yu1986ra Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 22 години тому, Cfif сказав: А буркун весь сірий від бджоли: Може з азотом переборщили? Який був попередник? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 16 хвилин тому, yu1986ra сказав: Який був попередник? хутір розпахали Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 В 03.07.2023 в 17:37, Wladimir_K сказал: Я мав на рахунок меду з гречки. Раніше це був один з найдорожчих медів, а зараз на нього попит лише на внутрішньому ринку і при тій кількості вже є надлишок за останні 2 роки. Простіше соняшник мати чистий гречка лише цікава для розвитку до соняшнику. скажімо відверто шо просто ринку внутрішнього не стало а інакше я не розумію як на такий мед як гречка не може бути попиту 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 В 03.07.2023 в 11:33, Wladimir_K сказал: А далі куди той мед продавати? на півдні за такий мед тільки і питають а якшо привозять то колотять один до семи з соняшником 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 2 часа назад, artemishe сказал: на півдні за такий мед тільки і питають а якшо привозять то колотять один до семи з соняшником Не тіки на півдні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 3 часа назад, artemishe сказал: скажімо відверто шо просто ринку внутрішнього не стало а інакше я не розумію як на такий мед як гречка не може бути попиту Бо його надлишок на ринку. Торік у мене в регіоні напевне було 60% мед гречка з соняшником і різнотрав'ям і його велика проблема була продати оптом. А раніше за таким бігали шукали 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 18 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Бо його надлишок на ринку. Торік у мене в регіоні напевне було 60% мед гречка з соняшником і різнотрав'ям і його велика проблема була продати оптом. А раніше за таким бігали шукали Не знаю хто з гуртовиків і коли бігав за не монофлорним медом. В мене такого ніколи не було. Ви звідкіля? В яку ціну продавався такий мед гурт/роздріб? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 7 минут назад, yu1986ra сказал: Не знаю хто з гуртовиків і коли бігав за не монофлорним медом. В мене такого ніколи не було. Ви звідкіля? В яку ціну продавався такий мед гурт/роздріб? Такий мед вільно продавався невеликим оптом на внутрішньому ринку. А оптом ніхто ніколи не ставив зайвих запитань. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июля, 2023 Share Опубликовано 4 июля, 2023 48 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Такий мед вільно продавався невеликим оптом на внутрішньому ринку. А оптом ніхто ніколи не ставив зайвих запитань. Гарна відповідь ні на одне з питань 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 9 часов назад, yu1986ra сказал: Гарна відповідь ні на одне з питань Ще раз, не один і не два випадки було зимою і весною цього року коли такий мед повернули назад і не 1 чи 2 т по причині присутності в ньому гречки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 3 години тому, Wladimir_K сказав: Ще раз, не один і не два випадки було зимою і весною цього року коли такий мед повернули назад і не 1 чи 2 т по причині присутності в ньому гречки. Ви знову промахнулись. Знову відповідь не на мої питання. І що це взагалі означає ''мед повернули назад''? Ви його або продали, або ні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 Тільки що, yu1986ra сказав: Ви знову промахнулись. Знову відповідь не на мої питання. І що це взагалі означає ''мед повернули назад''? Ви його або продали, або ні. В минулому році закупівельник (в телефонній розмові) без проблем забирав гречаний по ціні соняшника біля 60 грн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 Друзі, так все - таки, що сьогодні вага контрольного вулика показала? Є привіси? В мене за останні 7 днів +1.3кг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 1 година тому, chajka2005 сказав: В мене за останні 7 днів +1.3кг. З чого носять, які припущення? В нас на більшості вагів коливаться навколо нуля. Рідко в кого невеликий привес. Товарищ робив рекогносцировку, обїздив поля по простому, визначився. Бачив сходи соняха в стадії двох листків. Є в наших краях аграрій що щорічно сіє сонях пізно, про вражай такого питати не випадае - набундючений, на дзвінки не відповідае хоч колись і вчились разом. Принаймі третій рік поспіль маемо сонях що квітуе в серпні, товарного меду не дае, пилок і підтримуючий, бджоли активно товпляться на такому. Спостереження через вікно автівки за сільгоспугіддями і рослинами на них наштовхнули на думку-соняшник в одній фазі що в нас що в Сумській. Минулого року взнав, що за 20 км. е поля важкосуглиністі і до посівних там приступають пізніше чим в нас. Тільки меду не отримали з нього. Надійний медонос фацелія, на ній завджи бджіл як на Сіркові бліх. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 В нас - 0 + так и танцюемо Падаліщний сонях кинув маяки 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 5 часов назад, chajka2005 сказал: Друзі, так все - таки, що сьогодні вага контрольного вулика показала? Є привіси? В мене за останні 7 днів +1.3кг. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 6 часов назад, Винодел сказал: З чого носять, які припущення? Цвіте зараз ваточник, синяк, глуха кропива(пустирник), розторопша. Це те що знаю і бачив. Дощу не було біля 2 міс, але в мене річка поруч, може на березі щось цвіте. У вівторок проїхав через Київську та Черкаську область, цвітучого соняшника не бачив, навіть маяків, то ж він відпадає. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 5 июля, 2023 Share Опубликовано 5 июля, 2023 Калужине Роменського р-на 1кг від неділі.Столяреве-Панасівка щось добавили не вспів зважити, почавсь дощ. Північ Дніпропетровської невеликий отвес, годуемо. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля, 2023 Share Опубликовано 6 июля, 2023 Гречка. За 7 днів +9 кг. Ближнє поле за 0,5 км ігнорують повністю - не вистачає вологи. Літають за 2,5 км. Літ шалений. Після зважувань, над дальнім полем пройшла затяжна злива. Скільки дощу капнуло на ваги не відомо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 6 июля, 2023 Share Опубликовано 6 июля, 2023 Зацвело поле подсолнуха, гектар 300. До начала поля, 1 км. Носили только по утрам, 6 дней. На весах + 8,6 кг. Сегодня всего +800 гр. И это видно уже всё, что это поле дало. Я, в шоке. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля, 2023 Share Опубликовано 6 июля, 2023 17 хвилин тому, mits сказав: Носили только по утрам, 6 дней Сорт Конді. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 6 июля, 2023 Share Опубликовано 6 июля, 2023 6 минут назад, ромео сказал: Сорт Конді. Гібрид. Нектар виділяє, але зазвичай 6-8 днів в районі 2-6 кг вдень.Ще не найгірший варіант. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля, 2023 Share Опубликовано 6 июля, 2023 23 хвилини тому, Wladimir_K сказав: 2-6 кг вдень. Звісно за пару годин вранці більше і не принесеш. Зате пруть так, аж любо дивитися... весь точок всипаний падаючими бджолами з взятком... Інколи ввечері пару годин носять 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 июля, 2023 Share Опубликовано 6 июля, 2023 33 хвилини тому, ромео сказав: Звісно за пару годин вранці більше і не принесеш. Зате пруть так, аж любо дивитися... весь точок всипаний падаючими бджолами з взятком... Інколи ввечері пару годин носять А на вагах то скільки? Колись теж "важив" падаючими бджолами. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля, 2023 Share Опубликовано 6 июля, 2023 15 хвилин тому, Конструктор сказав: А на вагах то скільки? Колись теж "важив" падаючими бджолами. Не перетворюйте мистецтво в бухгалтерію... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.