Ворон Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 39 хвилин тому, Конструктор сказав: Хіба не краще купити з пральної машини бак з барабаном і раз зробити хорошу річ, яка буде служити роками? Надіюсь ви вже зробили, тож діліться хорошою конструкцією. 16 хвилин тому, yu1986ra сказав: Під назвою посилання. Треба тицьнути. Я від цього далекий. Стараюсь купувати готові рішення. Ок, спробую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 20 хвилин тому, yu1986ra сказав: Під назвою посилання. Треба тицьнути. Я від цього далекий. Стараюсь купувати готові рішення. Подивився, обидві пластикові, нічим не відрізняються від моєї центи. п/с. Своєю центрифужу за раз, 5 літрів розвареної воскосировини. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 23 минуты назад, yu1986ra сказал: А може й через 10 років. Тільки мертвий не виліковний. Я ще поборюсь. Прапор в руки ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 05.03.2020 в 12:16, Конструктор сказав: Нарешті випробував центрофугу. Ось такий результат. 50 хвилин тому, Ворон сказав: Надіюсь ви вже зробили, тож діліться хорошою конструкцією. Вже давно, правда були не великі удосконалення, а взагалі все працює відмінно! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 27 минут назад, Конструктор сказал: Вже давно, правда були не великі удосконалення, а взагалі все працює відмінно! То все фігня . найкраще то вінтовий прес 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 1 година тому, Пахомич сказав: То все фігня . найкраще то вінтовий прес Був, чи вірніше є в мене прес, нічого не має там кращого, роботи більше, часу теж. Взагалі, то вже інша тема. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 2 години тому, Ворон сказав: Подивився, обидві пластикові, нічим не відрізняються від моєї центи. п/с. Своєю центрифужу за раз, 5 літрів розвареної воскосировини. Моя цента розсипалась на шостому вмиканні. Тому вже шукаю щось не з мого року виготовлення. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 20 хвилин тому, yu1986ra сказав: Моя цента розсипалась на шостому вмиканні. Тому вже шукаю щось не з мого року виготовлення. Моя досі працює, четвертий рік. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 1 година тому, Ворон сказав: Моя досі працює, четвертий рік. З антикваріатом як пощастить, або випробуваний часом, або час був до нього безжальним 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 12 хвилин тому, yu1986ra сказав: З антикваріатом як пощастить, або випробуваний часом, або час був до нього безжальним Невгадав, зроблений під заказ, весь з нержавійки і алюмінію,колишній шишці, срср. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 июня, 2025 Share Опубликовано 26 июня, 2025 На проблемному точку нарешті почався взяток. Попри постійні вітри 5-7 м/с, нормальні сім'ї приносять біля 1 кг на день. Ті що позначав як хворі мед носити відмовляються. Як їх має ''вилікувати'' сильний взяток я не розумію. Безрозплідний період дозволив бджолам добре почистити рамки. В одній з гірших сімей ще є лиш поодинокі сліди проблеми. В мене склалось враження, що найбільш проблемні рамки вони найменш заливають. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.