ДобровоЛ Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Усіх точківців вітаю з ще одним Новим старим роком, Василлям та й ще однією кутею! Накінець, з цими святами ми відзначимо перехід через екватор зими.Тож якою вона б не була, а нехай ваші бджілки усі щасливо облітаються весною і весь сезон хай приносять вам лише радість, як моральне,так і матеріальне задоволення і лише радісне спілкування з природою та колегами ! А Василів: Гайдара, @дочинец, @targal і усіх точківців з цим ім"ям - вітаю персонально з їх іменинним світлим святом - Василлям! Будьмо, бо того ми варті! Свят багато не буває. 8 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Ох у мене і ніч сьогоднішня буде. Взавтра пшеницю буду відрами виносить. 5 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петрович 49 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Приєднуюсь до поздоровлення!!! Хай буде мирним Новий рік! Більше меду! Менше підмору! 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Также всех с праздником здоровья всем хорошей зимовки и хороших медоносов 8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Граніт Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Сегодня празднуют Новый год те, кто празднует рождество 7 января, Это действительно праздник. Кто праздновал Новый год 1 января, тот сегодня празднует Старый Новый год. (на иностранный не переводиться, так как люди попадают в ступор) Для таких коллег, это повод. А раз есть повод, то желаю всем Доброго здоровья, благополучия, любви ближних, будьте счастливы, богаты, мира вам, достатка, победы для Украины! Будьмо. 8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Приєднююсь до поздоровлень всіх вітаю з Старим Новим роком а іменинеків с святом Василя. Щастя здоровя миру і добра. Щастя, радості, краси, Бочку меду вам в труси. Щоб не злиплись яйця голі, Молодичок Вам доволі. А щоб сало було в хаті, Кабани хай волохаті Запетрушать свиноматок, Отоді буде достаток. Зі Старим Новим роком! 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Также присоединяюсь к поздравлениям! 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosik2017 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Приєднуюсь до привітань. Також усіх ВАСИЛІВ з Днем Ангела. Здоров*я Бог всім посилає, А Ангел хай оберігає. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жало Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 7 годин тому, ДобровоЛ сказав: А Василів: Гайдара, @дочинец, @targal і усіх точківців з цим ім"ям - вітаю персонально з їх іменинним світлим святом - Василлям! Бо коли свято доходить до точки яка називається "Пі..." починають з " Василі самі кращі на селі..." до речі теж Василь. Я знаю, що дехто скаже, що напросився на привітання. Але саморекламу на Точку ще не заборонили. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жало Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 7 годин тому, Укроп сказав: Ох у мене і ніч сьогоднішня буде. В завтра пшеницю буду відрами виносить. Добрий признак, що в сезоні 2018 року перйдеш на тонаж вище в медозборі.... 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 14, 2018 Author Share Posted January 14, 2018 48 хвилин тому, Жало сказав: Бо коли свято доходить до точки яка називається "Пі..." починають з " Василі самі кращі на селі..." до речі теж Василь. Я знаю, що дехто скаже, що напросився на привітання. Але саморекламу на Точку ще не заборонили. Отож будьте, Василю, і ви здорові персонально з цим святом! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 5 часов назад, Жало сказал: Бо коли свято доходить до точки яка називається "Пі..." починають з " Василі самі кращі на селі..." до речі теж Василь. Я знаю, що дехто скаже, що напросився на привітання. Але саморекламу на Точку ще не заборонили. А У меня сын Вася... и сегодня у него День Рождения. 24 года..Так что и меня можно поздравить. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob12 Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Вітаю всіх з Новим Старим роком та святом Василія!!! Тож всіх Василів та Василівних вітаю з святом! Будьте завжди здорові та щасливі, нехай Ваші бджілки завжди віддячують Вам за Вашу працю.Хороших медозборів та хорошої ціни на мед! 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FES Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seos Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 З Василем Вас, і Новим Роком! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 14, 2018 Author Share Posted January 14, 2018 21 година тому, ДобровоЛ сказав: Усіх точківців вітаю з ще одним Новим старим роком, Василлям та й ще однією кутею! Накінець, з цими святами ми відзначимо перехід через екватор зими.Тож якою вона б не була, а нехай ваші бджілки усі щасливо облітаються весною і весь сезон хай приносять вам лише радість, як моральне,так і матеріальне задоволення і лише радісне спілкування з природою та колегами ! А Василів: Гайдара, @дочинец, @targal і усіх точківців з цим ім"ям - вітаю персонально з їх іменинним світлим святом - Василлям! Будьмо, бо того ми варті! Свят багато не буває. Доповню ось цим вітанням! IMG_3649.mp4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 13, 2020 Author Share Posted January 13, 2020 Усіх форумчан вітаю зі Старим Новим 2020 роком, з кутею будьте здорові! А усіх Василів - окремо ще й з Василлям! А бажання три : здоров"я усім вам і вашим рідним, добробуту у хату і, накінець, миру й повної деокупації від проклятущого зажерливого москаля нашої рідної землі! 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 В этот Старый Новый год Пожелаю снова: Пусть он счастье принесет, Будут все здоровы. Пусть сбываются мечты И желанья Ваши, Чтобы жизнь со всех сторон Становилась краше! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 3 години тому, Мико сказав: В этот Старый Новый год Пожелаю снова: Пусть он счастье принесет, Будут все здоровы. Пусть сбываются мечты И желанья Ваши, Чтобы жизнь со всех сторон Становилась краше! Пристаю до ваших , Романовичу , побажань. А ще бажаю, щоб накінець то деокупували наші захвачені території і ми зажили б дійсно мирним життям! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 14, 2022 Author Share Posted January 14, 2022 14.01.2018 в 07:56, FES сказав: Приєднуюсь до старого привітання @FES- гарна листівка, якраз до сьогоднішнього дня! Найсамперед, Василів наших точківських з Василлям й найкращими побажаннями ! Усім нам зичу здоров'я й успішного наступного сезону в 2022 році! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій.В Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 С праздником! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Вітаю. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts