ДобровоЛ Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 От і вирішив відкрити таку тему. А то ціна на мед перетворилася в цінуи на сало. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ильич (альп) Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 ноября, 2018 Автор Share Опубликовано 25 ноября, 2018 Якось я з покійним сватом теж різали самі кабанчика. Так сват вдарив його стоячого шпичкою - то він так і стояв , тільки сильно рохкав. Довелося тоді мені взяти гріх на душу - пожалів худобинку. Мій вдар виявився значно точнішим. А після осмалення теж обкладали соломкою трохи і запалили. Сало було класним. Ну, а після більше випадків різання кабанчиків не маю. Купляю вже на базарі сало , сам солю. 1 хвилину тому, Ильич (альп) сказав: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел Ого-го! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 ноября, 2018 Автор Share Опубликовано 25 ноября, 2018 Колись у мене на дачі працювали будівельники з Тернопілля - з Шумського району. Пригостили якось мене салом - шириною на 5 пальців! Подружилися ми з ними , і я їх відвозив своєю Шкодою до їх дому. Бачив й тих "свинок". Просто хазяїн дружив з фермером (головою колгоспу колишнім). То у нього одне приміщення в повітці було вщерть заповнене пшеницею... 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 3 хвилини тому, Ильич (альп) сказав: Правда и возраст солидный. 5 годок пошел І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Черкасець Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 18 минут назад, Ильич (альп) сказал: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ильич (альп) Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 1 час назад, Черкасець сказал: скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік. Есть такое. Не захотела по предназначению дальше жить, пришлось резать. Мясники за копейки забрали бы. 1 час назад, Лавр сказал: І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні. С молодым конечно не сравнить, но вполне нормально. Сало мягенькое, правда по толщине... Шкура, это да, недо срезать с сала 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. 18 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 4 минуты назад, Серж 82 сказал: Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. 7 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 17 минут назад, Женя Циба сказал: Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. Треба трохи потерпіти. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 5 минут назад, Серж 82 сказал: Треба трохи потерпіти. Перед Новим Роком паузу тре брати. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 На тему нужно вешать бирка как +18 !!! Натощак не открывать - ОПАСНО!!! Можно ведь слюнями подавится... 7 10 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 7 минут назад, Женя Циба сказал: Перед Новим Роком паузу тре брати. А як же треніровки? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 3 минуты назад, Серж 82 сказал: А як же треніровки? Я вже щось забув за треніровки,мабуть старію без них ніяк. 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 ноября, 2018 Автор Share Опубликовано 25 ноября, 2018 3 години тому, Ильич (альп) сказав: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел Потрібно було б використати електрошокер! 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 ноября, 2018 Автор Share Опубликовано 25 ноября, 2018 46 хвилин тому, Женя Циба сказав: Перед Новим Роком паузу тре брати. От для того, Женю, православні й придумали піст! 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 ноября, 2018 Автор Share Опубликовано 25 ноября, 2018 2 години тому, Мико сказав: Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень О! @Мико , та ви, як бачу ,- гурман ще той! 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 ноября, 2018 Автор Share Опубликовано 25 ноября, 2018 1 година тому, Серж 82 сказав: Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. Добре, що вже повечеряв! А то б слиною точно вдавився б... Уміють же люди жити ! 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igorstep Опубликовано 25 ноября, 2018 Share Опубликовано 25 ноября, 2018 26 минут назад, ДобровоЛ сказал: Потрібно було б використати електрошокер! Пару років тому мені треба було заварити кучу, так одним ударом маси три штуки по100кг лягло моментально.Цілу ніч мав, роботу... 2 1 2 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 26 ноября, 2018 Share Опубликовано 26 ноября, 2018 13 часов назад, ДобровоЛ сказал: 14 часов назад, Женя Циба сказал: Перед Новим Роком паузу тре брати. От для того, Женю, православні й придумали піст! Дуже цікаво... піст придумали)) а новий рік ще ні..... ЦЕ ЧУДО!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
luka Опубликовано 26 ноября, 2018 Share Опубликовано 26 ноября, 2018 Наше сало - воно і в Африці - САЛО! 19 годин тому, Мико сказав: Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень Да уж … 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolik2362 Опубликовано 26 ноября, 2018 Share Опубликовано 26 ноября, 2018 Мужики при забое свиней смотрите чтобы не получилось как в и нтырнете наберите свин и220 вольт я думаю вам понравится 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 26 ноября, 2018 Share Опубликовано 26 ноября, 2018 1 1 9 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 ноября, 2018 Автор Share Опубликовано 26 ноября, 2018 3 години тому, Мико сказав: КАПЕЦЬ!!! Видно той чоловік вже салом не закусуватиме! 5 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.