Ander Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 1 час назад, Андрей Сумчанин сказал: Де ви побачили падіння цін на маток? Я не бачу на сайті Краутер цього. У них матки користувальні зимувалі і поточного сезону, а також репродуктивні зимувалі та поточного сезону. Іван Михайлович вже відповів вище Ви ці слова напишіть kindman,щоби була достовірна інфа про дешеві матки,а не їх рівнять з репродуктивними та запитувать,чому останні дорожчі в два рази.А люди нову тему по дешевих матках хочуть,думаючи що то те саме що озвучено Ів.Мих. Тому в моєму пості прочитали іронію,яж зрозумів все зразу(хоча мало шпрехаю по німецьки)а Ви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 34 минуты назад, Ander сказал: Ви ці слова напишіть kindman,щоби була достовірна інфа про дешеві матки,а не їх рівнять з репродуктивними та запитувать,чому останні дорожчі в два рази.А люди нову тему по дешевих матках хочуть,думаючи що то те саме що озвучено Ів.Мих. Тому в моєму пості прочитали іронію,яж зрозумів все зразу(хоча мало шпрехаю по німецьки)а Ви? Все я одразу зрозумів, тільки не хочу вдаватися в подробиці у відповідях, залишаючи це господарю теми - Михайловичу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kindman Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 22 часа назад, Ander сказал: Ви ці слова напишіть kindman,щоби була достовірна інфа про дешеві матки,а не їх рівнять з репродуктивними та запитувать,чому останні дорожчі в два рази.А люди нову тему по дешевих матках хочуть,думаючи що то те саме що озвучено Ів.Мих. Тому в моєму пості прочитали іронію,яж зрозумів все зразу(хоча мало шпрехаю по німецьки)а Ви? Матки Carnica-Singer ZB 639 сайті коштують 45 євро зимувалі. Нові, такі ж самі на червень коштують по 26-27 євро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 3 часа назад, Kindman сказал: Матки Carnica-Singer ZB 639 сайті коштують 45 євро зимувалі. Нові, такі ж самі на червень коштують по 26-27 євро. беріть, бо там їх обмежена кількість. Гірше від карпаток не будуть 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Авансову проплату за 10 маток зроблено, гроші перераховані на картку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiy_88 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Аванс переведено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Сьогодні уточнювали замовлення. У нас виявився один замовник Благії Т. (одержали 498 грн аванс) не відомо що замовлено. Шановний Благії Т. прошу уточнити Ваше замовлення. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 В ?27?.?02?.?2016в11:01, Іван Михайлович сказал: Сьогодні уточнювали замовлення. У нас виявився один замовник Благії Т. (одержали 498 грн аванс) не відомо що замовлено. Шановний Благії Т. прошу уточнити Ваше замовлення. Іване Михайловичу! Рахунок ваш у грвн. є, замовляв у вас Скленар G-10, але так пока і не оплатив, ви ж в курсі.. Не телефоную вам, щоб не відволікати від роботи. Скажіть всю суму, щоб я міг зразу все перерахувати. на 2016 рік Sklenar G10 R чистокровну з паспортами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 9 часов назад, ДобровоЛ сказал: Іване Михайловичу! Рахунок ваш у грвн. є, замовляв у вас Скленар G-10, але так пока і не оплатив, ви ж в курсі.. Не телефоную вам, щоб не відволікати від роботи. Скажіть всю суму, щоб я міг зразу все перерахувати. на 2016 рік Sklenar G10 R чистокровну з паспортами. Перед відсиланням маток у Відень , зберу кошти, не переймайтеся, щойно квітень! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 Шановні колеги, прошу всіх , хто замовляв маток з Австрії, і не замовляв але має карніку, у себе на пасіці , прошу повідомити, що у кого вже є з паспортами походження. Розпочинаємо формувати інформаційну базу по матеріалу карніки, який є в Україні. Прошу писати в приват . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 Кому цікаво, і має час , прошу ознайомитися і зробити свої висновки для загалу. bestenliste.pdf це результати тестувань маток у наших колег . Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 22 минуты назад, Іван Михайлович сказал: Шановні колеги, прошу всіх , хто замовляв маток з Австрії, і не замовляв але має карніку, у себе на пасіці , прошу повідомити, що у кого вже є з паспортами походження. Розпочинаємо формувати інформаційну базу по матеріалу карніки, який є в Україні. Прошу писати в приват . Ось одна база http://ukrqueenbee.com/Pedigree.html ось ще одна http://pedigrees.gktsn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 6 часов назад, teplov сказал: Ось одна база http://ukrqueenbee.com/Pedigree.html ось ще одна http://pedigrees.gktsn.com/ на цих сайтах інформація не на сьогодні. Важливо ,що на цей рік ще є що може бути використане. БАГАТЬОХ з тих маток що приїхали вже може і не бути. Мені важливо який матеріал , і хто конкретно , готовий запропонувати для роботи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 Шановні колеги . підходить час на одержання замовлень. 1. Сьогодні прийшли матки VT з паспортами 99-110-252....262 -2016 від АСА (Herman Pechhacker) острівні, з Малі Дрвенік. Ціна матки з доставкою обійшлося в 52 Евро. Є можливість продати 2 матки ( замовник не має можливості забрати). відправка НП ( в понеділок) або особисто приїхати по матки. 2. Хто замовляв Скленарів ( Johan FUCHS) , орієнтовно поставка на 13-15 червня. Дуже прошу не "пропасти" в цей час. Матки нам обідуться по 50 Евро. Прошу підтвердити своє замовлення, завчасно оплатити замовлення та надати точну адресу , куди надіслати замовлення. Маток без оплати привозити і висилати , не будемо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 1. Сьогодні прийшли матки VT з паспортами 99-110-252....262 -2016 від АСА (Herman Pechhacker) острівні, з Малі Дрвенік. Ціна матки з доставкою обійшлося в 52 Евро. Є можливість продати 2 матки ( замовник не має можливості забрати). відправка НП ( в понеділок) або особисто приїхати по матки. ПРОДАНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Іван Михайлович мій Зінгер 622 строчить як швейна машина Зінгер. Дякую друже за матку, хай дає Вам Бог здоров'я і багато років життя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 18 часов назад, Іван Михайлович сказал: 2. Хто замовляв Скленарів ( Johan FUCHS) , орієнтовно поставка на 13-15 червня. Дуже прошу не "пропасти" в цей час. Матки нам обідуться по 50 Евро. Прошу підтвердити своє замовлення, завчасно оплатити замовлення та надати точну адресу , куди надіслати замовлення. Маток без оплати привозити і висилати , не будемо. Нормальна ціна мені привозять по 70 євро. Якщо буде лишня карніка Тройзек то я візьму одну . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ander Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Попередні матки 2016р. Германа Пехакера з Малі Дрвенік(Хорватія) в мене вже ввійшли в ритм роботи.Фото однієї з них. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 гарна, краще раз побачити ,ніж десять разів почути ( народне прислів"я) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 Шановні друзі, одержання маток Скленар 47/Н/47 та 47/G/10 заплановано на 11-13 червня. Прошу , тих хто замовляв маток, оплату переказати на картку Приват 4149 6258 1210 4600 Іван Доскоч. при переказі зателефонувати 098326-0683 , або 050 370 8663 (за одну матку необхідно оплатити 1600 грн. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 прийом коштів закінчено. хто не оплатив до сьогодні , для того маток привозити не будемо . Сьогодні був останній день, термін - коли я повинен оплатити вартість маток . Завтра нічого не потрібно переводити на карточку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 В 04.06.2016 в 18:15, Ander сказал: Попередні матки 2016р. Германа Пехакера з Малі Дрвенік(Хорватія) в мене вже ввійшли в ритм роботи.Фото однієї з них. В мене подібні матки за окрасом, дочка від карніки ф1. Цікаво чи збереже внучка характеристики мами та бабусі? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ander Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 9 часов назад, Yaroslav сказал: В мене подібні матки за окрасом, дочка від карніки ф1. Цікаво чи збереже внучка характеристики мами та бабусі? Є процентне відношення стабільності збереження гко прописані в паспорті матки,хоча в дальнійших поколіннях велике значення має трутень. Маю маток шо вароатолеранс+тройзек,так виведені від них дочки окрасом більшості темніші.Але всеж кінечний результат це якість. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 1 час назад, Ander сказал: Є процентне відношення стабільності збереження гко прописані в паспорті матки,хоча в дальнійших поколіннях велике значення має трутень. Маю маток шо вароатолеранс+тройзек,так виведені від них дочки окрасом більшості темніші.Але всеж кінечний результат це якість. Дякую!Трутень карпатка, ви праі головне результат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.