targal Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 йому спочатку треба мати жінку но на мою думку після порцедури такої він геройствувати не хотів Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Vbifyz Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 История конечно занимательная,но правда другая.Будете сами и ульи грузить и медок бравым ребятам откачивать и радоваться ,что живы остались.Смех закончится очень быстро.Или кто с наивных считает,что все кто мягко сказать до недавнего времени зарабатывал на промыслах ,которые перекрыли батрачить пойдут. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 У мене на другому точку в селі цього року викрали сімю з рамками вулик залишили причому льотна бджола поверталась до вулика топто викрали і 2 км знаходяться . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 12 часа назад, ДобровоЛ сказал: У мене сусіднього пасічника, що допомагав мені з сівбою медоносів, пару днів тому теж обікрали. Правда не вулики взяли, а електроінструмент, водяний насос. А що поліція, що міліція,- все одно усе це га..о! Вибачте за літературне слово. Та воно по другому й не назвеш... Чимало повипускали достроково... Можна ставити своє клеймо на рамки, можна ставити на потолочини кусок скла, або щось інше гладеньке , щоб злодій мусів взяти в руки і залишити відбитки , можна до вулика зробити якір типу штопор , можна під вуликом закопати пластикову пляшку з пропан - бутаном і киснем ну і приспособу. Можна використати звичайну новорічну хлопушку з меленим стручковим перцем . Людина буде ціла і повно в штанах. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman-1 Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 слава богу таке мене оминало. тай не чув щоб в нас тут вулики крали. Для прикладу в мене на роботі охорони взагалі ніякої. сторожів нема ні дньом ні вночі. зате прикормили кілька бездомних псів. вини свою тереторію охороняють ревно. може і для пасіки таке згодиться. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 Для злодія закон неписаний у мене рамки гофман 35 рамки збиті пневмопістолетом дріт нержавійка 0,5 таких рамок точно на ближніх пасіках немає але часу бракує на пошук. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 10 минут назад, Богдан1 сказал: Для злодія закон неписаний у мене рамки гофман 35 рамки збиті пневмопістолетом дріт нержавійка 0,5 таких рамок точно на ближніх пасіках немає але часу бракує на пошук. Написати заяву в міліцію зареєструвати ( щоб ви бачили не віритина слово) І дільничий нехай шукає. В дільничого кругом свої очі і вуха , тимбільше в радіусі до 3км. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 4 часа назад, Пахомич сказал: Написати заяву в міліцію зареєструвати ( щоб ви бачили не віритина слово) І дільничий нехай шукає. В дільничого кругом свої очі і вуха , тимбільше в радіусі до 3км. а дільничний не бджоляр? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
fantom36 Опубликовано 1 мая, 2016 Автор Share Опубликовано 1 мая, 2016 Сегодня получил фото рамок от пчеловода у которого сперли 6 ульев с пчелами. Рамки нестандартные -смыкающиеся, посередине видно выборку. Может кому попадуться такие рамки , дайте знать. Будем благодарны. Ульи украли с Хмельницкой обл. Дунаевецкий р-н. с. Ганивка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 8 минут назад, Любомир сказал: 5 часов назад, Пахомич сказал: Н а дільничний не бджоляр? Йому і не потрібно бути бжолярем. Якщо вкрали бика , то він не буде шукати, бо не ковбасник? Подана заява - мусить шукати , козачки підскажуть в кого шукати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 9 часов назад, targal сказал: Ми в прошлому році стояли на соняху і спіймали одного гаврика який зняв з прицепа рамконос і наклав повний рамок з медом і бжолою не били міліцію не визивали сіймали стягнули штани труси футболку відкрили один вулик який в мене прицеп стереже ох і він кусає посадили на вулик голою жопою ще два рази копнув по вулику щоб кращий єфект був як пустили бачилиб ви як він біг по соняшнику в переді планети летів Мабуть тепер у нього алергія не лише на мед, а й на крадіжки! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 1 мая, 2016 Share Опубликовано 1 мая, 2016 6 часов назад, Пахомич сказал: пляшку з пропан - бутаном і киснем ну і приспособу. Можна використати звичайну новорічну хлопушку з меленим стручковим перцем . Людина буде ціла і повно в штанах. Лучше РГД-5 к кольцу проволочку , ох и хлопушка не улья не кто взял крышку или улей . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 10 часов назад, blek-269 сказал: Лучше РГД-5 к кольцу проволочку , ох и хлопушка не улья не кто взял крышку или улей . Я на облётнике растяжки с сигналками расставил....... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
странник Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 4 часа назад, кузмич сказал: Я на облётнике растяжки с сигналками расставил...... Это как? Научи. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 В ?01?.?05?.?2016 в 21:04, fantom36 сказал: Сегодня получил фото рамок от пчеловода у которого сперли 6 ульев с пчелами. Рамки нестандартные -смыкающиеся, посередине видно выборку. Может кому попадуться такие рамки , дайте знать. Будем благодарны. Ульи украли с Хмельницкой обл. Дунаевецкий р-н. с. Ганивка. Так, рамки досить рідкісні. Може кому й попадуться. Але ж найчастіше, мабуть, крадуть не на продаж. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 9 часов назад, странник сказал: Это как? Научи. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 4 мая, 2016 Share Опубликовано 4 мая, 2016 В 30.04.2016 в 02:16, ДобровоЛ сказал: Та при владі ж ваші - вінницькі! То вам спідручніше запитати у своїх землячків, що вони творять... Всі вони наші, що східні бандити, що південо-західні бариги. І ми на них впливу майже не маємо, що на заході що на сході. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 4 мая, 2016 Share Опубликовано 4 мая, 2016 13 часа назад, Лавр сказал: Всі вони наші, що східні бандити, що південо-західні бариги. І ми на них впливу майже не маємо, що на заході що на сході. Так. І ніякого просвіту... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 10 ноября, 2017 Share Опубликовано 10 ноября, 2017 Можна тут дати інформацію про викраденні вулики @mascot. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.