ромео Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 3 часа назад, Пасічник 2 сказал: Саніч, хтось заходе в мій профіль і пише за мене повідомлення, що мені робити? Такого чуда ще не було Я думаю ця не порядна людина в знала мою ел.пошту і заходе змінюючи пароль який вона бажає, через це кожен раз як я заходю на форум починаю заново набирати логін та пароль, а раніше такого не було. Вибачте, що вмішуюсь, але, якщо пароль змінено (кимось), то як Ви його набираєте, якщо він змінений? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 2 часа назад, Пасічник 2 сказал: Саніч, хтось заходе в мій профіль і пише за мене повідомлення, Здаеться менi що таких повiдомлень не читав на форумi Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 3 часа назад, Пасічник 2 сказал: Саніч, хтось заходе в мій профіль і пише за мене повідомлення, що мені робити? Такого чуда ще не було Я думаю ця не порядна людина в знала мою ел.пошту і заходе змінюючи пароль який вона бажає, через це кожен раз як я заходю на форум починаю заново набирати логін та пароль, а раніше такого не було. Варто змінити паролі на електронну пошту та на Точку. Можна приклад такого повідомлення. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 1 час назад, ромео сказал: Вибачте, що вмішуюсь, але, якщо пароль змінено (кимось), то як Ви його набираєте, якщо він змінений? Все елементарно, через електронку я создаю новий пароль і захожу в свій акаунт. 1 час назад, Sanich сказал: Варто змінити паролі на електронну пошту та на Точку. Можна приклад такого повідомлення. Відповів в приват. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 2 часа назад, Пасічник 2 сказал: Все елементарно, через електронку я создаю новий пароль і захожу в свій акаунт. Відповів в приват. якщо Ви Пасічник 2 то чи може бути ще Пасічник 2 тільки з якоюсь англійською буквою, нприклад "с" чи "а" і це будуть різні акаунти? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 6 часов назад, Пасічник 2 сказал: Все елементарно, через електронку я создаю новий пароль і захожу в свій акаунт. . i хтось знову ламае новий пароль ? Якась нiсенитниця Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pansky Опубликовано 7 января, 2016 Share Опубликовано 7 января, 2016 6 часов назад, Пасічник 2 сказал: Все елементарно, через електронку я создаю новий пароль і захожу в свій акаунт. а пароль пошти змінюєте?! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 8 января, 2016 Share Опубликовано 8 января, 2016 9 часов назад, Мико сказал: i хтось знову ламае новий пароль ? Якась нiсенитниця Може для вас це нісенітниця, але точно знаю які я повідомлення писав а які ні. 9 часов назад, Pansky сказал: а пароль пошти змінюєте?! Поміняв адресу електроной почти на другу, як воно буде далі побачу. 13 часа назад, Любомир сказал: якщо Ви Пасічник 2 то чи може бути ще Пасічник 2 тільки з якоюсь англійською буквою, нприклад "с" чи "а" і це будуть різні акаунти? Думаю що будуть різні,кожен акаунт привязаний до своєї електроної пошти. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 января, 2016 Share Опубликовано 14 января, 2016 На головній сторінці бачу нове повідомлення в темі "ГЫ" Заходжу в тему. Останнє від Бомбуса Чому така невідповідність? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 22 января, 2016 Share Опубликовано 22 января, 2016 Чего-то перестали работать звуковые уведомления. Что это может быть? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 января, 2016 Share Опубликовано 22 января, 2016 7 минут назад, Fabro сказал: Чего-то перестали работать звуковые уведомления. Что это может быть? Временно отключил, чтобы проверить сколько эти уведомления ресурсов хостинга кушают. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 3 февраля, 2016 Share Опубликовано 3 февраля, 2016 Раніше при додаванні посилання картинки, вона автоматично вставлялась в повідомлення картинкою. Зараз залишається тільки посилання. Щоб була картинка треба знову скористуватись опцією "Вставить медиа" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 Sanich щось у моїх постах що я пишу пропало Нравиться не нравиться Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 13 минуты назад, targal сказал: щось у моїх постах що я пишу пропало Нравиться не нравиться Мабуть лiмiт вибрали Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 5 минут назад, Мико сказал: Мабуть лiмiт вибрали а який лиміт Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 5 минут назад, targal сказал: а який лиміт Та вроде 20"Нравится" в день Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 дякую за інформацію Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sunflower Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 33 минуты назад, targal сказал: Sanich щось у моїх постах що я пишу пропало Нравиться не нравиться Вы себе лаиков хотите наставить? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 ні замітив що пропало думаю чому Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 февраля, 2016 Share Опубликовано 15 февраля, 2016 3 часа назад, targal сказал: а який лиміт 50 на 24 часа. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 Хлопці, щось у мене любий клік викликає появу ( поисковика майн. ру) . З*явилось вчора при перегляді постів і відео Чумакова, це чия проблема, мого компа чи нашого форуму? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Иван Иваныч Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 1 минуту назад, Лавр сказал: Хлопці, щось у мене любий клік викликає появу ( поисковика майн. ру) . З*явилось вчора при перегляді постів і відео Чумакова, це чия проблема, мого компа чи нашого форуму? Вашего компа Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій К Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 1 минуту назад, Иван Иваныч сказал: Вашего компа І в мене така гидота була це проблеми в браузері Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 Дякую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 февраля, 2016 Share Опубликовано 23 февраля, 2016 21 минуты назад, Лавр сказал: Хлопці, щось у мене любий клік викликає появу ( поисковика майн. ру) . З*явилось вчора при перегляді постів і відео Чумакова, це чия проблема, мого компа чи нашого форуму? Загляньте в тему нижче. На останнє повідомлення .. Це така "гадюка", що через неї у комп лізуть всякі віруси, як діти в школу... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.