Іван Михайлович Posted June 14, 2016 Author Share Posted June 14, 2016 Друзі, читайте тему ! Бо поставлю " в куток"!Пишемо про маток з Австрії!!! Хочу зробити приємне повідомлення. Сьогодні приїхала наступна частина нашого замовлення: замовлені матки Скленар 47/Н/47 та 47/G/10 ( Johanna Fuchs). Також одержали Скленар Імего. Завтра буду відправляти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саша К. Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Нету ли лишнего скленара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millennium Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Тоже жду лишнюю маточку ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary@sko Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Замовив 1 матку від 8. http://www.bienenhefti.info/bienen-verkauf/k?niginnen/ селекціонер з АСА Гюнтер Хефтбергер, молодий за віком, матки по 34 євро на 2016 рік, облітує маток на гірських облітниках АСА (вароатолеранс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 чекаємо маток Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 28, 2016 Author Share Posted June 28, 2016 Пернер повідомив ,що відправка буде 3-4 липня. На наступній неділі можна очікувати маток, якщо нічого не "зірветься". В 16.06.2016 в 16:37, millennium сказал: Тоже жду лишнюю маточку ) так Ви переходите на бакфаст! Навіщо Вам карніка??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millennium Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 21 час назад, Іван Михайлович сказал: Пернер повідомив ,що відправка буде 3-4 липня. На наступній неділі можна очікувати маток, якщо нічого не "зірветься". так Ви переходите на бакфаст! Навіщо Вам карніка??? Наверное я неправильно написал, с обычных пчел хочу перейти на породистый материал ( бакфаст, карника, вот попробую итальянку) и выберу для себя то с чем стоит работать . Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 В 14.06.2016 в 00:12, Іван Михайлович сказал: Друзі, читайте тему ! Бо поставлю " в куток"!Пишемо про маток з Австрії!!! Хочу зробити приємне повідомлення. Сьогодні приїхала наступна частина нашого замовлення: замовлені матки Скленар 47/Н/47 та 47/G/10 ( Johanna Fuchs). Також одержали Скленар Імего. Завтра буду відправляти . Матку получив вже сіє у відводку приняли без проблем.Дуже Вам вдячний.Щераз спасибі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 Шановні колеги на підході матки від Хефбергера. Прошу зголоситися хто замовляв цих маток. Вишлю реквізити для оплати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 35 минут назад, Іван Михайлович сказал: Шановні колеги на підході матки від Хефбергера. Прошу зголоситися хто замовляв цих маток. Вишлю реквізити для оплати. На мене 4 матки замовлено. Чекаю реквізити для проплати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 У мене замовлено : Майстерчук 1 Голод 4 Беззубко 1 Артюшенко 1 Мулява 1 Олійник 1 Мельниченко 1 Воробець 2 Луців 1 Стеблянко 1 Просюк 2 Бурлака 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrej8383 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 если кто-то откажется, то готов купить Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Иван Михайлович , у меня третий день как симка вышла из строя в телефоне. Завтра (01. 07.) в первой половине дня должен поставить новую , выйду на связь с Вами. Моя бронь в силе. Спасибо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 2 часа назад, Іван Михайлович сказал: Майстерчук 1 Іван Михайлович , чекаю реквізити в приват. А що з Пернером може зразу за обидві можна проплатить ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 3 часа назад, Паланочка сказал: Іван Михайлович , чекаю реквізити в приват. А що з Пернером може зразу за обидві можна проплатить ? матки повинні бути в Україні на наступний тиждень. Тут інша виникає ситуація. Народ одержав більше 60 маток Скленара, а неплідок ми одержали лише від трьох замовників , і ти в тому числі! То може і мені не варто всім хто замовив і не замовляв , а хоче одержати маточку, привозити маток з Европи? Якщо інші не дотримуються домовленості , чому я це повинен робити? Привезу маток лише для членів Асоціації. Будемо мати матеріал і знаємо що в кого є і що в кого можна одержати. Ще трохи фото з останньої поїздки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasha_Gorin Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Доброго дня Іван Михайлович, якщо хтось відмовиться по тій чи іншій причині, то я готовий забрати, дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
К. А. Е. Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 В 29.06.2016 в 00:29, Іван Михайлович сказал: матки повинні бути в Україні на наступний тиждень. Тут інша виникає ситуація.Народ одержав більше 60 маток Скленара, а неплідок ми одержали лише від трьох замовників , Да....Все время приходится удивляться нашей порядочности и обязательности.Не поддается пониманию.Неужели так жалко выделить 1 семью и сделать неплодок?Я понимаю плодную матку получить более затратно и есть нюансы,но неплодку?Я думаю что все неплодки уже на выходе,просто нужно было бы людям поблагодарить за поставку и сообщить дату ожидаемую выхода неплодок.Так бы было правильно.Я думаю все так и сделают.Я сам не заказчик ,так ,что извиняюсь за комент,но думаю в моем коменте нет ничего предосудительного.Я просто подсказал вариант выхода из нехорошей ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Сьогодні розмовляв з колегою з Ромен, що отримав матку Скленар G10R від Кухера. Після підсадки на другий день почала сіяти, і строчить що називається. Говорить що вже зробив прививку. Так що Іване Михайловичу вам подяка Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 В мене лиш учора засіяла Нікот так що памятаю за маток але тут друга проблема в більшості пасічників почався сезон цвітіння соняху. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 я сьогодні випусти матку Сіінгера з Нікота, не хоче вона там "сіяти" . З Нікотом у мене завжди якісь проблеми. По 3-4 дні матка сидить і лише згодом заповнить сот. З Джентерами ніколи такого не має. В Джентері , через годину вже є засів. Таке лише у мене, чи хтось також має такі спостереження. Я вже почав "грішити" на пластмасу від Нікот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 10 минут назад, Іван Михайлович сказал: Таке лише у мене, чи хтось також має такі спостереження. Я вже почав "грішити" на пластмасу від Нікот. Таке саме i ми спостерiгаемо .Конструкцiя винна, а не пластмасса Не дарма ж нiкот дешевше коштуе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 9 часов назад, Іван Михайлович сказал: я сьогодні випусти матку Сіінгера з Нікота, не хоче вона там "сіяти" . З Нікотом у мене завжди якісь проблеми. По 3-4 дні матка сидить і лише згодом заповнить сот. З Джентерами ніколи такого не має. В Джентері , через годину вже є засів. Таке лише у мене, чи хтось також має такі спостереження. Я вже почав "грішити" на пластмасу від Нікот. В цьому році ставив одну і туж матку в НІКОТ, один раз зовсім не сіяла - тримав три доби - випустив, двічі був засів по 2-3 яйця в окремі чарунки, а в інші - зась, купив нові мисочки - посіяла рівно. В чому причина?????????????? довести неможливо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 В 03.07.2016 в 21:38, Іван Михайлович сказал: я сьогодні випусти матку Сіінгера з Нікота, не хоче вона там "сіяти" . З Нікотом у мене завжди якісь проблеми. По 3-4 дні матка сидить і лише згодом заповнить сот. З Джентерами ніколи такого не має. В Джентері , через годину вже є засів. Таке лише у мене, чи хтось також має такі спостереження. Я вже почав "грішити" на пластмасу від Нікот. в мене скленар 3 сутки сидыла но засыяла хоча ытальянка за двы години засываэ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 сьогодні аналогічна ситуація з Джентером.! За добу може 30 яєць! Мабудь прийдеться прививати вручну. Подолянка за 3 години засіяла весь сот! А Скленари " випендрюються" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 5 часов назад, Іван Михайлович сказал: сьогодні аналогічна ситуація з Джентером.! За добу може 30 яєць! Мабудь прийдеться прививати вручну. Подолянка за 3 години засіяла весь сот! А Скленари " випендрюються" Я за всі свої роки матковиведення ніколи не користався ніякими джентерами і нікотами, прививаюся тільки вручну, дістав стільничок з личинками, привив скільки треба і будь здоров. А "мордувать" матку на тих пластикових витворах і самому ще тоді стрибать коло них, вибачайте, не моє. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.