Перейти к содержанию

Проблеми

аматор

Рекомендуемые сообщения

4 хвилини тому, Посторонним В. сказав:

Хостер может не помочь. Принято решение блокировать ВК и Одноклассники. Побочный эффект от нововведения сказывается.

Это вообще никаким образом не связанные вещи. 

Доброе утро! Картинки, которые ставит Сабур в теме Гы, видны не всем пользователям. Можете помочь?:helpme:

Есть такое предположение:

1 час назад, Seos сказал:

Самому стало це цікаво. Відкрив дану тему в Tor-browser. Там все видно, очевидно дані зображення розміщені на "рузьких" ресурсах, що блокуються згідно указу презедента.

17 минут назад, Алёнка сказал:

Доброе утро! Картинки, которые ставит Сабур в теме Гы, видны не всем пользователям. Можете помочь?:helpme:

Мені здається, що вся проблема в тому сайті, звідки копіюються малюнки. Є такі, що захищають свій контент від копіювання на інші сайти. Сам "копірайтер" бачить їх вставленими, а інші користувачі - ні...:IMHO:

47 хвилин тому, ромео сказав:

Мені здається, що вся проблема в тому сайті, звідки копіюються малюнки. Є такі, що захищають свій контент від копіювання на інші сайти. Сам "копірайтер" бачить їх вставленими, а інші користувачі - ні...:IMHO:

Але ж з браузера, який обходить блокування сайтів все видно.

Все залежить від провайдера. Укртелеком вже заблокував  і ВК і ОК і відповідно я картинки з тих сайтів бачити не можу. А якщо в когось інший провайдер який ще не заблокував ці сайти - він їх бачить... Я думаю це тимчасово і скоро їх всі перестануть бачити. А заходити через Тор - трішки не зручно, користувався колись...

:IMHO:

9 хвилин тому, Бджолопотам сказав:

Все залежить від провайдера. Укртелеком вже заблокував  і ВК і ОК і відповідно я картинки з тих сайтів бачити не можу. А якщо в когось інший провайдер який ще не заблокував ці сайти - він їх бачить... Я думаю це тимчасово і скоро їх всі перестануть бачити. А заходити через Тор - трішки не зручно, користувався колись...

:IMHO:

наступного дня після підписння Порошенком указу про блокування.  ВК І ОК розіслали  повідомлення користкувачам з інструкцією як обійти блокування. ТОР- незручний . більш зручніше встановити додаток бо браузера

Посмотрел картинки Сабура через оперу с включенным впн - все работает. Через хром не видно. В опере тоже такое бывает, но только на форумах. С чем связано не знаю.

• 5 weeks later...

Столкнулся с неожиданной проблемой. Через браузер хром не могу отправлять сообщение на форум, вместо белого фона появляется серое неактивное + не работают цитаты. В чем может быть загвоздка?

25 минут назад, Джаз сказал:

Столкнулся с неожиданной проблемой. Через браузер хром не могу отправлять сообщение на форум, вместо белого фона появляется серое неактивное + не работают цитаты. В чем может быть загвоздка?

У меня на хроме ,работает нормально 

• 1 month later...

Всем доброго вечера. У меня проблемка,вторые сутки запрос пароля,старый вводишь не проходит,приходится менять пароль, хотя и его на долго не хватает. Что я делаю не так?

• 4 months later...

Шото антивірус "аваст" ,на багатьох сторінках форуму сигналізує про виявлення вірусної загрози. Почистити-би...

6 хвилин тому, столя сказав:

Шото антивірус "аваст" ,на багатьох сторінках форуму сигналізує про виявлення вірусної загрози. Почистити-би...

Це напевно у вас в компі   купа всякого шлаку и в браузері може щось жити (якісь ява скрипти і т д)  можливо  попробувати кеш браузера почистити. 

Користуюсь авастом десь років 15   На даному форумі спілкуюсь  десь пів року чуть більше   ніразу нічого не вилазило.

Це проблема   десь у вас.  На форумі нічого такого не має :  тїльки  переписка, фото, книги (так в  текстових форматах та   pdf, dgj практично віруси не живуть Ну дуже рідко )

Киньте зсилку в приват  де у вас аваст  каже що вірусна загроза іменно з точка. 

Спробуйте почистити кеш браузера, Видаліть непотрібні програми ( Аміго, маил ру аген, менеджери браузера, ігрові сервіси і т д)   тоді побачите.  

• 4 weeks later...

@Sanich, а куда кнопочка "к началу страницы" подевалась? Или это только у меня. :hmm: 

2 минуты назад, shersand сказал:

@Sanich, а куда кнопочка "к началу страницы" подевалась? Или это только у меня. :hmm: 

6 минут назад, Мико сказал:

У меня так:

image.thumb.png.ac4dc3e8fbf19b60f432e230820ca0cb.png

27 хвилин тому, shersand сказав:

Что-то с кешированием не так на вашем компютере. Могу порекомендовать очистить кеш, если знаете как. 

1 минуту назад, Sanich сказал:

Что-то с кешированием не так на вашем компютере. Могу порекомендовать очистить кеш, если знаете как. 

Перезагрузил комп и все появилось, по видимому сбой был на моей стороне.

Коллега из России пишет:

хотел было пройти регистрацию у вас на сайте, сайт пишет что не прошёл проверку безопасности, хотя все поля я заполнил. Окошко с размерами Дадановской рамки тоже - 300. Короче ушёл не солоно хлебавши )).?

?

Проблема в тому, що українських сегмент мережі не дозволяє відправляти підтвердження на російські поштові сервери, mail.ru і т.д.

Рішення мати поштовий ящик на gmail.com, ukr.net чи інших подібних сервісах.

Це може бути одна з причин.

• 4 weeks later...

Щось в мене форум глюкнув.

Коли хочу когось процитувати, то курсор відображається не на новому полі, а тільки на цитаті ...

Крім того - не можу відредагувати повідомлення - пропала кнопочка  Змінити

P.S. ...... Все... нормалізувалось... хоча пару хвилин було клюкнуте і перезавантаження сторінки не допомагало...:dntknw:

Что с форумом ? Только у меня он отображается некоректно?

1 минуту назад, Санёк 38 сказал:

Что с форумом ? Только у меня он отображается некоректно?

У меня нормально 

Прикол в том что защол с оперы норм а хром глючит

Всё починил

• Sanich changed the title to Проблеми

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...