teplov Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 В 2017 році пропоную маток породи Бакфаст інструменального осіменіння, а також вільного парування та неплідних, таких ліній. B20(VY) = 19(VY) х 100(KAA) таких маток реалізував багато, відгуки схвальні, класичний Бакфаст, відводки які я робив собі, мирні, гарно, головне рівно розвились та принесли собі в зиму біля 20 кг меду. (відводки безросплідні, робились в середені червня на 1.2-1.5 кг бджоли) B54(VY) = 53(VY) х L (кордован зі штатів) Бджоли мені дуже сподобались, миролюбні на 6, сидять на соах теж на 6, гніздо щільне, до того ж дуже гарні всі однорідного жовтого окрасу. B19(VY) = B11(PK) х B350(vdB) Класичний Бакфаст. Відгуки схвальні. B12(VY) = B183(vdB) х B98(TR) Матка 16 року з Німечини Johann van den Bongard B5(VY) = ( B5 (PK) = B57 (TR) x B54 (TR) ) x B91(GI). Матка B5(PK) та її дочки, в Білорусі показали себе на відмінно. Мед 6. Роїння 6. Ціна Перевірені до печтаного: 40 $ Не перевірені на яйцекладку 15$ до 5 шт. 10$ 5 та більше. Осіменіння ваших маток 10$ до10шт. більше то ціна договірна. Вільного парування 10$ Не плідні 4$ т. 0678617827 Вальчук Юрій Перович. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoLenka78 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Добрий день, яким чином можна придбати матку Бакфаст на 2017 рік, чи можна придбати 1-2, яка ціна? Дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 по карніці немає нічого? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 На цій сторінці http://ukrqueenbee.com/Pedigree/VYP16_Pedigree(UA).html в найближчий час викладу родоводи маток зі стартового повідомлення. дещо вже зробив ( В20 VY ) тут минулорічна лінія B19(VY) http://ukrqueenbee.com/Pedigree/VYP15_Pedigree(UA).html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Харьковчанин Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Юрий, доброго времени суток. Запишите пожалуйста на 5 маток ИО не проверенных каждой из линий, которые Вы указали. Когда ожидаются по срокам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urareno3643 Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Доброго ранку хочу замовити 6 іо не перевіриних на яйцекладку . З лініями оприділимся потім. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncikk Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Доброе утро! Юрий Петрович запишите пожалуйста на 5 маток ИО не проверенных, по линиям напишу поже. Когда ожидаются по срокам? ТАких линий-- B54(VY) = 53(VY) х L (кордован зі штатів) Бджоли мені дуже сподобались, миролюбні на 6, сидять на соах теж на 6, гніздо щільне, до того ж дуже гарні всі однорідного жовтого окрасу. \ B12(VY) = B183(vdB) х B98(TR) Матка 16 року з Німечини Johann van den Bongard B5(VY) = ( B5 (PK) = B57 (TR) x B54 (TR) ) x B91(GI). Матка B5(PK) та її дочки, в Білорусі показали себе на відмінно. Мед 6. Роїння 6. Как с оплатой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
torr Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Юрий доброе утро запишить на 5 маток не провереных. По линиям каждой по одной. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Денис-94 Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Юрий,запишите меня на такие непроверенные ИО: B54(VY) = 53(VY) х L (кордован зі штатів) Бджоли мені дуже сподобались, миролюбні на 6, сидять на соах теж на 6, гніздо щільне, до того ж дуже гарні всі однорідного жовтого окрасу. \ B12(VY) = B183(vdB) х B98(TR) Матка 16 року з Німечини Johann van den Bongard B5(VY) = ( B5 (PK) = B57 (TR) x B54 (TR) ) x B91(GI). Матка B5(PK) та її дочки, в Білорусі показали себе на відмінно. Мед 6. Роїння 6. Как с оплатой и какие сроки хоть примерно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пасечник1984 Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 1 минуту назад, teplov сказал: Скрин свого повідомлення будьласка. в прошлую пятницу посмотрите,извините,что может грубо отозвался,но звонил тоже к Вам. Можете сказать какие условия оплаты у вас ?и какая у вас очередь уже ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 19, 2016 Author Share Posted October 19, 2016 14 минуты назад, Пасечник1984 сказал: в прошлую пятницу посмотрите,извините,что может грубо отозвался,но звонил тоже к Вам. Можете сказать какие условия оплаты у вас ?и какая у вас очередь уже ? З поста. Опубликовано: 11 октября Зараз я роблю ремонт в хаті (столова) тому виставлю лінії та ціни через тиждень або два. Залежить як часто мені будуть звонити Дякую за розуміння А обяву я подав вчора, я не мав часу, так що вибачайте. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 16 часов назад, ЮМос сказал: по карніці немає нічого? Звертайтесь до Богдана Болюбаша нік Богдан1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ТИВ Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Запишите на 5 маток ио, без проверки на засев, по 1 с каждой линии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol212 Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Юра какие будут отцовские,будет ли трутень от 105СК Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 19, 2016 Author Share Posted October 19, 2016 1 час назад, Sobol212 сказал: Юра какие будут отцовские,будет ли трутень от 105СК 100 МКК він же 105 буде, також є ще два точки з матками сестрами, котрі не далеко з B19VY та В53 це основні трутневі лінії. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 Ось один з тестових точків sasha m де всі сімї сестри В19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 13 минуты назад, teplov сказал: Ось один з тестових точків sasha m де всі сімї сестри В19 повністю вся пасіка на сестрах ? скільки сімей на пасіці ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 Вся окрім 3 ІО. Сестер 25 буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 44 минуты назад, teplov сказал: Вся в цьому сезоні ви прислали мені матку ШО B-19VY трутеньB-52TR. де можна подивитись її характеристику? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 5 часов назад, Sergei 08 сказал: в цьому сезоні ви прислали мені матку ШО B-19VY трутеньB-52TR. де можна подивитись її характеристику? B52TB я її назвав, Це Анатолія з Кадиївки, точок 40 сестер, я не раз там був, бджоли супер, Їхню маму запис я загубив десь, сьгодні в вечері чи завтра Tоля продиктує паспорт може привезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрец Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Юрий. Запишите меня пожалуйста на 5 маток ШО, без проверки на засев, по 1 с каждой линии. Только я не понял как с оплатой ( нужно сегодня оплатить, чтобы стать в очередь?) и как узнать каким я буду в очереди. Извините за мое непонимание, на форуме я недавноСпасибо за понимание!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 Юрец Записатись можна по телефону, або написати приватне повідомлення де вказати прізвище, адресу, телефон, та скільки чого. Ціна вказана в долларах тому і розрахуватись можна будь коли, в тому числі при отриманні, по курсу на той час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 21, 2016 Author Share Posted October 21, 2016 B54(VY) = 53(VY) х L (кордован зі штатів) Бджоли мені дуже сподобались, миролюбні на 6, сидять на сотах теж на 6 Я в них закохався. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torr Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 9 часов назад, teplov сказал: B54(VY) = 53(VY) х L (кордован зі штатів) Бджоли мені дуже сподобались, миролюбні на 6, сидять на сотах теж на 6 Я в них закохався. Юра а как у них с весенним стартом и сила семей. Да и по всем представленным линиям если такая инфа уже есть на данный час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 2 часа назад, torr сказал: Юра а как у них с весенним стартом и сила семей. Да и по всем представленным линиям если такая инфа уже есть на данный час. Сказати можу тільки в цілому за Бакфаст, якщо сімя йде в зиму на 7- 8 рамках (дадан) по весні фору дасть будь кому. По лініях? торік я в Серпні пройшов з війни, мало що з пасіки залишилось було, за рік багато роботи зоблено. Ліній зроблено багато, тесуються, тут виставив тільки ті які на моє переконання гарно себе покажуть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.