Перейти к содержанию

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

47 минут назад, Фанат сказал:

Романовичу, ну хоть завтра скажіть, що 10 кг принесли, аж не интересно...:umora::umora::umora:

Теперь должно пойти на убыль . Места под нектар всё меньше и меньше 

У меня, сегодня +2.4 кг.

1 час назад, Мико сказал:

Ничего не меняется ,опять +8 кг ,аж не интересно 

Конспиратор, с Вас, ни какой.:( 

Только что, Фанат сказал:

Ні- ні, Ні -ні Романовичу, на убиль ніяк не можна....:umora: Романич з приносом переборщив з самого початку...:umora:

Завтра поставлю 7 корпус

На подходе молодой подсолнух ,

ближние поля 

И десяточка капнет 

У Романовича  баки підзависли і він рішив зробити рекламу? або хоче щоб наші єкспортери  бігом контракти позаключали,  а потім, коли вони будуть в них горіти виставити їм ціну 3 бакса  :umora:

25 минут назад, Фанат сказал:

7 км ви сказали  біля вас сімей немає, то це у вас ізольваний точок

7 км - це не ізоляція. З одного боку матка рвоне на 3.5 км, з протилежного трутень на 3.5, і така любов що аж дрантя буде летіти.:umora:

1 час назад, Женя Циба сказал:

Краще стабільность,чим скачки . 

Скачки - срачки скоро почнуться з боку експортерів. Медогонки вже налаштовані і чекають моменту. вони(експортери) теж. Тема ціни меду скоро запалає.

15 часов назад, ромео сказал:

То шо, цього року двайцятки не буде?:hmm:

Аграрии постарались что бы я руки особо не рвал тяжёлыми корпусами.

10 часов назад, Мико сказал:

Так как можно угнаться ,если у вас на точке семей  500 +,

У  меня  200 медовых в дереве.  а то ( нуки :umora:) семирамочники и то 300 я не вытянул ( план был 300+).   из за постоянного отхода пчёл и нехватки пыльци  они не могли развиваться да и медовые сначала я грабанул по расплоду и пчеле а потом и они потухли.

Загальний привес на сьогодні склав близько 30кг. В декого більше-38кг. По 2-3кг. \день такі нині в нас привесі.Ночі холодні (13-15*С) але є надія на пізній, що ще не зацвів.

8 часов назад, охотник пчел сказал:

У Романовича  баки підзависли і він рішив зробити рекламу? або хоче щоб наші єкспортери  бігом контракти позаключали,  а потім, коли вони будуть в них горіти виставити їм ціну 3 бакса  :umora:

Романович сказал выводу маток на продажу  

"Остаточне прощавай " Тел в аватарке можете убедиться 

7 часов назад, Фанат сказал:

Цікаво, а фундамент добрий під вуликами???  Негоже, коли під вагою верхніх корпусів з медом нижній розлізеться.:umora:

Не волнуйтель не розлезится ,корпуса все новые деревянные 

подставки с труб двухдюймовых , выдержали шестидневный принос по 10 кг 

Всё проверено и перепроверено 

7 часов назад, Серж 82 сказал:

7 матка рвоне на 3.5 км, 

Да кто её пустит,

семь семей отцовских ,до сих пор трута кормят 

Вдуют по самое не могу уже на стометровке от точка 

В 11.07.2019 в 22:28, Ворон сказав:

Намостив в вагончик 14 шт.

Платформа 6м в розкладеному стані. 30шт... Як в лабіринті, але влазить:umora:. 28 вже  майже зручно...  Привіси від 0,5 до  3.    Середненько...

Стабільні привіси на чотирьох контрольних  від 3 до 4,7кг плюсів. Соняшник повсюду, але чуда, як раніше, привіси до 10ки мабуть не буде. Вулики під завязку. Печатка слабенька. Сумарно поки що, по інформації знайомих та моєї, ранній сонях дав 40-60кг прибавки на КУ. Все залежало від початку цвітіння соняху.

18 минут назад, Bee_Keeper сказал:

Стабільні привіси на чотирьох контрольних  від 3 до 4,7кг плюсів. Соняшник повсюду, але чуда, як раніше, привіси до 10ки мабуть не буде. Вулики під завязку. Печатка слабенька. Сумарно поки що, по інформації знайомих та моєї, ранній сонях дав 40-60кг прибавки на КУ. Все залежало від початку цвітіння соняху.

десятка это на пустой ящик,  а у меня в этом году поля очень неспешно зацветают,  паи по 7-10 га,  и в разгар цветения ульи уже будут залитые. пока больше 5 не было

Постановка пяти вощин привела к пяти кг привеса 

Сьогодні  від 0,7(парний нулеус 2х5 рамок) до 5кг.(сам власник вагів не може дати пояснення такому "великому китайському стрибку") . найчастіша цифра -2кг. Маленькими привесами дійшли до 34кг загального.Сьогодні моя "домашня"(стоїть вдома під яблунею) карпатка(травневий відводок на дві р.р. і стару матку карпатку) перетнула  повноцінну (можливо закордонну, треба допитатись у власника) карніку, по денному привесу, принесла 1,8кг проти 1,7кг. Відстань між конкурентами(К.В.) 1.5кг.Карніка поважчала на 34кг . від початку Г.В.Карпатка відстроїла до 10р. гніздо принесла в крп. Рута близько 20кг. днів три тому отримала РР і магазін на 10 полурамок, з ним поважчала кг на 6.Якщо хвате завзяття занотую і оприлюдню результати цих змагань.Ясна річ ніяких висновків по медопродуктивності порід зробити з цього неможливо, просто цікаво.

Хто хоче вгадати на скільки вранці лешае вулик (під яблунею) при названих умовах і дених привесах. Сьогодні поспостерігав з прийшов до думки- збільшення ваги вул. відбуваеться хвилями(прильот важких бджіл-відповідно),перша хвиля з 8-ї до 11-ї. Компенсуеться нічний отвес , планка вагів піднімаеться.

Сьогодні  від 0,7(парний нулеус 2х5 рамок) до 5кг.(сам власник вагів не може дати пояснення такому "великому китайському стрибку") . найчастіша цифра -2кг. Маленькими привесами дійшли до 34кг загального.Сьогодні моя "домашня"(стоїть вдома під яблунею) карпатка(травневий відводок на дві р.р. і стару матку карпатку) перетнула  повноцінну (можливо закордонну, треба допитатись у власника) карніку, по денному привесу, принесла 1,8кг проти 1,7кг. Відстань між конкурентами(К.В.) 1.5кг.Карніка поважчала на 34кг . від початку Г.В.Карпатка відстроїла до 10р. гніздо принесла в крп. Рута близько 20кг. днів три тому отримала РР і магазін на 10 полурамок, з ним поважчала кг на 6.Якщо хвате завзяття занотую і оприлюдню результати цих змагань.Ясна річ ніяких висновків по медопродуктивності порід зробити з цього неможливо, просто цікаво.
Хто хоче вгадати на скільки вранці лешае вулик (під яблунею) при названих умовах і дених привесах. Сьогодні поспостерігав з прийшов до думки- збільшення ваги вул. відбуваеться хвилями(прильот важких бджіл-відповідно),перша хвиля з 8-ї до 11-ї. Компенсуеться нічний отвес , планка вагів піднімаеться.
Десь з пів-кіло мінус зранку. Моя думка

2 часа назад, Вадим Попов сказал:
5 часов назад, Винодел сказал:

...

Десь з пів-кіло мінус зранку. Моя думка

Можливо й більше :IMHO:?

All+=2.99
Noch+=-0.64 Day+=3.63

07:00_73.15Kg 18C
12:00_75.33Kg 22C
16:00_75.61Kg 24C
20:00_76.78Kg 24C

$30.76
Bat 77% Ok
Ant 30% Up10489. Це показники "Умного улья"  за один з днів минулого тижня. Зверніть увагу, що принос нектару різниться по часу. Інтенсивно бджілки працюють до обіду і після 4 години дня до вечора. Пасіка на соняшнику.

All+=3.13
Noch+=-0.43 Day+=3.56

07:00_74.95Kg 17C
12:00_76.88Kg 23C
16:00_77.15Kg 26C
20:00_78.51Kg 27C

$27.76
Bat 76% Ok
Ant 38% Up14817. Той самий вулик (двокорпусний по 10 украінських рамок в корпусі. Матка карпатка) за вчора. Перед цим забрав з нього кілька повномедних рамок. І знову в обідню пору бджілки відпочивають.

15 хвилин тому, Немолодий сказав:

All+=3.13
Noch+=-0.43 Day+=3.56

07:00_74.95Kg 17C
12:00_76.88Kg 23C
16:00_77.15Kg 26C
20:00_78.51Kg 27C

$27.76
Bat 76% Ok
Ant 38% Up14817. Той самий вулик (двокорпусний по 10 украінських рамок в корпусі. Матка карпатка) за вчора. Перед цим забрав з нього кілька повномедних рамок. І знову в обідню пору бджілки відпочивають.

невистачає даних по шв. вітру і вологості повітря. Це суттєво позначається на показниках приносу:IMHO:

15 часов назад, Мико сказал:

Постановка пяти вощин привела к пяти кг привеса 

Не иначе как сглазили семью:umora:

11 часов назад, Винодел сказал:

моя думка що за ніч вулик полегшав на 400 гр

6 часов назад, rodnihek сказал:

Не иначе как сглазили семью:umora:

Всё нормально 

Защита поставлена серъёзная 

Потеплело до 30,3 * 

и привес перевалил десяточку 

+ 10 кг  300 грамм 

Сьгодні вранці до вагів дійшов десь об 9-й , зменшення -0,9кг.Сьогодні привес 2кг. карніка колеги-1.Власник в розпачі,сім'я в робочому стані, чому так мало-не маю переконливих думок. Дані "розумного вулика" нашого колеги "Немолодого" підтверджуються моїми механічними вагами, тільки приноси в мене (і в нас) менші. Про "рибні"(медодайні ) місця. Вони таке існують, прикладом може слугувати місце  п. Вороніна яке радуе а мо кого дрятуе сталими великими приносами.Багато років маю на ГВ 5-8 точків, але тільки останні роки на кожному ваги. Щоб мати дані потенціалу місцевості ставлю найпродуктивнішу(на мої погляд) сім.Також опитую колег з КВ (в нашому районі тренд-мати КВ).В нас ,поки що, "капае" по 2кг.Неодноразово  відрізнявсь точок "Тавижне" там зазвичай більші приноси.Сьогодні обїхав мотіком декілька точків,зняв показники КВ.Можна сказати про популярне 2кг. приносу.В "Тавижньому" 7,5кг від неділі 9-ї ранку(зважування),  виходить за два дні.Точок "Вугол"-6,5кг. за три дні. За тиждень зацвіте пізній сонях думаю поставити поблизу "розвідника" на вагах, може це допоможе в вирішенні питання везти туди чи ні. Десь за 16км від дому.За пару км. від "перспективного" поля точок "Шашко" з КВ і привеси на якому скромні1-2кг.квітуючого соняху навколо, зрозуміло, досить багато, різних власників , сортів і культури землеробства.Така ото частина моїх розваг і думок.Колеги поставили за 17-20км. асфальтом і манівцями від мене на більш"тучних"(гумусних) землях. в місцях з репутаціею "медодайних", але не в цьому році бо загальний принос тільки трохи більший від карніки колеги(яка останні дні знесилилась) що за 1,5км. від мене.Колеги почали качати.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...