miro Опубликовано 15 июля, 2016 Share Опубликовано 15 июля, 2016 так до слова, карніка не бакфаст, імпорт не вихід із ситуації, а все, що забувається своє може мати погані наслідки. Ось тема пробудження, думаю що я в темі http://www.apiworld.ru/1448645087.html Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 21 июля, 2016 Автор Share Опубликовано 21 июля, 2016 на завершення сезону, хочу поцікавитись , чи у всіх матки були прийняті і які наслідки? Яка якість маток? Які виникали зауваженні іякі є пропозиції? що робимо на 2017 рік? Знаю, не у всіх матки попалися якісні, про це також хочу почути , є такі факти. Чи будемо ще завозити , чи працюємо з тим що вже маємо? Яких маток є бажання одержати для випробування , від яких матководів ? Бажано давати посилання на сайти чи номери телефонів. Швидше зголосимось, більше шансів вчасно одержати маток. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 22 июля, 2016 Share Опубликовано 22 июля, 2016 Всі мої матки, і зимувала Зінгер яка прийшла весною, і цьогорічна успішно без проблем прийняті. Зимувала показала себе в усій красі на взятку із соняха, я отримав те про що мріяв, і те що хотів. Я впевненний що ті замовники які получили Ф1 від 622 будуть задоволенні бо дійсно матеріал суперовий. На рахунок наступного року, то я вважаю що матеріал треба поповнювати щорічно. Я наприклад маю велике бажання викупити у фрау Зінгер репродуктивну матку яка коштує 425 євро, да і Краутеровські матки готовий брати кожен рік. Для себе визначився, що Краутеровський Зінгер і тройзек від Рауша це найліпший матеріал з яким мені доводилось працювать. Вам Іван Михайлович величезна подяка і довгих предовгих років життя. Я Вам бажаю щоб Ви і в сто років були таким живчиком яким є зараз Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 22 июля, 2016 Автор Share Опубликовано 22 июля, 2016 Записано: Домовитися з фрау Зінгер про дорогу матку . То має бути зимувала, двохрічна , перевірена ? З Краутером та Фуксом, ми підтримуємо дружні стосунки і маємо можливість одержувати маток в оптимальні терміни. Необхыдно вчасно замовити.Хефтбергер до прикладу , на наступний рік зменшує приймання замовлень, має іншу роботу і дуже зайнятий. Я маю намір, на наступний рік, замовляти у Краутера , його матеріал від 622 ( А2 від Турау) та 639 , але паровані на облітнику . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
povar2702 Опубликовано 5 августа, 2016 Share Опубликовано 5 августа, 2016 В 22.07.2016 в 10:39, Іван Михайлович сказал: Записано: Домовитися з фрау Зінгер про дорогу матку . То має бути зимувала, двохрічна , перевірена ? З Краутером та Фуксом, ми підтримуємо дружні стосунки і маємо можливість одержувати маток в оптимальні терміни. Необхыдно вчасно замовити.Хефтбергер до прикладу , на наступний рік зменшує приймання замовлень, має іншу роботу і дуже зайнятий. Я маю намір, на наступний рік, замовляти у Краутера , його матеріал від 622 ( А2 від Турау) та 639 , але паровані на облітнику . Скажіть будь ласка,замовлення будете проводити о тій порі року що і раніше?Список матководів залишається тим самим що вище? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.