Jump to content
ДобровоЛ

Зарізав кум кабанчика...

Recommended Posts

:az:

 От і вирішив відкрити таку тему. А то ціна на мед перетворилася в цінуи на сало.

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили.  Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего.

 В сумме свинка вышла за 350 кг.  Правда и возраст солидный. 5 годок пошел:umora:

Edited by Ильич (альп)
  • Like 5
  • Confused 1
Link to post
Share on other sites

Якось я з покійним сватом теж різали самі кабанчика. Так сват вдарив його стоячого шпичкою - то він так і стояв , тільки сильно рохкав. Довелося  тоді мені взяти гріх на душу - пожалів худобинку. Мій вдар виявився значно точнішим. А після осмалення теж обкладали соломкою трохи і запалили. Сало було класним.

 Ну, а після більше випадків різання кабанчиків не маю. Купляю вже на базарі сало , сам солю.

1 хвилину тому, Ильич (альп) сказав:

Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили.  Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего.

 В сумме свинка вышла за 350 кг.  Правда и возраст солидный. 5 годок пошел:umora:

Ого-го!

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

   Колись у мене на дачі працювали будівельники з Тернопілля - з Шумського району. Пригостили якось мене салом - шириною на 5 пальців! Подружилися ми з ними , і я їх відвозив своєю Шкодою до їх дому. Бачив й тих "свинок". Просто хазяїн дружив з фермером (головою колгоспу колишнім). То у нього одне приміщення в повітці було вщерть заповнене пшеницею...:blink:

  • Like 3
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
3 хвилини тому, Ильич (альп) сказав:

 

   Правда и возраст солидный. 5 годок пошел:umora:

І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні.

  • Like 5
Link to post
Share on other sites
18 минут назад, Ильич (альп) сказал:

Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили.  Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего.

 В сумме свинка вышла за 350 кг.  Правда и возраст солидный. 5 годок пошел:umora:

скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік.

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Теж в пятницю свининкою затарився 

вкругову вийшло по 110 гривень 

Реберця на борщ 2 кг 

Секова (надниркова ) 4 кг 

Лопатка 3,6 кг 

яблучко 2,2 кг 

В подарунок 2 кг здору за 20 гривень :rofl::ay:

 

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
1 час назад, Черкасець сказал:

скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік.

Есть такое. Не захотела по предназначению дальше жить, пришлось резать. Мясники за копейки забрали бы. 

1 час назад, Лавр сказал:

І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні.

С молодым конечно не сравнить, но вполне нормально. Сало мягенькое, правда по толщине... Шкура, это да, недо срезать с сала

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото.

Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску.

Фото-0323.jpg

  • Like 18
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
4 минуты назад, Серж 82 сказал:

Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото.

Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску.

Фото-0323.jpg

Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. 

  • Like 7
  • Haha 2
Link to post
Share on other sites
17 минут назад, Женя Циба сказал:

Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. 

Треба трохи потерпіти.

  • Like 2
  • Haha 2
Link to post
Share on other sites
5 минут назад, Серж 82 сказал:

Треба трохи потерпіти.

Перед Новим Роком паузу тре брати:).

  • Like 3
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

На тему нужно вешать бирка как +18 !!! Натощак не открывать - ОПАСНО!!!

Можно ведь слюнями подавится...

  • Like 7
  • Haha 10
Link to post
Share on other sites
7 минут назад, Женя Циба сказал:

Перед Новим Роком паузу тре брати:).

А як же треніровки? :az:

  • Like 2
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
3 минуты назад, Серж 82 сказал:

А як же треніровки? 

Я вже щось забув за треніровки,мабуть старію без них ніяк.:)

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
3 години тому, Ильич (альп) сказав:

Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили.  Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего.

 В сумме свинка вышла за 350 кг.  Правда и возраст солидный. 5 годок пошел:umora:

Потрібно було б використати електрошокер! :umora::ay:

  • Like 2
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
46 хвилин тому, Женя Циба сказав:

Перед Новим Роком паузу тре брати:).

:IMHO:От для того, Женю,  православні й придумали піст! :umora::ay:

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
2 години тому, Мико сказав:

Теж в пятницю свининкою затарився 

вкругову вийшло по 110 гривень 

Реберця на борщ 2 кг 

Секова (надниркова ) 4 кг 

Лопатка 3,6 кг 

яблучко 2,2 кг 

В подарунок 2 кг здору за 20 гривень :rofl::ay:

 

О! @Мико , та ви, як бачу ,- гурман ще той!:ay:

  • Like 2
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
1 година тому, Серж 82 сказав:

Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото.

Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску.

Фото-0323.jpg

Добре, що вже повечеряв! А то б слиною точно вдавився б...:ak:

Уміють же люди жити !:ay::az:

Edited by ДобровоЛ
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
26 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Потрібно було б використати електрошокер! :umora::ay::umora:

Пару років тому мені треба було заварити кучу, так одним ударом маси три штуки по100кг лягло моментально.Цілу ніч мав, :umora: роботу...

Edited by igorstep
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Confused 1
  • Sad 2
Link to post
Share on other sites
13 часов назад, ДобровоЛ сказал:
14 часов назад, Женя Циба сказал:

Перед Новим Роком паузу тре брати:).

:IMHO:От для того, Женю,  православні й придумали піст! :umora::ay:

Дуже цікаво... піст придумали)) а новий рік ще ні..... ЦЕ ЧУДО!!

Edited by Cfif
  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Наше сало - воно і в Африці - САЛО!  :ay::az:

19 годин тому, Мико сказав:

Теж в пятницю свининкою затарився 

вкругову вийшло по 110 гривень 

Реберця на борщ 2 кг 

Секова (надниркова ) 4 кг 

Лопатка 3,6 кг 

яблучко 2,2 кг 

В подарунок 2 кг здору за 20 гривень :rofl::ay:

 

Да уж …:veselo::friend_drink:

  • Like 3
  • Haha 2
Link to post
Share on other sites

Мужики при забое свиней смотрите чтобы не получилось как в и нтырнете  наберите свин и220 вольт я думаю вам понравится :IMHO1:

  • Like 2
  • Haha 3
Link to post
Share on other sites

 

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 9
  • Confused 1
  • Sad 1
Link to post
Share on other sites
3 години тому, Мико сказав:

 

КАПЕЦЬ!!!:rofl::umora::ay:

 Видно той чоловік вже салом не закусуватиме!:umora:

Edited by ДобровоЛ
  • Like 5
  • Haha 5
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...