Мико Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 1 минуту назад, Волкотрубенко сказал: . Но 145 гнездо будет проигрывать весной относительно 300. Чтобы так писать ,нужно самому попробовать и не на одной семье а потом делать выводы 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusyj4 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Розумію, що дещо не в тему, але і цікаво про перспективи безсотових пакетів, як на мене і продавцеві добре, коли різні типи рамок в нього на пасіцв, так і покупцеві, якщо його рамки інші. Мене давно такі пакети зацікавили в виробництві, але бачу вони не популярні в нас.Надіслано від мого SM-G130E, використовуючи Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 12 минут назад, Rusyj4 сказал: про перспективи безсотових пакетів але бачу вони не популярні в нас. Мабуть через низьку цiну , що пропонують купцi пакетiв Але для цього дiйсно iнша тема iснуе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрец 76 Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 3 часа назад, Мико сказал: Именно так и продаю В корпус покупателя 145 мм 8 рам расплода + 2 кормовых +хорошая цена Одна проблема уходит 10 рам на пакет а бруски рамок уже по 6 гривен ,вощина тоже поднимается в цене Много продавать не получается Но с появлением на рынкн ППС нуков 6 рамочных решит надеюсь проблему Главное можно работать без хвостов и это большой плюс 2 рамки в запас 10 на продажу И после акации заселяй по новой А чого аж 8 рам расплоду , а не 6 рам ? Шось жирновато будет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 7 минут назад, Юрец 76 сказал: А чого аж 8 рам расплоду , а не 6 рам ? Шось жирновато будет! Выше написано....+хорошая цена 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 1 час назад, yurasaver сказал: как раз модель рамки частично и дает одну из возможностей семьи обеспечить максимальную яйценосткость матке и это актуально именно в ранне-весенний период, когда нужно максимально поддреживать, а точнее создавать, микроклимат в гнезде. от рамки мало что зависит а от умения пчеловода водить пчел зависит очень многое чтобы получить хороший результат 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 6 часов назад, Мико сказал: Главное можно работать без хвостов и это большой плюс Хвосты всё равно будут... Если продавать очень ранние пакеты то возможно и без хвостов. но при продаже в обычные сроки семейка в пене будет занимать 3 корпуса 6 рам. по 145 мм. так что учтите это при заказе корпусов. ещё пустой корпус хорошо использовать в качестве кормушки. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 4 часа назад, Мико сказал: А я вот дешевле 1500 гр за пакет на 145 рамке и с баками не называю и и цена никого не пугает Не думаю,что есть люди которые годами будут покупать пакеты на 145 рамку. Могут купить Один раз и не больше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
К. А. Е. Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 11 минут назад, Джаз сказал: Слушайте, прошу по человечески, со своими "шедеврами" комне не лезьте. Я внятно написал или разжевать? Не Вам мне указывать. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 4 минуты назад, КАЕ сказал: Не Вам мне указывать. Ага, уже поздно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 цього сезону 2018-го створю собі пару сімейок на 145, проблем з цим абсолютно ніяких, чому не одну, а пару ,точніше декілька,ну думаю спробувати вже існуючі методики і може щось тай своє виникне,ну всяк буває, такщо майте наувазі,що буду на правах початківця і ВИ тут всі мусите по першому мому зову на пароль "капєц шо дальше робити(всьо пропало)" надавати своєчасні мені поради,заспокоювати,що не все втрачено не я перший і не я останій і тд.,такщо майте наувазі 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuda Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 4 минуты назад, miro сказал: цього сезону 2018-го створю собі пару сімейок на 145, проблем з цим абсолютно ніяких, чому не одну, а пару ,точніше декілька,ну думаю спробувати вже існуючі методики і може щось тай своє виникне,ну всяк буває, такщо майте наувазі,що буду на правах початківця і ВИ тут всі мусите по першому мому зову на пароль "капєц шо дальше робити" надавати своєчасні мені поради,заспокоювати,що не все втрачено не я перший і не я останій і тд.,такщо майте наувазі Если будете писать "капэць", кликните и меня, читать буду.. Хочу и я пробовать 145 рамку. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FES Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 В мене чомусь сім'ї на Українській рамці в лежаках, поки меду більше збирають ніж сім ї на рамці РУТ. Можливо не повністю освоїв метод утримання бджіл на 230 рамці. (хоча працюю з ними тільки другий сезон.) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрец 76 Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 1 минуту назад, FES сказал: В мене чомусь сім'ї на Українській рамці в лежаках, поки меду більше збирають ніж сім ї на рамці РУТ. Можливо не повністю освоїв метод утримання бджіл на 230 рамці. (хоча працюю з ними тільки другий сезон.) У нас на Харківщині вулики на українську рамку можно мабудь тільки в музеї побачити. Мій кум колись незнаючи з чого починати, купив 10 вуликів на укр. рамку, так і не завів бджіл, бо рядом на такій рамці бджіл не знайшов. А коли хотів в тому році продати, так йому і по 50 грн. не дали. Оставив собі, зараз в них зерно хранить. Чогось не прижились в нас такі вулики. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 3 минуты назад, Юрец 76 сказал: У нас на Харківщині вулики на українську рамку можно мабудь тільки в музеї побачити. Приезжай покажу и не только эти 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 1 час назад, Stol сказал: Не думаю,что есть люди которые годами будут покупать пакеты на 145 рамку. Могут купить Один раз и не больше. Почему эти же люди покупают из года в год пакеты на 300 мм рамке 2 часа назад, Юрец 76 сказал: А чого аж 8 рам расплоду , а не 6 рам ? Шось жирновато будет! За дополнительную плату на всё согласен 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Только что, Мико сказал: Почему эти же люди покупают из года в год пакеты на 300 мм рамке Сам процесс нравитсяхотя 300-я больше в ходу 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрец 76 Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 1 минуту назад, Егор Юрьев сказал: Приезжай покажу и не только эти Та я їх в кума бачив, товщина стінки мабуть 7 см. У мене у бабушки така скриня с приданим стояла. Так я її коли витягував прийшлось на допомогу ще 3-х кликати. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 1 хвилину тому, Егор Юрьев сказав: Приезжай покажу и не только эти що,ще й вулик Левицкого в первозданнім вигляді,а я на таких проходив в 12 років практику,як я тішився,що тато лежак на дадан змайстрував, а не вулик де рамки збоку витягувати приходилось Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрец 76 Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 2 минуты назад, Мико сказал: За дополнительную плату на всё согласен Тепер поняв! а то я думав такий стандарт на 145 рамку. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 1 час назад, Сергей Тюркин сказал: Хвосты всё равно будут... Если продавать очень ранние пакеты то возможно и без хвостов. но при продаже в обычные сроки семейка в пене будет занимать 3 корпуса 6 рам. по 145 мм. так что учтите это при заказе корпусов. ещё пустой корпус хорошо использовать в качестве кормушки. Однажды пакеты продавались в апреле месяце Так захотел покупатель 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрец 76 Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 1 минуту назад, Мико сказал: Однажды пакеты продавались вапреле месяце Так захотел покупатель Мабудь прям із підмором, теж за росплід пішов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 14 минут назад, miro сказал: що,ще й вулик Левицкого в первозданнім вигляді,а я на таких проходив в 12 років практику,як я тішився,що тато лежак на дадан змайстрував, а не вулик де рамки збоку витягувати приходилось Нііі,такого нема 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрец 76 Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 12 минут назад, Юрец 76 сказал: Мабудь прям із підмором, теж за росплід пішов Микола Романович! це була шутка. Вибачаюсь. Ваш досвід і ваша думка мені дуже корисна. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 12 минут назад, Юрец 76 сказал: Мабудь прям із підмором, теж за росплід пішов Ээээ,так не скажи,да.Разозлил уважаемого человека.Осторожнее в высказываниях. Еще прийдешь к нему в подсобники проситься. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts