gardener Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Сьогодні прекрасний день. Третя внучка. З чим можете мене і поздоровити. 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 2 хвилини тому, gardener сказав: Сьогодні прекрасний день. Третя внучка. З чим можете мене і поздоровити. Вітаємо! Відмінна новина! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostya-Костя Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Вітаю ! Розширяйте пасіку , меду вже треба в три рази більше ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
К. А. Е. Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 От всей души поздравляю.Пускай растет здоровой на радость всем. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шульц Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Щирі привітання. Здоров'я внучці і дідусеві!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пётр Ахтырский Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 присоединяюсь к поздравлениям 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Поздравляю!!! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Только что, gardener сказал: Сьогодні прекрасний день. Третя внучка. З чим можете мене і поздоровити. Вітаю. Внучці міцного здоров,я та щастя в житті , а діду довгих літ , щоб попав в тему " і знову став прадідом " . І ще - діду ! пора альтанку розширять .... і піч - мангал теж .... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Бог любит троицу а четвертым будет внук также поздравляю здоровья внучке и деду не хворать 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob12 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Вітаю дідуся! Нехай здоровенька росте на втіху всій родині. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 Всім велике дякую! Чекав цього дня дуже... ЗІ Думав встигну...а тут, як на зло фрезер згорів... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 12 часа назад, gardener сказал: Сьогодні прекрасний день. Третя внучка. З чим можете мене і поздоровити. Поздравляю вас и вашу семью! Это супер! Клёво, что уже целых 3 маленьких создания имеют таааакого офигенного дедушку! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 2 часа назад, gardener сказал: Всім велике дякую! Чекав цього дня дуже... ЗІ Думав встигну...а тут, як на зло фрезер згорів... Есть советская, выслать? Поздравляю! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 дякую. На пару годин би не помішала 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 7 минут назад, gardener сказал: дякую. На пару годин би не помішала дед найдёт выход из положения , уверен! Ноя не шутил если чего, на связи! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 3 хвилини тому, Кузьмич сказав: дед найдёт выход из положения , уверен! А куди я дінуся? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 10 минут назад, gardener сказал: А куди я дінуся? Нууууу, именно в Вас я нисколько не сомневался! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Поздравляю . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 13 години тому, gardener сказав: Сьогодні прекрасний день. Третя внучка. З чим можете мене і поздоровити. Вітаю! Малечі і мамі, насамперед, - міцного, доброго здоров"я. А вам того ж і успіхів у пасічникуванні на благо родини! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Мои искренние поздравления! Здоровья маме и деткам, да и вам пригодится! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Вітаю!!! Хай росте здорова та щаслива!!!1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 Може хтось знає як зробити шось типу лаку з воску, прополісу і живиці. Колись в мене був рецепт, а тепер не можу знайти. Це я хочу ліжко покрити ним. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 В 24.04.2017 в 19:18, gardener сказав: Сьогодні прекрасний день. Третя внучка. З чим можете мене і поздоровити. Прийміть мої вітання - хай росте здоровеньке і радує... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Мои поздравления!!! Надеюсь меня в старости ждет тоже самое. А то все время хотел дочку, а уже родилось два сына. ))) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 В 24.04.2017 в 19:18, gardener сказав: Сьогодні прекрасний день. Третя внучка. З чим можете мене і поздоровити. а завтра?.. Четверта буде... і буде ще ліпший день? Хоча Ви вже й так досягли звання дідусь. 1 - внука - дід, 2 - дідок, 3 - дідусь. Чи є баба - героїна і дід-герой? Вітаю. Хай здорові ростуть всій родині на радість та щасливі будуть. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts