ДобровоЛ Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 От і вирішив відкрити таку тему. А то ціна на мед перетворилася в цінуи на сало. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 Якось я з покійним сватом теж різали самі кабанчика. Так сват вдарив його стоячого шпичкою - то він так і стояв , тільки сильно рохкав. Довелося тоді мені взяти гріх на душу - пожалів худобинку. Мій вдар виявився значно точнішим. А після осмалення теж обкладали соломкою трохи і запалили. Сало було класним. Ну, а після більше випадків різання кабанчиків не маю. Купляю вже на базарі сало , сам солю. 1 хвилину тому, Ильич (альп) сказав: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел Ого-го! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 Колись у мене на дачі працювали будівельники з Тернопілля - з Шумського району. Пригостили якось мене салом - шириною на 5 пальців! Подружилися ми з ними , і я їх відвозив своєю Шкодою до їх дому. Бачив й тих "свинок". Просто хазяїн дружив з фермером (головою колгоспу колишнім). То у нього одне приміщення в повітці було вщерть заповнене пшеницею... 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 3 хвилини тому, Ильич (альп) сказав: Правда и возраст солидный. 5 годок пошел І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 18 минут назад, Ильич (альп) сказал: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 1 час назад, Черкасець сказал: скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік. Есть такое. Не захотела по предназначению дальше жить, пришлось резать. Мясники за копейки забрали бы. 1 час назад, Лавр сказал: І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні. С молодым конечно не сравнить, но вполне нормально. Сало мягенькое, правда по толщине... Шкура, это да, недо срезать с сала 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. 18 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 4 минуты назад, Серж 82 сказал: Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 17 минут назад, Женя Циба сказал: Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. Треба трохи потерпіти. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 5 минут назад, Серж 82 сказал: Треба трохи потерпіти. Перед Новим Роком паузу тре брати. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 На тему нужно вешать бирка как +18 !!! Натощак не открывать - ОПАСНО!!! Можно ведь слюнями подавится... 7 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 7 минут назад, Женя Циба сказал: Перед Новим Роком паузу тре брати. А як же треніровки? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 3 минуты назад, Серж 82 сказал: А як же треніровки? Я вже щось забув за треніровки,мабуть старію без них ніяк. 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 3 години тому, Ильич (альп) сказав: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел Потрібно було б використати електрошокер! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 46 хвилин тому, Женя Циба сказав: Перед Новим Роком паузу тре брати. От для того, Женю, православні й придумали піст! 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 2 години тому, Мико сказав: Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень О! @Мико , та ви, як бачу ,- гурман ще той! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 1 година тому, Серж 82 сказав: Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. Добре, що вже повечеряв! А то б слиною точно вдавився б... Уміють же люди жити ! 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorstep Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 26 минут назад, ДобровоЛ сказал: Потрібно було б використати електрошокер! Пару років тому мені треба було заварити кучу, так одним ударом маси три штуки по100кг лягло моментально.Цілу ніч мав, роботу... 2 1 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 13 часов назад, ДобровоЛ сказал: 14 часов назад, Женя Циба сказал: Перед Новим Роком паузу тре брати. От для того, Женю, православні й придумали піст! Дуже цікаво... піст придумали)) а новий рік ще ні..... ЦЕ ЧУДО!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Наше сало - воно і в Африці - САЛО! 19 годин тому, Мико сказав: Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень Да уж … 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Мужики при забое свиней смотрите чтобы не получилось как в и нтырнете наберите свин и220 вольт я думаю вам понравится 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 1 1 9 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 3 години тому, Мико сказав: КАПЕЦЬ!!! Видно той чоловік вже салом не закусуватиме! 5 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.