Wladimir_K Опубликовано 23 мая, 2023 Share Опубликовано 23 мая, 2023 59 минут назад, yu1986ra сказал: Я такі плюси тільки в снах бачу Буває і більше, якщо є відповідні погодні умови. На ріпак головне погода, а зазвичай її немає. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 мая, 2023 Share Опубликовано 23 мая, 2023 Телефонував додому - +25 за тиждень, ще пару днів будуть носити. А окацію вже в гніздо будуть трамбувати Якось моментально все відбулося. Завтра окація буже виходити на максимум цвітіння - гул аж до вечора стояв 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 23 мая, 2023 Share Опубликовано 23 мая, 2023 11 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Буває і більше, якщо є відповідні погодні умови. На ріпак головне погода, а зазвичай її немає. Можна сказати цього року все зійшлося: в зиму гарні бджоли пішли , перезимували гарно , не дивлячись на дощову весну розвинулись досить непогано , гарні площі ріпака і погода не погана правда ще б дощику. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 23 мая, 2023 Share Опубликовано 23 мая, 2023 16 минут назад, Wladimir_K сказал: На ріпак головне погода Це точно. Минулого року 1 червня вагова за день занесла 15 кг. Наступного дня 7.5. Вдень було вище 25 ще й вночі підпарювало. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 мая, 2023 Share Опубликовано 23 мая, 2023 41 хвилину тому, Олександр С. сказав: Це точно. Минулого року 1 червня вагова за день занесла 15 кг. Наступного дня 7.5. Вдень було вище 25 ще й вночі підпарювало. Якої сили сім'я була на вагах? І скільки носили в попередні дні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 24 мая, 2023 Share Опубликовано 24 мая, 2023 7 часов назад, yu1986ra сказал: Якої сили сім'я була на вагах? І скільки носили в попередні дні? Сім'я сильна, карніка, два рута+3магазина. Носили значно скромніше, я на ріпаку привєси не фіксую, це так запам'ятались два дні. Погода не давала в травні, а тут раптово літо прийшло. Думаю в цьому році хто біля ріпака стоїть, то заправились добряче. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 мая, 2023 Share Опубликовано 24 мая, 2023 6 годин тому, Олександр С. сказав: Сім'я сильна, карніка, два рута+3магазина. Носили значно скромніше, я на ріпаку привєси не фіксую, це так запам'ятались два дні. Погода не давала в травні, а тут раптово літо прийшло. Думаю в цьому році хто біля ріпака стоїть, то заправились добряче. То як де. В мене тут близько біля 20 га ріпаку. Ті що поїхали туди плюються: ''бджоли не літали в ту сторону''. Повний нуль. Бджоли на підсосі весь травень. Оце вже починається якийсь рух в лісі, але то таке... 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 мая, 2023 Share Опубликовано 24 мая, 2023 Ріпак гуде, рамки заливають, але не печатають. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 24 мая, 2023 Share Опубликовано 24 мая, 2023 2 часа назад, gardener сказал: Ріпак гуде, рамки заливають, але не печатають. В мене сьогодні+2.9, відходить вже. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 мая, 2023 Share Опубликовано 24 мая, 2023 Сьогодні +3кг 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 мая, 2023 Share Опубликовано 24 мая, 2023 4 години тому, gardener сказав: , але не печатають. Мабуть печатна машинка зламалась 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 мая, 2023 Share Опубликовано 24 мая, 2023 2 хвилини тому, ромео сказав: Мабуть печатна машинка зламалась Казав сьогодні один: не мають часу, носять поки цвіте 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 25 мая, 2023 Share Опубликовано 25 мая, 2023 Ютуб підкинув випадково ролик , тут в пасічників чорниця по 6 кг дає правда бджоли потрібні спеціальні , уявляєте скільки ріпаку вони б принесли. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 25 мая, 2023 Share Опубликовано 25 мая, 2023 1 годину тому, uam_63 сказав: Ютуб підкинув випадково ролик , тут в пасічників чорниця по 6 кг дає правда бджоли потрібні спеціальні , уявляєте скільки ріпаку вони б принесли. Пасічників поменшало і приноси більшими стали 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 25 мая, 2023 Share Опубликовано 25 мая, 2023 15 годин тому, gardener сказав: Казав сьогодні один: не мають часу, носять поки цвіте Так і є , цілий день носять і цілу ніч переносять у верхні магазини і так по кругу , а печатати ніколи. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 25 мая, 2023 Share Опубликовано 25 мая, 2023 Сьогодні теж +3. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Шульц Опубликовано 25 мая, 2023 Share Опубликовано 25 мая, 2023 54 хвилини тому, Конструктор сказав: Сьогодні теж +3. Якось плавно плач "нічого не принесуть" перейшов у "куди будемо зливати мед" 1 7 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 26 мая, 2023 Share Опубликовано 26 мая, 2023 8 годин тому, Шульц сказав: Якось плавно плач "нічого не принесуть" перейшов у "куди будемо зливати мед" Тари вистачить, все добре! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 26 мая, 2023 Share Опубликовано 26 мая, 2023 Сьогодні ще +1кг , далі мабуть вже по взятку, до акації . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 мая, 2023 Share Опубликовано 26 мая, 2023 21 час назад, Шульц сказал: Якось плавно плач "нічого не принесуть" перейшов у "куди будемо зливати мед" Шось пішло не так . 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 мая, 2023 Share Опубликовано 26 мая, 2023 29 хвилин тому, Конструктор сказав: Сьогодні ще +1кг , далі мабуть вже по взятку, до акації . Поле вже зелене. А печатки недостатньо (в 70% сімей) для відкачування. Ще б парочку днів. Якщо корпусні не проблема зі складуванням акації, то в лежаках місця вільного нема. Заб'ють місце з під розплоду і всі рамки будуть повні від бруска до бруска. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 26 мая, 2023 Share Опубликовано 26 мая, 2023 22 часа назад, Шульц сказал: Якось плавно плач "нічого не принесуть" перейшов у "куди будемо зливати мед" Стандартно. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вітя Опубликовано 26 мая, 2023 Share Опубликовано 26 мая, 2023 25.05.2023 в 11:11, uam_63 сказав: Ютуб підкинув випадково ролик , тут в пасічників чорниця по 6 кг дає правда бджоли потрібні спеціальні , уявляєте скільки ріпаку вони б принесли. так це той, що вчить бджіл правильно соти строїти пі.......ти не мішкі сховати. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 28 мая, 2023 Share Опубликовано 28 мая, 2023 Ріпак вже всьо, ваги пішли в мінус. В сумі на ріпаку +21кг за тиждень нектаровиділення, правда ще підсушать то може і трохи і менше. 8 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 28 мая, 2023 Share Опубликовано 28 мая, 2023 Сьогодні від 1,7 до 5 кг. Загальний до 20кг. Передчуття, що добре акація не медуватиме. Поряд, за 40 км. вже вчора було "0". У нас зменшення. З роменщіни доповіли, що з акації ще привесів не було, квітуе вже днів чотири.Що на інших місцях неньки? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.