ДобровоЛ 41,322 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 От і вирішив відкрити таку тему. А то ціна на мед перетворилася в цінуи на сало. 5 1 Quote Link to post Share on other sites
Ильич (альп) 3,348 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 (edited) Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел Edited November 25, 2018 by Ильич (альп) 5 1 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,322 Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 Якось я з покійним сватом теж різали самі кабанчика. Так сват вдарив його стоячого шпичкою - то він так і стояв , тільки сильно рохкав. Довелося тоді мені взяти гріх на душу - пожалів худобинку. Мій вдар виявився значно точнішим. А після осмалення теж обкладали соломкою трохи і запалили. Сало було класним. Ну, а після більше випадків різання кабанчиків не маю. Купляю вже на базарі сало , сам солю. 1 хвилину тому, Ильич (альп) сказав: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел Ого-го! 4 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,322 Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 Колись у мене на дачі працювали будівельники з Тернопілля - з Шумського району. Пригостили якось мене салом - шириною на 5 пальців! Подружилися ми з ними , і я їх відвозив своєю Шкодою до їх дому. Бачив й тих "свинок". Просто хазяїн дружив з фермером (головою колгоспу колишнім). То у нього одне приміщення в повітці було вщерть заповнене пшеницею... 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Лавр 2,860 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 3 хвилини тому, Ильич (альп) сказав: Правда и возраст солидный. 5 годок пошел І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні. 5 Quote Link to post Share on other sites
Черкасець 958 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 18 минут назад, Ильич (альп) сказал: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік. 3 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,889 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень 5 1 Quote Link to post Share on other sites
Ильич (альп) 3,348 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 1 час назад, Черкасець сказал: скоріш всього була свиномоткою,якщо такий вік. Есть такое. Не захотела по предназначению дальше жить, пришлось резать. Мясники за копейки забрали бы. 1 час назад, Лавр сказал: І як воно, жується? Доводилось у війську їсти диких, різні на сітку попадали, то старого сікача пережувать неможливо. Жорсткий та ще й запах, а молодь і косулі то смачні. С молодым конечно не сравнить, но вполне нормально. Сало мягенькое, правда по толщине... Шкура, это да, недо срезать с сала 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Серж 82 19,285 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. 18 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Женя Циба 22,923 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 4 минуты назад, Серж 82 сказал: Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. 7 2 Quote Link to post Share on other sites
Серж 82 19,285 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 17 минут назад, Женя Циба сказал: Я вже коло цеї ковбаски бачу ,домашню самогоночку,та кисленькі огирочки. Треба трохи потерпіти. 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Женя Циба 22,923 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 5 минут назад, Серж 82 сказал: Треба трохи потерпіти. Перед Новим Роком паузу тре брати. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Cfif 8,180 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 На тему нужно вешать бирка как +18 !!! Натощак не открывать - ОПАСНО!!! Можно ведь слюнями подавится... 7 10 Quote Link to post Share on other sites
Серж 82 19,285 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 7 минут назад, Женя Циба сказал: Перед Новим Роком паузу тре брати. А як же треніровки? 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Женя Циба 22,923 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 3 минуты назад, Серж 82 сказал: А як же треніровки? Я вже щось забув за треніровки,мабуть старію без них ніяк. 3 1 1 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,322 Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 3 години тому, Ильич (альп) сказав: Кум еще не резал, а я неделю назад свинку уговаривал минут с 40 выйти из загона к мяснику. Еле втроем уговорили. Две морозилке утрамбовал на 300 и 240 литров, ну и кг 100 продал сала лишнего. В сумме свинка вышла за 350 кг. Правда и возраст солидный. 5 годок пошел Потрібно було б використати електрошокер! 2 1 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,322 Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 46 хвилин тому, Женя Циба сказав: Перед Новим Роком паузу тре брати. От для того, Женю, православні й придумали піст! 2 1 1 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,322 Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 2 години тому, Мико сказав: Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень О! @Мико , та ви, як бачу ,- гурман ще той! 2 1 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,322 Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 (edited) 1 година тому, Серж 82 сказав: Три неділі назад різав свиноматку (4 роки), теж боявся що буде жостке, тож пустив на ковбасу. Вийшло дві партії як на фото. Завтра ріжу ще одну але молоду, і цапка одного. Теж все піде на ковбаску. Добре, що вже повечеряв! А то б слиною точно вдавився б... Уміють же люди жити ! Edited November 25, 2018 by ДобровоЛ 3 1 1 Quote Link to post Share on other sites
igorstep 2,877 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 (edited) 26 минут назад, ДобровоЛ сказал: Потрібно було б використати електрошокер! Пару років тому мені треба було заварити кучу, так одним ударом маси три штуки по100кг лягло моментально.Цілу ніч мав, роботу... Edited November 25, 2018 by igorstep 2 1 2 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Cfif 8,180 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 (edited) 13 часов назад, ДобровоЛ сказал: 14 часов назад, Женя Циба сказал: Перед Новим Роком паузу тре брати. От для того, Женю, православні й придумали піст! Дуже цікаво... піст придумали)) а новий рік ще ні..... ЦЕ ЧУДО!! Edited November 26, 2018 by Cfif 2 Quote Link to post Share on other sites
luka 1,629 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Наше сало - воно і в Африці - САЛО! 19 годин тому, Мико сказав: Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень Да уж … 3 2 Quote Link to post Share on other sites
tolik2362 10,938 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Мужики при забое свиней смотрите чтобы не получилось как в и нтырнете наберите свин и220 вольт я думаю вам понравится 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,889 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 1 1 9 1 1 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,322 Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 (edited) 3 години тому, Мико сказав: КАПЕЦЬ!!! Видно той чоловік вже салом не закусуватиме! Edited November 26, 2018 by ДобровоЛ 5 5 Quote Link to post Share on other sites