Два капитана Опубликовано 5 июня, 2020 Share Опубликовано 5 июня, 2020 48 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Я так понимаю что это уже не акация а аморфа ?? Думаю так Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 5 июня, 2020 Share Опубликовано 5 июня, 2020 Плавні спасають +1.6 кг 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 5 июня, 2020 Share Опубликовано 5 июня, 2020 1 година тому, Два капитана сказав: Плавні спасають +1.6 кг А з чого взяток в плавнях? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 5 июня, 2020 Share Опубликовано 5 июня, 2020 2 часа назад, asaltan сказал: А з чого взяток в плавнях? Думаю аморфа. Бджоли на ній багато Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 5 июня, 2020 Share Опубликовано 5 июня, 2020 Буду Вас розчаровувати. Сьогодні полетіли бджоли, і то гарно (на фоні останніх 20 днів). Контрольний -0.7. Підсох видно від вологи, схуд ))). А взагалі сезон - катастрофа. Вперше бачу з 1999 що бджоли в травні-червні йдуть по підсобним приміщенням, скубуть віск зі старих сотів біля сонячної воскотопки, трощать віск і прополіс, залишений на дашках вуликів, луплять нуки і виконують інші непристойності, які звично бачити після соняху і в вересні... але аж ніяк не зараз. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 5 июня, 2020 Share Опубликовано 5 июня, 2020 Сьогодні був гарний день, то побіг увечері, потираючи руки, глянути на контрольний. Я до нього - а там +0,7. Підняв голову - на вулику димар стоїть. Зняв. -0,4... 22 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 5 июня, 2020 Share Опубликовано 5 июня, 2020 1 хвилину тому, Sanich сказав: Сьогодні був гарний день, то побіг увечері, потираючи руки, глянути на контрольний. Я до нього - а там +0,7. Підняв голову - на вулику димар стоїть. Зняв. -0,4... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 6 часов назад, Sanich сказал: Сьогодні був гарний день, то побіг увечері, потираючи руки, глянути на контрольний. Я до нього - а там +0,7. Підняв голову - на вулику димар стоїть. Зняв. -0,4... Може залишити там? 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 7 годин тому, Два капитана сказав: Думаю аморфа. Бджоли на ній багато Цікаво! Пришліть, будь-ласка, 50г для аналізу, можна в стільниках на адресу Кривий Ріг, НП1, "Меганом-АП". 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 9 годин тому, konoval_am сказав: Буду Вас розчаровувати. Сьогодні полетіли бджоли, і то гарно (на фоні останніх 20 днів). Контрольний -0.7. Підсох видно від вологи, схуд ))). А взагалі сезон - катастрофа. Вперше бачу з 1999 що бджоли в травні-червні йдуть по підсобним приміщенням, скубуть віск зі старих сотів біля сонячної воскотопки, трощать віск і прополіс, залишений на дашках вуликів, луплять нуки і виконують інші непристойності, які звично бачити після соняху і в вересні... але аж ніяк не зараз. Антон, то не скрізь так. В моїх умовах з медозбором все нормально. Меду менше, ніж зазвичай, але він є. На сьогодні на сім'ях стоять по 2 магазини невідкачаного меду, бо погода недозволяє відкачати - холодно і дощі, мед густющий і погано відкачується, рве соти і дуже погано фільтрується через сита. Відкачав лиш 6 сімей, а далі почалося чергове похолодання, тому решту сімей нечіпав. Зараз погода ніби налагоджується - з дня на день буду далі відкачувати. З тих, що відкачав - вийшло в середньому 7 літрів на сім'ю. Жодну сім'ю непідгодовував, меду в сім'ях є з надлишком. Сиропу використав лиш літрів 20 для заселення насипних нуків - ось і вся підгодівля... А от з чим дійсно проблеми - це з обльотом маток, плідних практично нема і невідомо коли ситуація виправиться... 2 дні була нормальна погода, сподіваюся що хоч частина маток облетілася. Всіх решту, хто необлетиться - буду в черговий раз міняти на свіжі... Фото виставляти небуду, бо зараз знайдуться такі, що скажуть що фото минулорічні 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 3 часа назад, asaltan сказал: Цікаво! Пришліть, будь-ласка, 50г для аналізу, можна в стільниках на адресу Кривий Ріг, НП1, "Меганом-АП". Абсолютно із Вами згідний. І мені пришліть для аналізу від більшої кількості заперечувати не буду 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Н. Петрович Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 Летали хорошо, но КУ всего +1 кг. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Zinkevych19 Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 Позавчора +0.5, вчора 3.5 і сьогодні 4.5, аж дивно такого не чекав) на вагах дочка l513, 16р + магазин по силі середня, крупніші думаю за 5 перевалили, пішов дощ. Цвіте акаціяі доцвітає ріпак 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 Сьогодні +1.7 кг (дав 2 кг канді і 200 мл сити). Тобто без моїх зусиль десь -550 гр ))) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 14 часов назад, Два капитана сказал: Може залишити там? То треба вже другого димаря добавляти... 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 13 часов назад, davolodya сказал: бо зараз знайдуться такі, що скажуть... я ніби то вірю, але... якась невідповідність... 13 часов назад, davolodya сказал: сьогодні на сім'ях стоять по 2 магазини невідкачаного меду, 13 часов назад, davolodya сказал: тих, що відкачав - вийшло в середньому 7 літрів на сім'ю. Або магазини малі або літри великі... 4 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 6 июня, 2020 Share Опубликовано 6 июня, 2020 1 година тому, ромео сказав: я ніби то вірю, але... якась невідповідність... Або магазини малі або літри великі... Магазини 8-и рамочні. Відкачував тільки печатні рамки, це верхні магазини, нижні на час відкачки були незапечатані - їх нечіпав. В хвостах від пакетів було по 3-4 запечатані даданівські рамки, деякі дуже роздуті 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
logos Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 Це у вас ріпак так медує ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олеглв Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 11 годин тому, ромео сказав: я ніби то вірю нічого дивного, в мене в основному "зазаборниє" і то по магазину відкачав а в людини всі голубих кровєй... я тільки не розумію навіщо такі рамки тримати в вулику і чекати поки залиють гніздо. я при 15 міняв магазинні рамки, ніхто не замерз. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 5 хвилин тому, logos сказав: Це у вас ріпак так медує ? Ні, такі рамки залили вербою і садами, це фото від 13 травня. Ріпак почав медувати дні 3 тому, коли почалося потепління, пасіка реве і з рамок ллється нектар. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 36 хвилин тому, davolodya сказав: Ні, такі рамки залили вербою і садами, це фото від 13 травня. Ріпак почав медувати дні 3 тому, коли почалося потепління, пасіка реве і з рамок ллється нектар. В мене ріпак давно відцвів,тиждень як мед відкачаний,качав 24 сім'ї,в інших магазини майже пусті,чекаю різнотрав'я і липу,якщо буде сприятлива погода Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олеглв Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 цікаво. одна область а така різниця в термінах цвітіння. в мене тільки закінчує цвісти, можна ще днів 5 стояти але я в вівторок тікаю в ліс, вже виділяє акація малина і ожина а це смачніше ніж ріпак. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 "буяе акация" Один точок - минус 300, второй-минус 700. За два дня. ПрогресС. Раньше было по минус кило. Растем, так гляди до осени и в ноли выйдем. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 В тіні 32 градуси. Вчора 31. Вчора +1.75. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 7 июня, 2020 Share Опубликовано 7 июня, 2020 2 години тому, Рус сказав: "буяе акация" Один точок - минус 300, второй-минус 700. За два дня. ПрогресС. Раньше было по минус кило. Растем, так гляди до осени и в ноли выйдем. а я думав, що це тільки в мене одного так вона цвіте. До речі, найбільші втрати відбуваються під час вильоту трутнів Наприклад, ваги показують відносно вечору минулого дня: зранку - -0,2 кг в обід - -0,7 кг в вечері - -0,5 кг Висновок роблю такий - десь 0,4-0,5 кг йде на розплід, 0,2-0,3 кг - на заправку трута, 0,2-0,3 кг бджоли приносять включно з пилком В минулому році втрати за день були набагато менші, але й трута майже не було Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.