Перейти к содержанию

"Рада Форуму". Положення.

Sanich

Проект "ПрофСовет Форума". Обсуждение и голосование.   

81 пользователь проголосовал

1. 1. Поддерживаете ли вы данное предложение?

• Да, поддерживаю
      67
    • Нет, но поддержал бы в другой редакции
      3
    • Нет, не поддерживаю
      11

Рекомендуемые сообщения

Благодарю того одного, кто проголосовал против! Ато всеобщий одобрямс прям напрягал, что кто-то не так. :az:

1 минуту назад, Алёнка сказал:

Что можно зарегистрироваться и проголосовать за самого себя.

Да ладно. Слабо верится. Кроме того я смогу отследить масовое голосование таких пользователей за определенного кандидата. 

Да и плюшки не такие уж большие. Самая большая плюшка - это признание форумчан. А наголосовать его самому себе не шибко приятно. :IMHO1:

• Подобається 2

так не бачу передвиборчої агітації, і до сих пір мені не приходять sms з номером товаро-накладної:umora:,активніше, два тижні вже пройшли

• Подобається 2

Я так почитал, и понял что даже в этой теме уже пора наводить порядок....

По сути выбираю 12 модераторов, которые будут разбирать жалобы и казнить, в редких случаях миловать.

Но дабы не было хаоса, для этих 12 человек не помешало бы составить Кодекс! :IMHO1:

• Подобається 4

3 минуты назад, Пчеломучитель_ua сказал:

которые будут разбирать жалобы и казнить

Нет. Эту привилегию я оставил пока только для Администратора и супермодератора. 

3 минуты назад, Пчеломучитель_ua сказал:

редких случаях миловать.

А вот это будет вполне в их компетенции. 

На мою думку, повинно бути непарне число в Раду щоб приймати рішення

• Подобається 2

3 минуты назад, dust сказал:

13? :crazy:

Нашим дармоїдам не заважає приямати рішення число 450. :) Крім того в правилах прописано  - рішення приймаєтсья сімома голосами. 

• Подобається 1

26 минут назад, dust сказал:

В Ради повинен бути Голова, чи головуючий, в якого може бути право вирішального голосу у випадку рівності голосів.
Кодекс, Статут, Правила чи що інше - обов'язково, бо без цього будуть одні непорозуміння як між членами Ради, так і просто користувачами форуму.

• Подобається 2

10 часов назад, Sanich сказал:

Чому? Можливо я щось не врахував. ПРосто якщо немає три чоловіки, то набрати 7 голосів за рішення буде доволі складно, як на мене. 

Боюсь, щоб не поринути в безкінечний процес довиборів. Тому пропоную саме такий варіант. 

Я - за!

Тільки треба пам"ятати, що всі ми - живі люди. І якщо пару чоловік невзмозі виконувати свої обов"язки піде, Рада повинна працювати. Просто треба передбачити, що їх місце мають зайняти наступні - по списку попереднього голосування. От і все.:IMHO:

10 часов назад, miro сказал:

це рада на 2018?

все-таки 12 форумчан маловато,моя думка 25 ,як кількість регіонів областей і нічого страшного як не виберуть з якоїсь області зате шанс буде,тай розприділення за напрямками тем буде більш ретельніший,завжди буде ресурс перерозподілу у разі певних форс-мажорних обставин{тривала відсутність за будь яких обставин,теща планшетку позиче:umora:},але якщо серйозно всяко є,

ну і з попередженнями,раз пішли такі демократичні процеси вношу пропозицію на розгляд адміну користуючись моральними принципами християнського вчення та з нагоди великого Свята усіх християнських конфесій, обявіть "поголовну" амністію хто має попередження,дайте так би мовити заново стати на шлях добра милістью своєю.

:umora::ay:

• Подобається 3

9 часов назад, Solo сказал:

Що той  "Бан назавжди" дає, крім озлоблення? Можна спокійно зареєструватись під другим ніком, і дальше продовжувати спілкування.

Саме це й не один раз я спостерігав на форумі. Он Бомбус вже заплутався у своїх регістраціях. :IMHO:Стиль мовлення, сама мова та поведінка стовідсотково вказує на це. Та й не один він. Більшість з "конфліктуючих" мають по кілька тимчасових ніків.

• Подобається 3

9 часов назад, vovchik13033 сказал:

Ааа !:) Тепер ясно . Мені взагалі то все рівно . Не сподобалось лише :

Анархія не почнеться ?

Та у нас же тут були присутні анархісти з самого Гуляйполя ! Але, як на мене, у деякій мірі, це лише додає демократії...:IMHO:

7 часов назад, miro сказал:

давайте створюйте тему куди подавати кандидатів ,чи то Sanichu в приват? , і ще раз мене поправте я можу подати 12 кандидатів,чи одного?

ху, чуть не забув, а гречку з маслом хто буде роздавати? я в принципі цукром або воском можу брати:umora:

:umora: Ліпше матками та пакетами !:ay::vinny:

• Подобається 3

7 часов назад, miro сказал:

все готую список шести кандидатів,Sanich я Вам в приват скину, но Ви щоб нікому не казали,я їм сам адресу для нової пошти для гречки скину:umora:

:vinny:Та ви ж не забувайте, Що  саме тут є ходовим!:rofl: Гречка ж у нас не ходовий товар...

":umora: Ліпше матками та пакетами !:ay::vinny:"

• Подобається 2

7 часов назад, Алёнка сказал:

Что можно зарегистрироваться и проголосовать за самого себя.

Це вже дебати... 

Алёнка, думаю, що ти повинна бути там, як представниця від жіноцтва форуму. :ay:

• Подобається 5

7 часов назад, SASHA.OK сказал:

такого змісту "В мене бакфаст приніс чотири магазини меду, а карпатка два"  Питання, це розцінювати як рекламу чи ні??? :ah:

якщо це в темі "бакфаст" , а не в кожній поперечній...

8 часов назад, Sanich сказал:

обто їм заборонити, а іншим дозволити? :)  

Нічого поганого не бачу в рекламі, якщо вона у відведеній для того темі чи розділі. Більше не сприймаю антирекламу.  

Заборонити те, що "не в темі" . Реклама це як у модератора, по вуликам сендвічам. А  все інше просто трьоп, в тему і без теми:IMHO:

• Подобається 3

2 часа назад, ДобровоЛ сказал:

Та у нас же тут були присутні анархісти з самого Гуляйполя ! Але, як на мене, у деякій мірі, це лише додає демократії...:IMHO:

В них права були так як і у всіх . А тепер , буде по схемі : " казнить нельзя помиловать " , а кома за настроем .

• Подобається 1

8 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Алёнка, думаю, що ти повинна бути там, як представниця від жіноцтва форуму. :ay:

Не думаю, что это хорошая идея, чесслово! smile190.gif  Я не отвечаю пункту требований про высокие морально-этические качества.smile438.gif ;)

6 часов назад, vovchik13033 сказал:

В них права були так як і у всіх . А тепер , буде по схемі : " казнить нельзя помиловать " , а кома за настроем .

Не все же такие. Нужно выбрать тех, кто умеет быть максимально объективным и сдержанным.

:IMHO1:: @Sanich подал идею, послушал мнения и пусть ставит голосование. Потому что если долго рассусоливать, то каши не сваришь.

• Подобається 3

1 час назад, vovchik13033 сказал:

В запропонованих правилах не вказано, що представник Ради не може бути покараним. Я діючим модераторам видавав попередження і не раз - не бачу проблеми, щоб видати попередження члену ПрофРади, якщо людина неправа та порушує правила. 

• Подобається 4

20 минут назад, Алёнка сказал:

... smile190.gif  Я не отвечаю пункту требований про высокие морально-этические качества.smile438.gif ;)

Не все же такие. Нужно выбрать тех, кто умеет быть максимально объективным и сдержанным.

Спеціально ще  раз перечитав на початку теми - там про це (що вище) ніслова.

Будемо просили в Раду !!!!!

Рахуйте першого кандидата !

30 минут назад, Алёнка сказал:

Я не отвечаю пункту требований про высокие морально-этические качества.smile438.gif 

С этого места , поподробней пожалуйста .....:)

• Подобається 1

5 часов назад, dust сказал:

Спеціально ще  раз перечитав на початку теми - там про це (що вище) ніслова.

Будемо просили в Раду !!!!!

Рахуйте першого кандидата !

smile434.gif

С телефона мне неудобно процитировать. В самом начале после "цiлi проекту" примiтка. Там про високi морально-етичнi якостi и написано.

• Подобається 1

5 часов назад, vovchik13033 сказал:

С этого места , поподробней пожалуйста .....:)

Вы что, тему Гы не читаете? Плюс парочка вовремя удалённых модераторами постов. Не-а, я точно в пролёте :umora:

@Sanich, уже можно начинать думать о  кандидатах?:ole_ole:

• Подобається 1

8 минут назад, Алёнка сказал:

Получается, что да. Официально с понедельника. :) 

• Подобається 1

Люди должны быть объективными в любом случае и это главное, не должны относится ни к пакетчикам, ни матководам ни торгующих лекарствами и т.д., иначе там где будут затрагиваться их интересы или даже похожие (рука руку греет) они будут всегда не справедливы. 

• Подобається 2

12 минуты назад, Алёнка сказал:

Вы что, тему Гы не читаете? Плюс парочка вовремя удалённых модераторами постов. Не-а, я точно в пролёте :umora:

Тема Ги-ги  не рахується, бо вона ги-ги

• Подобається 2

3 минуты назад, Юрий Ник.12 сказал:

Люди должны быть объективными в любом случае и это главное, не должны относится ни к пакетчикам, ни матководам ни торгующих лекарствами и т.д., иначе там где будут затрагиваться их интересы или даже похожие (рука руку греет) они будут всегда не справедливы. 

Лучше всего что бы у них пчел не было...и жили они где нибудь подальше, а иначе объективности не будет...

• Подобається 13

5 часов назад, Sanich сказал:

Получается, что да. Официально с понедельника. :) 

С сегодняшнего дня?

5 часов назад, Юрий Ник.12 сказал:

Люди должны быть объективными в любом случае и это главное, не должны относится ни к пакетчикам, ни матководам ни торгующих лекарствами

Таких наберутся единицы. А сколько на форуме матководов и пакетчиков! Как же без них? Я думаю, что данные им полномочия наоборот приструнят их и помогут быть более объективными. Вряд ли будет так, что "мне не нравится твоя пчела, вот тебе пожизненный бан!"

• Sanich changed the title to "ПрофСовет Форума". Положение.
  • Sanich locked this тема
  • Sanich pinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...