mits Опубликовано 7 июля, 2020 Share Опубликовано 7 июля, 2020 У меня вчера +2,2 кг. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасечник1984 Опубликовано 7 июля, 2020 Share Опубликовано 7 июля, 2020 Вчера + 3 кг.Начал выделять подсолнух 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 7 июля, 2020 Share Опубликовано 7 июля, 2020 1 минуту назад, Пасечник1984 сказал: Вчера + 3 кг.Начал выделять подсолнух Гарний початок. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 7 июля, 2020 Share Опубликовано 7 июля, 2020 2 години тому, chajka2005 сказав: Соняшник? Так.На вагах стоїть F1 В-319 від Вальчука . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 7 июля, 2020 Share Опубликовано 7 июля, 2020 Своєчасно відкачали липу, деякі непечатні рамки не чіпав. На другий день на вагах +1300. Дістали десь посіви соняшнику. Сьогодні переїхали на запланований точок (навкруги сам соняшник) 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 7 июля, 2020 Share Опубликовано 7 июля, 2020 Жара спала, начал откачку липы. А Донник уже в очереди...хотя с похолоданием и он выделяет слабо. 12 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасечник1984 Опубликовано 8 июля, 2020 Share Опубликовано 8 июля, 2020 Днем температура + 21,ветер очень сильный ,но при этом взяток идёт с подсолнуха .Сегодня +2 кг 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасечник1984 Опубликовано 10 июля, 2020 Share Опубликовано 10 июля, 2020 Вчера +3 кг,сегодня +4 кг 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 10 июля, 2020 Share Опубликовано 10 июля, 2020 В 07.07.2020 в 09:50, андрон сказал: Учора 8.200кг. Який район? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 11 июля, 2020 Share Опубликовано 11 июля, 2020 Спека спала, пройшов дощ(2-4мм.) нічна темп. 15-17*С денна 25-27С* супротив розповсюдненному твердженню, що холодні ночі погано впливають на нектарування денні присесі збільшились до 2-5кг. Найкращий за вчора привес(5кг.) единий будемо вважати його потенціально можливим. Середній -3кг. Дані 8-ми КВ. Загалом 14-18кг. при цьому товариш був здивован відсутністью меду в маг. виходить основна масса заповнює, поки, що гніздовий крп. Сам подивлюсь сьогодні чи не пора ставити ще маг. В цілому пессиместичні очікування: відводки розвивались погано, розплід в них, здебільше, "дірявий", бджіл мало, про принесення ними товарного меду не мріеться. Сім. з старими матками через вівдсутність нектарування теж невеликої сили, клімат наводить на думку , що нектарування протягнеться до 20-25-го липня, бо соняшники різних сроків посіву і часом вегетації зацвіли вже всі, були випадки, що з довшим сроком вегетації, всупереч очикуванням агрономів, почали квітувати раніше більш ранніх сортів. Про присутність вологи в глибших шарах грунту казати не приходиться, зменшилась темп. повітря і це позитивно для нектарування, дозрівання ягід і плодів , почуття тварин і людей. Класичний закон єкономіки- при неспроможності ринку задовільнити попит на товар , ціна на нього повинна збільшуватись.Чи відбудеться це з оптовою на мед? З дописів і розмовних джерел інф. виходить, що меду цього року мало ріпаку на опт запропоновано було мало, акація і липа єкспортувалась в мізерних кількостях і в попередні роки і вряд чи будуть єкспортні партії в цьому. Додавши минулорічний обсяг-50тис. т. до цьогорічного 32тис. т. та ще внутрішне споживання 20тис. т. виходить , що межу 100тис. тон товарного меду в 2019 р. було здолано. Поздоровим себе з цим досягненням і відмітим при нагоді. Меншу кількість отриманих грошей спробуемо компенсувати гордощами за вироблену кількість меду. Не вся та радість в житті що зароблені чи отримані якимсь іншим шляхом гроші. 11 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 11 июля, 2020 Share Опубликовано 11 июля, 2020 Сьогодні привес від 2до 5,5 кг., "коржі" залиті медом(не дуже густо) мали в собі на диво густий мед(помітили члени родини) замірив-18%. Деякі маг. поставив на видалячі. Колега доповів, що на другому його точкові з медом краще.Завтра поїду подивлюсь чи справді так. І буду думати скільки і яких вул. привезти в ту місцевість. Начебто неодноразово отримував докази, що в межах райну нектарування однакове(за результатами опитувань денних привесів колег і своїх в різних кінцях), але коли почуеш таке то важко втриматись щоб не поїхати , непеконатись де краще нектаруе, не привезти своїх. Не далеко ,за 15 км.(дорогами), можете не питати де конкретно- не скажу. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 12 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2020 07.07.2020 в 21:21, Cfif сказав: Жара спала, начал откачку липы. А Донник уже в очереди...хотя с похолоданием и он выделяет слабо. Щаслива ви людина! 4 години тому, Винодел сказав: Сьогодні привес від 2до 5,5 кг., "коржі" залиті медом(не дуже густо) мали в собі на диво густий мед(помітили члени родини) замірив-18%. Деякі маг. поставив на видалячі. Колега доповів, що на другому його точкові з медом краще.Завтра поїду подивлюсь чи справді так. І буду думати скільки і яких вул. привезти в ту місцевість. Начебто неодноразово отримував докази, що в межах райну нектарування однакове(за результатами опитувань денних привесів колег і своїх в різних кінцях), але коли почуеш таке то важко втриматись щоб не поїхати , непеконатись де краще нектаруе, не привезти своїх. Не далеко ,за 15 км.(дорогами), можете не питати де конкретно- не скажу. І до вас це теж стосується. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 3 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Щаслива ви людина! Кто рано встаёт тому Бог даёт +20 * утра 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 Сегодня поСле качки отдыхаю , Петра и ПаВла праздноВать буду 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 4 часа назад, Винодел сказал: можете не питати де конкретно- не скажу. Ех, а так хотілось узнать. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 Пішов взяток з соняшника. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лозко Василий Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 В 10.07.2020 в 22:37, Два капитана сказал: Який район? Теж кортить туди ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 3 години тому, Мико сказав: Кто рано встаёт тому Бог даёт +20 * Все правильно. От мені о шостій годині Бог дав +18, а якби поспав дві години довше. то дав би тільки +16 4 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 12 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2020 3 години тому, Мико сказав: Сегодня поСле качки отдыхаю , Петра и ПаВла праздноВать буду І я теж. Он поставив на сонях кочівельну гвардію за городами у кума , а сам зараз махну км за 5 на р. Остер. Дуже класна вона на дамбі. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 12 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2020 А ось і сонях, що вже сьогодні може відмітиться у мене на вагах. А хтось тут перепитував звідки взяте 10 липня як початок цвітіння соняху. А от вам й фотографічна відповідь. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Яцков Андрій Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 2 години тому, ДобровоЛ сказав: А ось і сонях, що вже сьогодні може відмітиться у мене на вагах. А хтось тут перепитував звідки взяте 10 липня як початок цвітіння соняху. А от вам й фотографічна відповідь. В мене сонях виглядає аналогічно. Але погодка це капець... таких контрастів навіть мій сусід не памятає якому 84 роки. Вчора було +34, а сьогодні +12 і ллє як з відра цілий день 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 12 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2020 6 годин тому, Яцков Андрій сказав: В мене сонях виглядає аналогічно. Але погодка це капець... таких контрастів навіть мій сусід не памятає якому 84 роки. Вчора було +34, а сьогодні +12 і ллє як з відра цілий день І у мене теж йде дощ, як з відра. Контрольний вже 2кг показав у перший же день. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 9 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: І у мене теж йде дощ, як з відра. Контрольний вже 2кг показав у перший же день. баки поміж дощ носять? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 12 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2020 29 хвилин тому, gardener сказав: баки поміж дощ носять? На контрольному якраз карніка. Для порівняння лишив. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 12 июля, 2020 Share Опубликовано 12 июля, 2020 9 минут назад, ДобровоЛ сказал: На контрольному якраз карніка. Для порівняння лишив. Корпуса взяли? Бо на 2-х рутах на сонях їздити, то не добре. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.