Petrovych61 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 как посмотреть карточку пользователя. ← Свою? В меню - Личные данные Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexWhite Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Семеныч, или под своим сообщением нажмите "КАРТОЧКА" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 До адміністраторів: від користувача ontonural до мене надійшло приватне повідомлення такого змісту: "Глобальная сеть знакомств для секса! Поиск секс-партнёров на одну ночь, для регулярных тайных встреч, группового секса и многого другого... В этой сети сотни тысяч пользователей, Вы обязательно найдете себе партнера в своем городе. Заходите: http://******.com" я так розумію це спам-бот ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 До адміністраторів: від користувача ontonural до мене надійшло приватне повідомлення такого змісту: ← Ви не одні. Цей користувач вже заблокований. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Щось сьогодні цілий день Форум часто зависає. Чи це у всіх так? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Щось сьогодні цілий день Форум часто зависає. Чи це у всіх так? ? У меня тоже вчера зависал , да и сегодня не понятно некоторая информация исчезла -----сколько у кого семей, стаж , кто на данной странице может ещё чего Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Щось сьогодні цілий день Форум часто зависає. Чи це у всіх так? ← У меня тоже вчера зависал , да и сегодня не понятно некоторая информация исчезла -----сколько у кого семей, стаж , кто на данной странице может ещё чего Дійсно виникли проблеми з Форумом. Щось конкретно зараз говорити зарано, тож просимо вибачення за тимчасові незручності. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
фом Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Добрий вечір. У мене виникла така проблема: при перегляді форуму, повідомлення з'являються якби списком і лише декількома першими словами з повідомлень. І щоб переглянути мені постійно приходиться клікати на те чи інше повідомлення. Для мене це не зручно. Що мені потрібно зробити, щоб я міг переглядати по декілька повідомлень відразу? Дякую. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Добрий вечір. У мене виникла така проблема: при перегляді форуму, повідомлення з'являються якби списком і лише декількома першими словами з повідомлень. І щоб переглянути мені постійно приходиться клікати на те чи інше повідомлення. Для мене це не зручно. Що мені потрібно зробити, щоб я міг переглядати по декілька повідомлень відразу? Дякую. ? Внизу есть текстовая версия нажмите на неё должно стать нормально Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Добрий вечір. У мене виникла така проблема: при перегляді форуму, повідомлення з'являються якби списком і лише декількома першими словами з повідомлень. І щоб переглянути мені постійно приходиться клікати на те чи інше повідомлення. Для мене це не зручно. Що мені потрібно зробити, щоб я міг переглядати по декілька повідомлень відразу? Дякую. Вгорі справа верхнього повідомлення "Опции" - "Переключить на: Стандартный" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valmir Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Прошу помощи и совета! Что мне надо переключить чтобы вернуться к прежним настройкам. Раньше у меня Mapet был таким _____.bmp а теперь стал таким Mapet Группа: Администраторы Сообщений: 5 210 Стаж: я не пчеловод Kоличество семей: нету пчел Как все вернуть???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Mapet поменял свой профиль, поэтому вы видите его в таком виде. Это не зависит от ваших найстроек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Щось не завантажується журнал. Adobe у мене є... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Щось не завантажується журнал. Adobe у мене є... Если не загружается то попробуйте: 1)На ссылку нажать правой клавишей мыши 2)Откроется меню 3)Нажать на строку - "Сохранить по ссылке как" (или же "Сохранить как") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sika4 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Незнаю куда написать , где-то на форуме я видел фото ящика для перевозки пчелопакета , но найти не могу , может кто увидит - напишите) или может у кого есть фото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 попробую помочь может это Вы хотели увидеть (СИКА_-4) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sika4 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Спасибо конечно за старания - но это общий вид ,это то ясно - я гдето видел подробную фотографию..но это не так уж и обязательно .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Толя Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 виникли проблеми з завантаженням фото на форум ,з мобілки йдуть а з цифровика ні. Насилу розібрався за допомогою брата!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Сьогодні цілий день у мене Форум щось тормозить. Практично не можу працювати. Може це щось у мене? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Сьогодні знов те ж саме. Чомусь не завершується загрузка Форума. На панелі, де висвічуться рядочок :http://www.tochok.info/forum/index.php?act=idx потім пише: Елементи: 99/100 і висить. Що на це скажете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Сьогодні знов те ж саме. Чомусь не завершується загрузка Форума. На панелі, де висвічуться рядочок :http://www.tochok.info/forum/index.php?act=idx потім пише: Елементи: 99/100 і висить. Що на це скажете? я , думаю, проблеми в оператора який надає Вам інтернет - послуги, якщо в інших усе нормально... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Сьогодні знов те ж саме. Чомусь не завершується загрузка Форума. На панелі, де висвічуться рядочок :http://www.tochok.info/forum/index.php?act=idx потім пише: Елементи: 99/100 і висить. Що на це скажете? ← Спробуйте інший браузер. Наприклад, FireFox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Спробуйте інший браузер. Наприклад, FireFox. ? Sanich! Ви правильно порадили. В Есплорері все йде нормально. Та залишається питання: Чому не галючать інші сайти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Та залишається питання: Чому не галючать інші сайти? ← Причин які можуть до цього призвести - не перерахувати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Колись давно відмовивсь від Опери через численні глюки на різних сайтах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts