тому, Ворон сказав: Я відео не дивлюсь, тому мені це невідомо. От Якби хочаб прослухали то зрозуміли цьому не потрібно заповнювати профіль 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 Отже шкала класів Рутнера якась не така? Хлопці, а серед учасників цієї дискусії є такі, хто може детально пояснити її фізичний зміст? Будьте добрі... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 2 хвилини тому, rudakov сказав: От Якби хочаб прослухали то зрозуміли цьому не потрібно заповнювати профіль Чесній людині, приховувати нічого, нечесній є, і вона починає приводити докази, правда не свої, а чужі, тому я іне дивлюсь всяку лобуду. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 12 хвилин тому, Ворон сказав: Чесній людині, приховувати нічого, нечесній є, і вона починає приводити докази, правда не свої, а чужі, тому я іне дивлюсь всяку лобуду. Я так і не зрозумів що Я там приховую мабуть якийсь секретний агент чи що 16 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Отже шкала класів Рутнера якась не така? Все з нею добре, просто вона декому не підходить ось и крутять колесо рулетки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 27 хвилин тому, Enterprise сказав: Що вже і мер якийсь не такий? Що під лінійку не підходить? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Enterprise Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 Тільки що, rudakov сказав: Що під лінійку не підходить? це приклад спілкування з вами , вам про рибу ви про ліс, вам про ліс ви зубрів. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 18 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Отже шкала класів Рутнера якась не така? Хлопці, а серед учасників цієї дискусії є такі, хто може детально пояснити її фізичний зміст? Будьте добрі... Я пробував, але це те саме, що битись головою об глуху стіну, на стіні штукатурка навіть не трісне, а голову можна розбити до крові. Тому зараз вже я буду сидіти і слухати інших. А потім скажу що в мене "так, тому що так правильно" 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 25 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: пояснити її фізичний зміст Фізичний змість- розмістити проміряне крило на шкалі класів за КІ. Все інше від лукавого. Особливо процент відповідності за програмою, яка не визначає породу бджіл. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 2 хвилини тому, Mihail-ves сказав: Фізичний змість- розмістити проміряне крило на шкалі класів за КІ. Все інше від лукавого. Особливо процент відповідності за програмою, яка не визначає породу бджіл. Я просив пояснити фізичний зміст шкали, а не її призначення 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 19 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Я просив пояснити фізичний зміст шкали, а не її призначення Даю підказку, наводячи цитату з Рутнера: "Шкала разработана на основе доказанного Кауше факта (Z. f. Bienenforschung 4/ 1952, с. 194-198), что угол, образуемый отрезками а и b у всех пород, у рабочих пчел и у трутней, равен 151° (± 1° ). Мы провели многочисленные измерения у раз- личных семей разных пород и видов и смогли подтвердить эти данные." Чекаю з нетерпінням П.С У цитаті мова не про шкалу класів, а про шкалу окуляр-мікрометра 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 Просто цікаво почути Ваші уявлення про фізичний зміст. Фізичний зміст матеріалу може бути -дерево, вода, -метал, пластик, фізична величина - це вимір чого чимось. А що таке фізичний зміст вмивальної шкали, треба пояснити саме тому хто задає таке питання. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 39 хвилин тому, Enterprise сказав: лінійка одна , а підвидів біля 30 і всі там на тій лінійці і значеннях які більше половини займає карніка , ви серйозно такий ... ? просто говорити про серйозні речі з таким тупим тролінгом це треба мати багато розуму ( або не мати) для карніки як і для інших підвидів не обмежуеться все одним СІ, а тому не потрібно віджимати його лише під карніку, це просто тупо. Тяжко не погодитись з Вашими аргументами, п. Enterprise, але не потрібно називати карпатчиків "не розумними" і "тупими". На справді вони вирішили проблему совдепівської нОуки майже геніально (про 77_лінію - згадувати не будемо!) - довели в світі, що... вони трішки (геть "чуть - чуть"!) "бєрємєнні" карнікою. І все - пів лінійки Руттнера, та БІБРІД - в кишені! Остальним 30_м підвидам (окрім СР!) - не повезло дякуючи Руттнеру, - його лінійка має лише ДВІ крайні точки. Тому, на мій погляд, всі суперечки відносно "помилок" Руттнера на цьому форумі - ні до чого конструктивного не приведуть. Не той рівень! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 1 година тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Отже шкала класів Рутнера якась не така? Хлопці, а серед учасників цієї дискусії є такі, хто може детально пояснити її фізичний зміст? Будьте добрі... Поняття фізичного змісту (як я це розумію!) маю, тому і не підтримую "волюнтурізм" п. Михайла. Навіть - при глибокій повазі до нього! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 16 января, 2022 Share Опубликовано 16 января, 2022 27 хвилин тому, Mihail-ves сказав: Просто цікаво почути Ваші уявлення про фізичний зміст. Фізичний зміст матеріалу може бути -дерево, вода, -метал, пластик, фізична величина - це вимір чого чимось. А що таке фізичний зміст вмивальної шкали, треба пояснити саме тому хто задає таке питання. Якщо коротко - поєднати "тепле" з "м"яким". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.