Перейти к содержанию

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

22 години тому, Cfif сказав:

А буркун весь сірий від бджоли: 

Може з азотом переборщили?

Який був попередник?

16 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Який був попередник?

хутір розпахали

В 03.07.2023 в 17:37, Wladimir_K сказал:

Я мав на рахунок меду з гречки. Раніше це був один з найдорожчих медів, а зараз на нього попит лише на внутрішньому ринку і при тій кількості вже є надлишок за останні 2 роки. Простіше соняшник мати чистий гречка лише цікава для розвитку до соняшнику.

скажімо відверто шо просто ринку внутрішнього не стало а інакше я не розумію як на такий мед як гречка не може бути попиту

В 03.07.2023 в 11:33, Wladimir_K сказал:

А далі куди той мед продавати? 

на півдні за такий мед тільки і питають а якшо привозять то колотять один до семи з соняшником

2 часа назад, artemishe сказал:

на півдні за такий мед тільки і питають а якшо привозять то колотять один до семи з соняшником

Не тіки на півдні  :unsure:

3 часа назад, artemishe сказал:

скажімо відверто шо просто ринку внутрішнього не стало а інакше я не розумію як на такий мед як гречка не може бути попиту

Бо його надлишок на ринку. Торік у мене в регіоні напевне було 60% мед гречка з соняшником і різнотрав'ям і його велика проблема була продати оптом. А раніше за таким бігали шукали 

18 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Бо його надлишок на ринку. Торік у мене в регіоні напевне було 60% мед гречка з соняшником і різнотрав'ям і його велика проблема була продати оптом. А раніше за таким бігали шукали 

Не знаю хто з гуртовиків і коли бігав за не монофлорним медом. В мене такого ніколи не було. Ви звідкіля? В яку ціну продавався такий мед гурт/роздріб?

7 минут назад, yu1986ra сказал:

Не знаю хто з гуртовиків і коли бігав за не монофлорним медом. В мене такого ніколи не було. Ви звідкіля? В яку ціну продавався такий мед гурт/роздріб?

Такий мед вільно продавався невеликим оптом на внутрішньому ринку. А оптом ніхто ніколи не ставив зайвих запитань.

48 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Такий мед вільно продавався невеликим оптом на внутрішньому ринку. А оптом ніхто ніколи не ставив зайвих запитань.

Гарна відповідь ні на одне з питань:rofl:

9 часов назад, yu1986ra сказал:

Гарна відповідь ні на одне з питань:rofl:

Ще раз,  не один і не два випадки було зимою і весною  цього року коли такий мед повернули назад і не 1 чи 2 т  по причині присутності в ньому гречки.

3 години тому, Wladimir_K сказав:

Ще раз,  не один і не два випадки було зимою і весною  цього року коли такий мед повернули назад і не 1 чи 2 т  по причині присутності в ньому гречки.

Ви знову промахнулись:rofl:. Знову відповідь не на мої питання.

І що це взагалі означає ''мед повернули назад''? Ви його або продали, або ні.

Тільки що, yu1986ra сказав:

Ви знову промахнулись:rofl:. Знову відповідь не на мої питання.

І що це взагалі означає ''мед повернули назад''? Ви його або продали, або ні.

В минулому році закупівельник (в телефонній розмові) без проблем забирав гречаний по ціні соняшника біля 60 грн.

Друзі, так все - таки, що сьогодні вага контрольного вулика показала? Є привіси?:ah: В мене за останні 7 днів +1.3кг.

1 година тому, chajka2005 сказав:

В мене за останні 7 днів +1.3кг.

З чого носять, які припущення? В нас на більшості вагів коливаться навколо нуля. Рідко в кого невеликий привес. Товарищ робив рекогносцировку, обїздив поля по простому, визначився. Бачив сходи соняха в стадії двох листків. Є в наших краях аграрій що щорічно сіє сонях пізно, про вражай такого питати не випадае - набундючений, на дзвінки не відповідае хоч колись і вчились разом. Принаймі третій рік поспіль маемо сонях що квітуе в серпні, товарного меду не дае, пилок і підтримуючий, бджоли активно товпляться на такому. 

Спостереження через вікно автівки за сільгоспугіддями і рослинами на них наштовхнули на думку-соняшник в одній фазі що в нас що в Сумській. Минулого року взнав, що за 20 км. е поля важкосуглиністі і до посівних там приступають пізніше чим в нас. Тільки меду не отримали з нього. Надійний медонос фацелія, на ній завджи бджіл як на Сіркові бліх.

В нас - 0 + так и танцюемо

Падаліщний  сонях кинув маяки

5 часов назад, chajka2005 сказал:

Друзі, так все - таки, що сьогодні вага контрольного вулика показала? Є привіси?:ah: В мене за останні 7 днів +1.3кг.

Screenshot_2023-07-05-19-15-07-490_com.alexdr.smartbeehouse.jpg

6 часов назад, Винодел сказал:

З чого носять, які припущення?

Цвіте зараз ваточник, синяк, глуха кропива(пустирник), розторопша. Це те що знаю і бачив. Дощу не було біля 2 міс, але в мене річка поруч, може на березі щось цвіте. У вівторок проїхав через Київську та Черкаську область, цвітучого  соняшника не бачив, навіть маяків, то ж він відпадає. 

Калужине Роменського р-на 1кг від неділі.Столяреве-Панасівка щось добавили не вспів зважити, почавсь дощ. Північ Дніпропетровської невеликий отвес, годуемо.

Гречка. За 7 днів +9 кг. Ближнє поле за 0,5 км ігнорують повністю - не вистачає вологи. Літають за 2,5 км. Літ шалений. 

Після зважувань, над дальнім полем пройшла затяжна злива. Скільки дощу капнуло  на ваги не відомо.

Зацвело поле подсолнуха, гектар 300. До начала поля, 1 км. Носили только по утрам, 6 дней. На весах + 8,6 кг. Сегодня всего +800 гр. И это видно уже всё, что это поле дало. Я, в шоке.

17 хвилин тому, mits сказав:

Носили только по утрам, 6 дней

Сорт Конді. 

6 минут назад, ромео сказал:

Сорт Конді. 

Гібрид. Нектар виділяє, але зазвичай 6-8 днів в районі 2-6 кг вдень.Ще не найгірший варіант.

23 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

2-6 кг вдень.

Звісно за пару годин вранці більше і не принесеш. Зате пруть так, аж любо дивитися... весь точок всипаний падаючими бджолами з взятком...

Інколи ввечері пару годин носять

33 хвилини тому, ромео сказав:

Звісно за пару годин вранці більше і не принесеш. Зате пруть так, аж любо дивитися... весь точок всипаний падаючими бджолами з взятком...

Інколи ввечері пару годин носять

А на вагах то скільки?

Колись теж "важив" падаючими бджолами.:)

15 хвилин тому, Конструктор сказав:

А на вагах то скільки?

Колись теж "важив" падаючими бджолами.:)

Не перетворюйте мистецтво в бухгалтерію...:umora:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...