Перейти к содержанию

Центрифуга для добування воску

gennadiy

Рекомендуемые сообщения

4 часа назад, Ю.М. сказал:

Воскотопка Бомба https://youtu.be/BEq5eLlUGLU

Задумка интересная спасибо! Вы в Харькове на выставке будете?

В 04.02.2022 в 22:36, Александр К. сказал:

Задумка интересная спасибо! Вы в Харькове на выставке будете?

Будем!

• 4 years later...

Оскільки моя сонячна воскотопка досі і в мріях, то сьогодні топив рамки старим перевіреним способом.

За одно і підрахував скільки влазить сировини, отже: під зав'язку влізло ввоскосировини з 90 рамок дадан. Правда ще на знаю який вихід буде в такому варіанті.

Віск з водою з цієї партії:IMG_20260620_143613.thumb.jpg.858b22f144c0988763f9308bf3536dc6.jpg

4 години тому, Конструктор сказав:

Оскільки моя сонячна воскотопка досі і в мріях, то сьогодні топив рамки старим перевіреним способом.

За одно і підрахував скільки влазить сировини, отже: під зав'язку влізло ввоскосировини з 90 рамок дадан. Правда ще на знаю який вихід буде в такому варіанті.

Віск з водою з цієї партії:IMG_20260620_143613.thumb.jpg.858b22f144c0988763f9308bf3536dc6.jpg

Я зробив нову сонячну, вже працює. :hi:

IMG_20260620_125023_MP (1).jpg

5 годин тому, Конструктор сказав:

Працює як січкарня:rofl:. Славний апарат. Я в свою вкидаю не більше 20 рам. Без парогерератора пробували працювати?

1 година тому, Ворон сказав:

Я зробив нову сонячну, вже працює. :hi:

IMG_20260620_125023_MP (1).jpg

І я собі все думаю ще одну зробити трохи більш потужну, але ніяк все руки не дійдуть.

6 годин тому, yu1986ra сказав:

Без парогерератора пробували працювати?

Колись один раз пробував, не сподобалося, може менший об'єм було б норм.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...