ДобровоЛ Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 7 годин тому, Борис01 сказав: Ну що, @ДобровоЛ, смакували український наркотик? Щиро дякую! Вже у перший же день розговівся! Якби це фото пару-тройку день тому побачив, мабуть пішов би фаркін точно шукати (по голландськи то свинина). Але ж уже на першому кг так оскому й збив... А натюрморт достойний пензля Рембранта!!! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 Думаю, що у нас дві речі є незамінні - це МЕД і САЛО ! Але сало дорожчає, а мед навпаки - стає все дешевшим. І нічого тут не поробиш... 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 19 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Вже у перший же день розговівся! Але ж уже на першому кг так оскому й збив... Оце - то ностальгія... Зранку прилетів і до вечора - кілограм сала... 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 10 хвилин тому, gardener сказав: Оце - то ностальгія... Зранку прилетів і до вечора - кілограм сала... Не лише його. Всього потрошку - ковбаски вінницької на дровах, ковбика язикового закарпатського і почеревки теж звідтіля ж ... Не одним же салом закусувати... А от каву я п"ю вже третій рік виключно з медом. Цукру не вживаю - "підтримка сімейного виробника" - називається. 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 3 часа назад, ДобровоЛ сказал: Думаю, що у нас дві речі є незамінні - це МЕД і САЛО ! Але сало дорожчає, а мед навпаки - стає все дешевшим. І нічого тут не поробиш... Смотря де дорожчаэть, он в Сумах нипочем, сосед еле еле оптом колбасникам сплавил 80 кг. 10 часов назад, Борис01 сказал: Ну що, @ДобровоЛ, смакували український наркотик? От шо вы натворили, аж захотелось салка с такими вкусняшками, а я сало ток у одного человека беру, а он ща уехал и сижу слюною давлюся. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Макарыч57 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 До iнтернету голодному сiдать нiззя! Я купив мясця, пiдчеревка, зробив фарш, насмажив котлет, цибулi та сiмейно повечеряли. Ще дозволив собi лiтру пива вперше за пiвтора мiсяца бо хворiв довго. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 58 хвилин тому, Николай Ахтырка сказав: Смотря де дорожчаэть, он в Сумах нипочем, сосед еле еле оптом колбасникам сплавил 80 кг. От шо вы натворили, аж захотелось салка с такими вкусняшками, а я сало ток у одного человека беру, а он ща уехал и сижу слюною давлюся. А чого ж у сусіда то не прикупили?... чи й за мед виміняли б?.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 35 хвилин тому, Макарыч57 сказав: До iнтернету голодному сiдать нiззя! Я купив мясця, пiдчеревка, зробив фарш, насмажив котлет, цибулi та сiмейно повечеряли. Ще дозволив собi лiтру пива вперше за пiвтора мiсяца бо хворiв довго. О! Ото правильно! Бо голодному отакі картинки дивитися по собі знаю - "невмоготу". 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 8 часов назад, ДобровоЛ сказал: А чого ж у сусіда то не прикупили?... чи й за мед виміняли б?.. Нима хорошего, да и на две недели уехал он в теплые края. Скоро приедет нужно будет взять шматочок, все осталбное у меня в полном запасе. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадим Попов Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 До iнтернету голодному сiдать нiззя! Я купив мясця, пiдчеревка, зробив фарш, насмажив котлет, цибулi та сiмейно повечеряли. Ще дозволив собi лiтру пива вперше за пiвтора мiсяца бо хворiв довго. А я без пива не видужую... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борис01 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 16 годин тому, Николай Ахтырка сказав: От шо вы натворили, аж захотелось салка с такими вкусняшками, а я сало ток у одного человека беру, а он ща уехал и сижу слюною давлюся. Терпіть! Он пан Добровол кілька місяців терпів, воно ж чим довше терпиш тим смачніше 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted September 18, 2020 Author Share Posted September 18, 2020 11.02.2020 в 14:38, Борис01 сказав: Терпіть! Он пан Добровол кілька місяців терпів, воно ж чим довше терпиш тим смачніше Мені повезло цьогоріч на кочівлі. Коли качали сонях, сусід , де була тимчасово моя пасіка , якраз зарізав кабанчика. І захотілося йому медку. Так що у нас був натуральний обмін, як по Марксу. Правда, шашлика не вийшло - порося було 'в'єтнамцем' і дуже жирним. А сало вийшло суперове ! 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted September 19, 2020 Author Share Posted September 19, 2020 11.02.2020 в 14:38, Борис01 сказав: Терпіть! Он пан Добровол кілька місяців терпів, воно ж чим довше терпиш тим смачніше Золоті слова! А я думав дорогою до дому, чим мені отой кусок почеревини так сподобався, хоч я його ще й не встиг спробувати... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacha Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 В 25.11.2018 в 17:20, Мико сказал: Теж в пятницю свининкою затарився вкругову вийшло по 110 гривень Реберця на борщ 2 кг Секова (надниркова ) 4 кг Лопатка 3,6 кг яблучко 2,2 кг В подарунок 2 кг здору за 20 гривень В Киеве на Юности здор по 8 грн. прошлый раз покупал. Но это уже в конце базара - есть такая хитрость... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacha Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 В 26.11.2018 в 15:18, Мико сказал: КАПЕЦ!!! 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 25, 2021 Author Share Posted January 25, 2021 Днями мій знайомий піділився своїми незавидними проблемами із здоров'ям. А саме боротьбою з подагрою. Цікаво, що лікар дала йому надруковані на листівці поради щодо дієти, де рекомендовано було з продуктів окрім меду, що зрозуміло, на рівні овочів та фруктів - сало та свинячий жир (!). Так що поява цієї теми На ТочкУ повністю оправдана! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Len Don Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 4 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Днями мій знайомий піділився своїми незавидними проблемами із здоров'ям. А саме боротьбою з подагрою. Цікаво, що лікар дала йому надруковані на листівці поради щодо дієти, де рекомендовано було з продуктів окрім меду, що зрозуміло, на рівні овочів та фруктів - сало та свинячий жир (!). Так що поява цієї теми На ТочкУ повністю оправдана! Цікаве, але й смачне ж ствердження. 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 43 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Так що поява цієї теми На ТочкУ повністю оправдана! З цією темою треба не забувати за техніку безпеки 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 25, 2021 Author Share Posted January 25, 2021 1 годину тому, gardener сказав: З цією темою треба не забувати за техніку безпеки Ну, повний КАПЕЦЬ! Але потрібно було б трішки крупніше подати. Бо я зразу й не додивився за що свиня держиться... Виручила багаторічна професійна фотокорівська хватка . P.S. Фото нагадало мені мою першу спробу власноручного позбавлення життя батьківського кабанчика. А кінчилася та перша спроба тим, що кабанчик опинився зверху на мені. Та мій покійний батько-фронтовик і в такому вигляді так "ізловчився" та наніс трофейним німецьким штиком точний удар. Довго ще згадували ми той випадок за сімейним столом. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchelnik 2 Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 В 10.02.2020 в 11:04, Борис01 сказал: Ну що, @ДобровоЛ, смакували український наркотик?http://img0.reactor.cc/pics/post/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%8E%D1%80%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D1%85%D0%BB%D0%BE-2856494.jpeg Згоден, що натюрморт дійсно достойний пензля Рембранта! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Затуливітер Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 В 10.02.2020 в 11:04, Борис01 сказал: Ну що, @ДобровоЛ, смакували український наркотик?http://img0.reactor.cc/pics/post/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%8E%D1%80%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D1%85%D0%BB%D0%BE-2856494.jpeg НЕ ТРЕ ТОГО сала з гірками, ліпше скажіть де тоу румку придбати!!!!!!!!!!!!! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борис01 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 08.02.2021 в 00:04, Іван Затуливітер сказав: НЕ ТРЕ ТОГО сала з гірками, ліпше скажіть де тоу румку придбати!!!!!!!!!!!!! Та де? В крамниці!!!)))) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 5 годин тому, Борис01 сказав: Та де? В крамниці!!!)))) або самому... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 10.02.2020 в 18:42, ДобровоЛ сказав: Думаю, що у нас дві речі є незамінні - це МЕД і САЛО ! Але сало дорожчає, а мед навпаки - стає все дешевшим. І нічого тут не поробиш... Не совсем так. У нас мёд немного поднялся тоже в цене в этом году. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 29, 2021 Author Share Posted October 29, 2021 17 хвилин тому, Мико сказав: За день до бывших ноябрьских праздников +17 * Еду на пасеку шашлык жарить и облёт контролировать А шашличок , Романовичу @Мико,з наднирників готуєте? Я , хоч і рідко їх вже готую - падагра дістала, але роблю з відбивного м'яса на кісточці. І не на шампурах, а як барбекю... 8 хвилин тому, ромео сказав: Ваша заслуга? Та ну, я ж точно не вольфар і не Скульбіда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts