Перейти к содержанию

Пакеты пчёл на 2016 год. Цена и комплектация

Рекомендуемые сообщения

Это не хвастовство, это ответ развернутый на вопрос коллеги Черкасец. Я считаю, что цена пакета не должна превышать 30$. Отвечу почему. пакет 750 грн+16 рамок(минимум) в магазинах 5,5=88. Если кто-то скажет можно заказать дешевле, то и пакеты можно найти дешевле. +улей 550 грн, + 1кг ващины 150грн. Итого имеем  1538. Дальше плюсуем лечебные препараты. Если пасека кочевая бензин. И те кг, что я накачал бывают не каждый год. Еще есть риски плохого года. Сейчас реальная цена за которую можно сдать думаю не больше 35. И чтоб отбить капиталовложения этого комплекта нужно накачать 44кг меда. Не пакет зарабатывает деньги, а весь комплект. Значит всю себестоимость нужно раскидывать на все компоненты. И человек, который это все покупает хочет за этот год если не заработать, то хотя бы отбить капитал.:IMHO1::mf_swordfight:

А якщо приїзджають люди на Львівщину в травні із Запорізької області і стверджують, що у них після зимівлі зі 100 лише 6 сімей залишилось, тобто вся база в них вже є -  і вулики, реманент, суш, вощина - все оте, що Ви порахували, тільки бджіл нема, і залишились тільки транспортні витрати - і кажуть нам, що беруть пакети на 4 рр . - по 500-550 грн. - бо їм так дуже вигідно... 

кожен рік одне і теж:з пакетів що в мене купили накачали повно меду,кажуть продавці пакетів.А чому мовчать ті що купляли?не хваляться що дійсно так добре вкачали?А як і вкачали то тільки коли зєднали по два пакети до купи,а за цією ціною можна купити шикарну сімю,Або чому не пишуть що в усіх пакетах поміняли маток,бо ті матки що ішли разом з пакетом не дуже добрі.Предоплату берете щоб Вам були гарантії,а яка гарантія покупцеві що це дійсно такі пакети які принесуть по 60кг чи Ви приїдете потім заберете не якісні пакети і повернете "неустойку".Це не тільки до автора повідомлення а до всіх пакетчиків.:IMHO1:

Гарантии мы даем только такие: что это пчелы, а не шмели(покупатель смотрит своими глазами) и что засев сплошной без пропусков. Все остальное зависит от мастерства и медоносной базы покупателя. Все больше никаких гарантий Мы дать не можем.

А на рахунок ціни поживемо побачим, але ціна буде не краща а навіть гірша ніж в цьому році.

Точно такую же песню прошлую зиму пел Добровол.

Пел пел так ни к чему и не до пелся.

И на счет акации о которой вы упоминаете ни один раз. Так тоже хочу сказать, что акацию я беру каждый год, только год на год не приходиться, всегда по разному. На счет цены поддерживаю прогноз Мико. 

А якщо приїзджають люди на Львівщину в травні із Запорізької області і стверджують, що у них після зимівлі зі 100 лише 6 сімей залишилось, тобто вся база в них вже є -  і вулики, реманент, суш, вощина - все оте, що Ви порахували, тільки бджіл нема, і залишились тільки транспортні витрати - і кажуть нам, що беруть пакети на 4 рр . - по 500-550 грн. - бо їм так дуже вигідно... 

Я понимаю, что у них это все есть. Но они ж это купили. Вы ж когда продаете не отталкиваетесь от того, что у покупателя есть. А вообще этот вопрос не решить никогда продавцу и покупателю. Каждый тянет на себя. Все решает спрос и предложение.

Я понимаю, что у них это все есть. Но они ж это купили. Вы ж когда продаете не отталкиваетесь от того, что у покупателя есть. А вообще этот вопрос не решить никогда продавцу и покупателю. Каждый тянет на себя. Все решает спрос и предложение.

Точно, останнє речення - золоті слова! :)  

Так ті, хто продає теж поніс витрати перш ніж виростив пакет на продаж, хіба не так? :) 

Ну людині щоб продати пакет теж потрібні були вулики, рамки та інший реманент, а також вощина, препарати, корма, та головна біль як пройде зимівля, і як наростити достатню силу сім'ї щоб було що продати і ще щоб собі щось залишилось, плюс вивести маток щоб роздали "хвостам" (хоча згідний що цим пунктом далеко не всі заморочуються). А то деколи складається враження що пакетчики пішли в ліс, нахаляву назбирали пакетів і продають:hmm:

зазвичай можна знайти і дешеві пакети - цьому сприяє хороша зимівля, недостатнє планування 

не спланували продаж чи немає пустих вуликів під відводки, 
чи нехочеться корпуса тягати - мед качати ;-) - всеж таки продати пакет за добру ціну це легше ніж мед качати ;)  але такі недорогі пакети зазвичай випадкові, 

а якщо хто хоче їх продати по добрій ціні то планує, рекламує і набирає попередніх замовленнь, задатки 

благо зараз спрос на пакети і бджолосімї добрий. (достатньо написати 10 слів рекламки на пасіка біз чи сландо - олх чи тут створити тему. на кожен товар є свій покупець. 

для продавців пакетів мабуть варто брати до рахунку ціну рамок, воску, матки і економічну вигоду (на скільки б більше акацієвого меду можна було зібрати якби пакет не продавати, чи якби той пакет посадити в окремий вільний вулик то скільки б соняшникового меду він приніс) ну і + % прубуток від операції продажу пакету.

И я о том же,кто ж за 1200 пакет возьмет

я б не був такий категоричний.  Знаю матководів України,  маток купують по 300 евро,  племматеріал  беруть  в середньому 75-100 евро. Чому Ви вважаєте ,що хтось не купить пакет за 1000 грн?

Не думаю, що це буде масово,грошей у людей немає! мені пропонували за пакет по 30-35 кг меду. Доживемо до  весни,  побачимо як воно буде.

У мене ,  по 30 у.е , замовили , без зайвої реклами, за 3 дні,   120 пакетів  і  перечислили на карточку 10% авансу + вартість ящиків.

На кожен товар є свій покупець.

Точно такую же песню прошлую зиму пел Добровол.

Пел пел так ни к чему и не до пелся.

И на счет акации о которой вы упоминаете ни один раз. Так тоже хочу сказать, что акацию я беру каждый год, только год на год не приходиться, всегда по разному. На счет цены поддерживаю прогноз Мико. 

Я не купую і не продаю пакети. Для тих хто продає хочеться більшої ціни а для інших навпаки. Багато вказує на те що пакети не подорожають, так само як і гірший медозбір в наступному році. В природі все закономірно і з пустоти нічого не виникає.

Какие -то покупатели у вас странные,что никак у них не получается с зимовкой?

Тем кто занимается пакетным пчеловодством ,зимовка не нужна .Отработал сезон ,выкачал до тла.  Пчёл на настойку подмора .Деньги в $ и на диванчик ,пальцы разминать на клаве 

Все решает спрос и предложение.

Вот скупит все 200000 пакетов шиншила ,будет вам спрос и предложение Тогда и мои пакеты по 1200:ay: в ход пойдут :rofl:

Вот скупит все 200000 пакетов шиншила ,будет вам спрос и предложение Тогда и мои пакеты по 1200:ay: в ход пойдут :rofl:

Да читал я тут Ваши страсти :mf_swordfight:с шиншилой. :umora: Я ж не против. Я тоже хочу, чтоб всем было хорошо. 

Тем кто занимается пакетным пчеловодством ,зимовка не нужна .Отработал сезон ,выкачал до тла.  Пчёл на настойку подмора .Деньги в $ и на диванчик ,пальцы разминать на клаве 

У мене є замовники, вже не перший рік , не заморочуються з зімівлею. Банально використовують всю бджолу на пізніх медозборах (ізолюють маток)  , мед викачують, в зиму бджолу не лишають.

Весною купляють  пакети (100% перезимувалі),   по два  у  вулик (маток не шукають!) доставляють суш  до повних  корпусів (привозять у вуликах) і везуть ....на ріпак , на акацію. Далі кочують і завершують на соняшнику.

Їм так виходить краще ніж залишати бджіл на зиму.  У кожного свої методи пасічникування.

У мене є замовники, вже не перший рік , не заморочуються з зімівлею. Банально використовують всю бджолу на пізніх медозборах (ізолюють маток)  , мед викачують, в зиму бджолу не лишають.

Весною купляють  пакети (100% перезимувалі),   по два  у  вулик (маток не шукають!) доставляють суш  до повних  корпусів (привозять у вуликах) і везуть ....на ріпак , на акацію. Далі кочують і завершують на соняшнику.

Їм так виходить краще ніж залишати бджіл на зиму.  У кожного свої методи пасічникування.

Неужели это может быть выгодно? Я просчитывал у меня не выходило. У меня есть идея. :evrika: Можно использовать опыт канадцев и прочих промышленных пасек. Читал я как-то, что почему им выгодно не вводить пчел в зимовку? Они весной берут пакеты в хозяйстве, используют его весь сезон, а осенью пчел не закуривают, а продают обратно в хозяйство, где брали по сходной ценой. Те либо подсиливают, либо объединяют и пускают в зимовку. Может и мы так сделаем? Заключить контракт кто, кому, по какой цене и когда продает. За идею много денег не возьму. Можете начинать меня благодарить:hi: и говорить "Где ж, браток, ты был всю нашу жизнь?!!!":umora::af:

а продают обратно в хозяйство, где брали по сходной ценой. Те либо подсиливают, либо объединяют и пускают в зимовку. Может и мы так сделаем? Заключить контракт кто, кому, по какой цене и когда продает. За идею много денег не возьму. Можете начинать меня благодарить:hi: и говорить "Где ж, браток, ты был всю нашу жизнь?!!!":umora::af:

Только с нашей ценой на бензин ,навряд ли выгода будет .Одна головная боль И если пакетный пчеловод правильно сработал ,то ему и отправлять то нечего будет ,Жменьку старой лётной пчелы ,кому она нужна ?

Неужели это может быть выгодно? Я просчитывал у меня не выходило. У меня есть идея. :evrika: Можно использовать опыт канадцев и прочих промышленных пасек. Читал я как-то, что почему им выгодно не вводить пчел в зимовку? Они весной берут пакеты в хозяйстве, используют его весь сезон, а осенью пчел не закуривают, а продают обратно в хозяйство, где брали по сходной ценой. Те либо подсиливают, либо объединяют и пускают в зимовку. Может и мы так сделаем? Заключить контракт кто, кому, по какой цене и когда продает. За идею много денег не возьму. Можете начинать меня благодарить:hi: и говорить "Где ж, браток, ты был всю нашу жизнь?!!!":umora::af:

я,  думаю, у них не залишається  бджоли у вуликах. адже поки виведуть маток то 20 25 днів без розплоду, льотна вся на роботі і як наслідок вилітається, тої що була у вулику і виховувала маток не багато, фактично  бджоли не багато. Якби було бажання , то безперечно , можна ще за вересень від молодих маток нагнати бджоли і навіть обєднати по кілька сімей на зиму. Але  я їм  того не буду розказувати , най сплять в зимі спокійно, а я вже їм знову наготую файні пакети .:ay:

Только с нашей ценой на бензин ,навряд ли выгода будет .Одна головная боль 

Все зависит от кол-ва и расстояния. Если для этого объединится с другими пчеловодами, то все может быть...

тоді я прогадав з своїми  30 у.о  :(:dntknw: продавши їх тепер і одержавши аванс.:ak:

тоді я прогадав з своїми  30 у.о  :(:dntknw: продавши їх тепер і одержавши аванс.:ak:

Купите у Мико и продадите после него еще на пару соток больше.:Jumpy:

Якщо грошi в справу вкладете ,то тiльки в виграшi будете ,якщо в гривнях тримати пiд матрасом ,можна банкротом стати

Купите у Мико и продадите после него еще на пару соток больше.:Jumpy:

він вже  не буде мати ! всі свої сімї поділить і віддасть шиншилі по 1200!

А потім наловить роїв і знову продасть шиншилі!  бо потрібно зробити план 20 000!

він вже  не буде мати ! всі свої сімї поділить і віддасть шиншилі по 1200!

А потім наловить роїв і знову продасть шиншилі!  бо потрібно зробити план 20 000!

Я подумал, я наверное тоже по 1200 отдам.В наличии 52шт. Отдам 50 по 1200=60000. Потом куплю 50маток по 150=7500  60000-7500=52500 И на оставшиеся деньги куплю 105 пакетов у своего мужичка. Итого  к подсолнуху 157 семей. ГЕНИЙЙЙЙЙ!

Я подумал, я наверное тоже по 1200 отдам.В наличии 52шт. Отдам 50 по 1200=60000. Потом куплю 50маток по 150=7500  60000-7500=52500 И на оставшиеся деньги куплю 105 пакетов у своего мужичка. Итого  к подсолнуху 157 семей. ГЕНИЙЙЙЙЙ!

а мужичок вже продасть шиншилі все що мав ,за такі гроші! 

і будете ловити рої :hmm:. Я можу підказати де краще ставити ловушки  ;)!

Біля пасік шиншили.

Пакетчики, на цій сторінці, що пропаганда роєбійной системи? Бо склалось таке враження мов, "бери в мене пакет, вижимай з нього все і рахуй бабло, а потім весной приїзди за пакетами знов і затрати мінімальні". 

П.С Пока ще не все в цьому світі міряється баблом, є щей якась мораль і цінності...

Один знакомый ЧП у которого своя столярка с наемными рабочими,  планирует весной купить 300 пчелосемей ,развести их по округе ,нанять пчеловодов,установить там камеры слежения и тд.Ульи слышал ему уже наклепали, что у него выйдет с етого незнаю, во всех тонкостях роботы с пчелами он 0.Интересное тут то, что занятся етим решыл дядя с баблом а раньше у нас пчел начинали разводить люди мягко говоря малоимущие.

Пакетчики, на цій сторінці, що пропаганда роєбійной системи? Бо склалось таке враження мов, "бери в мене пакет, вижимай з нього все і рахуй бабло, а потім весной приїзди за пакетами знов і затрати мінімальні". 

П.С Пока ще не все в цьому світі міряється баблом, є щей якась мораль і цінності...

Претензия не по адресу.Откуда мы знаем что потом вытворяют с нашими пакетами.

• Алёнка changed the title to Пакеты пчёл на 2016 год. Цена и комплектация

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...