Перейти к содержанию

Наша лінія

Ю.М.

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, mits сказал:

Это 70-130 семей, 1 сезон, работают на линию.

Если бы кроме линии в этой жизни уже ничего не нужно было то годок можно и потерпеть.  А так всё время на что то работают. а хочется чтоб бы пчёлки уже и на хозяина поработали.

Медогонка радіальна 95 т розпечатка 40т шнек 35т  несос 17т відстійник 7-15т. Приблизно 7000-8000$

А тепер скажіть де ви взяли 400 чи 800 т . На ринку вже є приблизні ціни від них і відштовхуйтесь

Только что, mits сказал:

У Вас что, тоже куркулятор сломался?:umora:

Я тему не читаю ,так как даже в бреду  не мечтаю о линии ,не дорос и не доросту никогда 

Теперь ЮМ внёс ясность 10000 евриков 

4 минуты назад, Ю.М. сказал:

(базова модель) - 10 000 Євро.

ну хочь розумієм про що мова, характеристики на першій сторінці, треба порахувати окупність і на яку кількість сімей її брати

2 часа назад, mits сказал:

У Вас что, тоже куркулятор сломался?:umora:

Да ничего у него не сломалось.   медовуха шашлык. и медогонка крутится 100 лет...

6 минут назад, larson сказал:
7 минут назад, larson сказал:

так у вулика також срок експлуатації 15-ть років, у рамки 5-ть, холстик і той на два роки

Пропитуєм парафіном.Від холстиків відмовляємся:umora:

2 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

Да ничего у него не сломалось.   медовуха шашлык. и медогонка крутится 100 лет...

Вот вторую медогонку переделал  на радиалку .

Придётся две помошницы ,но трудодней меньше 

Опять я в выигрыше 

13 минут назад, Ю.М. сказал:

1.Ціна лінії на сьогодні (базова модель) - 10 000 Євро. 

пасіку в сто сімей викачує за день, накачує 2,5 тони

9 минут назад, larson сказал:

пасіку в сто сімей викачує за день, накачує 2,5 тони

я еще конешно не дорос, но бедный тот пчеловод что отберет и принесет корпусов за день на 2.5 тоны

4 минуты назад, valik1986 сказал:

я еще конешно не дорос, но бедный тот пчеловод что отберет и принесет корпусов за день на 2.5 тоны

да запроста, можете в Тюркіна запитати, не проблема з вулика витягнуть( звісно якщо це не даданівська рамка), проблема вилками чи ножичками колупать та в медогонку з медогонки доставать і з відрами бігать, я, коли ще на роботі робив і було треба, з чотирьох лежаків наставки за 8-м хвилин одним димарем і щіточкою знімав, а як купив щтіль то виходило ще швидше, але це екстрім, весь в милі від такої роботи

40 минут назад, larson сказал:

є таке поняття як кооперація, лінія купується вскладчину і єксплуатується гуртом, тобто база одна для всіх а копошаться по вуликах каждий сам по собі і в своєму селі, головне щоб корпуси і рамки на відкачку були унітарні, просто бачив досвід мілких фермерів які так вскладчину тримають комбайни чи ще якийсь там інвентар, одному не доцільно, а для гурту вроді би і нічого.

Я очень плохо отношусь к совместной собственности, а тем более к кооперативной. Собственник я.
Знаю из жизни, что общаковая техника долго не работает. Но это просто мой комплекс. В принципе, схема рабочая.

2 часа назад, valik1986 сказал:

но бедный тот пчеловод что отберет и принесет корпусов за день на 2.5 тоны

2 часа назад, larson сказал:

да запроста, можете в Тюркіна запитати, не проблема з вулика витягнуть( звісно якщо це не даданівська рамка),

І відбирав він їх не за день, а за часа два загружав бус. Перед цим пропрацювавши з відводками, нуклеусами цілий день. А то вже так вечірня зарядка на закуску

8 часов назад, Надія сказал:

І відбирав він їх не за день, а за часа два загружав бус. Перед цим пропрацювавши з відводками, нуклеусами цілий день. А то вже так вечірня зарядка на закуску

Это на розслабоне когда воровки не лезли. а когда лезут воровки то грузился на рассвете и 2-3 раза быстрее.    +- 150 корпусов    по  145 мм.

1 час назад, djdf сказал:

Крім того в комплект входить шнек продуктивністю 100кг за год. Якого нема на цьому відео.

1 час назад, Ю.М. сказал:
2 часа назад, djdf сказал:

Крім того в комплект входить шнек продуктивністю 100кг за год. Якого нема на цьому відео

Відео малоінформаційне, по суті одні катринки. Чому не показати лінію повністю у роботі від загрузки рамок до вигрузки відкачаних. Видно, що рамки не повністю розпечатані (зрізані ножами), момент на третій хвилині.Що далі з тими ділянками, а вони не маленькі, де залишився запечатаний мед? Чи вони  прокатуються додатково катками і розпечатуються, чи так і залишаться? Якщо це буде ріпаковий мед, то потім будуть проблеми

2 часа назад, Надія сказал:

. Видно, що рамки не повністю розпечатані (зрізані ножами), 

Для линии лучше чтоб рамки были немного раздуты.в корпусе  9 рамок вместо 10...

А больше всего мне не нравится такая загрузка.  рамки с мёдом нужно подымать выше головы.  Чем подымать рамки над головой то проще ножом распечатать и кинуть в медогонку..:IMHO:

31 минуту назад, Надія сказал:

Відео малоінформаційне, по суті одні катринки. Чому не показати лінію повністю у роботі від загрузки рамок до вигрузки відкачаних. Видно, що рамки не повністю розпечатані (зрізані ножами), момент на третій хвилині.Що далі з тими ділянками, а вони не маленькі, де залишився запечатаний мед? Чи вони  прокатуються додатково катками і розпечатуються, чи так і залишаться? Якщо це буде ріпаковий мед, то потім будуть проблеми

Бо це зразок, про що писалося на першій сторінці. Придбайте лінію запустіть її в процес і до Вас приїдуть і знімуть інформативне відео. А на рахунок недорозпечатаних рамок то це і є промислові масштаби роботи. Там ніхто на це уваги не звертає бо іде процес.

23 минуты назад, Надія сказал:

Я вже писав, що матеріали по лінії не презентабельні - ці "картинки" знято на пуско -наладочних роботах на пасіці В.І.Нагорнюка і там багато метушні та ненормативної лексики тому звучить музика... На жаль робити якісне відео не було часу і коштів на професіоналів цієї справи.

Щодо неповністю розпечатаних рамок -відпрацьовували різні режими, а рамки чужі - доводилось економити. Як і всякий господар, я не люблю показувати "кухню".

В роботі, після виставлення лінії по ватерпасу, наладки на тип рамки та регулювання все буде добре!

3 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

Для линии лучше чтоб рамки были немного раздуты.в корпусе  9 рамок вместо 10...

А больше всего мне не нравится такая загрузка.  рамки с мёдом нужно подымать выше головы.  Чем подымать рамки над головой то проще ножом распечатать и кинуть в медогонку..:IMHO:

Показаний агрегат передбачає підйомник для корпусів і виштовхувач рамок, ми над цим працюємо.

2 часа назад, Ю.М. сказал:

Показаний агрегат передбачає підйомник для корпусів і виштовхувач рамок, ми над цим працюємо.

Ну тогда другое дело. А то я представил картину что нужно или рамки выше головы подымать или придумывать какой то трап для человека который будет загружать рамки.. ну и для корпусов.

Я знаю цю проблему, але мені не подобається пневматичний механізм підйомника (прототип), хочемо замінити його на електричний.

11 минут назад, Ю.М. сказал:

Ого і це все при серійному виробницві може коштувати менше 8000!!!! Ще й з шнеком для забрусу. Я вражений

Звичайно я ще недоріс щоб купити лінію. Але якщо все нормально працюватиме, то на мій погляд це буде непогана пропозиція.

• Алёнка changed the title to Наша лінія

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...