Перейти к содержанию

Пакеты пчёл на 2016 год. Цена и комплектация

Рекомендуемые сообщения

Нам бы успеть за Шиншилой(20000 шт пакетов)не шутка:hmm:. А пакет пусть будет дорогой, только ранний, качественный с хорошей маткой.По сроках конечно весна расставит окончательные точки над i,но с 15 по 25 апреля могло бы быть неплохо.

Нам бы успеть за Шиншилой(20000 шт пакетов)не шутка:hmm:. А пакет пусть будет дорогой, только ранний, качественный с хорошей маткой.По сроках конечно весна расставит окончательные точки над i,но с 15 по 25 апреля могло бы быть неплохо.

Це напевне мрії ... 

Шншила тільки на клаву мастер давить, я давно не звиртаю уваги.Беру 4-9 травня, бо раніше можна і зимувалой бджоли взять, мені такого не треба.

Це напевне мрії ... 

2014 год, получил из Ивано-Франковской области, двадцатого апреля, свои первые пакеты. В связи с затянувшейся весной в 2015 году от туда же,6-8 мая.Качеством очень доволен.

Шншила тільки на клаву мастер давить, я давно не звиртаю уваги.Беру 4-9 травня, бо раніше можна і зимувалой бджоли взять, мені такого не треба.

Як часто берете і чому?

Як часто берете і чому?

Кожен рік, для розширеня.

Кожен рік, для розширеня.

А ВІДВОДКИ НЕ ПРАКТИКУЄТЕ?ЧИ ДРУГІ МЕТОДИ?

7

2014 год, получил из Ивано-Франковской области, двадцатого апреля, свои первые пакеты. В связи с затянувшейся весной в 2015 году от туда же,6-8 мая.Качеством очень доволен.

Досить великі ризики купувати пакети у середині квітня, саме раніше це кінець квітня, але це рідкість.

Люди порядочные, продавали пакеты с молодой пчелой, за это им респект и уважение.Стоимость была их, как минимум на сотню дороже, но они обладали огромной энергией развития.

На 2016 год, так же записался на пакеты, не обговаривая цену.У них уже все пакеты распределены.Цена будет озвучена после зимовки.Предоплату не требуют.

А ВІДВОДКИ НЕ ПРАКТИКУЄТЕ?ЧИ ДРУГІ МЕТОДИ?

Відвовки роблю, як проти ройовий прийом, потім на соняшник з'єдную. В мене пріорітет отримать побільше меду, а відводки рік "прогулюють".

Відвовки роблю, як проти ройовий прийом, потім на соняшник з'єдную. В мене пріорітет отримать побільше меду, а відводки рік "прогулюють".

Цього року ранні відводки у мене працювали на рівні сімей і непогано принесли на соняшнику меду, плюс це резерв маток осінню і весною.

Цього року ранні відводки у мене працювали на рівні сімей і непогано принесли на соняшнику меду, плюс це резерв маток осінню і весною.

Так погоджуюсь, у Вас добрий плем матеріал, а у мене пока племмя недуже, але я працюю над цим. Думю ще рік, два і відмовлюсь від пакетів, бо дуже дорого, якщо вийде отримати відводки в серпні, то досвідос пакетчики.

Отправлено с моего Lenovo A399 через Tapatalk

Я вот тоже планирую расширяться только с помощью отводков на плодную матку. Но расширяться буду правда постепенно и по чуть-чуть. Чтоб не сильно ослаблять основные семьи.

А якщо куплені пакети підсилити своїм розплодом з основних сімей? Тоді убиваємо двох зайців: протиройовий прийом для зимувалих  і пакети на соняшнику уже потужні сімї. Хочу такий варіант спробувати в наступному сезоні.

А якщо куплені пакети підсилити своїм розплодом з основних сімей? Тоді убиваємо двох зайців: протиройовий прийом для зимувалих  і пакети на соняшнику уже потужні сімї. Хочу такий варіант спробувати в наступному сезоні.

Получится. Только без фанатизма. И подсиливать расплодом на выходе. Чтоб пакет не тратил силы на выкармливание и обогрев. Это я так, на всякий случай, уверен, что знаешь...:wave:

Цына залишиться на рывны прошло  року або ыще пыдныметься бо сахарок уже 750гр.а до весни ще далеко

Цына залишиться на рывны прошло  року або ыще пыдныметься бо сахарок уже 750гр.а до весни ще далеко

До чого тут сахар коли пакет коштував 60-80 ? на ціну сахара тимбільше меду ніхто незвертав уваги!!! Бджоловоди які купують пакети з року в рік мають своіх поставщиків і ціна на бджолопакети буде така яку зможуть заплатити за нього медовики. Даже ажіотаж в 2015 році не збільшив ціну а залишив іі в еквіваленті 20-25?.

• 3 weeks later...

Да! Немає такого ажіотажу на пакети як в кінці минулого та напочатку цього року!! Щось нагадало 2011 рік мед знову упав в ціні.

А мед то дорожать начал, людям уже домой звонят по 34 предлагают, а до нового меда еще 6 месяцев.:ae::ae::ae:

А мед то дорожать начал, людям уже домой звонят по 34 предлагают, а до нового меда еще 6 месяцев.:ae::ae::ae:

Я тільки за щоб мед дорожчав і пакети теж дорожчали!!! Але розумієте позвонити предложити і приіхати купити как говорят " две БОльшиє разніці"!! 

Знайомий на минулій неділі здав по 32 грн. Питаю тобіж звонили пропонували 35 грн. Він відповів що гроші потрібні а там тільки обіцяють що завтра приідуть і так протягом місяця((((

Подурели все или как? Вчера один покупатель приехал, второй позвонил жене-все хотят пчел. На слова "я обычно не продаю, тем более пакеты" , ответ " а вдруг". Вообщем оставили телефоны для связи. Этому что приехал говорю " там цена намечается в 1000 грн" ответ " возьму штук тридцать". Я думал МОДА уже прошла))).

Подурели все или как? Вчера один покупатель приехал, второй позвонил жене-все хотят пчел. На слова "я обычно не продаю, тем более пакеты" , ответ " а вдруг". Вообщем оставили телефоны для связи. Этому что приехал говорю " там цена намечается в 1000 грн" ответ " возьму штук тридцать". Я думал МОДА уже прошла))).

А реклама, особливо коли пасічники розказують скільки заробили за рік на пакеті. Ось і нові бажаючі з'являють.

А реклама, особливо коли пасічники розказують скільки заробили за рік на пакеті. Ось і нові бажаючі з'являють.

Багато хто наступного року хоче розпочати займатись бджільництвом і попит на пакети все ж таки буде.

Багато хто наступного року хоче розпочати займатись бджільництвом і попит на пакети все ж таки буде.

Так кожен рік, пробують 1-2 роки і більшість кидає. Попит буде, але пропозиція ще більша. Для пакетчиків потрібно шукати інші ринки збуту, от тоді і ціна буде.

Та це вони по ящику надивились ,про перше мiсце з экспорту меду за валюту Бажають прийняти участь в процвiтаннi Украiни

• Алёнка changed the title to Пакеты пчёл на 2016 год. Цена и комплектация

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...