mits Опубликовано 15 мая, 2016 Share Опубликовано 15 мая, 2016 8 часов назад, kastor сказал: Кожен хто тримає пасіку переслідує свої цілі... На даному етапі гастролювати з 15 вуликами мені резону немає, тому на стаціонарі кількість сімей не саме головне . А від так, кількісно медом виграти не вийде..залишається лише надія на нормальну ціну... Тю 15 семейа я думал в самом деле конкурент под боком 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 15 мая, 2016 Share Опубликовано 15 мая, 2016 отак, купити пакети це одне, а от поставити там де треба то вже друге 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Миха Опубликовано 15 мая, 2016 Share Опубликовано 15 мая, 2016 9 часов назад, mits сказал: "Белые штанци" он сможет одеть зимой в мастерскую,он же собирается продавать семьи с ульями + нужны рамочки а это всё нужно делать самому а не покупать готовое.Короче "Хорошо там,где нас нет" Ну-ну..як кажуть, що не святі горшки ліплять... Ви мабуть теж не з 100 сімей починали... 9 часов назад, mits сказал: Тю 15 семейа я думал в самом деле конкурент под боком Видихіть і розслабтесь . Я ж пишу , аби всі зрозуміли, що пакетчиків скоро стане більше ніж звичайних пасічників (покупців)...або вже стало? Навіщо паритись і переживати чи буде мед і по якій ціні. Перезимувала сімя - допобачення, ще й сезон не почався.. а гроші в кармані. А з приводу 15 чи 30...чи 50 сімей..ну то діло наживне...Кількість сімей не робить з тебе авторитета в галузі бджільництва. В нас люди по 100 пакетів з нуля в сезон ставлять...і втрачають теж)) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Грицько Іванович Опубликовано 26 июня, 2016 Share Опубликовано 26 июня, 2016 колеги, хто скаже як бджоли переносять пересилку поштою і чи можна бджіл без матки відправляти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 26 июня, 2016 Share Опубликовано 26 июня, 2016 2 минуты назад, Грицько Іванович сказал: колеги, хто скаже як бджоли переносять пересилку поштою і чи можна бджіл без матки відправляти? Залежить від швидкості та якості доставки, навколишньої температури і самої упаковки та як підготовлять бджіл до відправки. Підозрюю що за нинішньою температурою та доставкою в 3-5 днів пакети просто запаряться. А без маток бджоли ще більше будуть хвилюватись що скажеться на підвищенні температури в самому пакеті. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Грицько Іванович Опубликовано 26 июня, 2016 Share Опубликовано 26 июня, 2016 от цікаво було б знати чи хтось отримував чи відправляв при такій погоді стандартний пакет Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 26 июня, 2016 Share Опубликовано 26 июня, 2016 6 минут назад, Грицько Іванович сказал: от цікаво було б знати чи хтось отримував чи відправляв при такій погоді стандартний пакет Я саме три дні назад отримував із західної України два безсотові, безматочні пакети. Доставка була швидко "Ночной экспресс", бджоли доїхали,тільки по пів пакета (половина запарилась), при цьому венталяції там було придостатньо. Я гадаю шо в звичайному пакеті їм буде капець 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Грицько Іванович Опубликовано 26 июня, 2016 Share Опубликовано 26 июня, 2016 Дякую! Це корисна для мене інформація Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 17 января, 2017 Share Опубликовано 17 января, 2017 В 09.05.2016 в 19:39, g.vladimir.v сказал: ... мы пытались заказать в пеликане там тоже не получилось... Що за 'пеликан' ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 января, 2017 Автор Share Опубликовано 17 января, 2017 3 часа назад, Кагарлик сказал: Що за 'пеликан' ? Величенька пасiка в дельтi Дунаю ,спецiализуеться на бакфастi ,але там якiсь проблеми виникли ,точно не знаю 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 17 января, 2017 Share Опубликовано 17 января, 2017 В 26.06.2016 в 21:36, Fabro сказал: Я саме три дні назад отримував із західної України два безсотові, безматочні пакети. Доставка була швидко "Ночной экспресс", бджоли доїхали,тільки по пів пакета (половина запарилась), при цьому венталяції там було придостатньо. Я гадаю шо в звичайному пакеті їм буде капець Причина в температурі всередині фургона. Для безматочного рамкового пакета достатньо витримати добу перед відправкою у нормальних температурних умовах.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.